Shapatava Sophia

Shapatava Sophia

35
žena
Gruzie
Datum nar.:
12. 1. 1989
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 571. / 186.
čtyřhra: 377. / 132.

Tenisté si před Roland Garros stěžovali na nové míčky od Wilsonu. Jsou těžké, shodují se

Letošní Roland Garros má nejen netradiční podzimní termín, ale také přináší změnu míčků. Pořadatelé nahradili tenisáky od Babolatu za míčky od firmy Wilson, chvály se však nedočkali. Naopak. Tenisté si už před startem antukového grandslamu stěžovali, že míčky jsou o dost těžší a není to jen chladným a deštivým počasím v Paříži.

Šapatavová odstartovala petici, v níž ITF, WTA a ATP žádá o finanční pomoc pro hráče. Podepsat můžete i vy

Hráčka čtvrté stovky Sofia Šapatavová odstartovala na change.org petici, ve které žádá Mezinárodní tenisovou federaci i vedení ženského a mužského okruhu o finanční podporu v koronavirové krizi. Petici už podepsalo přes 800 lidí a pomoct můžete i vy.

ITF Rokietnica: Vaidišová, Cetkovská, Krejčíková i Borecká jsou ve 2. kole

ITF SOBOTA - Prvním kolem antukového turnaje ITF v polské Sobotě prošly všechny čtyři Češky. Suverénně postoupila nejmladší z nich Barbora Krejčíková, v třísetových bitvách pak v podvečer uspěly Nicole Vaidišová, Petra Cetkovská i Martina Borecká.

Cetkovská v Olomouci nezaváhala, o finále si zahraje s Krejčíkovou

Petra Cetkovská postoupila na turnaji ITF v Olomouci bez ztráty setu už do semifinále. Nasazená jednička dnes ve čtvrtfinále porazila Sophii Shapatavaovou z Gruzie 6-1 6-4. Její příští soupeřkou bude krajanka Barbora Krejčíková, jež ve čtvrtfinále vyřadila nasazenou šestku Renatu Voráčovou. Druhé semifinále obstarají jednadvacetiletá s kvalifikantkou Larou Michelovou ze Švýcarska.

Bogota uvidí duel posledních šampionek: Jankovičovou vyzve Arruabarrenová

WTA BOGOTA - Už ve čtvrtfinále antukového turnaje v Bogotě na sebe narazí vítězky posledních dvou ročníků. Obhájkyni titulu a nasazenou jedničku Jelenu Jankovičovou v kolumbijské metropoli vyzve dvaadvacetiletá Španělka Lara Arruabarrenová-Vecinová.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist