Paul Tommy

Paul Tommy

26
muž
USA
Datum nar.:
17. 5. 1997
Výška:
185 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 16. / 12.
čtyřhra: - / 52.

Alcaraz v Indian Wells ukončil neporazitelnost Sinnera a pokusí se obhájit titul proti Medveděvovi

ATP INDIAN WELLS - Carlos Alcaraz (20) v semifinále tisícovky v Indian Wells ukončil neporazitelnost Jannika Sinnera (22). Španělský obhájce titulu otočil zápas, který byl přerušen kvůli dešti, z 0:1 na sety a zvítězil 1:6, 6:3, 6:2. Ve finále se znovu po roce střetne s Daniilem Medveděvem (28), který přemohl taktéž ve třech setech 1:6, 7:6, 6:2 domácího Tommyho Paula (26).

Preview: Očekávaný šlágr je tady. Alcaraz se pokusí ukončit Sinnerovu letošní neporazitelnost

V rámci sobotního programu letošního ročníku BNP Paribas Open se rozhodne o finalistech mužské dvouhry. Carlos Alcaraz (20) bude pokračovat v obhajobě loňského triumfu očekávaným šlágrem s Jannikem Sinnerem (22), který v letošní sezoně vyhrál všech 16 zápasů. Druhého finalistu určí duel mezi domácí nadějí Tommym Paulem (26) a favorizovaným loňským finalistou Daniilem Medveděvem (28).

Souboj Alcaraze se Zverevem přerušila invaze včel. Španěl pak neoblíbeného Němce deklasoval

ATP INDIAN WELLS - O velmi neobvyklé přerušení tenisového zápasu se v Indian Wells postaraly včely. Už po 9 minutách si řekly o pozornost během čtvrtfinále turnaje Masters mezi Carlosem Alcarazem (20) a Alexanderem Zverevem (26), neboť právě centrum Indian Wells Tennis Garden si vybraly pro rojení a tenisté i fanoušci museli téměř dvě hodiny čekat na obnovení zápasu. Ten pak jednoznačně ovládl španělský obhájce titulu, který zkušenějšího Němce smetl 6:3, 6:1 a oplatil mu porážky z posledních dvou střetnutí. O finále se utká s letos neporaženým Italem Jannikem Sinnerem (22).

Lehečka rozjetého Sinnera nezastavil, v prvním čtvrtfinále na Masters spáchal 35 chyb

ATP INDIAN WELLS - Jiří Lehečka (22) v Indian Wells třetí skalp hráče TOP 12 během pěti dnů nezaznamenal. Při premiéře ve čtvrtfinále turnaje Masters 1000 nenašel recept na nyní již 19 zápasů neporaženého Jannika Sinnera (22), kterému i vinou 35 nevynucených chyb a pouhých 9 vítězných úderů podlehl hladce 3:6, 3:6. Italský tenista v semifinále narazí na španělského obhájce titulu Carlose Alcaraze (20),.

Rune po přežití mečbolu vyřadil předloňského šampiona Fritze, ve čtvrtfinále vyzve Medveděva

ATP INDIAN WELLS - Holger Rune (20) na Masters 1000 v Indian Wells zdolal po odvrácení mečbolu 2:6, 7:6, 6:3 domácího šampiona z roku 2022 Taylora Fritze (26) a oplatil mu loňskou porážku z Miami. Ve čtvrtfinále dánský mladík vyzve loňského finalistu Daniila Medveděva (28), který si poradil s Bulharem Grigorem Dimitrovem (32). Další čtvrtfinálovou dvojici vytvořili Casper Ruud (25) a Tommy Paul (26).

Fritz i Auger-Aliassime v Acapulcu skončili na raketě italských mladíků, De Minaur vykročil za obhajobou titulu

ATP ACAPULCO - Tradičně velmi dobře obsazený turnaj ATP 500 v Acapulcu přišel hned první den o několik favoritů. Na raketě italských mladíků skončili čtvrtý nasazený finalista z roku 2020 Taylor Fritz, jenž nenavázal na triumf z Delray Beach, i Félix Auger-Aliassime, když nestačili na Italy Mattea Arnaldiho, respektive Flavia Cobolliho. Ze hry venku je i ve formě hrající Tommy Paul, naopak suverénní výhrou nad oblíbeným soupeřem vykročil za obhajobou titulu Australan Alex de Minaur.

Fritz znovu po roce kraloval v Delray Beach a slaví sedmý triumf. Titul obhájil poprvé v kariéře

Taylor Fritz (26) v Delray Beach zopakoval loňský triumf a poprvé v kariéře obhájil titul na nejvyšším okruhu. Američan v odloženém domácím finále smetl po odvrácení všech sedmi brejkbolů 6:2, 6:3 krajana Tommyho Paula (26) a za celý turnaj neztratil ani jeden set. Celkově získal sedmou trofej a v žebříčku se díky úspěšné obhajobě udrží v elitní desítce.

Paul se stal vítězem Dallas Open a má druhý titul v kariéře

Američan Tommy Paul (26) se stal vítězem třetího ročníku turnaje Dallas Open, když ve finále porazil krajana Marcose Girona (30) ve třech setech 7:6, 5:7 a 6:3. Pro Paula je triumf v Dallasu druhým turnajovým vítězstvím na okruhu ATP, naopak Giron na svůj první titul dál čeká.

Dallas uvidí americké finále. Paul se pokusí vyhrát svůj druhý titul, Giron první

Američan Tommy Paul (26) přehrál na turnaji Dallas Open krajana Bena Sheltona (21) ve dvou setech hladce 6:2 a 6:4 a v neděli se bude pokoušet získat svůj druhý titul na okruhu ATP. Jeho finálovým soupeřem bude další Američan Marcos Giron (30), který smetl Francouze Adriana Mannarina (35) ve dvou setech 6:1 a 6:3.

V semifinále v Dallasu opět nechybí tři Američané. Jednička Tiafoe mezi nimi není

ATP DALLAS - V texaském Dallasu se letos koná třetí ročník halového turnaje ATP 250 a v semifinále jsou i tentokrát minimálně tři domácí zástupci. Mezi kvarteto nejlepších se ale překvapivě nevešel nejvýše nasazený Frances Tiafoe, který nestačil na oblíbeného soka Marcose Girona. O finále si zahrají také Ben Shelton, Tommy Paul a Francouz Adrian Mannarino.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist