Záhlavová Sandra

Záhlavová Sandra

38
žena
Česká republika
Datum nar.:
10. 10. 1985
Výška:
168 cm
Váha:
kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 78.
čtyřhra: - / 167.

Záhlavová dlouhé čekání na 2. kolo neukončila, prohrála s hráčkou páté světové stovky

Ani proti 433. hráčce světa Agnes Buktaové nedokázala česká tenistka Sandra Záhlavová vyhrát zápas na okruhu WTA po dvou letech. V Budapešti sice podávala na vítězství, postoupit se jí ale nepodařilo.

Záhlavová-Strýcová a Cetkovská budou hvězdami turnaje ITF v Olomouci

Barbora Záhlavová-Strýcová a Petra Cetkovská se představí fanouškům 16. až 21. července v Olomouci. Obě patří k hlavním hvězdám 5. ročníku turnaje ITF ITS Cup s dotací 100 tisíc dolarů.

Kvitová postup vydřela, Cetkovská je už ve 3. kole. Další čtyři Češky končí

Včerejší déšť a následné odložení zápasů českým tenistkám příliš štěstí nepřineslo. Do druhého kola dnes postoupila jen Petra Kvitová, která ve třech setech vydřela výhru nad domácí Aravane Rezaiovou. Lucie Šafářová, Klára Zakopalová, Lucie Hradecká a Sandra Záhlavová se hned v úvodním kole s Paříží rozloučily. Naopak Petra Cetkovská postoupila už do 3. kola, když porazila Pavljučenkovovou.

4. den na Roland Garros: Pět Češek čeká opožděný vstup do turnaje

Pět českých tenistek včetně světové sedmičky Petry Kvitové dnes čeká odložená premiéra na letošním Roland Garros. Pokud nebude počasí proti, začnou své zápasy už v 11 hodin. Petra Cetkovská a Jan Hájek pak budou odpoledne bojovat už o postup do 3. kola.

3. den na Roland Garros: Veselého čeká grandslamová premiéra

Do French Open ještě stále nezasáhlo sedm českých tenistů, na které čeká vstup do turnaje dnes. Pokud to počasí dovolí, představí se ve večerním utkání i loňská semifinalistka Petra Kvitová. Grandslamová premiéra čeká na Jiřího Veselého.

Veselý postoupil do hlavní soutěže French Open

Jiří Veselý si poprvé v kariéře zahraje hlavní soutěž grandslamového turnaje. Devatenáctiletý talent a už 127. hráč světa prošel úspěšně kvalifikací antukového French Open poté, co v dnešním závěrečném 3. kole v Roland Garros porazil domácího Stephanea Roberta 6-2 a 6-2.

Berdych bude hrát v Paříži s Monfilsem, Kvitová s Rezaiovou

Těžký los má tenista Tomáš Berdych na letošním grandslamovém Roland Garros. Ruka loňské vítězky dvouhry žen Marie Šarapovové rozhodla o tom, že pátý nasazený Čech se v 1. kole utká s domácím Gäelem Monfilsem, bývalým sedmým hráčem světa, který dostal do soutěže divokou kartu. Petra Kvitová má za soupeřku rovněž domácí hráčku, utká se s Arvene Rezaiovou.

Veselého dělí už jen skalp Roberta od grandslamové premiéry, v kvalifikaci postupují i všechny Češky

FRENCH OPEN - Devatenáctiletý Jiří Veselý úspěšně bojuje o svůj premiérový start na grandslamovém turnaji. Zřejmě největší talent současného českého tenisu v kvalifiakaci na Roland Garros zvládl už dvě ze tří překážek, tou poslední bude domácí Robert. Ve třetím kole jsou také Sandra Záhlavová, Barbora Záhlavová-Strýcová a Eva Birnerová.

Úvodní den ve Stromovce: Smítková zazářila a postupuje, Záhlavová končí

ITF PRAHA - Dnešním dnem v pražské Stromovce odstartoval již čtvrtý ročník turnaje kategorie ITF - Sparta Prague Open. V rámci dnešního dne se odehrálo celkem šest zápasů dvouhry, přičemž o největší překvapení se postarala teprve osmnáctiletá Češka Tereza Smítková, která hladce porazila pátou nasazenou Johannu Larssonovou. Naopak Sandra Záhlavová nenavázala na dobré výkony z kvalifikace a na turnaji dohrála.

Extraliga: Berdych s Kvitovou prohráli, Prostějov ale zápas otočil

Nejlepší čeští tenisté Tomáš Berdych a Petra Kvitová dnes nečekaně prohráli své zápasy v extralize. Agrofert Prostějov tak v semifinálové skupině A prohrával na úvod s Lasvitem 0:2, zahraniční hráči v týmu obhájce titulu ale následně vývoj otočili a po dvouhrách už Prostějov vedl 4:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist