Zovko Lovro

Zovko Lovro

43
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
18. 3. 1981
Výška:
191 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 153.
čtyřhra: - / 45.

Tenisté vyhráli v Chorvatsku 4-1, Dlouhý nestačil na Zovka

Čeští tenisté porazili v semifinále Davisova poháru v Poreči Chorvatsko 4:1. Jediný úspěch domácího výběru zaznamenal za rozhodnutého stavu Lovro Zovko, který dnes zdolal deblového vítěze US Open Lukáše Dlouhého 6:3 a 6:4. V první nedělní dvouhře zvládl svoji daviscupovou premiéru Jan Hájek, který zvítězil nad Rokem Karanušičem 7:6 a 6:4.

Náhradník Hájek v Chorvatsku zvýšil už na 4-0

Již za rozhodnutého stavu semifinále Davisova poháru mezi Chorvatskem a českými tenisty nastoupili k závěrečným dvouhrám náhradníci. Na 4-0 na zápasy zvýšil při své premiéře v prestižní týmové souteži Jan Hájek, poslední zápas hraný na dva vítězné sety obstarává Lukáš Dlouhý a Lovro Zovko.

Preview: Češi hrají v Chorvatsku o finále Davisova poháru

Dnes odpoledne zahájí čeští tenisté v chorvatské Poreči útok na finále Davisova poháru. Hlavními tahouny českého výběru budou Štěpánek s Berdych, kteří se v pátečních dvouhrách postaví proti Karlovičovi a Čiličovi. Střetnutí se koná v halových podmínkách na antukových kurtech.

Davis Cup: Chorvaty povedou Čilič s Karlovičem

Očekávanou čtveřici nominoval kapitán chorvatských tenistů Goran Prpič na semifinále Davis Cupu proti Česku. Na antuce v porečské hale Žatika bude příští týden spoléhat především na dvojici Marin Čilič a Ivo Karlovič, které v nominaci doplňují Roko Karanušič a Lovro Zovko.

V Záhřebu postoupilo pět domácích tenistů do 2. kola

Na turnaji v chorvatském Záhřebu se do hlavní soutěže dostalo celkem sedm domácích hráčů. A pouze jeden z nich - druhý nasazený Ivo Karlovič - v úvodním kole prohrál. Ve večerních zápasech už Ljubičič, Ančič a Cilič uspěli.

Karlovič v Záhřebu skončil

O jednu ze svých domácích hvězd přišli organizátoři turnaje v chorvatském Záhřebu. Už v prvním kole vypadl druhý nasazený Ivo Karlovič, který prohrál se Sergejem Stachovskym 6-4 6-7 2-6. Dalším Chorvatům se ale dnes dařilo: do druhého kola prošli Žovko i Karanušič.

Záhřeb: Vyhraje titul domácí hráč?

Na halovém turnaji v chorvatském Záhřebu se do hlavní soutěže dostalo hned 7 domácích tenistů. Šanci od pořadatelů přidělením divoké karty, dostali tři hráči: Franko Skugor, Lovro Žovko a Roko Karanušič. Úspěch se však očekává od jiných tenistů. Turnajovou jedničkou je vítěz z roku 2005 Ivan Ljubičič, ale reálné šance na triumf v Záhřebu má i Ančič, Karlovič nebo Cilič.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist