Stearns Peyton

Stearns Peyton

22
žena
USA
Datum nar.:
8. 10. 2001
Výška:
-
Váha:
-
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 87. / 43.
čtyřhra: 97. / 87.

Sabalenková přežila v bitvě s domácí outsiderkou čtyři mečboly, blízko vyřazení byla i Gauffová

Aryna Sabalenková (25) málem nezvládla ani svůj druhý zápas po triumfu na lednovém Australian Open. Světová dvojka začala v Indian Wells téměř tříhodinovou bitvou s Peyton Stearnsovou (22) a proti domácí outsiderce dvakrát returnovala na setrvání v utkání a také likvidovala celkem čtyři mečboly na příjmu. Loňská finalistka udolala Američanku 6:7, 6:2, 7:6. Blízko vyřazení byla i Coco Gauffová (19), která prohrávala 0:4 a 2:5 v rozhodující sadě s Clarou Burelovou (22).

Vondroušová zvládla vstup do tisícovky v Dubaji, Plíšková má 11. výhru v řadě

Markéta Vondroušová (24) si v úvodním zápase na tisícovce v Dubaji poradila 6:1, 5:7, 6:2 s trápící se Peyton Stearnsovou (22) a zaznamenala své teprve druhé vítězství na individuálních turnajích po čtvrtfinále na US Open. Úřadující wimbledonská šampionka se v osmifinále utká s Ljudmilou Samsonovovou. Karolína Plíšková (31) protáhla vítěznou šňůru zápasů na 11 utkání.

Siniaková se po sedmi letech vrátila do Hongkongu vítězně, Fruhvirtová vyřadila nasazenou sedmičku

Kateřina Siniaková (27) se po sedmi letech vrátila do Hongkongu a své působení zahájila cennou výhrou 6:4, 7:6 nad Xiyu Wang (22), která před pár týdny v nedalekém Guangzhou poprvé ovládla turnaj WTA. Rodačka z Hradce Králové, která nedávno přerušila sérii sedmi porážek, upravila svou letošní bilanci na 17 výher a 18 proher. Do turnaje úspěšně vstoupila také Linda Fruhvirtová (18), jež měla před pár týdny na kontě dokonce devět proher v řadě. V úvodním kole si vyšlápla na nasazenou sedmičku Peyton Stearnsovou (22).

Další česká čtvrtfinalistka! Vondroušová na US Open překonala bolest a zdolala domácí vycházející hvězdu

Markéta Vondroušová (24) si poprvé v kariéře zahraje čtvrtfinále US Open, v němž doplnila krajanku Karolínu Muchovou. Úřadující wimbledonská šampionka zvládla třísetový osmifinálový duel navzdory evidentním problémům s levou paží a přetlačila 6:7, 6:3, 6:2 domácí vycházející hvězdu Peyton Stearnsovou (21). O třetí grandslamové semifinále a uhájení neporazitelnosti ve čtvrtfinálových zápasech na majorech bude světová devítka bojovat proti Madison Keysové (28).

Vondroušová prosvištěla do osmifinále US Open. Bouzková prohrála bitvu s Jabeurovou

US OPEN - Markéta Vondroušová (24) zakulatila svou neporazitelnost na grandslamech na 10 zápasů. Wimbledonská šampionka na US Open půl hodiny po půlnoci deklasovala 6:2, 6:1 Jekatěrinu Alexandrovovou (28) a se ztrátou pouhých 10 gamů v šesti setech vyrovnala postupem do osmifinále své newyorské maximum. O třetí grandslamové čtvrtfinále si zahraje s domácí Peyton Stearnsovou. Naopak na raketě světové pětky a loňské finalistky Ons Jabeurové (29) skončila po třísetové bitvě druhá Češka během tří dnů. Po Lindě Noskové proti Tunisance neuspěla ani Marie Bouzková (25), jež ve třetím kole po bezmála třech hodinách boje prohrála i vinou zdravotních potíží 7:5, 6:7, 3:6, byť byla pouhé dva míčky od vítězství.

Úspěšný český start ve Wimbledonu. Postupují Strýcová, Siniaková, Vondroušová i Bouzková

WIMBLEDON - První den ve Wimbledonu zdárně absolvovaly čtyři z šesti českých tenistek. Vítězně zahájila svůj předposlední grandslam kariéry Barbora Strýcová (37), jež si poradila s Belgičankou Marynou Zaněvskou (29) a připsala si svou třetí výhru v rámci rozlučkového turné. Šesté vítězství v řadě pouhé dva dny po triumfu v Bad Homburgu zaznamenala Kateřina Siniaková (27), teprve podruhé v životě vyhrála zápas v All England Clubu Markéta Vondroušová (24) a za obhajobou loňského čtvrtfinále úspěšně vykročila Marie Bouzková (24). Úvodní kolo naopak bylo konečnou pro Terezu Martincovou (28) a Lindu Fruhvirtovou (18), která vzdala.

Mariaová poprvé jako obhájkyně titulu. V Bogotě si dokráčela pro 3. trofej

WTA BOGOTÁ - Tatjana Mariaová na antukovém klání WTA 250 v Bogotě úspěšně absolvovala premiérový turnaj v roli obhájkyně titulu. 35letá Němka ve finále zdolala 6-3 2-6 6-4 Američanku Peyton Stearnsovou a získala svou celkově 3. trofej.

Mariaová hraje poprvé jako obhájkyně titulu. V Bogotě cestou do finále neztratila ani set

WTA BOGOTÁ - Tatjana Mariaová na antuce v Bogotě porazila v deštěm přerušeném semifinále Britku Francescu Jonesovou a už jen jedna výhra ji dělí od premiérového obhájení titulu. O druhý triumf na okruhu WTA si 35letá Němka zahraje s Američankou Peyton Stearnsovou, jež je ve finále poprvé v kariéře.

Nevídaný kolaps. Potapovová v Austinu nedotáhla vedení 5-0 s mečbolem

WTA AUSTIN - Anastasia Potapovová skončila na turnaji v americkém Austinu už ve druhém kole. Ještě větším překvapením je ale průběh zápasu, nasazená Ruska totiž v rozhodujícím dějství nedotáhla vedení 5-0 s mečbolem a s domácí Katie Volynetsovou už pak neuhrála ani jeden game. Jednadvacetiletá Američanka ve svém premiérovém čtvrtfinále na nejvyšším okruhu vyzve krajanku a vrstevnici Peyton Stearnsovou, která sbírá své první výhry na této úrovni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist