Ormaechea Paula

Ormaechea Paula

31
žena
Argentina
Datum nar.:
28. 9. 1992
Výška:
170 cm
Váha:
57 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 925. / 59.
čtyřhra: - / 189.

Dva triumfy během dvou týdnů! 14letá Brenda Fruhvirtová v Argentině opět vyhrála turnaj žen

ITF W25 TUCUMÁN - 14letá Brenda Fruhvirtová přetavila druhý ze čtyř turnajů mezi ženami v triumf. Talentovaná Češka znovu po týdnu dobyla antukový podnik ITF W25 v argentinském Tucumánu, ve finále porazila 6-3 1-6 6-4 domácí nasazenou jedničku Paulu Ormaecheovou.

Finálová demolice 6-0 6-0! 15letá Bejlek rozdrtila Ormaecheovou a ovládla turnaj ITF W60 v Olomouci

ITF OLOMOUC - Sára Bejlek vyšperkovala fantastické vystoupení na domácím antukovém turnaji ITF W60 v Olomouci ve finálovém duelu. 15letá Češka na svém teprve čtvrtém turnaji mezi ženami slaví titul poté, co v boji o něj deklasovala 6-0 6-0 bývalou 59. hráčku světa Paulu Ormaecheovou z Argentiny. V žebříčku se katapultuje z 1004. na 448. místo.

15letá Bejlek v Olomouci zaskočila i šestnáct setů neporaženou hráčku Top 200 a je ve finále!

ITF OLOMOUC - 15letá Češka Sara Bejlek na domácím antukovém podniku ITF W60 v Olomouci smetla 6-0 6-3 osm zápasů a šestnáct setů neporaženou Britku Francescu Jonesovou (178. v WTA) a na svém teprve čtvrtém turnaji mezi ženami se prodrala už do finále. V něm se utká s Argentinkou Paulou Ormaecheovou.

V kvalifikaci turnaje WTA v Praze postupují Allertová, Smitková a Bouzková

WTA PRAHA - Zatím dvě české tenistky prošly prvním kolem kvalifikace antukového turnaje WTA v pražské Stromovce. Zadařilo se Denise Allertové, jež si poradila s Argentinkou Ormaecheovou, a Tereza Smitková, která vyhrála bitvu s krajankou Anastasií Zaryckou.

Erraniová je v Riu poprvé od US Open ve čtvrtfinále. Schmiedlová poprvé v kariéře

WTA RIO DE JANEIRO - Sara Erraniová na antuce v Riu de Janeiro ukončila téměř půlroční půst bez účasti ve čtvrtfinále. Nejvýše nasazená Italka se mezi osmičku nejlepších v Brazílii dostala po očekávaná výhře nad Španělkou Lourdes Domínguezovou-Linovou. Naopak zaváhala její krajanka Roberta Vinciová, jež nestačila na Veroniku Cepedeovou z Paraguaye. Poprvé ve čtvrtfinále je Slovenka Schmeidlová.

Baráž Fed Cupu: Polky hrají ve Španělsku 1-1. Rusky jsou blízko záchraně, Slovenky prohrávají

FED CUP - Souběžně se semifinálovým kolem se o tomto víkendu hrají ve Fed Cupu také barážové duely. O návrat mezi elitu po 20 letech bojují Polky v čele s Agnieszkou Radwaňskou, o záchranu usilují Rusky, Američanky a Slovenky.

Bogota uvidí duel posledních šampionek: Jankovičovou vyzve Arruabarrenová

WTA BOGOTA - Už ve čtvrtfinále antukového turnaje v Bogotě na sebe narazí vítězky posledních dvou ročníků. Obhájkyni titulu a nasazenou jedničku Jelenu Jankovičovou v kolumbijské metropoli vyzve dvaadvacetiletá Španělka Lara Arruabarrenová-Vecinová.

Šafářová a Kvitová v Miami postupují, Zakopalová končí

WTA MIAMI - Do turnaje v Miami dnes vstoupily tři nasazené Češky a postoupit do 3. kola dokázali bez ztráty setu Lucie Šafářová a Petra Kvitová. Neuspěla pouze Klára Zakopalová, která nezvládla tie-breaky proti Francouzce Garciaové.

Zakopalová znovu neztratila set a zahraje si o druhé finále v sezoně

WTA RIO DE JANEIRO - Klára Zakopalová stále bez velkých problémů potvrzuje roli nasazené jedničky antukvého turnaje v Rio de Janeiru. Dnes po pomalějším rozjezdu dorazila Polku Piterovou kanárem a postoupila už do semifinále.

Karolína Plíšková je v Aucklandu ve 2. kole, sestra Kristýna prošla kvalifikací

WTA AUCKLAND - Sestrám Plíškovým se v Aucklandu povedl vstup do nové sezony. Kristýna na Novém Zélandu zvládla otočit tři zápasy a kvalifikovala se do hlavní soutěže, Karolína dnes porazila Argentinku Ormaecheaovou a postoupila už do 2. kola. Naopak dohrála Andrea Hlaváčková, jež podlehla Venus Williamsové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist