Vinci Roberta

Vinci Roberta

41
žena
Itálie
Datum nar.:
18. 2. 1983
Výška:
163 cm
Váha:
60 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 7.
čtyřhra: - / 1.

Vinciová se porážkou v Římě rozloučila s tenisovou kariérou

Bývalá finalistka US Open Roberta Vinciová se dnes na domácím turnaji v Římě rozloučila po 19 letech s tenisovou kariérou. Pětatřicetiletá Italka ve svém závěrečném utkání podlehla v 1. kole 6-2 0-6 3-6 Srbce Aleksandře Kruničové.

Martincová v Petrohradu další výhru nepřidala. Proti Vinciové byla bez šance

WTA PETROHRAD - Tereza Martincová na halové akci WTA Premier v Petrohradu na úspěšnou kvalifikaci nenavázala. Třiadvacetiletá Češka byla v souboji kvalifikantek bez šance a s předloňskou šampionkou Robertou Vinciovou prohrála 2-6 2-6. Vinciovou ve druhém kole čeká Julia Görgesová.

Mladenovicová piluje 'řezaný' bekhend. O rady prosí mistra v oboru Vinciovou

O nepříjemném 'řezaném' bekhendu Roberty Vinciové se říká, že by ho italská tenistka mohla vyučovat. A možná nezůstane jen u slov. Až v květnu ukončí kariéru, má už Vinciová na stole neoficiální nabídku od Francouzky Kristiny Mladenovicové.

Poslední turnaj jako párty! Vinciová ukončí kariéru až 'doma' v Římě

Roberta Vinciová sice po svém posledním letošním turnaji rozpustila celý svůj tým a měla se odebrat do tenisového důchodu, nakonec se však ještě pár měsíců na kurtech bude objevovat. Čtyřiatřicetiletá Italka, která si předloni zahrála ve finále US Open, kariéru ukončí v květnu na domácím antukovém turnaji v Římě.

Vinciové vykradli dům. Zloději připravili Italku o tenisové trofeje

Italka Roberta Vinciová přišla během své pravděpodobně poslední sezony o trofeje, které získala během kariéry. Finalistka US Open z roku 2015 na instagramu uvedla, že její dům v Tarantu byl před několika dny vykraden.

Obhájkyně titulu Halepová měla namále, loňská finalistka Cibulková ve druhém kole vypadla

WTA MADRID - Simona Halepová byla na antuce v Madridu blízko vyřazení už ve druhém kole. Loňská šampionka prohrávala v rozhodujícím setu s Italkou Vinciovou 2-5 a 15-30, ale k mečbolu Italku nepustila a vybojovala postup. Naopak loňská poražená finalistka Dominika Cibulková se dnes s turnajem rozloučila.

Šarapovová se po trestu za doping vrátila výhrou. Strýcová ve Stuttgartu vypadla

WTA STUTTGART - Marii Šarapovové dnes vypršel patnáctiměsíční trest za doping a díky divoké kartě od pořadatelů antukového turnaje WTA Premier ve Stuttgartu se hned postavila k soutěžnímu zápasu. A vyhrála ho, když ve dvou setech zdolala Italku Robertu Vinciovou. S turnajem se naopak rozloučila Barbora Strýcová, jež nepřekvapila proti Simoně Halepové.

Vinciová by Šarapovové divokou kartu nedala, ale na zápas se těší

První soupeřkou Marie Šarapovové po vypršení patnáctiměsíčního trestu za doping bude na halové akci WTA Premier v německém Stuttgartu italská tenistka Roberta Vinciová. Čtyřiatřicetiletá Italka by rozhodně Rusce divokou kartu neudělila, nicméně na zápas se těší a na antuce se pokusí pětinásobnou grandslamovou šampionku poprvé v kariéře porazit.

Kr. Plíšková letos podruhé přehrála Vinciovou a v Bielu si zahraje o čtvrtfinále

WTA BIEL - Kristýna Plíšková si na turnaji WTA International ve švýcarském Bielu zahraje o čtvrtfinále. Česká tenistka si letos již podruhé poradila s nepříjemným stylem Roberty Vinciové. Čtvrtou nasazenou v prvním kole přehrála dvakrát 6-4. Ve druhém kole narazí na lepší z dvojice Donna Vekičová - Sorana Cirsteaová.

Kristýna Plíšková v Dubaji otočila zápas s nasazenou Vinciovou

WTA DUBAJ - Kristýna Plíšková si v Dubaji připsala skalp šestnácté nasazené Italky Roberty Vinciové. Česká tenistka sice prohrávala 3-6 a 1-3 a byla tři fiftýny od porážky, ale vývoj otočila a na štědře dotovaném turnaji WTA Premier 5 postoupila do druhého kola.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist