Rios Marcelo

Rios Marcelo

48
muž
Chile
Datum nar.:
26. 12. 1975
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 2.
čtyřhra: - / 141.

Šokující vyjádření bývalé světové jedničky. Kdo nedodržuje karanténu, měl by být zastřelen

Marcelo Rios vždy patřil ke kontroverzním tenistům. Bývalá světová jednička teď však zašla ještě dál. Chilan totiž podporuje vyjádření filipínského prezidenta, který deklaroval, že lidé porušující karanténu mají být zastřeleni.

La Tercera: Haas si najal Riose jako superkouče

Bývalý první hráč světa Marcelo Rios se podle chilského deníku La Tercera stane superkoučem někdejší světové dvojky Tommyho Haase, který se v Indian Wells připravuje na svou možná poslední sezonu. Osmatřicetiletý Němec, který letos neodehrál kvůli operaci pravého chodila jediný zápas, ji začne na Australian Open.

Korda byl nadopovaný, stále tvrdí Rios o finále Australian Open v roce 1998

Po 17 letech se bývalý chilský tenista Marcelo Rios snaží zpochybnit vítězství Petra Kordy na Australian Open v roce 1998. Rios tehdy prohrál s českým soupeřem ve finále třikrát 2-6 a nyní chce požádat tenisovou federaci ITF, aby prošetřila, zda jeho přemožitel neporušil dopingová pravidla. O půl roku později měl totiž Korda pozitivní test.

Rios s Coriou sehrají unikátní exhibici v chilském dole

Nezvyklou tenisovou exhibici sehrají bývalé jihoamerické hvězdy Marcelo Rios a Guillermo Coria. Někdejší první hráč světa a bývalá trojka žebříčku se v březnu střetnou v největším měděném dole na světě v hloubce 1500 metrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist