7. den v Paříži: Nejúspěšnějšího hráče turnaje Djokoviče ve finále vyzve 19letý Rune

6. 11. 2022, 06:00
Previews 82
V rámci sedmého hracího dne Rolex Paris Masters poznáme vítěze letošního ročníku. Se šesti triumfy nejúspěšnější hráč turnaje Novak Djokovič bude čelit teprve 19letému Holgerovi Runemu, kterého proti jednomu z nejlepších tenistů všech dob čeká největší finále v kariéře.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále dvouhry •
Rune (Dán.) - Djokovič (6-Srb.) | PREVIEW LS | Court Central (15:00 SEČ)


Holger Rune (18.) - Novak Djokovič (7.) | Court Central (15:00 SEČ)
Holger Rune v neděli na Masters v Paříži nastoupí ke svému prvnímu velkému finále a narazí v něm na obhájce titulu, nejúspěšnějšího hráče pařížské turnaje a podniků Masters, jednoho z nejlepších tenistů všech dob a bývalou světovou jedničku Novaka Djokoviče. Jediný předchozí souboj se uskutečnil na loňském US Open, Djokovič ztratil set, ale v dalších třech dominoval.

Devatenáctiletý Rune je prvním dánským finalistou Rolex Paris Masters (vzniklo v roce 1969) a může se stát prvním náctiletým vítězem tohoto turnaje od roku 1988 (Boris Becker). Všechna čtyři předchozí finále na nejvyšším okruhu absolvoval v letošní sezoně a tři na svých posledních třech akcích. Rodákovi z Kodaně v dubnu na antuce v Mnichově vzdal Botic van de Zandschulp, v halách v Sofii prohrál s Marcem-Andreou Hüslerem a v Basileji s Félixem Augerem-Aliassimem a mezitím ve stockholmské hale předčil Stefanose Tsitsipase. Už osmifinále bylo jeho novým maximem na Masters.

Pětatřicetiletý Djokovič naopak odehraje své již 129. finále (90-38), šesté v letošním roce (4-1), rekordní 56. na Masters (38-17) a osmé v hale Bercy (6-1). Rodák z Bělehradu je jediným srbským šampionem tohoto podniku, z balkánských zemí se tady z triumfu radovali už jen jeho trenér Goran Ivaniševič z Chorvatska a Rumun Ilie Nastase. Jako jediný v historii zkompletoval tzv. Golden Masters, a to dokonce dvakrát. Navíc jako jediný z aktivních tenistů ovládl obě nejprestižnější pařížské akce (Rolex Paris Masters a French Open).

Rune v pondělí znovu vylepší své maximum, a to buď na 12., nebo 10. místo. V příštím týdnu by se měl představit na Turnaji mistrů do 21 let v Miláně a pak vyrazit ještě na klasický Turnaj mistrů do Turína, v tuto chvíli je druhým náhradníkem a v případě triumfu se stane prvním. Pokud Djokovič obhájí loňské prvenství, zůstane na sedmé pozici, jinak bude osmý.

Ve finále budou nejspíše hrát velkou roli zkušenosti. Rune je o 16 let mladší než Djokovič a čeká ho první velké finále, kdežto jeho protivník má na kontě jen z turnajů Masters a grandslamů celkem 59 vavřínů. Rune by mohl mít třeba už v příštím roce fyzicky navrch, ale Djokovič je v tomto střetnutí jasným a zaslouženým favoritem.

Zhruba před rokem dokázal Djokovičovi sebrat set, jenže v těch dalších třech dohromady uhrál jen čtyři gamy. Tentokrát by měl být průběh určitě těsnější. Djokovič prohrál jen dvě ze 13 finále na Masters, v nichž čelil někomu mimo Top 10, a to s Karenem Chačanovem tady v Paříži před čtyřmi lety a o rok dříve s Alexanderem Zverevem v Římě.

Tip na vítěze: Novak Djokovič

Aktuální forma
Rune loni exceloval na challengerech a letos se mu to daří na nejvyšší úrovni. První pořádný průlom zaznamenal v Mnichově a dotáhl jej až k titulu, následovalo semifinále v Lyonu a čtvrtfinále na French Open. V následujících měsících se však ohromně trápil a znovu se chytl až na halových betonech. V Métách se sice loučil už ve čtvrtfinále, nicméně v Sofii, Stockholmu i Basileji se probojoval do finále a ve Švédsku si v něm vyšlápl na Stefanose Tsitsipase. Do sezony vstupoval ze 103. místa a nyní je členem Top 20.

Cesta turnajem
V Paříži v parádní formě pokračuje. V úvodním kole sice likvidoval tři mečboly veterána Stana Wawrinky, ale pak porazil členy Top 10 Huberta Hurkacze, Andreje Rubljova, světovou jedničku Carlose Alcaraze i 16 zápasů neporaženého Félixe Augera-Aliassimeho, a to ve dvou setech a bez ztráty podání.

Historie na Rolex Paris Masters
Debut.

Holger Rune - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Stockholm, Mnichov (T);  Basilej,  Sofie (F);  Lyon (SF)
Největší úspěchy v hale: Stockholm (T); Basilej, Sofie (F)
Bilance: 49-27
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance v hale: 20-4
Bilance proti hráčům Top 10: 8-5 (kariérní 8-6)
Bilance ve finále Masters: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance ve finále: 2-2 (kariérní 2-2)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (ČF), Wimbledon (1K), US Open (3K)

Holger Rune - Rolex Paris Masters
Kariérní bilance:
5-0
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Sofie (F), Stockholm (T), Basilej (F)
Cesta turnajem: Wawrinka (4-6 7-5 7-6), (10) Hurkacz (7-5 6-1), (7) Rubljov (6-4 7-5), (1) Alcaraz (6-3 6-6 skreč), (8) Auger-Aliassime (6-4 6-2)

Aktuální forma
Djokovič se letos kvůli odmítání vakcíny proti Covidu-19 představil pouze na devíti akcích, přišel o dva grandslamy a také několik podniků série Masters. Přesto posbíral čtyři trofeje, zopakoval prvenství ve slavném Wimbledonu, v žebříčku se drží v elitní desítce, zahraje si pátým rokem po sobě Turnaj mistrů a do Paříže přijel se sérií 16 turnajových vítězství. Do sezony naskočil až na konci února, zpočátku se trápil, ale postupně se rozjel a z posledních 30 duelů prohrál jediný.

Cesta turnajem
V Paříži s přehledem prošel do semifinále. Šanci nedal servismanovi Maximovi Cressymu, bývalému šampionovi a svému poslednímu přemožiteli v tomto dějišti Karenovi Chačanovovi ani Lorenzovi Musettimu. V semifinále měl naopak velké potíže se skvěle hrajícím Stefanosem Tsitsipasem, Řeka udolal až v tie-breaku rozhodující sady a porazil ho již poosmé v řadě. Svou turnajovou neporazitelnost protáhl na 20 utkání.

Historie na Rolex Paris Masters
Se šesti triumfy je nejúspěšnějším hráčem turnaje. Poslední porážku tady zaznamenal ve finále v roce 2018. Tento start je jeho šestnáctým, ve finále je poosmé a při čtvrté účasti v řadě.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Astana,  Tel Aviv, Wimbledon,  Řím (T);  Bělehrad (F);  Madrid (SF)
Největší úspěchy v hale: Astana, Tel Aviv (T)
Bilance: 37-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance v hale: 14-1
Bilance proti hráčům Top 20: 14-4 (kariérní 359-136)
Bilance ve finále Masters: 1-0 (kariérní 38-17)
Bilance ve finále: 4-1 (kariérní 90-38)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (ČF), Wimbledon (T), US Open (-)

Novak Djokovič - Rolex Paris Masters
Kariérní bilance: 45-8
Nejlepší výsledek: triumf (2009, 2013-15, 2019, 2021)
Loňský výsledek: triumf
Bilance ve finále: 6-1
Generálka: Tel Aviv (T), Astana (T)
Cesta turnajem: volný los, Cressy (7-6 6-4), Chačanov (6-4 6-1), Musetti (6-0 6-3), (5) Tsitsipas (6-2 3-6 7-6)

ROLEX PARIS MASTERS 2022 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• COURT CENTRAL • (od 12:30 SEČ)
1. Dodig/Krajicek (8-Chorv./USA) - Koolhof/N. Skupski (2-Niz./Brit.)
2. Rune (Dán.) - Djokovič (6-Srb.) / nejdříve v 15:00 SEČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

82
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
po Rogerovi a Nadalovi už dohnal svrab a neštovice i Jokera. Tělo stárne, hlava povoluje pod tlakem širšího pole hráčů.

Dnes měl Joker x možností na zvrat a nevyužil jedinou - dokonce ve 3.setu přišel o break a zápas stylově zakončil na síti. Srovnání na 6:6 měl na raketě 3x? 4x? Rogerovy upsety jak přes kopírák, jen tady těch chyb bylo přespříliš. A to tak trochu v jeho aréně. Jakkoli, TM stále může vyhrát.

Média mají novou modlu. Jestli někomu vadí Nick a tenhle nácíček ne, je to přinejmenším na pováženou. Na tomhle klukovi prostě není něco v pořádku a nedivil bych se že za tím stojí především vliv máti. Ale nic, ono ho to dříve či později dožene a buď se s tím srovná k lepšímu nebo ne a pak tedy ve špičce nevydrží.

Ovšem hlavním důvodem, proč Joker prohrál je, že větví má doma už dost a Jelena poptřebovala nějaký pěkný podnos.smile
Reagovat
annah
Proč mu říkáš nácíček? On se někde v tomto duchu projevil?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
řeč těla... Někdy můžu číst blbě, neříkám, ale když jsem slyšel, že měl někde homofobní poznámky, pak chování v zápase proti Ruudovi, Stanovi, severská rodinka jak ze série Milénium... Taková malá mozaika. Ale klukovi je 19, šance na změny má. Pravda u M-glúa toho asi moc dobrýho nepochytí, ale má ještě dalšího kouče a třeba otec je ok.
Reagovat
Mantra
ne on tak jen vypadá, jako hooligan, k tomu jeho jméno Rune, to některým trochu evokuje takové podvědomé mylšenky, něco jako ta značka oblečení co nosí Kajínek. Prostě jen podvědomě označuje věci, tak jak je cítí, bez dalších faktů smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tvoje konstrukce je laciná a já můj instinkt fakt jde po jiných patternech než zmiňuješ. Nicméně nevylučuji, že na někoho působit můžousmile
Reagovat
Krisboy
Myslíš Thor Steiner? Čili původně ryze náckovskou značku založenou náckama a posléze prodanou Arabům? smile

Btw. dokud byl Kajínek ve vězení, docela jsem mu fandil a dodnes nevěřím, že udělal to, za co seděl, ale po propuštění se vybarvil jako ultra kretén. Možná ho nakazilo to hradní prase.
Reagovat
Martan1
Taky se divím proč mu říká náčícek,snad proto že je to namachrovanej blonďák? No to sice nácci byli ale stejně ne každej machr blond je nacista.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
rozmýšlel jsem se, jestli to označení použít a rád ho opustím, jen co mě přesvědčí o opaku. Nelámu hned nad každým hůl, zvlášť když je mu 19. A je dobře, že dře ve sportu, než aby dělal někde kraviny.
Reagovat
panzer.dragon
Holger Rune's run to the Paris-Bercy title is quite... incredible:

R1: Wawrinka
R2: #10 Hurkacz
R3: #9 Rublev
QF: #1 Alcaraz
SF: #8 Auger-Aliassime
F: #7 Djokovic (6 times champ)

smilesmile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
paddy
drzý spratek bere titul a chybělo mu jen 44b k účasti na TM

v pátek jsem odpovídal do ankety, že Djokovič už nikdy neprohraje (i když statisticky prohrává 1x za měsíc) a platilo to jen dva dny smile

Nóóó-Le
smile
Reagovat
Davor1
19 ročný Rune si na big pointoch mazal "goata" na chleba. Na sieti detto. Djokovič prehral zápas predovšetkým mentálne, hrozne na ňom bolo vidieť, ako ho frustruje, že mladý nerobí chyby a že nie je schopný dostať ho pod tlak. Herne to bolo vyrovnané, ale na big pointoch rozdiel dvoch tried v neprospech Djokoviča.
Reagovat
Patik
Na big pointoch rozdiel dvoch tried v neprospech Djokovica... *40 Rune 7 dvojchyb z toho 5 na big pointoch.. Ale v pohode odpustam ti keďže si ten zápas nesledoval. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tu sa ukazuje, že ty dokážes rozmyslat len v jednotkovej sústave, viď 5 dvojchyb na big pointoch = klucovy zvrat analýzy. (tvojej analýzy).

Ak by si chápal suvislosti, videl by si, ze Rune si uhajil xy servisov, kde čelil strate, naopak Djokovic prehral vsetky svoje.
Reagovat
Martan1
Na bigpointech to bylo vyrovnaný, je pravda že Novak nemá rád když má někdo vítězný údery, když ho nestačí přehrát tím že soupeř víc kazí ( s Novákem kazí víc každý kromě Rafana na antuce)
Reagovat
annah
To bylo teda něco!! Tak úžasný zápas jsem už dlouho neviděla. A ani ve snu by mě nenapadlo, že to Nole projede. Neuvěřitelné...
Reagovat
Krisboy
Ty máš teda divný sny. Djokovič nikdy neprohrál s mladším/hůře postaveným hráčem? Nebo Federer, Nadal a iks dalších světových jedniček?
Aha, už vím, to je ten váš připosr...j alibismus.
Reagovat
Nola
odvracal MP proti Stanovi a nakoniec to cele vyhral, tak to niekedy chodi, nie je prvy ani posledny...
Reagovat
annah
No však jo, ale tady jsem to fakt nečekala.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Škoda, Stan si ho vodil víc než Joker, tam to bylo trochu o štěstí a asi o 2 míče. Na jednoručák mladej často jen koukal.
Reagovat
Nola
takyto zapas ti ale dvihne sebaveomie do vysok, potom to uz kosil rad za radom, este je mlady a nema nejake problemy zahrat uder na riziko pri BP, to starci vacsinou uz neriskuju, alebo ked zariskuju uder skonci bud v sieti, alebom mimo kurt....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
přesně tak, i Alcatraz už je o ten krok dál a je to na jeho zápasech vidět. Dělá chyby, které při jeho raketovém vzestupu neexistovaly.
Reagovat
Nola
nie je on Alcaraz? Alcatraz tusim bolo nejake vazenie v USA na ostrove a bol o tom natoceny filmsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
rád to tu používám jako jeho nick, protože na vzestupu byl skoro nedobytnýsmile
Reagovat
Patik
Ono to tak býva aj v skutočnom živote mladí sú odvážni no rokmi a skúsenosťami sa stávajú čoraz viac opatrnejší situácie si vysvetľujú rozumnejšie hrajú viac na istotu než na riziko..
Reagovat
Ondrej2280
A preto nakoniec zacnu aj prehravat..:)
Reagovat
Pe3k
Djokovic si to zcela nepochopitelně prohrál sám. Ve 3. setu měl Dána na lopatě a školáckými chybami dovolil Runemu se do setu vrátit a celý set otočit. Pokud se hraje u základní čáry a Djokovic brání, je ve svém živlu, ale jakmile má hru tvořit, útočit nedojbože jít na síť pak je zcela bezradný (jako Nadal mimo antuku). Djokovic je zcela neschopný Runeho přetlačit nebo zakončit výměnu. Na síti potřebuje několik nalitých míčů a všechny svaté aby výměnu ukončil. Před zápasem komentátoři chválili jeho forehand, ale ten je na pomalém povrchu zcela bezzubý a stran útoku zcela neefektivní.
Rune ukázal jak se to má dělat. Nebál se toho, šel si za vítězstvím a má smůlu, že se nedostal na turnaj mistrů, kde by byl mezi favority. Bude muset zapracovat na fyzičce, protože na gs až bude hrát na 5 setů odpadne.
Reagovat
Amputace
No a Rune zase dvojchybou Djokovičovi daroval break... To máš těžký.
Reagovat
Ereinion
jo říkal jsem si, jestli to nebyla Mouratoglova taktika, že nechává Djokoviče víc tvořit smile
Reagovat
Martan1
Rafan naopak hraje blbě na tvrdým právě od základní čáry,to zkazí hodně míčů které jdou nejčastěji kousek za základní čáru. Na antuce mu to stačí vzhledem k jeho forhendovým liftům. Netvoří hru, na síť chodí málo. Ale nebylo to tak vždycky, před deseti lety lítal jako blázen za každým míčkem a všechno vracel jak Novak a měl daleko víc vítězných úderů ( viz např. Wimbledon proti Rogerovi) pak se asi něco teda muselo stát, protože je to dneska někdo jinej na kurtu. Jestli za to můžou ty výrůstky v chodidlu, tak to nevím, možná je to ten důvod.
Reagovat
Ereinion
hezkej zápas...

využití BB: Rune 3/3, Djokovic 2/12 smile
trochu vlastní medicínka...
Reagovat
RFanousek
Co si asi říká Federer.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
wowsmile
Reagovat
Krisboy
Je rád, že už se ho to netýká smile
Reagovat
Krisboy
A taky múže říkat, že - narozdíl od Djokoviče - s tímhle smradem nikdy neprohrál.smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a ani neprohrajesmile
Reagovat
Nola
jj, to bola alfa a omega dnesneho finale, zacina sa cim dalej tym viac podobat na Fedexa smile, vcera s Tsitsipasom v tretom detto, ale ten sa dokaze porazit sam, mlady este nema taky blok, Novak v minulosti zvladal tieto situacie.... ale mlady hral velmi dobre, dravy tenis, zasluzene berie titul, naviac sa mi jeho tenis paci
Reagovat
Ereinion
jo možná to je i věkem, udržet si takovou psychickou odolnost i ke konci kariéry bude čím dál tím těžší
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ke konci kariéry samozřejmě, ale hlavně už tak do 2let - viz Alcatraz.
Reagovat
Krisboy
Vida, tak nakonec se nepos..l mladej, ale starej. Pěknej zápas, některý výměny famózní. Rum opravdu není moc sympatickej, ale je/bude rozhodně oživením tour. Servisem trochu připomíná Monfilse, tak mu odpouštím :)
smile
Reagovat
com
Djokobitch uz neni to co byval smile Rune smilesmile
Reagovat
Krisboy
Jeho top je pořád dost vysoko, ale přijde mi, že tu top úroveň už neudrží dlouho, rozhodně ne celej zápas. Včera jeden set excelentní, pak šel dolů. Dnes jako přes kopírák.
Reagovat
Krisboy
Game jak víno smile
Reagovat
com
ale mas tu pívo smile
Reagovat
Krisboy
Ano, plzeňské smile
Reagovat
Mantra
smilesmile
Reagovat
Amputace
35ti letý chlap uběhá 19ti letého kluka a ani se přitom nezadýchá - to je vážně neuvěřitelné, že Djokoviče zatím nikdo nepodezírá z dopingu...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile? Joker běhá o poznání pomaleji než dřív a Runeho rozhodně neuběhal...smile
Reagovat
Tennisfan77
Samozrejme. Nicméně je paradox, že fanoušek Nadala vůbec používá slovo doping.
Reagovat
Amputace
Kdybys byl trochu bystřejší, jako paradoxní by ti to vůbec nepřipadalo.
Reagovat
Amputace
Vždyť po jedné z těch dlouhých výměn (možná nejdelší v zápase) se Rune za cenu warningu musel jít napít, kdežto Djokovič byl úplně v pohodě.
Reagovat
Marduch
Po 15 letech ve špici už hráč ví, co a jak v přípravě.
Reagovat
Amputace
:D Tak jo.
Reagovat
Mantra
mladej se z něj nepos.l Což je dobře pro celý okruh - protože tím ukázal, že je to hratelný, mohlo by to být víc zajímavé. Takto stále chodí do zápasu poražení už ze šatny (čest výjimkám)
Reagovat
Amputace
Ty řečičky, jak si to Djokovič komplikuje sám, jsou vážně k smíchu. Je to úplně o něčem jiném. Stačí soupeř, který se z něho nepo... a ten váš nehratelný Serbinátor je náhle v problémech. Dnes mu zkrátka nestačí hrát jen svůj standard, ale je třeba něco navíc, což Djokovič zatím nedodává. Nejspíš nakonec stejně vyhraje, ale na tomto zápase jde krásně vidět, jak se ta jeho aura neporazitelného rozpadá, když s ním někdo hraje otevřeně. Na TM s ním Medvěděv zamete kurt.
Reagovat
Ondrej2280
Podla jezisovych fans je vzdy nehratelny:) pride jeden lepsi super a uz to vyzera trosku inak..
Reagovat
Ereinion
V Bo3 nemá "auru neporazitelnosti" už dávno...
Reagovat
Amputace
Přečti si komentáře, když válcoval Astanu nebo Tel Aviv ;)
Reagovat
Ondrej2280
Je to proste válec:)
Reagovat
Davor1
Mačka na diaľnici má pevnejšie nervy, ako Djokovič v blízkosti siete.
Reagovat
Krisboy
Jj, ačkoliv se na saku v posledních letech dost zlepšil, pořád je to jeho slabina. Některý smeče jsou fakt tragické, místo jasného ukončení vrátí soupeře do výměny. Gorane, ještě tam máte rezervy.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdo má bebí?smile jsem teď bezsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jokerova laciná chyba z BH po lajně ho stála pohodlné vedení hned na začátku 2.setu. Navíc ho Rune potrestal hned v následujícím gamu, který mu díky jeho nedůrazné hře sebral.
Zbytečná komplikace a vrácení soupeře do hry...
Reagovat
No-le
Novak to teda mastí do sraček...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak ta chyba, ale ne jediná, ho stála set a taky to může být celý zápas...
Reagovat
Patik
Presne..sam si to pokazil.
Reagovat
No-le
Přesně. Některá jeho rozhodnutí u sítě jsou teda - řečeno eufemisticky - prachbídná...
Reagovat
Patik
Presne ako včera s Tsitsipasom..Rune je v pohode hratelny len Djokovic si to sám celé komplikuje už mohlo byt po zápase.
Reagovat
No-le
Tak se je ta chyba úvodu druhého setu za stavu 0:40 ukázala jako naprosto fatální, otočila momentum celého zápasu... Novak opravdu v důležitých chvílích selhává. Kolik bylo na konci těch bb - 7? A ani jeden neproměnil. Myslím že s takovým přístupem už moc velkých turnajů nevyhraje. Možná to bude stačit na postup do finále, ale ne na ty nejlepší a na ta velká vítězství, tam je potřeba ukázat kus tenisové geniality a v tomto směru jsem už trochu pesimista...
Reagovat
Krisboy
Zatím podle předpokladů...snad to vydrží.
Reagovat
Patik
Dnes vyhrajú skúsenosti.. Rune občas zažiari nejakým winnerom ale skorej ich bude len tak trusit nezuzitkuje ich nejako podľa mňa.. tých 6 titulov co tu ma Djokovic nieco znamena..
Reagovat
Mantra
a co to znamená? 6 titulů třeba? nic víc to neznamená .
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Skvělá úvaha smile Asi to samé nic víc než Nadalovy tituly na RGsmile
Reagovat
Patik
smile
Reagovat
Mantra
přesně tak, to taky v tom každém jednotlivém finále nic neznamenalo, prostě musel další vyhrát smile
Reagovat
Kozoroh
No1eho v minulosti dokázali nováčci ve finále Masters párkrát zaskočit - Chačanov zde v Bercy, Zverev v Římě. Takže Runeho není radno podceňovat. Krom toho Djok už není nejmladší a včerejší bitva s filozofem ho stála hodně sil. Na jeho straně jsou však bohaté zkušenosti s velkými zápasy a mentální houževnatost.

Snad nás čeká parádní podívaná! smilesmile
Reagovat
annah
Jsem přesvědčená, že Runeho splachne ve dvou. I když je mi jako osoba hodně nesympaticky, tak mu přeju výhru. Protože je dnes podle mě nejlepší. Jen shoda okolnosti způsobila, že není v čele zebricku, kam patří.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Ondrej2280
Nemyslim,ze by ho mal Rune nejak potrapit.Uz mohol byt vonku hned po prvom kole,ked ho mal na lopate Stan:) a vcerajsi FAA neni meritko,ten sa na ten zapas vyslovene vybodol.
Reagovat
Marduch
Tuším Djoker bude dneska hodně tahat nohy, no pripadna prohra vzhledem k TM snad nebude smerodatna, mozna naopak, co si pamatuju, tak v minulosti mu prohrana finále často na následující vetsi akci prospěly.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nicméně pochybuji, že by mu prohra nevadila. Ovšem díky ležérnímu přístupu k začátku 2.setu bude mít plné ruce a nohy práce...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist