Rohanova Petra

Rohanova Petra

28
žena
Česká republika
Datum nar.:
14. 8. 1995
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 634.
čtyřhra: - / 647.

Siniaková porazila Rohanovou a ve Švýcarsku si zahraje poprvé ve finále!

ITF FRAUENFELD - Kateřina Siniaková a Petra Rohanová si dnes ve švýcarském Frauenfeldu zahrály poprvé v semifinále turnaje ITF a ze vzájemného duelu se do finále dostala o rok mladší Siniaková. Šestnáctiletá tenistka TK Sparta Praha vyhrála 6-3 6-2 a v neděli si tak zahraje o premiérový titul mezi ženami.

Siniaková a Rohanová jsou poprvé v semifinále, o finále si zahrají proti sobě

ITF FRAUENFELD - Kateřina Siniaková a Petra Rohanová dnes postoupily poprvé do semifinále turnaje ITF. Talentované české tenistky vylepšily své maximum mezi ženami na podniku s dotací 10 tisíc dolarů ve švýcarském Frauenfeldu, kde si o finále zahrají ve vzájemném souboji.

Junioři Pavlásek, Routa, Staněk a Krejčíková jsou ve 2. kole

AUSTRALIAN OPEN junioři - Australian Open bývá v posledních letech pro české juniory úspěšným grandslamem a ani letos nezačali špatně. Do 2. kola postoupili všichni tři chlapci včetně Adama Pavláska, z dívek uspěla jen Krejčíková.

Veselý a Pavlásek jsou ve 2. kole, české dívky dohrály

US OPEN junioři - Čeští tenisté Jiří Veselý a Adam Pavlásek postoupili do 2. kola US Open chlapců. Naopak všechny tři české dívky - Malečková, Fabíková i Rohanová v New Yorku neuhrály ani set.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist