Pereira Teliana

Pereira Teliana

35
žena
Brazílie
Datum nar.:
20. 7. 1988
Výška:
168 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 43.
čtyřhra: - / 119.

Venus odstartovala rekordní 72. grandslam, Serena si poradila s Makarovovou

US OPEN - Serena Williamsová na US Open úspěšně zahájila boj o udržení postu světové jedničky, když si poradila s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou. Nezaváhala ani její sestra Venus, která odstartovala rekordní 72. grandslamový turnaj v kariéře a udržela si neporazitelnost v 1. kole US Open.

Martincová v Brazílii postoupila poprvé v sezoně do 2. kola

WTA FLORIANÓPOLIS - Tereza Martincová si brazilském v Florianopolisu připsala první letošní výhru na okruhu WTA, když porazila Maďarku Reku-Lucu Janiovou. O zopakování loňského čtvrtfinále, které je jejím kariérním maximem, si jednadvacetiletá Češka zahraje proti Ukrajince Ljudmile Kičenokové.

Hradecká a Siniaková v Bastadu postoupily do druhého kola

Lucie Hradecká a Kateřina Siniaková v Bastadu prošly kvalifikací a dnes úspěšně vstoupily i do hlavní soutěže. Hradecká si v úvodním kole poradila s Brazilkou Pereiraovou dvakrát 6-2. Stejným poměrem si poradila Kateřina Siniaková s další kvalifikantkou Slovenkou Janou Čepelovou.

Serena i Venus v Paříži hladce postupují, Šafářová neobhájí deblový titul

Obhájkyně titulu Serena Williamsová i její sestra Venus dnes v Paříži ztratily pouhé tři gamy a bez problémů postoupily do 3. kola French Open. Naopak ve čtyřhře už vypadly loňské šampionky Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová.

Češkám se nedařilo. V Paříži končí Siniaková, Allertová i Kr. Plíšková

České tenistky se dnes v Paříži vítězného zápasu nedočkaly. V prvním kole French Open vypadly Kateřina Siniaková, Kristýna Plíšková a Denisa Allertová, která neudržela vedení a nakonec vzdala.

Los French Open: Rosol se utká s Wawrinkou i v Paříži

Dvakrát během několika dní se Lukáš Rosol utká se světovou čtyřkou Stanem Wawrinkou. Českému tenistovi, který dnes se Švýcarem hraje v Ženevě, poslal los Roland Garros do prvního kola právě obhájce titulu. K českým hráčkám byl milosrdnější; žádná z nich se neutká se soupeřkou z nejlepší světové padesátky.

Martincová prohrála první letošní zápas na okruhu WTA

WTA BÓGOTA - Tereza Martincová svůj první letošní zápas na okruhu WTA prohrála. Na antuce v kolumbijské Bógotě podlehla ve dvou setech Španělce Silvii Solerové.

Strýcové generálka na Melbourne nevyšla, v Hobartu prohrála s Larssonovou

WTA HOBART - Turnaj v Hobartu přišel v prvním kole o obě české tenistky. Den po Allertové neuhrála jediný set ani Barbora Strýcová, jež v generálce na Australian Open prohrála se Švédkou Johannou Larssonovou.

Cibulková začala úspěšným obratem, Bacsinszká v Brisbane utrpěla debakl

WTA BRISBANE - Dominika Cibulková zahájila novou sezonu povedeným obratem, když v Brisbane zdolala Belgičanku Yaninu Wickmayerovou. Naopak Timea Bacsinszká, která přišla o závěr loňské sezony kvůli zranění kolenních vazů, vstoupila do roku 2016 drtivou porážkou s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou.

Venus v Pekingu dohrála, vyřadila ji Ivanovičová

Vítězstvím Any Ivanovičové skončil v Pekingu duel dvou bývalých světových jedniček, které dnes bojovaly o účast v osmifinále. Srbská tenistka porazila Venus Williamsovou 7-6 6-2 a ukončila tak vítěznou sérii světové čtrnáctky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist