Peliwo Filip

Peliwo Filip

30
muž
Polsko
Datum nar.:
30. 1. 1994
Výška:
180 cm
Váha:
72 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 459. / 161.
čtyřhra: 728. / 259.

Simon v Casablance triumf z roku 2008 nezopakuje

ATP CASABLANCA - Pro Gillesa Simona skončil první letošní turnaj na antuce v prvním kole. Francouzský tenista v marocké Casablance nedokázal navázat na tři vyhrané zápasy z kvalifikace, když Argentinci Delbonisovi nedokázal ani jednou sebral podání.

Junior Saville vyhrál Australian Open a má druhý titul

AUSTRALIAN OPEN junioři - Semifinálový přemožitel Adama Pavláska Australan Luke Saville vyhrál domácí Australian Open a po loňském Wimbledonu získal druhý grandslamový titul mezi chlapci. Ve finále zdolal Kanaďana Filipa Peliwa, který po deseti výhrách v řadě utrpěl první letošní porážku.

Pavlásek do finále Australian Open juniorů nepostoupil, neuspěl ani v boji o titul z deblu

AUSTRALIAN OPEN junioři - Adam Pavlásek triumfy svých krajanů Karolíny Plíškové a Jiřího Veselého v juniorce Australian Open z posledních dvou let nezopakuje. Sedmnáctiletý tenista končí ve dvouhře juniorů stejně jako jeho přítelkyně Petra Kvitová mezi ženami v semifinále, ve kterém dnes podlehl domácí světové jedničce Luku Savillemu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist