Qureshi Aisam Ul Haq

Qureshi Aisam Ul Haq

44
muž
Pákistán
Datum nar.:
17. 3. 1980
Výška:
183 cm
Váha:
82 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 125.
čtyřhra: 185. / 8.

Gulbis drží finálovou neporazitelnost, v Nice porazil Delbonise

Ernests Gulbis uspěl i v šestém finále na okruhu ATP. Lotyš přidal do své sbírky šestý titul ve francouzském Nice, když ve finále porazil Federika Delbonise z Argentiny 6-1 7-6.

Wawrinka ukončil v Oeiras dvouleté čekání na titul

Švýcar Stanislas Wawrinka ukončil v Oeiras dvouleté čekání na titul. V dnešním finále porazil v souboji dvou nejvýše nasazených hráčů turnajovou jedničku Španěla Davida Ferrera 6-1 a 6-4.

Paes a Štěpánek porazili i světové jedničky

Leander Paes a Radek Štěpánek na Turnaji mistrů vyhráli i třetí utkání. Indicko-český pár dnes porazil i světové jedničky Boba a Mikea Bryanovy, které zdolali 6-4 6-7 10-7. Trojnásobní šampioni ze Spojených států tak letos končí už ve skupinách, neboť na jejich úkor postoupil Španělé Granollers s Lópezem. Štěpánek s Paesem si o finále zahrají proti čistě indickému duu Bhúpathí/Bopanna.

Štěpánek s Paesem jsou v semifinále Turnaje mistrů

Radek Štěpánek si při své premiéře na Turnaji mistrů zahraje v deblovém semifinále. Český hráč dnes spolu s Indem Leandrem Paesem porazili v Londýně španělský pár Marcel Granollers a Marc López 7-5 6-4, připsali si na své konto druhou výhru a s předstihem si zajistili postup ze skupiny A.

Štěpánkův vítězný debut na Turnaji mistrů, s Paesem mají první bod

Radek Štěpánek má za sebou úspěšnou premiéru na Turnaji mistrů. Třiatřicetiletý český tenista s deblovým parťákem Leanderem Paesem porazili pákistánsko-nizozemskou dvojici Aisam Qúreshí a Jean-Julien Rojer.

Hlaváčková s Hradeckou na druhý grandslamový titul nezaútočí, končí v semifinále

AUSTRALIAN OPEN ženy - České tenistky Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká na Australian Open postoupily podruhé v kariéře do semifinále, druhý grandslamový titul ale nezískají. Letos poprvé prohrály, když ztratily dobře rozehrané utkání s Italkami Erraniovou a Vinciovou, které je tak do melbournského finále jednoduše nepustily.

První výhru v Londýně vydřeli Mirnyj s Nestorem

TURNAJ MISTRŮ - Turnaj mistrů v Londýně odstartoval deblovým soubojem, ze kterého si první bod do skupiny připsali zkušení Max Mirnyj a Daniel Nestor. Ti zdolali nováčky soutěže indicko-pákistánský expres Bopannu s Qureshím.

Stop War, Start Tennis. Bopanna s Qureshim odměněni za mír ve sportu

Stop War, Start Tennis. Zastavte válku, hrajte tenis, vyzývali letos ve Wimbledonu tenisté dvou znepřátelených zemí Rohan Bopanna z Indie a Aisam Qureshi z Pákistánu. Finalisté letošního US Open byli za své činy odmeněni cenou za mír ve sportu.

Peschkeová prohrála i ve třetím grandslamovém finále

Květa Peschkeová ani napodruhé titul ve smíšené čtyřhře na grandslamovém US Open nezískala. Češka s Aisamem Qureshim z Pákistánu prohrála v dnešním finále s nejvýše nasazenými Liezel Huberovou a Bobem Bryanem z USA dvakrát 4-6.

Peschkeová je v mixu blízko prvnímu grandslamovému titulu

US OPEN mix - Květu Peschkeovou dělí jediné vítězství od premiérového triumfu na grandslamovém turnaji. Pětatřicetiletá Češka je společně s Pákistáncem Qureshim ve finále mixu US Open.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist