Rola Blaz

Rola Blaz

33
muž
Slovinsko
Datum nar.:
5. 10. 1990
Výška:
193 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 452. / 78.
čtyřhra: 199. / 154.

Bautista v Dauhá otočil zápas s Opelkou, Gasquet letos poprvé vyhrál a vyzve Rubljova

ATP DAUHÁ - První hrací den se na podniku ATP 250 v Dauhá představili dva bývalí šampioni a oba vstup do soutěže zvládli. Španěl Roberto Bautista po obratu zdolal Američana Reilyho Opelku, Francouz Richard Gasquet si proti Slovinci Blaži Rolovi připsal první výhru v sezoně a může se chystat na souboj s obhájcem titulu Andrejem Rubljovem.

Kolář na challengeru v Nizozemsku své letošní maximum nevyrovnal, skončil ve čtvrtfinále

ATP CHALLENGER AMERSFOORT - Zdeněk Kolář končí na antukovém challengeru v nizozemském Amersfoortu ve čtvrtfinále. Dvaadvacetiletý Čech nenašel recept na nasazenou trojku Blaže Rolu a své letošní maximum nevyrovnal.

Sebastian Korda si challengerovou premiéru dlouho neužil

CHALLENGER SARASOTA - Syn bývalého druhého hráče světa Petra Kordy Sebastian si včera zahrál poprvé na challengeru, na antuce v Sarasotě si však svou premiéru příliš dlouho neužil. Šestnáctiletý Američan prohrál za necelou hodinu hry se Slovincem Blažem Rolou.

Jedničkou ostravského challengeru bude Pavlásek

Domácí tenista Adam Pavlásek figuruje jako nejvýše nasazený hráč challengeru Prosperita Open, jehož třináctý ročník se příští týden bude hrát v Komenského sadech v Ostravě. Na turnaji s dotací 50 tisíc dolarů se objeví také bývalý hráč Top 10 Janko Tipsarevič.

Del Potro odložil svůj návrat po operaci. Z Indian Wells se odhlásili i Monfils a Goffin

Den před losem turnaje Masters 1000 v Indian Wells se odhlásili hned tři tenisté. Argentinec Juan Martín del Potro oddálil svůj návrat po operaci levého zápěstí, Gaël Monfils má znovu problémy s levým kolenem a Belgičan David Goffin léčí zranění v oblasti zad a žeber.

Nadal je v Buenos Aires se ztrátou šesti gamů v semifinále

ATP BUENOS AIRES - Rafael Nadal na antuce v Buenos Aires zatím bez problémů postupuje. Španělský favorit ve čtvrtfinále ztratil pouhé dva gamy s domácím Delbonisem a může se chystat na další souboj s Argentincem Carlosem Berlocqem. O druhé místo ve finále se utkají bývalí šampioni Juan Mónaco a Nicolás Almagro.

Berlocq na domácí antuce smetl Fogniniho, postupují i Almagro a Robredo

ATP BUENOS AIRES - Ve čtvrtek viděli diváci v Buenos Aires čtyři rychlé osmifinálové duely. Uspěl v nich jeden ze tří domácích hráčů, když Carlos Berlocq vyřadil Fabia Fogniniho, či dva Španělé a bývalý šampioni Nicolás Almagro a Tommy Robredo. Jeden z nich v Argentině neprodlouží šňůru semifinále, neboť je čeká vzájemný souboj.

Veselý prohrál už počtvrté v řadě. V Buenos Aires nestačil na Slovince Rolu

ATP BUENOS AIRES - Jiří Veselý dnes na antuce v argentinském Buenos Aires nestačil na Slovince Blaže Rolu, s nímž prohrál 4-6 3-6, a připsal si tak už čtvrtou porážku v řadě. Na výhru čeká 46. tenista světa už téměř měsíc a půl, naposledy se radoval na turnaji v Aucklandu, kde v polovině ledna získal svou první trofej na turnaji kategorie ATP.

Veselý podával na postup, nakonec Cuevasovi na antuce v Sao Paulu podlehl

ATP SAO PAULO - Jiří Veselý první letošní zápas na antuce po boji prohrál. Český tenista sice dnes v Sao Paulu podával na postup do druhého kola, nakonec však pátému nasazenému Pablu Cuevasovi z Uruguaye podlehl. Z turnaje se odhlásil nejvýše nasazený Feliciano López, který má pohmožděné stehno.

Rosol v zamračeném Stuttgartu zvládl tie-breaky proti talentovanému Zverevovi

ATP STUTTGART - Lukáš Rosol se na antuce ve Stuttgartu po téměř dvoudenním čekání, které zavinil vytrvalý déšť, dočkal svého vstupu do soutěže. Na úvod si český tenista poradil s domácím mladíkem Alexanderem Zverevem, proti kterému musel v obou setech odvracet setboly, aby nakonec zvítězil dvakrát 7-6.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist