Ward James

Ward James

37
muž
Velká Británie
Datum nar.:
9. 2. 1987
Výška:
188 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 89.
čtyřhra: - / 233.

Evans v Londýně porazil i Edmunda a ovládl Battle of the Brits

BATTLE OF THE BRITS - Halový turnaj osmi britských tenistů (Battle of the Brits) v Londýně vyhrál Dan Evans. Aktuálně nejvýše postavený Brit v žebříčku ATP ve finále porazil hladce ve dvou setech Kylea Edmunda a navázal na včerejší skalp Andyho Murrayho.

Murray si na Battle of the Brits poradil s Wardem a postoupil do semifinále

BATTLE OF THE BRITS - Andy Murray na Battle of the Brits v Londýně porazil v přímém souboji o 2. místo ve skupině Jamese Warda a zajistil si postup do semifinále. V něm ho čeká Dan Evans.

Murray na Battle of the Brits prohrál bitvu s Edmundem, o postup ze skupiny se utká s Wardem

BATTLE OF THE BRITS - Hvězda exhibičního turnaje Battle of the Brits Andy Murray prohrál bitvu s Kylem Edmundem a zatímco soupeři si zajistil postup ze skupiny, trojnásobný grandslamový šampion bude o semifinále bojovat proti Jamesi Wardovi.

Djokovič na úvod neztratil set, bez problémů postupuje i Federer

Svou patnáctou výhrou v All England Clubu v řadě odstartoval Novak Djokovič cestu za obhajobou titulu ve Wimbledonu. Vítěz posledních dvou ročníků slavného grandslamu postoupil do druhého kola bez ztráty setu, což se podařilo i Rogeru Federerovi.

Britové a Belgičané nominovali na finále Davis Cupu

Britské tenisty povede ve finále Davisova poháru proti Belgii podle očekávání Andy Murray. Vedle druhého hráče světového žebříčku nechybí v nominaci ani jeho bratr Jamie, s nímž ve čtvrtfinále i v semifinále bodoval ve čtyřhře. Kapitán Leon Smith dál do týmu jmenoval Kylea Edmunda, Jamese Warda a Dominica Inglota. Belgii budou reprezentovat stejně jako v předchozích kolech David Goffin, Steve Darcis, Ruben Bemelmans a Kimmer Coppejans.

Davis Cup: Murray přidal třetí bod, Britové jsou poprvé od roku 1981 v semifinále

Andy Murray zajistil britskému týmu postup do semifinále Davis Cupu. Třetí hráč světa přehrál v domácím prostředí londýnského Queen's Clubu Gillese Simona a ve čtvrtfinálovém utkání s Francií tak získal potřebný třetí bod. Britové si semifinále Davis Cupu zahrají poprvé od roku 1981 a narazí v něm na Australany.

Berdych přehrál Mahuta i pošesté, Veselý a Rosol role favoritů nezvládli

Tomáš Berdych ve druhém kole Wimbledonu bez problémů porazil travnatého specialistu Francouze Mahuta a zůstal posledním českým zástupcem ve dvouhře mužů. Další dva Češi dnes totiž nezvládli role favoritů: Lukáš Rosol prohrál pětisetovou bitvu se Španělem Andújarem, který bude příštím soupeřem Berdycha, a Jiří Veselý nestačil na domácího Jamese Warda a ani ani na třetím letošním grandslamu tak nepřešel přes druhé kolo.

4. den ve Wimbledonu: O třetí kolo bude hrát šest Čechů. Berdycha čeká Mahut

Tři ženy, tři muži. Celkem šest českých tenistů se dnes bude snažit napodobit Lucii Šafářovou a vybojovat postup do 3. kola Wimbledonu. Ve hře budou obě jedničky Petra Kvitová a Tomáš Berdych, v roli favoritů budou také Lukáš Rosol a Jiří Veselý. Překvapit se pokusí debutantka Denisa Allertová a Kristýna Plíšková.

Wimbledon: Hewitt s Mahutem dostali divokou kartu

Pořadatelé Wimbledonu oznámili jména prvních devíti hráčů, kteří si na letošním travnatém grandslamu zahrají díky divoké kartě. Mezi nimi jsou i zdejší vítěz z roku 2002 Lleyton Hewitt, který by se měl v Londýně představit naposledy v kariéře, a Nicolas Mahut, účastník památného zápasu z roku 2010, v němž ho John Isner porazil 70-68 v pátém setu.

Hewitt se rozloučil s Queen's Clubem, proti Andersonovi neproměnil mečbol

ATP QUEEN'S CLUB - Lleyton Hewitt se rozloučil s oblíbeným turnajem v londýnském Queen's Clubu. Čtyřnásobný šampion, který hraje svou poslední sezonu, letos skončil hned v prvním kole, byť měl proti Kevinu Andersonovi mečbol.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist