Koukalová Klára

Koukalová Klára

42
žena
Česká republika
Datum nar.:
24. 2. 1982
Výška:
166 cm
Váha:
50 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 20.
čtyřhra: - / 31.

Nosková vyhrála díky mentalitě, Melbourne je pro Šwiatekovou asi moc rychlé, tuší expertka

Linda Nosková (19) se hned při své první účasti v hlavní soutěži Australian Open probojovala mezi 32 nejlepších hráček. Postup do třetího kola byl v jejím podání unikátní, vždyť porazila světovou jedničku Igu Šwiatekovou (22). Výkon české hráčky i nezdar polské tenisové ikony glosuje televizní expertka Canal+ Sport a bývalá 20. hráčka světového žebříčku WTA Klára Koukalová.

Koukalová se podruhé vdala. Na Mauriciu si vzala moderátora Petra Suchoně

Klára Koukalová podruhé uzavřela manželský svazek. Bývalá profesionální tenistka si po dvouleté známosti před měsícem na Mauriciu vzala moderátora Petra Suchoně. A foto ze svatby se objevilo, jak jinak, také na sociálních sítích.

Koukalová pro TenisPortál.cz o konci kariéry, o dráze komentátorky i o současné ženské špičce

Po ukončení kariéry se Klára Koukalová věnuje převážně své rodině a svým blízkým, kontakt s okruhem WTA ale rozhodně neztratila, neboť se stala komentátorkou ženských tenisových utkání. Na co sympatická rodačka z Prahy ráda vzpomíná? Jakého úspěchu si váží nejvíce? Co ji baví na komentování? O tom, ale i o mnohém dalším se Koukalová rozpovídala v rozhovoru pro čtenáře TenisPortál.cz.

Končím s tenisem, oznámila Koukalová

Bývalá dvacátá hráčka světa Klára Koukalová se ve svých 34 letech rozhodla ukončit kariéru. Vítězka tří turnajů WTA o tom dnes informovala na sociálních sítích.

První kolo kvalifikace Wimbledonu: Do bojů zasáhli tři Češi a sedm Češek

V londýnském Roehamptonu již včera odstartovala wimbledonská kvalifikace. Kvůli špatnému počasí byly zápasy českých tenistů a tenistek přesunuty na dnešek. Do bojů dnes zasáhli tři Češi a sedm Češek.

Štěpánek porazil Nišioku, vybojoval účast na Roland Garros

Radek Štěpánek si i letos zahraje na French Open, na kterém nechyběl od roku 2011. Český tenista si vybojoval účast na antukovém grandslamu v kvalifikaci, v jejímž posledním kole dnes porazil Japonce Nišioku. Stejně úspěšná byla i Kateřina Siniaková.

Koukalová v Katovicích dohrála, znovu končí v prvním kole

Klára Koukalová ani v Katovicích nevybojovala svou první letošní výhru v hlavní soutěži turnaje WTA. Česká veteránka dnes podlehla 0-6 6-7 Rusce Alexandrovové a připsala si už pátou porážku v řadě.

Kr. Plíšková v Katovicích postoupila přes Watsonovou

Kristýna Plíšková na úvod halového turnaje v polských Katovicích potvrdila svou vzrůstající formu. Čtyřiadvacetiletá Češka porazila Britku Heather Watsonovou a postoupila do 2. kola. V něm narazí na Ostapenkovou, nebo Hantuchovou.

Siniaková a Kristýna Plíšková v Indian Wells prošly kvalifikací

WTA INDIAN WELLS - Kvalifikací prestižního turnaje v Indian Wells prošly dvě ze tří českých tenistek. Dvě kola v Kalifornii zvládly Kristýna Plíšková i Kateřina Siniaková, která ve dvou zápasech ztratila dokonce pouze šest gamů.

Koukalová vypadla v Kuala Lumpuru v prvním kole

Klára Koukalová si ani v Kuala Lumpur nepřipíše letošní první výhru v hlavní soutěži turnaje WTA. Českou tenistku vyřadila v Malajsii Britka Broadyová, která v dnešním úvodním kole zvítězila 6-3 3-6 a 6-3.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist