2. den ve Wimbledonu: Plíšková se utká s Martincovou, do akce půjde i Kvitová a další čtyři Češi. Vrací se Serena

28. 6. 2022, 06:00
Previews 228
V rámci druhého hracího dne letošního ročníku Wimbledonu do turnaje vstoupí dalších sedm českých zástupců. První kolo odehrají Karolína Plíšková proti Tereze Martincové, dvojnásobná šampionka Petra Kvitová, Barbora Krejčíková, Karolína Muchová, Jiří Lehečka a lucky loser Zdeněk Kolář. Přesně po roce se na kurty vrací Serena Williamsová, sedminásobnou vítězku ve šlágru čeká souboj s Harmony Tanovou.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Krejčíková (13-ČR) - Zaněvská (Belg.) | Court 17 (13:30 SELČ)
Kolář (ČR) - Bonzi (Fr.) | Court 6 (13:30 SELČ)
Kvitová (25-ČR) - Paoliniová (It.) | No. 2 Court (15:30 SELČ)
Lehečka (ČR) - Krajinovič (26-Srb.) | Court 5 (16:30 SELČ)
Muchová (ČR) - Halepová (16-Rum.) | No. 1 Court (17:00 SELČ)
Martincová (ČR) - Kar. Plíšková (6-ČR) | No. 3 Court (19:00 SELČ)
• Šlágr dne •
S. Williamsová (USA) - Tanová (Fr.) | Centre Court (18:00 SELČ)


• Češi v akci •
Barbora Krejčíková (14.) - Maryna Zaněvská (68.) | Court 17 (13:30 SELČ)

Loňská osmifinalistka Barbora Krejčíková svou druhou účast v hlavní soutěži Wimbledonu odstartuje proti Maryně Zaněvské. S ukrajinskou rodačkou reprezentující Belgii, která při jediném předchozím startu v All England Clubu vypadla v úvodním kole, se utká poprvé.

Krejčíková na začátku letošního roku navazovala na loňskou životní sezonu, když postoupila do finále v Sydney a čtvrtfinále Australian Open. Po nepovedených vystoupeních v Dubaji a Dauhá však kvůli zranění lokte tři měsíce nehrála. Na kurty se vrátila na French Open a po porážce s Dianne Parryovou se stala teprve třetí tenistkou v open éře, která na French Open v roli obhájkyně ztroskotala v prvním kole. Úvodní zápas nezvládla ani na jediné generálce v Eastbourne.

Zaněvské se po debutu v Top 100 a zisku premiérového titulu loni v Gdyni vůbec nedaří. Letos za zmínku stojí pouze čtvrtfinále ve Štrasburku a semifinále na turnaji nižší úrovně 125k v Saint-Malu. Na posledních třech podnicích včetně travnatých generálek v Berlíně a Eastbourne se loučila hned v prvním kole, navíc neuhrála ani set.

Krejčíková stále není rozehraná a bude to chvíli trvat, než získá potřebné sebevědomí. Zaněvská je pro ni v tuto chvíli ideální soupeřkou, v aktuálním roce se totiž hodně trápí, na trávě má negativní kariérní bilanci 9-16 a takto vysoko postavenou soupeřku ještě nikdy neporazila.

Tip na vítězku: Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Sydney (F)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 9-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na trávě: 0-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 5-3 (kariérní 34-15)
Grandslamy: Australian Open (ČF), French Open (1K)

Barbora Krejčíková - Wimbledon
Kariérní bilance:
3-1
Nejlepší výsledek: osmifinále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Eastbourne (2K)

Maryna Zaněvská - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Štrasburk (ČF)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 10-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na trávě: 0-2
Bilance proti hráčkám Top 20: 0-2 (kariérní 0-5)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (1K)

Maryna Zaněvská - Wimbledon
Kariérní bilance:
0-1
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2017, 2022)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: Berlín (1K), Eastbourne (1K)


Zdeněk Kolář (119.) - Benjamin Bonzi (47.) | Court 6 (13:30 SELČ)
Zdeněk Kolář ani na čtvrtý pokus neprošel wimbledonskou kvalifikací, ale přece jen si poprvé hlavní soutěž nejslavnějšího turnaje zahraje. Český lucky loser v prvním kole vyzve Benjamina Bonziho, kterému může vrátit předloňskou porážku z kvalifikace French Open.

Kolář se po životní sezoně v úvodních měsících té letošní hodně trápil a první pořádný výsledek zaznamenal až v dubnu. Na French Open na 17. pokus prošel kvalifikací grandslamů, zvládl i zápas hlavní soutěže a ve druhém kole málem dostal do rozhodující páté sady loňského finalistu Stefanose Tsitsipase. Pak však prohrál všechny tři duely a znovu se chytl až v kvalifikaci Wimbledonu, ve finále nestačil na Andreu Vavassoriho.

Bonzi má letos vynikající bilanci 27-14, na kontě dva triumfy na challengerech a také svá úvodní dvě semifinále na hlavní tour. Do druhého v pořadí se dostal na poslední generálce na Mallorce, po cestě do něj neztratil set a až před branami finále ho zastavil pozdější šampion Stefanos Tsitsipas. S řeckou jedničkou prohrál také v prvním kole v Halle, předtím nenastoupil ke čtvrtfinále ve Stuttgartu.

Bonzi má letos daleko lepší formu a hlavně mnohem více zkušeností s nejvyšším okruhem i hlavní fází grandslamů. Kolář se může postarat o překvapení, ale s největší pravděpodobností porážku francouzskému tenistovi neoplatí.

Tip na vítěze: Benjamin Bonzi

Zdeněk Kolář - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
French Open (2K)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru v hlavních soutěžích
Bilance: 18-18
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na trávě: 2-1
Bilance proti hráčům Top 50: 0-1 (kariérní 0-3)
Grandslamy: Australian Open (Q), French Open (2K)

Zdeněk Kolář - Wimbledon
Kariérní bilance:
0-0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2022)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: žádná

Benjamin Bonzi - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Mallorca, Marseille (SF)
Největší úspěchy na trávě: Mallorca (SF)
Bilance: 27-14
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na trávě: 5-2
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 16-1 (kariérní 285-163)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (1K)

Benjamin Bonzi - Wimbledon
Kariérní bilance:
1-2
Nejlepší výsledek: 2. kolo (2021)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Stuttgart (ČF), Halle (1K), Mallorca (SF)


Petra Kvitová (26.) - Jasmine Paoliniová (72.) | No. 2 Court (15:30 SELČ)
Petra Kvitová si triumfem na poslední generálce v Eastbourne pořádně zvedla sebevědomí a rázem se stala největší českou nadějí pro letošní ročník nejslavnějšího turnaje. Dvojnásobná šampionka začne duelem s Jasmine Paoliniovou, která na první výhru v hlavní soutěži Wimbledonu stále čeká. S Italkou vyhrála obě předchozí střetnutí ve dvou setech.

Kvitová prožívá navzdory poslednímu výsledku jednu z nejhorších sezon celé své kariéry. Na poslední generálku v Eastbourne dorazila s mizernou bilancí 10-13 a jejím maximem byla dvě čtvrtfinále. Navíc se s oběma grandslamy rozloučila nejpozději ve druhém kole. Těsně před Wimbledonem se však naladila na skvělou formu. V Eastbourne zastavila na trávě letos neporaženou Beatriz Haddadovou Maiaovou, ve finále zametla s Jelenou Ostapenkovou a získala 29. titul, první od loňského března.

Paoliniová má naopak v aktuálním roce stále negativní bilanci (9-12), na kontě jen dvě vítězné série a jejím maximem je čtvrtfinále z lyonské haly. Nedařilo se jí ani na jejím nejoblíbenějším povrchu, během antukového jara zvládla jediný z pěti zápasů. Od porážky v prvním kole French Open nehrála a do Wimbledonu vstoupí se čtyřmi turnajovými porážkami v řadě, na vítězství na individuálních akcích čeká už skoro tři měsíce.

Kvitové by měl na postup stačit i standardně dobrý výkon. Paoliniová totiž na trávě naposledy vyhrála v roce 2017, má na nejrychlejším povrchu bilanci 4-9, a navíc s hráčkami Top 30 prohrála 22 z 25 soubojů a na grandslamech všech pět.

Tip na vítězku: Petra Kvitová

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Eastbourne (T)
Největší úspěchy na trávě: Eastbourne (T)
Bilance: 15-13
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na trávě: 5-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 7-2 (kariérní 166-51)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K)

Petra Kvitová - Wimbledon
Kariérní bilance:
33-11
Nejlepší výsledek: triumf (2011, 2014)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Birmingham (1K), Eastbourne (T)

Jasmine Paoliniová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Lyon (ČF)
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 9-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na trávě: 0-0
Bilance proti hráčkám Top 30: 1-4 (kariérní 3-22)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (1K)

Jasmine Paoliniová - Wimbledon
Kariérní bilance:
0-1
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2021-22)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: žádná


Jiří Lehečka (72.) - Filip Krajinovič (31.) | Court 5 (16:30 SELČ)
Jiří Lehečka si letos odbyl debut v hlavní fázi Australian Open i French Open a to samé ho dnes čeká ve Wimbledonu. Další útok na první výhru v hlavních soutěžích majorů podnikne proti nasazenému Filipovi Krajinovičovi, který v All England Clubu ještě nikdy nepostoupil do druhého kola. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.

Lehečka v únoru v Rotterdamu debutoval v hlavních soutěžích na turnajích ATP a senzačně prošel až do semifinále. Poprvé se tak dostal do elitní stovky, ve které má celkem pevnou pozici. Na další výraznější úspěch však čeká. Na začátku května si zahrál finále challengeru, jenže od té doby na vítězství nedosáhl a do All England Clubu přijel se sérií čtyř porážek. Generálky a své vůbec první profesionální zápasy na trávě absolvoval ve Stuttgartu a Halle, recept nenašel na Nicka Kyrgiose ani Dominica Strickera.

Krajinovič se paradoxně svého nejlepšího výsledku dočkal na svém nejhorším povrchu. Na trávě (kariérní bilance 12-14) se zúčastnil pouze generálky v londýnském Queen's Clubu a přes solidní travaře Jensona Brooksbyho, Sama Querreyho, Ryana Penistona a Marina Čiliče prošel až do svého prvního finále od loňského léta. V něm ve dvou těsných setech nestačil na Mattea Berrettiniho a ani na pátý pokus premiérový titul nezískal. V úvodních zápasech na turnajích má letos úspěšnost 7-4.

Krajinovičovi se na trávě nikdy nedařilo, ale po skvělé generálce má velkou šanci zlomit prokletí prvního kola v tomto dějišti. Lehečka určitě není bez šance, nicméně na pažitu se teprve rozkoukává a asi i Wimbledon bude opouštět s nepořízenou.

Tip na vítěze: Filip Krajinovič

Jiří Lehečka - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Rotterdam (SF)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 23-17
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na trávě: 0-2
Bilance proti hráčům Top 50: 1-5 (kariérní 1-6)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (1K)

Jiří Lehečka - Wimbledon
Kariérní bilance:
0-0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2022)
Loňský výsledek: nehrál
Generálka: Stuttgart (1K), Halle (Q)

Filip Krajinovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Queens (F);  Montpellier (SF)
Největší úspěchy na trávě: Queens (F)
Bilance: 16-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 4-1
Bilance proti hráčům Top 50-100: 1-1 (kariérní 50-50)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (3K)

Filip Krajinovič - Wimbledon
Kariérní bilance:
0-4
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2015, 2018-19, 2021)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Queens (F)


Karolína Muchová (81.) - Simona Halepová (18.) | No. 1 Court (17:00 SELČ)
Karolína Muchová si při obou předchozích startech v hlavní fázi Wimbledonu zahrála čtvrtfinále. Letos však do prvního kola dostala velmi těžkou soupeřku, a to jednu z největších favoritek Simonu Halepovou. S bývalou světovou jedničkou a dvojnásobnou grandslamovou šampionkou změří síly poprvé.

Muchová loňskou sezonu uzavřela už po US Open a kvůli přetrvávajícím problémům s břišním svalem do té letošní naskočila až v březnu. Dohromady absolvovala pouhých pět turnajů, nejdále byla ve třetím kole v Miami a na French Open. Souboj o osmifinále v Paříži musela vzdát, jelikož si v utkání s Amandou Anisimovovou zvrtla kotník. Na trávě v letošním roce odehrála jediný zápas, v Berlíně jasně nestačila na pozdější šampionku Ons Džabúrovou.

Halepová má letos solidní bilanci 26-8. Hned v lednu na generálce v Melbourne dosáhla na svůj první triumf od sezony 2020 a ještě čtyřikrát byla v semifinále. Po zklamání v podobě vyřazení ve druhém kole v Římě a na French Open prošla na obou travnatých generálkách do semifinále. V Birminghamu nedokázala zastavit rozjetou Beatriz Haddadovou Maiaovou a v Bad Homburgu kvůli zranění krku k souboji o finále nenastoupila.

Tady bude záležet na zdravotním stavu obou aktérek. Muchová se totiž se zraněními trápí velmi často a Halepová, možná preventivně, odstoupila před semifinále posledního turnaje. Obě aktérky na trávě umí. Halepová je v premiérovém souboji favoritkou, ale Muchové se v All England Clubu daří, takže by nebylo asi zase tak velkým překvapením, kdyby bývalou šampionku vyřadila.

Tip na vítězku: Simona Halepová

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
French Open,  Miami (3K)
Největší úspěchy na trávě: čeká na první výhru
Bilance: 5-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na trávě: 0-1
Bilance proti hráčkám Top 20: 1-2 (kariérní 14-15)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (3K)

Karolína Muchová - Wimbledon
Kariérní bilance:
8-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2019, 2021)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Berlín (1K)

Simona Halepová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne 1 (T);  Bad Homburg,  Birmingham,  Indian Wells,  Dubaj (SF)
Největší úspěchy na trávě: Bad Homburg, Birmingham (SF)
Bilance: 26-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na trávě: 6-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 9-3 (kariérní 137-48)
Grandslamy: Australian Open (OF), French Open (2K)

Simona Halepová - Wimbledon
Kariérní bilance:
24-8
Nejlepší výsledek: triumf (2019)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Birmingham (SF), Bad Homburg (SF)


Karolína Plíšková (7.) -  Tereza Martincová (61.) | No. 3 Court (19:00 SELČ)
Karolína Plíšková a Tereza Martincová se znovu po roce potkávají ve Wimbledonu. Vlastně i třetí vzájemný souboj svedou na grandslamech, oba předchozí bez ztráty setu vyhrála česká jednička. Zatímco Plíšková si v All England Clubu loni zahrála své druhé grandslamové finále, loňské třetí kolo je pro Martincovou jejím grandslamovým maximem.

Plíšková do sezony kvůli zlomenině ruky naskočila až v březnu a první výhru slavila až na třetím turnaji. O něco lepší to bylo v závěru antukového jara, kdy uhrála své letošní maximum, semifinále ve Štrasburku. Zlepšenou formu však nepotvrdila a ve druhém kole French Open zaznamenala svou nejhorší porážku na grandslamech. Na lepší časy se zase začalo blýskat na trávě v Berlíně, kde po cestě mezi nejlepší osmičku vyřadila Kaiu Kanepiovou a Biancu Andreescuovou. V Eastbourne však ztroskotala hned na Katie Boulterové.

Martincová loni dosáhla na první finále na nejvyšší tour, a dokonce debutovala v Top 40. Letos ale vypadává spíše v úvodních kolech a má na kontě jen dvě vítězné série v hlavních soutěžích a pouhá dvě čtvrtfinále. Po antukovém jaru, během něhož na všech čtyřech akcích ztroskotala v prvním kole, si v Nottinghamu vybojovala svůj nejlepší letošní výsledek a páté semifinále. V Birminghamu (Camila Giorgiová) i Eastbourne (Katie Boulterová) se loučila hned po úvodním zápase.

Martincová letos nepůsobí tak nebezpečně jako loni a znovu by měla mít navrch Plíšková. Ta sice po návratu ze zranění nemá optimální formu, nicméně na mnohem méně úspěšnou krajanku by to mělo stačit. Martincová navíc nikdy neporazila členku Top 10.

Tip na vítězku: Karolína Plíšková

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Štrasburk (SF)
Největší úspěchy na trávě: Berlín (ČF)
Bilance: 8-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na trávě: 2-2
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 3-5 (kariérní 125-54)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (2K)

Karolína Plíšková - Wimbledon
Kariérní bilance:
17-9
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Loňský výsledek: finále
Generálka: Berlín (ČF), Eastbourne (2K)

Tereza Martincová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Nottingham (SF)
Největší úspěchy na trávě: Nottingham (SF)
Bilance: 11-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 5-5
Bilance na trávě: 3-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-2 (kariérní 0-6)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (1K)

Tereza Martincová - Wimbledon
Kariérní bilance:
2-2
Nejlepší výsledek: 3. kolo (2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Nottingham (SF), Birmingham (1K), Eastbourne (1K)


• Šlágr dne •
Serena Williamsová (1204.) - Harmony Tanová (115.) | Centre Court (18:00 SELČ)

Nejsledovanějším zápasem úterního programu bude premiérový souboj Sereny Williamsové s Harmony Tanovou. Čtyřicetiletá Američanka se totiž díky divoké kartě přesně po roce představí ve dvouhře a zase bude útočit na vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu grandslamových trofejí.

Williamsová byla po mateřské pauze celkem čtyřikrát ve finále grandslamů, ale v ani jednom neuspěla. Poslední soutěžní zápas odehrála loni právě ve Wimbledonu, v něm uklouzla a kvůli zranění podkolenní šlachy rok nehrála. Na kurty se vrátila před týdnem ve čtyřhře v Eastbourne, s Ons Džabúrovou postoupily do semifinále, pro zranění Tunisanky však musely odstoupit.

Tanová už byla na 90. místě žebříčku, jenže letos má negativní bilanci 13-16 a v hlavních soutěžích na nejvyšší tour posbírala pouhé čtyři výhry. Nejlepšího výsledku se dočkala před dvěma týdny na travnaté akci 125k v Gaibě, kde až v semifinále prohrála s výbornou travařkou a pozdější šampionkou Alison Van Uytvanckovou. Na další generálce v Hertogenboschi se naopak loučila v prvním kole.

Nad formou Williamsové visí obrovský otazník, přesto je jasnou favoritkou na postup a v úvodním kole nejslavnějšího turnaje bez skreče ještě nikdy nezaváhala. Sedminásobná šampionka si rozhodně nemůže na los pro první kolo stěžovat, Tanová totiž v hlavní fázi Wimbledonu debutuje a v hlavních soutěžích grandslamů dosud posbírala jen dvě výhry.

Tip na vítězku: Serena Williamsová

Serena Williamsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: první turnaj
Největší úspěchy na trávě: první turnaj
Bilance: 0-0
Bilance z posledních 10 zápasů: rok nehrála
Bilance na trávě: 0-0
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 0-0 (kariérní 108-4)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (-)

Serena Williamsová - Wimbledon
Kariérní bilance:
98-13
Nejlepší výsledek: vítězka (2002-03, 2009-10, 2012, 2015-16)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: žádná

Harmony Tanová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
WTA 125k Gaiba (SF)
Největší úspěchy na trávě: WTA 125k Gaiba (SF)
Bilance: 13-16
Bilance z posledních 10 zápasů: 4-6
Bilance na trávě: 3-2
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 9-5 (kariérní 180-155)
Grandslamy: Australian Open (2K), French Open (1K)

Harmony Tanová - Wimbledon
Kariérní bilance:
0-0
Nejlepší výsledek: 1. kolo (2022)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: Hertogenbosch (1K), WTA 125k Gaiba (SF)

WIMBLEDON 2022 - PROGRAM 2. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 14:30 SELČ)
1. Šwiateková (1-Pol.) - Fettová (Chorv.)
2. F. Cerúndolo (Arg.) - Nadal (2-Šp.)
3. S. Williamsová (USA) - Tanová (Fr.)
• NO. 1 COURT • (od 14:00 SELČ)
1. Berrettini (8-It.) - Garín (Chile)
2. Korpatschová (Něm.) - Watsonová (Brit.) 7-6(7) 5-7 / dohrávka
3. Muchová (ČR) - Halepová (16-Rum.)
4. Ritschard (Švýc.) - Tsitsipas (4-Řec.)
• NO. 2 COURT • (od 12:00 SELČ)
1. Johnson (USA) - Dimitrov (18-Bulh.)
2. Gauffová (11-USA) - Ruseová (Rum.)
3. Kvitová (25-ČR) - Paoliniová (It.)
4. Kubler (Austr.) - Evans (28-Brit.)
• NO. 3 COURT • (od 12:00 SELČ)
5. Martincová (ČR) - Kar. Plíšková (6-ČR)
• COURT 5 • (od 12:00 SELČ)
4. Lehečka (ČR) - Krajinovič (26-Srb.)
• COURT 6 • (od 12:00 SELČ)
2. Kolář (ČR) - Bonzi (Fr.)
• COURT 17 • (od 12:00 SELČ)
2. Krejčíková (13-ČR) - Zaněvská (Belg.)
Kompletní program 2. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

228
Přidat komentář
Drzymalski
Dobrá zábava před spaním. Ovšem tenis místy jak v turnaji veteránek. Ostatně Serena tam už věkem patří. Nasekala přes 50 UE, místy se kvitovsky hloupě vyházela. Chyběla razance na servisu, v koncovce došly síly. Nahypovaná Korejka s francouzským pasem patrně už nikdy nedosáhne většího úspěchu. Serenu uslajsovala a udropshotovala. Až nelidsky nekazila! S druhým servisem by dostala naklepáno od žákyň Motorletu. Na Serenu to dnes stačilo. Druhé kolo bude pro Tanovou konečná.
Reagovat
Tennis_Lover
Tak Serenko, labutí píseň skončila, je na čase to konečně rozumně ukončit. Oba skřeků skončila. Nashledanou a GL v dalším životě. Navždy budeš druhá smilesmilesmile
Reagovat
Tennis_Lover
Doba skřeků
Reagovat
Drzymalski
Kdo je první, prosím?
Reagovat
SwissMaestro
Francouzska jak víno. Hlavně, že gorila je pryč. Návrat legendy na jeden zápas stačil smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jsou nutné takové ubohé poznámky?
Reagovat
JohnB
Na to, jak dlouho Serena nehrála, tak to nebylo vůbec špatný. Bohužel pro ni narazila na chytrou soupeřku, co se celý zápas držela dobře zvolený taktiky. Za mě hodně zajímavý zápas.
Reagovat
Alien
V zápase paní Tan - paní Williams je k vidění velice srandovní tenis!
Reagovat
Drzymalski
Přesná a stručná analýza.
Reagovat
JohnB
Kamile, kdy te naposledy videl syn?
Tady zase jedes bomby ty kluku...
Reagovat
paddy
Reagovat
EllNino
No tyjo ...
Reagovat
paddy
Reagovat
tommr
jj to se to postupuje když předem zlikviduju největší konkurenci ... smile
Reagovat
mahycek
Takže Felix také venku. Ubývají soupeři ve
spodní části pavouka
Reagovat
paddy
přeceňovaný Felix plnohodnotně nahradil Rubleva - také bez šance na titul smile
Reagovat
Tennisfan77
Hurkacz, Aliassime, Cilic, Berrettini. Bez Rusů, bez bodu.

Nejslabší Wimbledon historie smile

A Felix obrovské zklamání, nemá na to, dneska to opět potvrdil, Cressy ho dobře ponizil.
Reagovat
Ondrej2280
Jasne,pokial tam nehraju niekolkonasobni wimbledonski vitazi:)) Hurkacz,Alliasime a Cilic,tak nemalo zmysel ani zacinat:)))
Reagovat
Tennisfan77
Cilic GS vítěz finalista Wimbledonu, Berrettini finalista Wimbledonu a letos na trávě neporažené, Hurkacz loňský semifinalista a vítěz Halle, Aliassime dostal Nadala do pěti setu na FO a skoro vyřadil na AO Medveděva

Ale Jo, tihle hrací chybět nebudou, více uhraje Cressy, Berankis a Kokkinakis.
Reagovat
Patik
ešte si zabudol na Medveďa..svetová jednotka a tohtoročný dvojnásobný Runner up na tráve.
Reagovat
Ondrej2280
Skutocni dvaja šampioni su stale v pavuku,Hurkacz,FAA ,Cilic nie ani spodna cast ich levelu,takze pre mna vyzera tu rnaj dobre:)a ze dvaja z nich boli tak neschopni ze padli v prvom kole je ich problem..vyradili ich v tom momente lepsi hrac,takze turnaj nestratil vobec nic:)
Reagovat
Tennisfan77
Ztratil prakticky všechno, už zbývá jenom odrovnat na covid Djokovice nebo Nadala a můžeme to zavřít. smile
Reagovat
Paixx
Tennisfan77: FAA obrovské zklamání, nemá na to, dneska to opět potvrdil
Tennisfan77 o 5 minut později: aliassime bude chybět, dostal Nadala do 5 setů a Medveděva taky

Relevantní názory koukám
Reagovat
Tennisfan77
Zklamání na trávě = dostal Rafu do pěti setu na fo.

Uvažování fanouška Nadala v praxi smile
Reagovat
Paixx
Koukám, že dnes už asi potřetí vůbec nechápeš něčí komentář a nevyznáš se v základním textu.
Reagovat
Paixx
Tak precijenom to přišlosmile

Níže jsem si dělal srandu, že to vaše komando přiběhne a bude psát o nejslabší éře tenisu a tys tam psal nějaký nesmysly klasicky o jiném tématu + že jsem pomatený nebo co... No a o hodinu později už zase klasickej kolovrátek smile
Reagovat
Tennisfan77
Nejslabší era tenisu neni nejslabší Wimbledon historie

Dej si prášek a bez spinkat ty fanatiku smilesmile
Reagovat
Paixx
Ty mi říkáš Fanatiksmile

Čekám už dva měsíce, kdy sem dáš příspěvek o něčem jiným, než Nadalovi, kterého nesnášíš a já ti odpovídámsmile

Za 15 minut ti začíná noční, tak makej
Reagovat
Tennisfan77
Na nocni jsem nebyl asi nikdy v životě, pokud nepocitas nějakou party v klubu, těch par bylo.

Tou narážkou na zaměstnání jsi prakticky ukázal svou inteligenci, která je na úrovni houpaciho koně, což jsem si myslel od tvého prvního příspěvku, ale chtěl jsem ti dat šanci, nevadí, jsi fanoušek Rafy, to se odpouští, on je chudák legenda, bohužel jeho zástupy jsou povětšinou dno- jako ty smile
Reagovat
Amputace
Zato ty jsi blyštivý pomník inteligence, nadhledu a objektivity. Aby někdo se stylistickým projevem žáka prvního stupně napadal něčí inteligenci, to jsem opravdu ještě neviděl.
Reagovat
Tennisfan77
A ty aby ses nevesral do každé debaty dělajíc ze sebe pana inženýra, to bys nebyl ty. smile
Reagovat
Amputace
Ty se obyčejně se.reš do mých debat - se.reš se ostatně všude, kde o tebe nikdo nestojí. K tomu, že neumíš psát, jsi dokonce i mimo. Vytáčí mě zkrátka, když někdo napadá něčí inteligenci a přitom je sám hloupý a omezený. To pokud vidím, nemohu zůstat potichu.
Reagovat
Paixx
Normálnímu a objektivnímu diskutujícímu, co projevuje alespoň základní známky inteligence a rozumu, bych takovou poznámku nenapsal.

Bohužel se s vámi nedá normálně diskutovat a věř mi, že ze začátku jsem to zkoušel, ale nešlo to.
Reagovat
Tennisfan77
Nápodobně, ať se daří smile
Reagovat
Rafaeoli25
Když někdo někoho nazývá dnem, zpozorním. To já obvykle nedělám, i když nevím jak nazvat to, co tu padá na Nadalovu adresu posledních několik týdnů.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Čekat dva měsíce na něčí příspěvek, to je taky slušná diagnózasmile
Reagovat
Paixx
Wtf, víš, co je to nadsázka?
Reagovat
Tennisfan77
smilesmile
Reagovat
Drzymalski
Hovajz. Nejslabší Wimbl historie vyhrál v roce 1973 ing. Jan Kodeš....smile Což si ale ty nemůžeš pamatovat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No ale moc velký rozdíl už mezi nimi není.
Reagovat
EllNino
Je to tam :)
Reagovat
EllNino
a s Ponožkou ve 2. kole :)
Reagovat
mahycek
Potencionální soupeři, Shapo a Aliassime bojují
o udržení v turnaji, akorát Tsitsi si vede slušně, pozor, ale Fritze, to může být černej
kůň.
Reagovat
Alien
V lóži té silné černé tenistky sedí ale divní lidé!
Reagovat
Patik
Tí ľudia sa tej Serene normálne smejú keď dobieha ťažkopádne loptu.
Reagovat
mahycek
Á, už se probudili Nadalovci. Před hodinou tady nebyl ani prd....smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já když sleduji jeho zápasy, tak je opravdu sleduji a nepíšu.
Reagovat
dako
Tak toto bolo veľké trápenie, ale našťastie to Rafa urval v tej koncovke 4. setu.

Pozitívum bol pohyb a taktiež kondične vyzeral Rafa v pohode. Údery a hlavne timing úderov bol veľmi zlý. Našťastie, tieto činnosti Rafa môže v priebehu značne vylepšiť, aj ich určite vylepší.

Aj postup cez zlý výkon sa počíta a častokrát to dá hráčovi oveľa viac. Rafa je bojovník a každý turnaj jeho výkony v priebehu stúpajú. Na GS hlavne v druhom týždni.

Vamoos!
Reagovat
Rafaeoli25
Hlavně bylo slabinou podání. To potřebuje zkvalitnit, pak to bude ok.
Reagovat
EllNino
Cilic, Hurkacz, Berrettini končí, zřejmě následování FAA a Denisem ...
Reagovat
Rafaeoli25
Mám Felixe rád, ale samozřejmě po zkušenosti z RG bych si rád další nepříjemný zápas Nadala s ním odpustil. V zájmu maximálního pošetření sil přeju Cressymu.
Reagovat
Tennisfan77
Felix Nadala na GS neporazi a moc dobre dobre to víš, navíc ma v prvním kole horšího soupeře, než Nadal za bude mít do finále.
Reagovat
Rafaeoli25
Lehečka mohl v pohodě dohrát zápas 3:1, takhle si to nechat protéct mezi prsty, smutné.
Reagovat
Rafaeoli25
No do optimálního výkonu to mělo sakra daleko, ale na druhou stranu, kdo tam v prvním kole podal opravdu dobrý, přesvědčivý a po celý zápas stabilní výkon. Asi nikdo. Zápas od zápasu to bude lepší, u Nadala to platí jako u málokoho dalšího.
Reagovat
Patik
No pokud by hrál jako dneska, tak dávám Rafovi velmi dobré šance smile. Já z toho mám solidní pocit, nemyslím, že Djoker předvede svůj top, naopak Nadal bude bojovat jako lev, v zádech se skvělou sezónou, takže Nole nechť se kvalitně připraví, bude to sakra složité.

Novak už podľa mňa od strachu balí kufre smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jen se směj, prosím tě, kolikrát už byl Nadal vysmíván. Jakobys nevěděl, že u něj je to jen o nalezení optimální pohody, k tomu pár zápasů logicky potřebuje. Podstatný je každopádně výsledek a ten je navlas stejný, jako včera ten Noleho. Takže o čem se bavíme? smile
Reagovat
Patik
Tak Novak včera nestrávil na kurte 4 hodiny.smile ale beriem to..prvé zápasy sú najhoršie u Novaka to bude už len lepšie u Nadala ťažko povedať aktuálne má najlahší los spomedzi všetkých hráčov to mu dosť pomôže smile
Reagovat
Rafaeoli25
I u Nadala roste výkon během turnaje a na trávě to platilo vždycky víc než kde jinde.
Reagovat
Patik
ako vieš že to nebude ešte horšie.
Reagovat
Rafaeoli25
Proč by mělo být, jediný důvod? Na trávě se vždycky rozehrával jen k lepším výkonům, forma gradovala ve druhém týdnu, podívej se zpět na předchozí Wimbledony, když postupoval do druhého týdne. Nemám obavy.
Reagovat
Patik
tých Wimbledonov kde postupoval do druhéého týždňa príliš nebolo smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ne, jen asi devět smile
Reagovat
dappe
Na trávě to je vidět více zejména z důvodu postupné změny kurtu a jeho vyšlapání. Na kurtu z prvních kol by tento turnaj nikdy nevyhrál, bez ohledu na rozehranost.
Reagovat
stefankelner
Veľmi chorý Nadal postúpil len tak-tak 3:1... Ak bude naďalej chorí postúpi asi len do semifinále...
Reagovat
Tennisfan77
Spíše do finále, tam má vymeteno.
Reagovat
Rafaeoli25
Neboj, on se bude zlepšovat set od setu a ve druhém týdnu už to bude dobré.
Reagovat
Tennisfan77
Navíc mu dneska vypadne Felix a do finále nemá prakticky soupeře který by ho ohrozil, letos mu padá do kolen úplně vse, nedivil bych se, kdyby dal velký slam, stačí aby Djokovice nepustili do USA a je vymalováno.smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ja myslel, že Djokerův titul je jen směšnou formalitou, dle toho jak to tu mnozí popisujete. Tak jak to vlastně je? Proč se Nadala bojíte? smile
Reagovat
Tennisfan77
To jsem nikdy nerekl, Ja to finále nechci vidět, můj sen je ať vypadnou oba dva, dívat se na turnaj s jasným složením finále mě vyloženě odrazuje.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Patik to tak prezentuje.
Reagovat
Patik
báť sa Nadala na Wimbledone..
Reagovat
Rafaeoli25
Já neříkám, že Nadal vzbuzuje strach, myslím, ze ho nevzbuzuje už ani na FO, přesto ho dokázal vyhrát a určitě má potenciál vyhrát i tady. Jasně, že se ho Djoker nebojí, ani v Paříži, to ale neznamená, že ho porazí.
Reagovat
Patik
Djokovic will not beat him..Djokovic will eat him.
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně smile
Reagovat
Ondrej2280
bat sa ho ani nema, lebo ak ano, nema na kurte co robit...pravda je ale ta , ze s nadalom na FO prehral 80% zapasov:)takze iste podvedomie tu hra rolu:))
Reagovat
Martan1
No dneska jsem už nedoufal.. chvílemi ve čtvrtém setu kdy byl v totálním útlumu, pak se naštěstí vzchopil.
Reagovat
Paixx
Nadal výhra.

Očekávám okamžitý přílet zdejších kolovrátků s tím, jaký měl Rafa štěstí, že Cerundolo nehrál svůj topsmile

A taky ještě pro jistotu jednou zmínit, že letošní sezóna je nejslabší v historii, kdyby to nikdo ještě od nich nečetl
Reagovat
Patik
ešte tu nikto nič poriadne nenapísal a už šalieš..tak kto je ťukťuk my či ty smile
Reagovat
Paixx
jednou v životě jsem vás předběhlsmile stejně přijdete, buď tady, nebo pod novým článkem. Navíc už tam píšete nějaký žblemcy lehce pod tímhle komentářem, takže jsem to stejně nestihlsmile
Reagovat
Rafaeoli25
Na to, že Nadal nehrál na trávě ostrý soutěžní zápas tři roky, tak to tragické nebylo. Asi by měl hned v prvním zápase po třech letech soupeře smést za hodinu a čtvrt 6:1, 6:1 6:2 a i to by bylo podrobeno kritice.
Reagovat
EllNino
Že tě to pořád tak rozhazuje, Rafu prostě lidi nemaj rádi a hotovo, ty mu fandíš a fandi mu dál ... a na ostatní se neohlížej, stejně je nepřesvědčíš a akorát mu tím děláš medvědí službu
Reagovat
Paixx
Ne bráško, má ho rádo nejvíc lidí těsně za Rogerem.
Reagovat
EllNino
ale myslím lidi tady na TP ... :)
Reagovat
Tennisfan77
Jsi pomateny a opět jsi to ukázal, jako 90% vašeho tábora.

Ja jsem ani vteřinu nepřemýšlel nad tím, že by Nadal dneska prohrál, naopak, udělal mi hezké peníze, 4:1 jsem daval výhru v setu, na BB výhru v setu, 15:40 ze vyhraje game.

Úplně easy money, Cerundolo vyhrál set jenom díky totální nadalově nerozehranosti a všichni víme, ze to bude příští zapas o 180 stupňů jiný výkon, ostatně Nadal hrál letos tragicky v prvním týdnu na obou GS a výsledek známé

Ja jenom říkám pořad totéž, okolnosti jsou letos na jeho straně a to snad kromě dvou Masters úplně ve všem, na gs mu hraje do karet vše, letos neměl ani jednou smůlu, v ničem, má ve všem absolutní štěstí a využívá toho, nic víc.

Dneska mu skončí 3/4 největších soupeřů v pavouku. smile
Reagovat
Paixx
A tys nepochopil zjevně můj komentář, nevadí
Reagovat
insanezy_
Ač Rafan tak nevím, co si kdo mohl myslet, že Rafa uhraje v tomhle věku na trávě
Reagovat
Paixx
To jsou jenom zdejší hateři, který začali koukat letos na tenis
Reagovat
insanezy_
To je mi jasný, že by to psychicky nedali už vůbec smile
Reagovat
Tennisfan77
Dalsi kolo bude lepší.

Aby nebyl, dneska mu covid zrušil dva největší soupeře a třetího vyřadí Cressy

Walk to finals smile
Reagovat
Patik
do finále ? veď dnes ledva prežil Cerundola smile
Reagovat
Rafaeoli25
Sám tušíš, že první zápas skutečně směrodatný nijak není. Dokonce i na Vás začal v minulosti párkrát prachbídně a jak to nakonec dopadlo. Zcela nepodstatné.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak s tímto losem, kdy stojí cestou do finále jen možná Felix, je finále jediným možným cílem. Potřebuje se jen pořádně rozehrát a bude to dobré.
Reagovat
Mayo
Rafa slabý ako cajik.
Reagovat
Tennisfan77
Má covid ne? Však tohle jestli prohraje, tak to bude na úrovni Darcise tvl.
Reagovat
Patik
asi covid no smile zdravý Nadal by takto určite neprehrával smile
Reagovat
insanezy_
Zatím ale furt ještě vede, asi koukáš špatně Patriku
Reagovat
Tennisfan77
Stejně nevěřím ze to Cerundolo dá, v pátém se složí, pokud tam dojde
Reagovat
Tennisfan77
Tak už ve čtvrtém, nadalovi stačí vracet, Francek zaridi zbytek, ale za set kloboucek, to jsem nečekal smilesmile
Reagovat
Patik
Tak som aj rád že ten Beretini nakoniec musel odstúpiť (prepáč Mateo) ale keď vidím Nadala pre Djokoviča do finále to bude pochúťka.
Reagovat
Patik
teda Mateo by bol ďaleko väčšia hrozba.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Taky pekne...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Argentina!:) To je den Argentiny... Solidni nahrada za Pellu...

https://www.youtube.com/watch?v=P_9FWG4psa8
Reagovat
Vlk-v-trave
pekne.
Reagovat
Vlk-v-trave
To je solidni player, ten k zapasu rozhodne soupere nepotrebuje.:))) Je to jen o nem. Byla by haluz, jak by proficel tim svym stylem az k titulu :D
Reagovat
EllNino
to bych asi snědl svoji raketu :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, to je skvele, ze to pises. Tyhle akce slusne obohacuji GS:)
Uz se tesim, jak ji budes kouskovat a jist :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Takze toho Denisa dost jako potlacim, bo tohle stoji za to...:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Rune dle ocekavani rupl.
Garin dostal misto Mattiho propustku do 2.kola:)
McDonald jakbysmet:)
Franta bojuje, to nemuhu rict,:) snad to dostane nad 28,5 gemu/zapas - to by me pobavilo asi nejvic:D Staci, aby posledni set skoncil 4:6...
Reagovat
mahycek
Oprava - Cerundolo
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Goliáš Cerundolo nebo Coliáš Gerundolo? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Lehečka zatím spolehlivě, tipuji jeho postup 3:1, možná i 3:0.
Reagovat
Vlk-v-trave
no...nevim...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Vamos Argentina:)
Reagovat
mahycek
Ještě, že vzal Gerundolo Nadalův servissmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Zapas roku:)
Kyrgios je absolutni silenec:D)
Jak jak ten nebude hrat, tak tenis pujde do kopru... odchod B3 si ani nevsimnu:DDDD
Reagovat
Vlk-v-trave
Neskutecny zapas:)
Hot Shots z 2.dne mohou udelat pouze z tohoto zapasu, a nevejde se to ani do 10 min. :DDD

Jubb zahral paradne... skvele tenisove show!
Reagovat
FulnekUltras
pro tohle se chodí do Chrámu ;-)
Reagovat
mahycek
Dobře returnuje Gerundolo. To bude dlouhej zápas.
Reagovat
Rafaeoli25
Gerundola neznám, ale od Cerundola nečekám víc jak 0:3.
Reagovat
Blondie
Škoda Koláře :( doufám, že i jako LL dostane nějaký prašule za první kolo, aby si alespoň nahodil rozpočet.
Reagovat
EllNino
Neměl šanci, tady asi ani škoda nemá cenu psát ... škoda byl včera Lukáš
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Kolář a Rosol na trávě to nejde porovnávat, navíc Bonzi na ní hraje velmi slušně.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to asi dostávají automaticky všichni, kdo se první kola zúčastní ne? Upřímně nevím, jak to je, spíš ale o peníze přijdou ti, co nenastoupí. Jinak dostat kolik, už dva miliony? To je pěkný nahození rozpočtu, za hodinu a půl trvající porážku, to jo smile
Reagovat
Rafaeoli25
Lehečka by mohl Krajinovice porazit nebo by to mohl být minimálně dlouhý vyrovnaný zápas cítím.
Reagovat
Vlk-v-trave
Chlapi nejen vyuzivaji cely kurt k saku, ale dost i prostoru kolem kurtu, ted ty uhly:) byl hodne ostre...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Nick ted dost na totalni hrane... ultimatni silenec:D
Reagovat
Rafaeoli25
Nick na totální hraně jako v celém svém životě, chtěl jsi napsat ne smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Jako neskutecne, co ted predvedl Nick na returnu....absolutne jiny tenisovy kosmir... na te trave tohle jeste vynikne.
Reagovat
Vlk-v-trave
Neskutecny zapas... Nick, nezavrel zapas...na svem servu:)))
Spicka spicek. No a jsme zase na zacatku :D
Reagovat
Vlk-v-trave
tak i v patem setu ukazuje, ze na servisu dokaze byt silny... tohle bude jeste drsna rezba.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jo, tak chlap ma slusnou osminku. Prvnim zapasem proletel v suchym, a krom Minotaura tam moc nevidim soupere...
Dalsi, po Ottikovi, zajimavy kandidat na QF.:)
Reagovat
Rafaeoli25
Ten Otte vypadal včera fakt skvěle, obrovská suverenita, jsem zvědavý, kam až dojde.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak hned perla na uvod turnaje:)
Ovsem ten TB Nick totalne zabil... zapas hodny Wimbledonu. No je treba si to uzit, moc takovych asi nebude:)
Reagovat
Rafaeoli25
Nemám už co bych ke Kyrgimu dodal, pokud to zase projede.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale ten Jubb hraje dost slusne, je to takove jeho dvojce. Bez respektu... slusny na returnu... no na travu zvykly, jakby ne. Pro nej vyjimacna chvile takoveho hrace sejmout.
Kyrgios se ale dostal do te pozice i trochu sam, to uznavam, ale zname Nicka:D
Reagovat
FulnekUltras
oba chlapci jsou parádně mimo systém ;-)))
Reagovat
Rafaeoli25
Na něj jsem zvědavý, na tohohle drzounka s velkým potenciálem. Druhý největší talent mezi teenagery po Alcarazovi, jakpak on se s trávou popasuje..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak drzounek se zatím moc nechytá, ale Giron je na trávě pro něj zatím těžký soupeř.
Reagovat
SpacialRecognition
s tím jak Iga hraje by už se dávno hrál minimálně třetí set.
Reagovat
Rafaeoli25
Ričardas bezpečně kontroluje zápas. Opravdu se mi tenhle hráč líbí, moc šikovný, škoda, že ho limituje menší postava, podobný případ jako Santoro a další.
Reagovat
zfloyd
začal lov na Igu , slečna Fett ji asi neuloví , kdo to teda bude ?
Reagovat
zfloyd
nebo že by , druhý set už vypadá jinak
Reagovat
zfloyd
tak to nakonec dala i v tom kosmonautickém ohozu smilesmilesmile
Reagovat
Nola
stale nevymenila sponzora za Nike, alebo aspon Adidas smile? nu, ale vlajocka na siltovke jest...

kto si este odvazi napisat, ze nie je dolezity povod sportovca? smile
Reagovat
vavrinec
Každý netouží po tom být u Nike nebo Adidasu. To jsou masokombináty, někdo má raději osobní přístup.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je špatného na Asicsu?
https://corp.asics.com/en/press/article/asics-athlete-iga-swiatek-rises-to-1-in-the-world-
Reagovat
Nola
vobec nic praveze, iba som v soku, ze sa dvaja giganti v tenise nesnazia ziskat NO1.... mne ti japoncici celkom sedia, ale mali by sa zlepsit v odievani dam, zatial ma ich saticky nezaujali
Reagovat
Honza-K
Bára - gratulace smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Uz je to 2:1
A celkem slusny zapas... bavi to i sledovat...:)
Reagovat
EllNino
Moc mu to přeju, po tolika zraněních ... snad už je vše za ním

Gratulace :)
Reagovat
Rafaeoli25
Gasqueta musí mít člověk rád smile, na něj se hlavně na trávě moc dobře dívá, dobře, že to zatím nezabalil jako bohužel jeho kolegové mušketýři Jo a Gilles.
Reagovat
zfloyd
B.Benčič třebaže včera zázračně otočila druhý set , tak dnes se jí repete nepodařilo/taky měla 1:5/ a končí v prvním kole
Reagovat
Rafaeoli25
Kyrgi ó Kyrgi, kdy ty dostaneš rozum..
Reagovat
Rafaeoli25
Čekal jsem, že by Berankis mohl Querreyho dát, velmi dobrý travař, jednou tam málem vyřadil i Čiliče.
Reagovat
Patik
smile ešte pred pár dňami to bola hrozba pre Nadala smile
Reagovat
Rafaeoli25
Já se tedy Querreyho nebál, i jsem napsal, že to je hráč minulosti, už na to nemá.
Reagovat
Rafaeoli25
Berankis je spíš horší soupeř pro Nadala, urputný, bojovný a na trávě mu to jde. Querrey by byl větší hrozba kdysi, i když, už v roce 19 ho tam Nadal smetl 3:0.
Reagovat
Vlk-v-trave
Argentina zacina slavit. Dneska to bude todo para Argentina:)
Reagovat
Blondie
Nicky se vytočil.
Reagovat
Vlk-v-trave
jedina moznost, aby byl soustredeny.
Reagovat
annah
Když měla Bára dopodávat set, úplně jí odešlo podání. Asi na ni padla deka.
Reagovat
EllNino
Bára je ve srabu, tenhle zápas by měla ubojovat, aby se trochu nakopla
Reagovat
Vlk-v-trave
A na zacatku to vypadalo dobre... ale uz prohrava 5:6...toz min. to musi jit pres TB. To je smutny teda... a ta Mana Zana, to je kdo? znas? To nebude Belgicanka...
Reagovat
EllNino
Ukrajinka, umí vracet, vysoký nadhoz, vítr dělá problémy
Reagovat
Vlk-v-trave
hmmm, tak snad ten TB da.
ja jsem na Nickovi, a je jako vzdy sranda:)))
Reagovat
zfloyd
strašně se potí , je úplně červená , ale mikinu neshodí
Reagovat
Vlk-v-trave
Sledujes Baru?
Co se tam proboha deje?:)
Reagovat
EllNino
Nekoukám, díval jsem se na Swan - Kostyuk
Reagovat
Vlk-v-trave
jooo, tak na kurte proti sobe ma sve "dvojce":) a uz Nick tece... jeden set dole. Tady cekam slusne dramo, hned v prvnim:)
Reagovat
Vlk-v-trave
wow, Kyrgios se vyhrabal z 3bb. No, na tom servu bude muset zabrat:) Otazka nakolik mu vadi vetr:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Nick zacina radit:))) jooo, a uz to jde hned lepe.
On musi mit ten svuj vystup, jinak neni koncentrovany...:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ve druhem Nick predvedl akci ficak:D
Slusny ulet... ovsem nejdrsnejsi jsou ty jeho dlouhe dropy, ktere se daji vratit...v klidu winnerem. A mimo tech nabidek, stejne 6:1...
Jo... je to slusna podivana:)
Reagovat
zfloyd
je nějaká zimomřivá , že hraje v teplácích a v mikině , nikdo tam takhle nabalený nehraje smile
Reagovat
EllNino
Pohádka pokračuje :) Další ultraslice z forehandu i bekhendu, nějak se nám to množí (Chwalinska včera)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ja uz jsem presel na Baru s Manou, a zatim Baruska dobry:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale dlouho tam asi nevydrzim... Kyrgios nastupil:) A jak nastupil sileny Nick... :) Ale dam te Barusce chvilku.:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Asi jsem to s tou Barou zakrikl:)
Takze Kyrgios.!
Reagovat
EllNino
Pěkně, mamčo :)
Reagovat
dako
Haha, Rafova polovička bude nakoniec celá pozitívna, okrem neho smilesmile Rafa rovno do finále smile
Reagovat
ipko
trošku nechápem, ako sa z tohto môžete(Rafa fans) tešiť, lebo je to už trochu bizársmile
Reagovat
dako
Neteším sa z toho, práveže to tiež beriem jak nonsens a len sa na tom smejem smile čo iné mi ostáva?
Reagovat
Tennisfan77
Tak oni se těší z posledních dvou GS které Nadal získal díky covidu a blíží se treti
Reagovat
Paixx
Promiň, že nejsme naštvaný
Reagovat
Tennisfan77
Je to spíše smutná realita geopolitickych vlivu, které zásadně ovlivnily svět sportu, nejen tenisu.
Reagovat
Paixx
To nikdo nerozporuje, ale to, že jsou fanoušci Nadala šťastní z toho, že vyhrál letos 2GS, přičemž na cestě k titulu porazil dvě letošní světové jedničky, ti přijde jako nějaká nesprávnost nebo se to nesmí?
Nechápu tvůj předchozí komentář, toť vše
Reagovat
Tennisfan77
Tak to je jasný, pro vás budou tituly vždy více, než okolnosti, které tomu přispěly, ty většinou zcela pomijite
Reagovat
Paixx
smilesmile
Reagovat
Patik
Pozri ono je to jedno nechaj ich..ked im to urobí radosť ešte čakám kedy príde kráľ zaslepenych strycek Toni a povie ze Rafa je najlepši lebo vyradil Djokovica 10 razy na RG ďalšiu sezónu sa možno tenis vrati6do normálu Nadal pôjde obhajovať a pôjde dole z top20.
Reagovat
Paixx
"Nechaj ich" smile
Hoši tohle snad ani nemůžete myslet vážně, neměli bychom spíš my nechat vás prokrista?

Kdy už pochopíte, že my jenom reagujeme na vaše neustálé obvinění a trapné snižování úspěchů. Vy byste byli naštvání a neobhajoval i byste zde úspěchy Federera nebo Djokovice, kdyby vyhráli 2 GS ze dvou? A to ještě já se snažím být objektivní a přiznám normálně, že Rafa měl štěstí tuhle sezónu
Reagovat
Vlk-v-trave
Jooo, Katie zacla hodne nervozne, ale uz se dostava pomalu do tempa. Coz je dobre, nebot na zacatku to bylo trosku utrpeni sledovat:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Kejtie pekne, Labut nakonec zabrala a prvni set je doma:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale jinak celkove nic moc, spise prehazovana...
Reagovat
Vlk-v-trave
Obrovska bitva o treti gem druheho setu... zajimavy moment zapasu... uz jsem myslel, ze ta Kostjuk bude druha Halepka, ale prekvapila sljasem a nabehem na sako....sice ju Labut obhodila famozne, ale aspon se to dostalo do jine dynamiky nez leva prava:)

Nakonec Labut znamenitou bitvu o 3 gem vyhrala:)
Reagovat
Nenela
Jelena skutecne nastoupila s bilymi volanky z latky, ktera vypada jako zaclona nebo pruhledny zaves. Ze stejne latky je i sukne. Tak nejak jak jsme se obavali smile

Jelena je proste jen jedna smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No na chvili jsem nakouknul... a nejak me to neprislo strasne, hur to bylo se sledovanim hry na kurtu, to jsem nevydrzel a sel zpet na tu Swan s Kostjuk:) A dobre jsem udelal:)
Reagovat
annah
Je to fakt nepekne, obzvlášť ty kanyry, ale minulá růžová varianta byla mnohem horší.
Reagovat
Blondie
Ne ne ne neeee, že ne?
Reagovat
Blondie
Koukám na fotky, není to taková hrůza. Na Penko se mi kanýrky, volánky ani žabičky nehodí, ale ta bílá barva to lehce zachraňuje.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak, opravdu dneska tech upsetu bude vic, citil jsem to spravne. Tenhle upset je ale sileny...a vyda snad za nekolik upsetu najednou.
Matti...:(
To je proste silena ztrata pro turnaj na trave...
Reagovat
paddy
Tento měsíc v jednom cyklistickém etapáku dojelo do cíle jen půlka pole, takže stále je, co dohánět smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D No, vsak jeste jsme neuzavreli prvni kolo...
Nastesti je stale ve hre J1rka s Nickem...takze turnaj jeste zije:)
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
ipko
aj Matteo out kvôli covidusmilesmile
Reagovat
Tennisfan77
Z turnaje se tradičně stává fraška, už nemá smysl to sledovat
Reagovat
Liverpool22
No popravdě se z letošního Wimbledonu stává pěkná fraška a to jsme teprve na začátku - snad to nepotká i naše holky....
Reagovat
Blondie
Karolína P. postoupí ve dvou, ale přála bych si drama a tříseťák minimálně, fandím Tereze
Muška asi padne ve dvou
Bára postoupí ve dvou
Petrušku netipuji
U kluků čekám (a doufám) v jedno pozitivní překvapení.
Reagovat
Vlk-v-trave
Muska postupi.
Bara Postupi.
Tereza asi padne, pokud nepadne KajazLoun, to je 50/50... no vlastne jako vsechny zapasy:)))
Petra nevim, ten vcerejsi clanek mne vystrasil, takze muze byt blackout. Coz u ni hrozi casto v prvnich kolech, hlavne v prvnim na Wimbledonu, ale jestli se chytne, tak uz nepusti:D
Zdenda s Jirim Leheckou spis padnou... pokud nepadnou souperi...:)

Zapasy dne:
Jubb vs. Kyrgios bude patrit mezi to nejlepsi, co dnes muzes videt....uplne jedno jak Jubb bude hrat...:)

FAA vs. Cressy
tohle bude slusny ficak... Maxik je ultimatni sakar, takze FAA muze vyficet uz v prvnim kole z turnaje... tenhle zapas nemuze uniknout opravdovemu fandovi tenisu na trave....

Botic vs. Feli Lopez
Klasika, ktera by mela pohladit travarskou tenisovou dusi.

Muchova x Halep
Jasna spicka prvniho kola, ale hlavne ta Muchova, ktera je na trave proste top a bez sily svihu:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak tak, na trávu patří placky, přímky a lehkost, žádný upachtěný obloukysmilesmile
Jak Botic vs. Feli Lopez tak FAA vs. Cressy vypadají hodně slibně.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja si myslim, ze ten FAA vs. Cressy muze byt slusny ficak, ale uvidime, jak se Max vyspi:)

Jinak tipuji vic upsetu nez vcera. Pochopitelne vyhru Mouchy nad Halepkou neberu jako upset:) ale jako prirozenou vec :DDD
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bude to na Mušce, Simona nemá čím překvapit. I Kačka ji měla na trávě na lopatě.
Reagovat
Blondie
Mě ten článek taky vystrašil.
Ale nemyslím si, že tím "něco velkého" myslela sebe (pokud teda nemíní ohlásit konec XD), spíš Češky? Tak mi to přišlo z kontextu.
Reagovat
brixner
Čus kočko! Na Mouchu mi moc nešahej, nebo si tě najdu...smile Ba né, pokud bude Moucha v poho, myslím, že šanci má, i když ta Rumunka toho pořád vyběhá jéje! Kája Terku asi fakt uplácá a ostatní si nějak netroufnu tipovat.
M O U CH A !

smile
Reagovat
Blondie
Moucha je skvělá, budu fandit. Ale pokud mám říci, co "cítím", že se stane, tak Muška padne ve dvou. Ale já v tomhle nemívám pravdu :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Moucha je skvělý pivo!smile Čepují ho za rohem, ale bohužel včera i dnes mají zavřenosmile
Reagovat
Blondie
Nevím, já...
(víření bubnů)
... pivo nepiju :D jakože vůbec :D
Reagovat
brixner
Já myslím, že Kája Terku asi umlátí, když jí píšou ty její placky, je to skoro nehratelné! Jen nesmí vod Terky přijít moc kraťasůsmile

Hele, nezdá se vám, že Emma přibrala ňáký to kilíčko? Včera sem se skoro až lekl - teda ne, že by to vadilo, vždyť je furt jako žížala - ale skoro jsem jí nepoznal! Už sem chtěl rozkopat svuj nojbug, že zas na h0vno ukazujesmile
Reagovat
baba
3holky nutnost, 4 krásný sen...no a u kluků asi zase nic ....ale nejvíce mě mrzí Muška, těžký los..tak leť holka co nejdál....
Reagovat
Mayo
Vsetcia sa dnes tešíme na El Matadora, ktorého neuvidím smile
Reagovat
annah
Já taky ne. Dívat se na ty jeho rituály je utrpení. Tak jeho zápasy mijim. Ale jinak je to určitě fajn chlápek.
Reagovat
brixner
Jojo, pravda! Příjde mi, že Rafa je skutečně psychicky hóódně poznamenanej...Včera si Maruška taky asi dvakrát upravovala kalhotky z prdelky, prostě šup šup a bylo to, člověk by to i přehlíd - teda kromě mě, já mam voči jako vostřížsmile Ale dívat se několik hodin na bejka je fakt utrpení, sledoval jsem na RG Novaka na příjmech - od chvíle, kdy Rafa přijal míček od sběrače, Novak stál na příjmu normálně vzpřímeně několik sekund, než šel do bojovýho postoje, todle vydržet několik hodin v kuse...zajímalo by mě, co se mu honí hlavou! Nejhorší je, že tímto utrpením si prochází všichni a nakonec stejně prohrajou...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Každopádně jeho přetahování limitu na serve není v pořádku a už vůbec ne fér. A pak dostane cenu Edberga jejíž součástí je férovostsmile Tenis už není nějaký ten rok v pořádku, snad se to s novou generací změní. Jen ať moc nemění pravidlasmilesmile
Reagovat
Patik
toto presne som napísal aj ja a ostal som za vola..veď aj taký Federer vyhráva ocenenia kým doma rehabilituje.
Reagovat
Orgasmator
smile smile
Reagovat
Tennisfan77
To je snad jediný zapas; který vynecham. Všichni známém prubeh, z každého BB se Cerundolo položí, svoje gamy odevzdá do saka a dostane 6:1 6:2 6:1 , Sazka na úder 28.5 je podle mě úplně zadarmo smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Jooo zadarmo...jasneee...
Frantisek Vamos!:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale divat se na to moc neda... hraji na trave jak na antuce:) Je to takove trosku absurdni drama.:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist