Santoro Fabrice

Santoro Fabrice

51
muž
Francie
Datum nar.:
9. 12. 1972
Výška:
177 cm
Váha:
74 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 17.
čtyřhra: - / 6.

Bývalý tenista Santoro si oblíbil hru Muchové: Hlavně musí být zdravá, proti Sabalenkové má šanci

Na tenisových kurtech platil Fabrice Santoro za vyhlášeného šikulu. A když teď bývalý francouzský hráč sleduje na Roland Garros tažení Karolíny Muchové, má pro ni jen slova chvály. Padesátiletý rodák z Tahiti vedl již se 43. hráčkou světa v Paříži několik pozápasových rozhovorů a vždy ocenil její pestrou hru. Českým novinářům řekl, že pokud Muchová ve svém projevu vydrží, má šanci i ve čtvrtečním semifinále proti Bělorusce a světové dvojce Aryně Sabalenkové.

Kdo usedne na lavičku francouzského fedcupového týmu? Ve hře jsou Santoro či Pierceová

Včera ve Francii prodloužili smlouvu s kapitánem daviscupového týmu Yannickem Noahem, pozice pro lodivoda reprezentace žen však po rezignaci těhotné Amélie Mauresmové zůstává i nadále volná. Hlavními adepty jsou aktuálně Fabrice Santoro a Mary Pierceová.

Singapore Slammers vyhráli IPTL. Prohra Plíškové s Brownem ve finále nevadila

IPTL - 2. ročník asijské exhibiční ligy IPTL vyhrál výběr Singapore Slammers. V dnešním finále v Singapuru porazil loňské šampiony Indian Aces a nic na tom nezměnila ani porážka ve smíšené čtyřhře, ve které teprve podruhé v soutěži neuspěli Karolína Plíšková s Dustinem Brownem.

Federer je v IPTL stále bez výhry. Dnes opět prohrál čtyřhru i dvouhru s Karlovičem

IPTL - Roger Federer zůstává po dvou hracích dnech v IPTL bez výhry. Dnes v Dubaji znovu neuspěl ve čtyřhře s Marinem Čiličem ani ve dvouhře, ve které podlehl 4-6 debutantovi v soutěži Ivu Karlovičovi. I proto tak UAE Royals prohráli s Philippine Mavericks 24-26.

VIDEO: Bojovník Santoro útočí z obrany

Celou výměnu se bránil, ale nakonec ji zakončil skvělým prohozem po lajně. Francouz Fabrice Santoro včera v exhibiční IPTL v Dillí dokázal i díky tomuto momentu otočit vývoj zápasu legend proti Goranu Ivaniševičovi a přispěl tak k dalšímu vítězství Indian Aces.

Plíšková v Kóbe porazila i Stosurovou, Slammers ale vedení neudrželi

ITPL - Karolína Plíšková na IPTL v japonském Kóbe vyhrála i svou druhou dvouhru. Den po skalpu Sereny Williamsové porazila 6-4 také Australanku Samanthu Stosurovou a zvýšila vedení svého týmu Singapore Slammers. Ti ale vedení po dvou setech neudrželi s Indian Aces prohráli.

Berdych na závěr IPTL prohrál s Kohlschreiberem

V Dubaji byl dnes zakončen premiérový ročník exhibiční série čtyř třídenních miniturnajů International Premier Tennis League (IPTL). Tomáš Berdych ve svém závěrečném zápase prohrál s Němcem Kohlschreiberem a jeho tým se tak se soutěží rozloučil s bilancí 3 výhry a 9 porážek.

Santoro si zahraje na Australian Open. Kvůli rekordu

Sedmatřicetiletý francouzský tenista Fabrice Santoro sice v minulém roce ukončil kariéru, ale při nadcházejícím Australian Open se na kurty na skok vrátí. Rodák z Tahiti se rozhodl zaokrouhlit svou rekordní bilanci startů na grandslamových turnajích na 70.

Santoro se loučí. Odehrál poslední zápas ve dvouhře

ATP PAŘÍŽ - Francouzský tenista Fabrice Santoro dnes podlehl v prvním kole turnaje Masters v Paříž americkému soupeři Jamesi Blakeovi a uzavřel tak svou kariéru ve dvouhře. Rodáka z Tahiti, jenž je v téměř 37 letech nejstarším hráčem na okruhu ATP, čeká v hale Bercy už jen čtyřhra.

Loučící se Safin porazil v rodné Moskvě Davyděnka

ATP MOSKVA - Asi už jen na třech tunrajích uvidíme Marata Safina. Ruský tenista po letošní sezoně plánuje ukončit kariéru, dnes však v rodné Moskvě porazil obhájce titulu Davyděnka a na sklonku kariéry si připsal cenný skalp světové sedmičky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist