5. den v Dubaji: Krejčíková ve čtvrtfinále vyzve Sabalenkovou, Muchová se utká s Pegulaovou

23. 2. 2023, 01:00
Previews 172
V rámci pátého hracího dne letošního ročníku Dubai Duty Free Tennis Championships poznáme zbylé tři semifinalistky. Barbora Krejčíková vyzve letos neporaženou šampionku Australian Open Arynu Sabalenkovou, Karolína Muchová nastoupí proti nasazené trojce Jessice Pegulaové a derby sehrají Madison Keysová s Cori Gauffovou. V semifinále je bez boje Iga Šwiateková po odstoupení Karolíny Plíškové.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Krejčíková (ČR) - Sabalenková (2-) | PREVIEW LS | Centre Court (16:00 SEČ)
Muchová (ČR) - Pegulaová (3-USA) | PREVIEW LS | Centre Court (17:30 SEČ)
• Další čtvrtfinále •
Keysová (USA) - Gauffová (5-USA) | PREVIEW LS | Centre Court (14:00 SEČ)


• Češi v akci •
Barbora Krejčíková (30.) - Aryna Sabalenková (2.) | Centre Court (16:00 SEČ)
Barbora Krejčíková stále může dosáhnout na své druhé finále v tomto dějišti. Ve čtvrtfinále však narazí na letos neporaženou šampionku lednového Australian Open Arynu Sabalenkovou, se kterou prohrála obě předchozí měření sil. V Linci 2020 jí dokázala sebrat set, ale o rok později na US Open uhrála jen pět gamů.

O kvalitách Krejčíkové jistě nikdo nepochybuje, ovšem Sabalenková má v probíhající sezoně jasně lepší formu i vyšší sebevědomí a v žádném z letošních zápasů, možná až na pár výpadků, nepředvedla vyloženě špatný výkon. Běloruska je teď ve všech směrech kvalitnější hráčkou a zaslouženě jasnou favoritkou. Krejčíková nezvládla ani jeden z předchozích dvou soubojů a Sabalenková je momentálně ještě lepší než tehdy.

Tip na vítězku: Aryna Sabalenková

Aktuální forma
Krejčíková si loni prošla tříměsíční pauzou zaviněnou zraněním lokte, která odstartovala právě po vystoupení na Blízkém východě, a velmi dlouho se hledala. Pořádně se rozjela až na konci sezony, když ovládla po sobě jdoucí halové podniky v Tallinnu a Ostravě. Letos si vede solidně, na třech ze čtyř předchozích turnajů přešla přes úvodní kolo, na Australian Open si zahrála osmifinále a všechny čtyři nezdary zaregistrovala proti členkám Top 20. V Abú Zabí se loučila ve druhém kole (Ljudmila Samsonovová) a v Dauhá hned v prvním (Veronika Kuděrmetovová).

Cesta turnajem
V Dubaji začala hladkou výhrou nad Irinou Beguovou, po čtyřech odvrácených mečbolech Darjy Kasatkinové přerušila sérii proher s Ruskami a po jasném vítězství nad krajankou Petrou Kvitovou prošla do svého prvního letošního čtvrtfinále.

Historie na Dubai Duty Free Tennis Championships
Hlavní soutěž absolvuje potřetí. Předloni prohrála finále s Garbiňe Muguruzaovou a loni dohrála ve druhém kole.

Barbora Krejčíková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (ČF)
Bilance: 8-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 8-4
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-2 (kariérní 8-14)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 1-1)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Barbora Krejčíková - Dubai Duty Free Tennis Championships
Kariérní bilance:
9-2
Nejlepší výsledek: finále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: Abú Zabí (2K), Dauhá (1K)
Cesta turnajem: Beguová (6-4 6-2), (7) Kasatkinová (6-4 4-6 7-5), (12) Kvitová (6-3 6-2)

Aktuální forma
Sabalenková se zvedla už na konci loňské sezony a k fenomenální letošní formě jí nejspíše pomohly semifinálové účasti v Cincinnati a na US Open a finále na Turnaji mistryň. V aktuálním roce totiž vyhrála všech 13 utkání a ztratila jen dva sety. Po triumfu na silně obsazené generálce v Adelaide porazila na Australian Open ve svém prvním grandslamovém finále po obratu Jelenu Rybakinovou.

Cesta turnajem
Na kurty se vrátila až po téměř měsíční pauze v úterý v Dubaji a do turnaje vstoupila drtivým vítězstvím 6-0 6-1 nad lucky loserem Lauren Davisovou. V osmifinále sice ztratila úvodní sadu s obhájkyní titulu Jelenou Ostapenkovou, nicméně pak už jí povolila jen dva gamy.

Historie na Dubai Duty Free Tennis Championships
V hlavní fázi účinkuje pošesté a jejím maximem je právě čtvrtfinále, které tady ani jednou nezvládla.

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open,  Adelaide 1 (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open, Adelaide 1 (T)
Bilance: 13-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 13-0
Bilance proti hráčkám Top 30: 4-0 (kariérní 69-52)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 8-4)
Grandslamy: Australian Open (T)

Aryna Sabalenková - Dubai Duty Free Tennis Championships
Kariérní bilance:
8-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020-21, 2023)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-2
Generálka: žádná
Cesta turnajem: volný los, Davisová (6-0 6-1), (13) Ostapenková (2-6 6-1 6-1)


Karolína Muchová (112.) - Jessica Pegulaová (3.) | Centre Court (17:30 SEČ)
Karolína Muchová nadále vylepšuje své maximum v tomto dějišti a teď má na dosah svou první semifinálovou účast od Australian Open 2021 a premiérové semifinále na podnicích WTA 1000. Do něj vede cesta přes aktuální světovou trojku Jessicu Pegulaovou, která pokračuje v excelentních výkonech i letos a přijela po finálové účasti v Dauhá. Aktérky se potkávají poprvé.

Pokud bude Muchová fit, pak určitě není bez šance. V posledních dvou zápasech ale už nějaké bolístky měla a proti stabilní a strojové hře Pegulaové potřebuje být stoprocentní. Američanka má v posledních letech podstatně lepší výsledky a je favoritkou zaslouženě. Česká zástupkyně tu však už jeden skalp Top 10 slavila a celkově se jí proti členkám elitní desítky daří (bilance 7-10, z posledních osmi soubojů 6-2).

Tip na vítězku: Jessica Pegulaová

Aktuální forma
Muchová odehrála od loňského března, kdy se vrátila po několikaměsíční zdravotní pauze, jen 15 turnajů, přičemž na třech z nich odstoupila či skrečovala a teprve až v Dubaji si zajistila posun zpět do Top 100. Jejím maximem po zranění je čtvrtfinále, neuspěla v něm loni v Tallinnu ani letos v Aucklandu. V aktuálním roce se představila ještě na Australian Open a v Dauhá, v Melbourne prohrála bitvu druhého kola s loňskou finalistkou Danielle Collinsovou a ve stejné fázi v Kataru padla po velkém boji s Caroline Garciaovou.

Cesta turnajem
V Dubaji pokračuje v solidní formě z posledních týdnů. Nejprve si snadno poradila s Bernardou Peraovou a poprvé tu přešla přes první kolo. Set nepovolila ani Soraně Cirsteaové a v osmifinále ztratila jen pět her s unavenou a sedm zápasů neporaženou Belindou Bencicovou.

Historie na Dubai Duty Free Tennis Championships
V minulosti se na této akci představila jen před třemi lety a v prvním kole podlehla krajance Kateřině Siniakové.

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Auckland (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Auckland (ČF)
Bilance: 7-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 7-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-1 (kariérní 7-10)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 0-1)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Karolína Muchová - Dubai Duty Free Tennis Championships
Kariérní bilance:
3-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Dauhá (2K)
Cesta turnajem: Peraová (6-1 6-4), Cirsteaová (6-4 7-6), (8) Bencicová (6-1 6-4)

Aktuální forma
Pegulaová neztrácí čas ani na začátku letošní sezony a pokračuje v životní formě z posledních dvou let. Letos absolvovala celkem 16 duelů a recept na ni našly jen Petra Kvitová, Viktoria Azarenková a Iga Šwiateková. Po prvenství USA v United Cupu se třetím rokem po sobě dostala do čtvrtfinále Australian Open a před týdnem v Dauhá ji dělila jediná výhra od třetího kariérního triumfu na této úrovni.

Cesta turnajem
Až na jedno zaváhání si zatím v Dubaji počíná s přehledem. Po cestě do čtvrtfinále narazila na kvalifikantky Viktoriji Tomovovou a Anu Bogdanovou.

Historie na Dubai Duty Free Tennis Championships
V tomto dějišti debutovala předloni a došla do čtvrtfinále, loni se loučila už ve druhém kole po jasné prohře s Ons Džabúrovou.

Jessica Pegulaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dauhá (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dauhá (F)
Bilance: 13-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 13-3
Bilance proti hráčkám mimo Top 100: 2-0 (kariérní 195-122)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 5-5)
Grandslamy: Australian Open (ČF)

Jessica Pegulaová - Dubai Duty Free Tennis Championships
Kariérní bilance:
6-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021, 2023)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Dauhá (F)
Cesta turnajem: volný los, Tomovová (6-2 5-7 6-1), Bogdanová (6-4 6-3)


• Další čtvrtfinále •
Madison Keysová (23.) -  Cori Gauffová (6.) | Centre Court (14:00 SEČ)
Spojené státy mají díky Madison Keysové a Cori Gauffové jistou účast v semifinále letošního ročníku Dubai Duty Free Tennis Championships. Zatímco první jmenovaná bude usilovat o své první semifinále od srpna, mladší z Američanek v lednu triumfovala v Aucklandu. Vzájemná bilance je před dnešním soubojem vyrovnaná, v tom posledním na loňském US Open dominovala Gauffová.

Gauffová je mírnou favoritkou hlavně díky celkově stabilnější formě. Osmnáctileté teenagerce se však v poslední době v této fázi moc nedaří, loni dokonce prohrála pět čtvrtfinálových duelů v řadě a konkrétně na akcích WTA 1000 to má ve čtvrtfinále 1-5 (uspěla jen po skreči Ashleigh Bartyové v Římě 2021). Obě aktérky do utkání nastoupí s letošní bilancí 10-2 a hodně bude záležet na počtu nevynucených chyb Keysové, která by měla diktovat tempo hry. Šance na postup vidíme jako velmi vyrovnané.

Tip na vítězku: Madison Keysová

Aktuální forma
Keysová prožívá velmi povedený vstup do sezony, přesto si až v Dubaji zahraje své první letošní čtvrtfinále. V United Cupu ztratila v pěti dvouhrách jediný set a výrazně se podílela na triumfu své země. Na Australian Open ztroskotala ve třetím kole na pozdější semifinalistce Viktorii Azarenkové a v Dauhá měla smůlu na los, když v prvním kole narazila na nevyzpytatelnou Jelenu Ostapenkovou.

Cesta turnajem
V Dubaji zatím neztratila set. Po demolici Jasmine Paoliniové si vyšlápla na členku Top 10 Caroline Garciaovou a v osmifinále smetla zraněnou Viktorii Azarenkovou. Proti Italce i Francouzce jednou zaváhala na podání, Bělorusce nenabídla brejkbol.

Historie na Dubai Duty Free Tennis Championships
Jedinou předchozí účast zde absolvovala předloni a ve druhém kole prohrála s Anastasií Potapovovou.

Madison Keysová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (ČF)
Bilance: 10-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 10-2
Bilance proti hráčkám Top 10: 1-0 (kariérní 23-36)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 5-3)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Madison Keysová - Dubai Duty Free Tennis Championships
Kariérní bilance:
4-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2023)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Dauhá (1K)
Cesta turnajem: Paoliniová (6-1 6-1), (4) Garciaová (7-5 6-4), (15) Azarenková (6-2 6-1)

Aktuální forma
Rovněž Gauffové se na začátku letošní sezony daří náramně a také ona našla jen dvě přemožitelky. Na úvodní akci v Aucklandu suverénně vyhrála všech pět zápasů a slavila svůj třetí triumf na turnajích WTA. V osmifinále Australian Open byla nad její síly Jelena Ostapenková a v Dauhá po skalpu Petry Kvitové skončila na Veronice Kuděrmetovové.

Cesta turnajem
Na postup do čtvrtfinále jí stačilo odehrát jediný zápas. Po volném losu v úvodním kole si snadno poradila s Aljaksandrou Sasnovičovou a k osmifinále jí nenastoupila Jelena Rybakinová.

Historie na Dubai Duty Free Tennis Championships
V tomto dějišti hraje třetím rokem po sobě a potřetí v kariéře. Předloni vypadla právě ve čtvrtfinále po porážce s Jil Teichmannovou, loni se loučila hned v prvním kole.

Cori Gauffová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Auckland (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Auckland (T)
Bilance: 10-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 10-2
Bilance proti hráčkám Top 30: 1-2 (kariérní 20-36)
Bilance ve čtvrtfinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 1-5)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Cori Gauffová - Dubai Duty Free Tennis Championships
Kariérní bilance:
4-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021, 2023)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Dauhá (ČF)
Cesta turnajem: volný los, Sasnovičová (6-0 6-4), (9) Rybakinová (bez boje)

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS 2023 - PROGRAM 5. HRACÍHO DNE
• CENTRE COURT • (od 12:00 SEČ)
1. Fernandezová/Matteková-Sandsová (Kan./USA) - Kuděrmetovová/Samsonovová (-)
2. Keysová (USA) - Gauffová (5-USA) / nejdříve ve 14:00 SEČ
3. Krejčíková (ČR) - Sabalenková (2-) / nejdříve v 16:00 SEČ
4. Muchová (ČR) - Pegulaová (3-USA)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

172
Přidat komentář
Krisboy
Teď mě napadlo, že Nike si určitě vsadil i na Babiše smile
Reagovat
Blondie
To bylo... kruté smilesmile
A půjčil si na to? smile
Reagovat
Krisboy
Podle těch jeho reakcí na to zřejmě padly rodinné úspory smile
Reagovat
hanz
Saba se sesypala, ne?
Reagovat
frenkie57
ke konci už jen kroutila hlavou, zdvihala oči v sloup a něco si pro sebe mumlala,asi něco ve smyslu jak jsem mohla ztratit vyhrané utkání?smile
Reagovat
tommr
vzpomínám si na opačnej případ z Ostravy. Sabalenka prohrávala se Sorribes Tormo už 0:6 0:4 0:40 a přesto ještě vyhrála 0:6 6:4 6:0. Po tom zápase taky kroutila hlavou a divila se jak mohla takhle vyhrát už ztracenej zápas ... smile
Reagovat
EllNino
S Kanepi na AO to samé :))
Reagovat
annah
To byla nádhera! Neskutečný obrat. Tohle je na tenisu krásné. Že ani kanár v prvním setu nic neznamená. Aryna přestala trefovat ty své bomby a Bára zapla vyšší mód. Krááásaa!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
skvěle - rozehrála se k tomu, co ji zdobí.smilesmilesmile
No2 a No1 se neporážejí každý den!
Reagovat
zfloyd
první set se chtěla přizpůsobit bombovým výměnám,
na to neměla , ale postupně začala hrát svou hru , a to co nakonec předvedla ve třetím , to bylo prostě famózní smilesmilesmile
Reagovat
Vladan
Neuvěřitelná Bárasmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Dlouho jsem nezažil, že ve QF se odehrála jen polovina zápasů...
Reagovat
vergus
V QF asi jo, ale v Adelaide před AO se neodehrálo ani jedno SF
Reagovat
Vlk-v-trave
no jo, pravdu díš...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kdo teda vyhrál?smile
Reagovat
Nola
snad sa bude konat aspon finale, to co sa deje je bezne koncom roka, kedy su vsetci hraci/ky totalne unaveni, zraneni, ale ved je iba zaciatok roka, da sa povedat
Reagovat
tommr
radost smile z nečekaný výhry Báry kalí odstoupení obou Karolín. Hlavně u Mušky jsou pádný důvody k obavám ... smile
Reagovat
Nenela
Zas ten brisni sval smile
Reagovat
jirkaS
https://d32-a.sdn.cz/d_32/c_img_gR_k/P3xBQKX.jpeg
Reagovat
frenkie57
No, ona se za něj chytala už v zápase s Benčič. To je zlý, je to její slabé, zranitelné místo. Uvidíme, co řeknou doktoři. každopádně ta holka má neuvěřitelnou smůlu, vždycky když se rozjede k parádním výkonům, tak se jí něco stane.
Reagovat
zfloyd
podle počtu svých zdravotních problémů by už mohla být poloviční invalidní důchodce , to nemyslím ve zlém
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmilesmile to je děs! Hanz měl bohužel pravdu, jakkoli nevím, proč odstoupila. Ale je to hrozná smůla a já se na její zápas/y tak těšil...
Reagovat
Vlk-v-trave
Ani nemluv.
Reagovat
frenkie57
Já také, velká škoda.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Bára na závěr parádní napálení pásky, že se to odrazilo neskutečně vysoko...:) A z druhého servu bere zápas... Kdo umí...:)))

Killerka top hráček...:)))

Jedna z mála, která dokázala porazit Igu ve finále, a zastavila letošní neporazitelnost Aryny.

Jedině, co mě štve je Karolína... to mi bere trochu tu radost z možného ćr derby, o které jsme přišli...
Reagovat
EllNino
Nemám slov ...Bára má na to porazit i Jess, s tenisem z 2. a 3. setu je to určitě možné
:)

Škoda těch dvou odstoupení ... minimálně Muška měla na to postoupit do semi a zahrát si s Bárou
Reagovat
Blondie
Bára FAMÓZNĚ!!!! Muhahaha, jsem to zapnula na druhý set smile
Reagovat
dadaft
smekám, parádní jízda
Reagovat
Fandina
tady hraje super. Konec druhého a třetí set nádhera. Gratulace!!!! smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Krejčo? Tak kdo měl vsazeno.
Reagovat
Nike
Vítězka Australian Open
Reagovat
Krisboy
... nám udělala radost. Tvoje nasranost je pro nás rajská hudba. smile

Užij si to kašpare, snad ti zbylo aspoň na nájem smile
Reagovat
Blondie
smilesmile
Reagovat
Nike
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi neskutečný ubožák.
Reagovat
Nike
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ve QF dvě odstoupení, a čr hráčky
na turnaji celkově 4 odstoupení, plus Zheng, Rybka.

A to jsme na začátku sezóny... né na USO GSkreč
Reagovat
Nola
:D Amazonka, stacila jedna nepodarena hra v 2.sete pri vedeni 3:1 a cela hra sa rozpadla, Barbora zasluzene po tom kanarku, Igu by urcite neporazila s tolko DF, Barbora sancu ma, bo to uz dokazala
Reagovat
Mri
EŠTĚ JEDEN!
Reagovat
Jon61
I druhá Karolína nenástoupí ke svému zápasu. smile
Reagovat
Nola
co sa stalo? vsetky hracky roznasaju virus? cely turnaj sama choroba
Reagovat
Fandina
Natažení břišního svalu, nazývané také vytažený břišní sval, je poranění jednoho ze svalů břišní stěny.
Reagovat
Nola
vdaka, je mi jej velmi luto, mohla by byt vybornou hrackou nebyt neustalych zraneni, k tomu velka sympatacka
Reagovat
Jon61
Má nehoráznou smůlu, byla ve formě, Markéta je podobný případ. Jsou jako fotbalista Rosický, také je sráží neustálé zdravotní lapálie.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aha, zas to její břicho?smile bHmm, asi se mu budou muset jak při přípravě tak při rekondici věnovat ještě víc... Protože kolik zápasů odehrála od posledního problému s ním?
Reagovat
Fandina
Tak ještě jeden Kfrejčo, 5:1 a koukám, že v hledišti je skoro samý Čech. smile
Reagovat
EllNino
Abdominal strain ... tak to je zlý :/
Reagovat
dadaft
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:(((
nééé
Reagovat
Fandina
Ta holka má pech. Ach jo.
Reagovat
Blondie
Kua, kdyby raději chytila záchodovku jako druhá Karo :/ jeden zápas ztracený, ale hned zase fit. Tohle je fakt mizérie, škoda...
Reagovat
Vlk-v-trave
je zpět...
absolutně skvělá, na tom returnu si už z ni dělá srandu...v hloubi kurtu a agresivni return...ta Aryna neví co se dějě

:)))
Pěkně Baruška.
Reagovat
EllNino
Brutální :))
Reagovat
Fandina
JJ, druhý třetí set hraje dobře. Mod 21 také začal v Dubaji.
Reagovat
Vlk-v-trave
mohlo by být letos opáčko:)
Reagovat
aligo
Achjo fakt už ale...
Reagovat
makro99
ví se už nějaký důvod?
Reagovat
EllNino
břišák
Reagovat
makro99
vidím, bohužel ne virus....:(
Reagovat
Krisboy
Je to měkkota. Každej přeci ví, že s poraněným břišákem se dá vyhrát třeba Australian Open.
Reagovat
Vlk-v-trave
?
Reagovat
Krisboy
Djokovič...
Reagovat
makro99
No tak zrovna Karolína s ním na AO vyhrála semifinále, přes Barty a spol... akorát, pak si rok pořádně nepinkla..
Reagovat
Blondie
Báro, jéééééééééééééééééď!
Reagovat
frenkie57
Neskutečný, brejknutá saba a brejk potvrzený. nádhera. Vůbec jsem nečekal, že budu mít při tomto utkání nějaké nervy.smile
Reagovat
Blondie
Krása smile
Reagovat
frenkie57
Ve třetím setu bude Bára žít tak dlouho, jak dlouho si podrží servis.
Reagovat
honza333
Muchová odstoupila
Reagovat
com
smile smilesmile
Reagovat
Blondie
Byly s Karo na ústřicích? :/
Reagovat
jirkaS
https://d32-a.sdn.cz/d_32/c_img_gR_k/P3xBQKX.jpeg
Reagovat
Blondie
Já právě vím, že se docela kámoší...
Reagovat
Vlk-v-trave
2. set na číslech neskutečně vyrovnaný...včetně winnerů...:)
Reagovat
Nike
Ženský tenis. Nejspinavejsi sport na světě.
Reagovat
Krisboy
Tenis je krásný sport. Špiní ho jenom zhrzení sázkaři jako ty.
Reagovat
com
a nejvetsi spindira je Blondie smilesmile
Reagovat
Blondie
Comí, trošku se mírni, ju?
Vtípky chápu, většinou se i docela bavím, ale musí tam být troška kreativity, ne jen urážky.
Reagovat
Nike
Jsi špína, má naprostou pravdu.
Reagovat
Blondie
Já mám z tebe akorát prču :D nic jinýho, růžovko smilesmile zhrzený sázkař je jen takový vymiškovaný chudák, co nadává z gauče na talentované mladé milionářky :D
Reagovat
Nike
Jo? Přijde ti normální vést v takové formě 6:0 a 3:1 a prohrát? Asi jo. Mysli si co chceš, ubozaku.
Reagovat
hanz
Že by si Sabča vsadila?
Reagovat
Blondie
Nebo si četla kydy toho ubožáka a dala mu lekci smile
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Esusky, ti zhrzení sázkaři jsou tak roztomilí smile bych ti hodila suchou housku :D
Reagovat
Krisboy
Tenhle dmnt je z nich nejlepší. Tomu skutečně nejde se neposmívat ani při nejlepší vůli. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji k dalšímu povedenému tipu, zhrzený sázkaři.

Karma je zdarma. To máš za hejtování Báry.
Reagovat
frenkie57
To si Bára dovolila hodně, vzít si set. Ale zaslouženě, druhý set už byl mnohem vyrovnanější a Bára by nemusela být bez šancí.Vůbec jsem nečekal, že tohle budu moci napsat.smile
Reagovat
Nenela
To asi nikdo smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak servis Bára naštěstí zlepšila nad 70%, udržela chladnou hlavu a konečně ve 2.setu předvedla, co jsem očekával, že by mohla předvést.smilesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hlavně ten servis Báry šel hodně kvalitou nahoru...konečně jí to jde dobře, v módu Paříž21:)
Reagovat
Jon61
Bára: první set - získané body po 1. podání: 15% (2/13)
2. set však 79% (19/24)
To je velký pokrok.
Reagovat
EllNino
Boží smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ta BH lajna :DDD to byl výmaz.
Reagovat
Vlk-v-trave
Hele, ale zajímavé je, že Aryna má další zápas s GS šampionkou z Paříže...
Jééénže Baruška není Jelena:)
Reagovat
com
vzdyt nam vyradila Peťulku smilesmile
Reagovat
Davor1
Nádherný tenis!
A poď ju doraziť...
Reagovat
EllNino
To je pecka :))
Reagovat
Davor1
Trochu jej trvalo, kým sa do toho dostala, ale pred zápasom som veril, že s ňou môže urobiť vyrovnaný zápas, je to jedna z mála hráčok, čo má zbrane na podobné silové typy a už proti Kvitovej hrala skvele... snáď to dotiahne :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Bára nám nahrazuje trošku tu Ash Bárty...:)
Reagovat
Davor1
smile
Keď je vo forme, radosť na ňu pozerať, pre mňa je to dosť podobná hráčka ako Ash, ktorej som hrozne fandil kvôli tomu, že dokázala hrať variabilne a hlavou, čo sa dnes vo WTA veľmi nevidí...
Reagovat
Vlk-v-trave
jj, mám radost, že se Bára chytla dnes na servu, ten jí furt ujížděl, a tam byla Ash držák...ovšem po tom prvním jsem myslel, že mě asi střelí:))) To me braly mrákoty...
Reagovat
Vlk-v-trave
třetí set na spadnutí:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Hlavně že našla ty své pěkné zatáčky a pak fh winner...:)
Jako jestli měl tenhle zápas sloužit jen k tomu, tak dobrý,,,:)
Reagovat
frenkie57
Líbí se mi, jak diváci Báře fandí.
Reagovat
zfloyd
říkejte si co chcete , ale nepoložila se po prvním setu a bojuje jako lev , to jí šlechtí , jestli to bude stačit , nevím , ale pochvalu si zaslouží smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nahodou je skvělá, po tom prvním setu se dokázala dostat do zápasu, zvykla si na bombení, hledá aktivně winnery... dobrá mixáž délky úderů... klobouk dolů... taky se z toho nemusela vyhrabat vůbec... snad to dostane do tajbrejku.:)
Reagovat
Maisterstich
Ta co komentuje tu Krejčíkovou, to je něco příšernýho
Reagovat
hanz
Asi takhle - Krejča v obou utkáních (dnes s Kvitkou) hrála komparz, rozdíl je v tom, že Kvitka se vyházela sama, Amazonka střílí přesně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Amazonka má kruté zbraně, ale Bára ve 2.setu 1.serve 42% smile
Reagovat
frenkie57
je pevně usazená ve svém dělostřeleckém módu a témeř nekazí. Bára nemá co proti ní nabídnout. Tohle bude bolestivá a krutá porážka. Ale asi očekávatelná.
Reagovat
tommr
ukazuje se že včerejší výhra Báry nad Petrou nebyla způsobená dobrou hrou Báry ale mimořádně špatnou hrou Petry ...
Proti Sabalence je Bára úplně bezmocná ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
a cos čekal?
vždyť letos ještě neprohrála a bombí jak Serena...no...možná drsněji než Serenka...
Reagovat
tommr
čekal jsem porážku po boji. Tohle je jak vraždění neviňátek ... smile
Reagovat
Fandina
Ukazuje se, že Bára vyhrála nad Petrou i druhý set nad Sabalenkou dobrou hrou.

Tak teď to ještě zopakovat ve třetím, ale bude to těžké, pokud Sabalenka ještě přitlačí.
Reagovat
Vlk-v-trave
tak zatím čekání na první gem, aby to nebylo jak čekání na Godota, to by bylo až kruté...
Reagovat
annah
Řvoucí obryně vypadá nehratelně. Jede jak mašina.
Reagovat
Vlk-v-trave
tak první kanár za námi... horší už to snad nebude:)
Reagovat
frenkie57
Ale bude, přiletí ještě jeden...smile
Reagovat
Vlk-v-trave
snad nějaký ten gem dá... nestraš:)
Reagovat
tommr
to by musela Sabalenka na kurtu usnout ... smile
Reagovat
tommr
a překvapivě k tomu i došlo. Sabalenku zřejmě ten první set ukolíbal v pocitu bezpečí až příliš ...
Reagovat
zfloyd
to bude mít hodně těžké Aryna je v laufu a málo kazí smile
Reagovat
tommr
zato Bára zkazí na co šáhne ... smile
Reagovat
Krisboy
https://sport.aktualne.cz/tenis/swiatekova-desi-nelidskou-formou-svet-tenisu-si-dela-legraci/r~60fd9c44b35511ed8b4e0cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=889441&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Reagovat
Vlk-v-trave
SF Gauff... 5:0 h2h, ani jeden ztraceny set, jak tohlke asi dopadne:0)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Madison ma svůj autový den:)))

Dnešní výherkyní 458. losovaní "Madesa" se tak stává slečna Cori Gauff:D
(klikařka)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jj, můj odvážný tip stojí za :D
Reagovat
Vlk-v-trave
...s ní to je často netipovatelne...:D
jde jen o to, který den se sama vyhodí z turnaje...
...něco dát musíš, ...tak máš vždy 2 možnosti...:)))
Podle mně to je jedno, co tám flákneš do te predikce :D
Reagovat
Vlk-v-trave
S Andym by byla pecka:)
Reagovat
GaelM
Radši Mullera než ironmana smile
Reagovat
farr
Roste nám tu hráč minimálně na TOP 10 jak vyšitej. Hraje jak furt tak skvěle jak v Austrálii. Jo na tohle se nechá koukat. Pojď JIŘÍ!!!
Reagovat
Blondie
To by byla krása :-)
Reagovat
George_Renel
Až na tu nesmyslnou dvojchybu co ho stále první set naprosto famózní. Tak snad zítra se Skotem.
Reagovat
Marie9
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
smilesmile
Reagovat
Nancy_z
Jirka parádní, ani se nebylo na konci čeho bát smile
Reagovat
Krisboy
Tak tak, mohl to možná ukončit už v tom přeposledním gamu při Andyho podání, ale na servisu byl v závěru fakt suverénní.
smile
Reagovat
vavrinec
Dobře Jirka vyndal světovou šestku!!! smilesmilesmile
Reagovat
Oin
Fantastic performance!
Reagovat
Krisboy
Bravo, Jiří!!!

smilesmile
Reagovat
Krisboy
Woe ten mu dává. Rublik už jenom rozhazuje rukama. Proč jsem si to nezapnul dřív? Aha, já jsem v práci.
Reagovat
Nike
Tady někdo chodí do práce? Ja myslel, že tenisportal je premiovy web, kde se kazdy živí buď sázením nebo vysokým podnikanin.
Reagovat
Krisboy
Gdepak já jsem lopata a sázením si jenom přivydělávám smile
Reagovat
vavrinec
Taky se trapně živím prací, a to ani nesázím! smile
Reagovat
Blondie
Já se samozřejmě hlásím k vysokému podnikání smile
Reagovat
fujtajblick
Dává soupeři naději na vítězství a v poslední chvíli zmaří všechny naděje
Reagovat
Jon61
Bylo trestuhodné ztratit game z vedení 40:0. Snad to Jirka dopodává.
Reagovat
Mantra
Ten ho morduje. Jen tak dál. smilesmile
Reagovat
Krisboy
Tak teď to pěkně podělal.
Reagovat
Krisboy
Ale rychle napravil! smilesmile
Reagovat
Nike
Rublev smileS Djojovicem jediny hrac, který hraje každý zápas naplno. Sleduju ho nejradši. Ať žije Rublevinka.
Reagovat
Jon61
Správná výslovnost je Rubljov, neboť v azbuce má písmeno Ë (jo). V angličtině by měl mít přepis Rublyov.
Reagovat
Krisboy
Ať se to vyslovuje jak chce, proti Jrikovi mu nepomůže ani 110% nasazení.
Reagovat
Fandina
:-DDDD smile
Reagovat
Nola
Rublevinka? to mi skor pride ako Rublev krizeny s Wawrinkou smilesmile
Reagovat
Nike
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ještě tři dny a budeme to mít z krku...pak teprve příjdou "poctivé" Masters...:0)

Dneska zkusím jedno překvapení.

Dnes to nebude mít Bára lehké, tady je spíš otázka, kolik gemů může udělat... h2h je 0:2
Bára je technický schopná, ale Aryny bombení je těžko hratelné, asi by Aryna musela mít virózu na vźhozy... krom toho letos je Sabalenka jako jediná hráčka na WTA okruhu bez prohry... a to je dost impresive, na to, o jaký typ hráčky jde.

13 vítězství v řadě je nářez. Jednou prohrát musí, ale netipuji, že to bude dnes, ikdyž bych to Báře za ten skvělý včerejší výkon přál.

Mad vs. Cori, dost netipovatelné, jde jen o to, jestli se Mad bude trefovat... o nic víc asi tu moc ani nejde:)))

Karolína vs. Jess
Tady může dojít k překvapení, ale bude hodně záležet jak na tom bude fyzicky Muška...nikdy ještě proti sobě nehrály...

předzápasové srovnání
Jess:
esa 3
DF 1
1.serv úspěšnost 53%
2.serv úspěšnost 62%
BP úspěšnost 55%
ztráta 1 setu

Karolína:
esa 6
DF 3
1.serv úspěšnost 76%
2.serv úspěšnost 45%
BP úspěšnost 67%
bez ztráty setu

Pokud by Muchová postoupila, viděli bychom bitvu tenisové retro vs. bombardovací moderna:)
Reagovat
Davor1
Podľa mňa je Barbora proti Sabalenke zbytočne podceňovaná, ja by som tam videl slušné šance na výhru. Sabalenka včera v prvom sete ukázala, že má výpadky na servise aj v medzihre, Bára naopak hrá veľmi dobre, na tom turnaji sa jej darilo aj v minulosti a včera proti Kvitovej mala dobrý tréning na typologicky podobnú hráčku. Budem fandiť Báre, ale celkom by ma zaujímal aj zápas Sabalenky s Igou v tej forme, ktorú obidve majú by to mohlo byť zaujímavé...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak jasně, že také budu fandit Báře... jako jedna z mála dokázala porazit Igu ve finále, je to velmi technicky nadaná hráčka.

Ovšem to bombení, tam jsem ve shodě se sojkou, jak nějaká bombí v tom stylu jak Aryna, tak ani kouzlení nebo tech. dovednosti nepomohou, ani útočný tenis, bo na to ti bomberka moc času nedá... za mne pouze fajl bomberky...může víc pomoct a nebo hra na saku, mixáž délky úderu... tak aby zápas byl co nejvíce arytmický...

Na fajl nespoléhám,
ani to nesrovnávám s Ostapenko (jiný matchup) Jelena je ultra šílená, ale vlastně stačilo, aby se Aryna zaběhla pořádně a pak už jí nedala čas na nic...neměla už co nabídnout, nebo´t si hraje na Serenu, ale ehm, Serena s ní nikdy nebude.

Určitě částečně dobrou zprávou je, že na tomto turnaji změnili míče na pucky, takže Bára bude mít víc šanci na returnu, ale zase z jejich servisů ji budou lítat zpět bomby...tož nic lehkého ji nečeká... jeich h2h je negativní i z dob, kdy Aryna měla na 1 winner 2 a víc chyb... a to je asi nejvíc deprimující na tomhle match upu.

Tož uvidíme na kurtu, je možné že vše bude jinak:))) je to WTA.
Reagovat
makro99
ano jedině arytmií tomu jde napomoci.. což uměla třeba Barty..
Reagovat
Vlk-v-trave
hodně náročný úkol pro Báru, né pro tento turnaj, né pro tutto chvíli...
...tady budem rádi za každý gem. ehm aspoň jeden.
Reagovat
Blondie
https://www.sport.cz/clanek/tenis-krute-chvile-pro-pliskovou-tres-krece-v-celem-tele-a-strevni-viroza-prozradil-hrdlicka-3999789#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
Krisboy
Že by street food?
Reagovat
Blondie
No jestli si dala mořské plody, tak jí to HODNĚ nezávidím :/
Reagovat
Pe3k
Hamburgra od Vyhlídala z Polského "masa".
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Covidsmile
Reagovat
Krisboy
Dnes jsem optimistou. Muška i Bára do semi smile
Reagovat
Blondie
Sabalenka, Muška.
Můj tip :D
Reagovat
Krisboy
Aspoň něco smile
Uvidíme.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ještě že nesázíš nic kromě zeleninysmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist