8. den v Cincinnati: Kvitová proti Garciaové zabojuje o svůj 30. titul, Čorič ve finále vyzve Tsitsipase

21. 8. 2022, 14:00
Previews 202
V rámci osmého hracího dne Western & Southern Open poznáme vítěze letošního ročníku. Petra Kvitová bude ve svém 40. kariérním finále útočit na jubilejní 30. titul, v cestě jí bude stát Caroline Garciaová usilující o svůj 10. triumf na nejvyšším okruhu. Mužské finále obstarají světová sedmička Stefanos Tsitsipas a rozjetý Borna Čorič, který prožívá nejlepší turnaj po roční zdravotní pauze.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále žen •
Kvitová (ČR) - Garciaová (Fr.) | Center Court (20:00 SELČ)
• Finále mužů •
Tsitsipas (4-Řec.) - Čorič (Chorv.) | Center Court (22:30 SELČ)


• Finále žen •
Petra Kvitová (28.) - Caroline Garciaová (35.) | Center Court (20:00 SELČ)
Petra Kvitová v sobotu dosáhla na jubilejní finále a v neděli může slavit jubilejní triumf. V posledním letošním duelu v Cincinnati narazí na Caroline Garciaovou, která se jako první v historii podniků WTA 1000 (od roku 2009) probojovala z kvalifikace až do finále. Obě aktérky si v tomto dějišti o titul zahrají poprvé. Už se tady ale jednou střetly, v roce 2015 ve třech setech zvítězila Garciaová. Kvitová suverénně vyhrála oba poslední souboje (Miami a Madrid 2019) a ve vzájemné bilanci vede 5-3.

Dvaatřicetiletá Češka nastoupí ke svému 40. kariérnímu finále (29-10), na tolik finálových účastí dosáhlo už jen pět dalších aktivních tenistek. Bývalá světová dvojka zvládla 11 z posledních 14 finále, v červnu na trávě v Eastbourne hrála své první po více než roce a porazila Jelenu Ostapenkovou.

Konkrétně na akcích WTA 1000 bude rodačka z Fulneku o titul bojovat po dvou a půl letech, kdy neuspěla v Dauhá. Na největších turnajích WTA může triumfovat poprvé od Madridu 2018 a celkově podeváté (finálová bilance 8-3), čímž by se vyrovnala Simoně Halepové. Víc trofejí mají na kontě jen Serena Williamsová (13) a Viktoria Azarenková (10). Ještě včera byla v historii Western & Southern Open (od roku 1899) jedinou českou finalistkou Karolína Plíšková (triumf 2016).

Osmadvacetiletá Garciaová má ve finále bilanci 9-3 a uspěla v šesti z posledních sedmi. Letos vyhrála obě, v červnu na trávě v Bad Homburgu přehrála Biancu Andreescuovou a v červenci na antuce ve Varšavě Anu Bogdanovou. Rodačka ze Saint-Germain-en-Laye navíc zvládla obě předchozí finále na WTA 1000, ve své nejlepší sezoně 2017 triumfovala ve Wuhanu a hned o týden později v Pekingu. Dnes se může stát první francouzskou šampionkou tohoto podniku, v minulosti ve finále neuspěly Gail Chanfreauová (1969) ani Nathalie Dechyová (2008).

Kvitová se v pondělí vrátí na post české jedničky, v live žebříčku momentálně uzavírá Top 20 a v případě triumfu bude světovou patnáctkou. Garciaová je díky finále na 23. místě a ještě se může vyhoupnout na 17. příčku.

Obě finalistky v Cincinnati chytly parádní formu a výkonnostně je moc odlišit nemůžeme. Garciaová ve druhém setu v semifinále potřebovala pauzu na ošetření levého předloktí, ale v rozhodujícím pak dominovala. Není na ní vůbec vidět, že už má včetně kvalifikace v nohách sedm zápasů a čtyři "tříseťáky".

Tipování nám neusnadní ani finálová bilance, Kvitová (29-10) i Garciaová (9-3) v soubojích o titul excelují. České naději se však mohou hodit mnohem větší zkušenosti s takto velkými zápasy. Garciaová si totiž zahraje své teprve třetí finále mimo nejmenší akce WTA 250, ve Wuhanu ovšem porazila Ashleigh Bartyovou a o týden později Simonu Halepovou. Velkého jména se tak sice nezalekne, ale s Češkami prohrála posledních sedm soubojů, naposledy našla recept na Karolínu Plíškovou na US Open 2020.

Tip na vítězku: Petra Kvitová

Aktuální forma
Kvitová až na nečekaný triumf na trávě v Eastbourne ještě na začátku týdne prožívala další podprůměrnou sezonu. Alespoň do čtvrtfinále, které bylo konečnou, se dostala už jen v Dubaji a Miami. Dál se jí nedaří na grandslamech, nejdál byla ve třetím kole Wimbledonu. Do sezony amerických betonů vstoupila před týdnem v Torontu a nestačila hned na Alison Riskeovou-Amritrajovou.

Cesta turnajem
Už osmý letošní nezdar v úvodních zápasech mohla zaznamenat v Cincinnati, až po odvráceném mečbolu zdolala loňskou finalistku Jil Teichmannovou. Od té doby předvádí výborné výkony, ve druhém kole smázla Soranu Cirsteaovou, v osmifinále dorazila světovou pětku Ons Džabúrovou kanárem, ve čtvrtfinále nedala šanci Ajle Tomljanovicové a v semifinále po obratu zastavila rozjetou bývalou šampionku Madison Keysovou.

Historie na Western & Southern Open
V tomto dějišti startuje pojedenácté a potřetí se dostala do semifinále, v letech 2012 a 2018 v něm skončila. Loni vzdala čtvrtfinále.

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Eastbourne (T)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (F)
Bilance: 22-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 13-8
Bilance proti hráčkám Top 50: 9-11 (kariérní 295-173)
Bilance ve finále WTA 1000: 0-0 (kariérní 8-3)
Bilance ve finále: 1-0 (kariérní 29-10)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K), Wimbledon (3K)

Petra Kvitová - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
17-10
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Toronto (1K)
Cesta turnajem: Teichmannová (6-7 7-6 6-3), Cirsteaová (6-2 6-3), (5) Džabúrová (6-1 4-6 6-0), Tomljanovicová (6-2 6-3), Keysová (6-7 6-4 6-3)

Aktuální forma
Garciaová si ještě před dvěma měsíci procházela velmi dlouhou krizí, ale v Bad Homburgu získala svůj první titul po třech letech a od té doby prožívá znovuzrození. Vyjma poslední generálky v Torontu, kde vypadla v prvním kole, na všech následujících pěti turnajích posbírala alespoň dvě výhry a od začátku června má na kontě největší počet vítězství (27).

Cesta turnajem
V obou kvalifikačních duelech musela do rozhodující sady. V hlavní soutěži vyřadila Petru Martičovou, světovou trojku Marii Sakkariovou (tři sety), Elise Mertensovou, domácí favoritku Jessicu Pegulaovou a poslední nasazenou přeživší Arynu Sabalenkovou (tři sety).

Historie na Western & Southern Open
Za sebou má sedm startů v hlavní fázi tohoto podniku, už postupem do čtvrtfinále vylepšila své maximum na turnaji.

Caroline Garciaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Varšava, Bad Homburg (T);  Lausanne,  Lyon (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (F)
Bilance: 34-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 10-8
Bilance proti hráčkám Top 30: 8-5 (kariérní 68-96)
Bilance ve finále WTA 1000: 0-0 (kariérní 2-0)
Bilance ve finále: 2-0 (kariérní 9-3)
Grandslamy: Australian Open (1K), French Open (2K), Wimbledon (OF)

Caroline Garciaová - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
10-7
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Toronto (1K)
Cesta turnajem: Martičová (6-3 6-3), (4) Sakkariová (7-6 6-7 6-1), Mertensová (6-4 7-5), (7) Pegulaová (6-1 7-5), (6) Sabalenková (6-2 4-6 6-1)


• Finále mužů •
Stefanos Tsitsipas (7.) - Borna Čorič (152.) | Center Court (22:30 SELČ)
Mužské finále obstarají světová sedmička Stefanos Tsitsipas a až 152. hráč pořadí a žebříčkově nejníže postavený finalista v historii tohoto podniku Borna Čorič. Vzájemná bilance je před dnešním soubojem vyrovnaná, v Římě 2018 Čorič vzdal a v pětisetové bitvě na US Open 2020 Tsitsipas dvakrát nedopodával a zahodil šest mečbolů.

Čtyřiadvacetiletý Tsitsipas absolvuje své šesté finále na Masters (2-3), páté v probíhající sezoně (2-2) a 22. kariérní (9-12). Na tvrdém povrchu je ve finále největších akcí ATP teprve podruhé, před čtyřmi lety v Kanadě nestačil na Rafaela Nadala. I další dvě porážky ve finále Masters mu uštědřila tehdejší světová jednička, Novak Djokovič v Madridu 2019 a letos v Římě. Rodák z Atén je prvním řeckým finalistou Western & Southern Open.

Pětadvacetiletý Čorič na této úrovni odehraje své první finále od Petrohradu 2020, konkrétně na Masters druhé po Šanghaji 2018. Rodák ze Záhřebu zaútočí na svůj třetí a největší titul, první od Halle 2018. Ve finálových duelech má negativní bilanci 2-5. V historii této akce (od roku 1899) je teprve druhým chorvatským finalistou a může navázat na triumf Marina Čiliče z roku 2016.

Tsitsipas se díky finále posune o dvě příčky na post světové pětky, v případě zisku titulu se dostane ještě před Carlose Alcaraze. Čorič si postupem do finále zajistil skok o 102 míst na 48. pozici, triumf by ho vynesl na 29. místo.

Čorič i Tsitsipas mají dost podobnou historii finálových duelů. Čorič narazil na zástupce Top 10 ve čtyřech z pěti prohraných a Tsitsipas v 11 z 12 neúspěšných, Čorič ve finále porazil někoho z elitní desítky jednou a Tsitsipas dvakrát.

O rok mladší Tsitsipas v posledních letech dosáhl na podstatně lepší výsledky, je mnohem úspěšnějším tenistou a má velkou příležitost získat svůj první titul na venkovních betonech. Čorič ale v Cincinnati hraje v životní formě a rozhodně není bez šance. Finále je naopak velmi otevřené a nebylo by překvapením, kdyby Čorič zaskočil dalšího favorita a své senzační tažení zakončil svým největším triumfem.

Tip na vítěze: Stefanos Tsitsipas

Aktuální forma
Tsitsipas v listopadu podstoupil operaci lokte, v aktuálním roce si připsal několik překvapivých porážek a ne vždy se prezentuje svou nejlepší formou. Přesto má na kontě nejvyšší počet výher na tour (46), dva tituly a nyní už osm postupů minimálně do semifinále. Vstup do US Open Series mu vůbec nevyšel, na předchozí akci Masters v Montréalu prohrál hned s Jackem Draperem.

Cesta turnajem
V Cincinnati si bez problémů poradil s Filipem Krajinovičem i Diegem Schwartzmanem. Ve čtvrtfinále s domácím veteránem a bývalým finalistou Johnem Isnerem i v semifinále se světovou jedničkou Daniilem Medveděvem potřeboval tři sety.

Historie na Western & Southern Open
Letošní start je jeho pátým a už třetím rokem po sobě se dostal do semifinále, poprvé v něm uspěl až letos. Při dalších dvou návštěvách skončil v úvodních kolech.

Stefanos Tsitsipas - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Mallorca,  Monte Carlo (T); Řím, Rotterdam (F);  Madrid, Acapulko,  Australian Open (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Acapulko, Australian Open (SF)
Bilance: 46-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 16-6
Bilance proti hráčům mimo Top 100: 8-1 (kariérní 151-65)
Bilance ve finále Masters: 1-1 (kariérní 2-3)
Bilance ve finále: 2-2 (kariérní 9-12)
Grandslamy: Australian Open (SF), French Open (OF), Wimbledon (3K)

Stefanos Tsitsipas - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
10-4
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Montréal (2K)
Cesta turnajem: volný los, Krajinovič (6-3 6-4), (13) Schwartzman (6-3 6-3), Isner (7-6 5-7 6-3), (1) Medveděv (7-6 3-6 6-3)

Aktuální forma
Čorič se v březnu vrátil po roční zdravotní pauze a prohrál osm z úvodních deseti zápasů. Rozhodl se tak zkusit nižší úroveň a na italských challengerech získal titul a uhrál čtvrtfinále. Před startem turnaje bylo jeho letošním maximem na nejvyšším okruhu čtvrtfinále, jediné předchozí absolvoval na antuce v Hamburku. Do Cincinnati přijel s negativní bilancí 11-12.

Cesta turnajem
V Ohiu ovšem chytl výbornou formu a dosud ztratil jediný set, a to s Rafaelem Nadalem ve druhém kole. Dále vyřadil Lorenza Musettiho, Roberta Bautistu, Félixe Augera-Aliassimeho a Camerona Norrieho.

Historie na Western & Southern Open
Letošní start je jeho sedmým. Už semifinálovou účastí vylepšil své maximum.

Borna Čorič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Cincinnati (F)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Cincinnati (F)
Bilance: 16-12
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 6-3
Bilance proti hráčům Top 10: 2-1 (kariérní 16-35)
Bilance ve finále Masters: 0-0 (kariérní 0-1)
Bilance ve finále: 0-0 (kariérní 2-5)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (2K), Wimbledon (-)

Borna Čorič - Western & Southern Open
Kariérní bilance:
11-6
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Montréal (1K)
Cesta turnajem: Musetti (7-6 6-3), (2) Nadal (7-6 4-6 6-3), (15) Bautista (6-2 6-3), (7) Auger-Aliassime (6-4 6-4), (9) Norrie (6-3 6-4)

WESTERN & SOUTHERN OPEN 2022 - PROGRAM 8. HRACÍHO DNE
• CENTER COURT • (od 20:00 SELČ)
1. Kvitová (ČR) - Garciaová (Fr.)
2. Tsitsipas (4-Řec.) - Čorič (Chorv.) / nejdříve ve 22:30 SELČ
• GRAND STAND • (od 18:00 SELČ)
1. Ram/Salisbury (1-USA/Brit.) - Pütz/Venus (6-Něm./N. Zél.)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

202
Přidat komentář
Blondie
Juchůůů, alespoň tohle finále v Cincy potěšilo ;D
Reagovat
JohnB
Borna hraje luxusní tenis, daleko lepší než před zraněním. Zejména na podání vidím velký zlepšení a taky v agresivitě. Hodně dobrý.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
vergus
Velká škoda těch 3 BB, ale nic moc tam nešlo vymyslet :(. Garcia se bohužel dokázala koncentrovat až do závěru a titul bere opravdu zaslouženě, i když jsem to původně nečekal
Reagovat
frenkie57
Je to tak, rozhodly neproměněné BB a výborný servis Caroline, hlavně v důležitých okamžicích. Caroline si výtěztví zaslouží a jsem rád, že je to zrovna ona, protože je to sympatická, skromně působící slečna.smile
Reagovat
hanz
Mně přijde pěkně namyšlená.
Reagovat
brixner
Karolína byla lepší!
Petra byla horší!
Někdo musel prohrát...

Ale Petra pořád ještě umísmile

A z Karolíny mám vlastně taky radostsmile
Reagovat
Liverpool22
hrozná škoda. Bohužel dnes šlo od první hry vše proti Petře smile - šancí měla hafo. Holt dnes máme večer 2.míst - Vadlejch stříbro, Kvitová stříbro.....
Celkově však pro Petru super turnaj smile
Reagovat
Marie9
Petra je zklamaná a my s ní. Bohužel se dneska nedostala do takové pohody, jako v předchozích zápasech. Ale je na místě jí poblahopřát k postupu do finále, protože kdo by to před turnajem tipoval? Já tedy ne.smilesmilesmile
Reagovat
hanz
Může si za to sama, dvakrát projebala svý vedení na servisu tím, že ho odevzdala dably.
Reagovat
EllNino
to je pravda, ani jednou v zápase nevedla byť 1:0 a to prostě Garcíu táhlo celej zápas
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak. Finále je pro Petru super výsledek smilesmile
Reagovat
aape
dnes Petra nedokázala překonat nervozitu, a i když celkově to byl povedený turnaj, tak dnes to šlo bohužel v důležitých bodech za Garciou, nemělo to atmosféru jako ty předchozí zápasy, kde Petra věřila ve výhru
Reagovat
hanz
Nervozitu? Podání odešlo na dovolenou, nedokázala zatlačit, fyzička v kelu, ...
Reagovat
brixner
Taky po ránu moc nemůžu tlačit...to víš, nervozita, co tebesmile vyjede...smile
Reagovat
zfloyd
bojovala jako lvice , ale dnes to nestačilo , přesto velká pochvala za tento turnaj , koho by na začátku napadlo , že bude ve finále , mě teda ne
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Marie9
smilesmile
Reagovat
George_Renel
Na prvvní pohled jednoznačný výsledek, ve skutečnosti rozdíl pouhých 8 výměn. Bohužel, skoro všechny vyrovnané gamy šly za Garciou.
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
hanz
TFUJ, otřesný zážitek, neuhrát ani jeden z tolika nabízených brejků proti jinak neschopný Garcii je tragický. Další z prošustrovaných finálí, smilesmile
Reagovat
EllNino
Jojo, bilance 29:11 je naprosto tragická smile
Reagovat
com
trestuhodna, a to ji bude ted jeste hodne mrzet smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi hulvát.
Reagovat
PetaM
No tvl, další haluzácký titul pro Garciu :D Já umřu. Po Wuhanu a Pekingu další výstřel. :D

A teď zpět k 200. místu. :D :D
Reagovat
hanz
Asi tak, tejhle m.še vyjde titul jednou za uherák, jinak neumí přehodit síť.
Reagovat
EllNino
Letos má 3, tráva-antuka-beton, opravdu nemá cenu na ni házet špínu
Reagovat
d@ve
Tady je to dneska samej hater. smile
Reagovat
frenkie57
To víš, zklamaní sázkaři.
Reagovat
smazaný uživatel
Haluzacký?

Kde se tady berou takoví mimoni?smile
Reagovat
hanz
Vždyť je to pravda, hraje tužku po 4 roky a najednou jí to tam začne padat z ničehož nic? Dřív ani neuměla přehodit síť, když servírovala, chybovala jak prase a zničehož nic se to ztratilo?
Reagovat
SydneyOpen
Je to škoda, snad to nebyla poslední příležitost vyhrát ještě velký titul. Každopádně Petra ukázala že prostě ustřelit ještě umí a tu "třicítku" by do konce kariéry ještě dát mohla, ale spíš na nějakém menším turnaji. Na US Open každopádně očekávám spíš "tradiční" 2.-3.-4.kolo, ale i tak moc pěkný turnaj
Reagovat
EllNino
Ono už je to teď asi jedno, Petra těchhle titulů má několik, takže kdyby třeba žádný neměla, tak by to mrzelo ... ale má jich 8, takže pohoda
Reagovat
SydneyOpen
no jo, takový Kerber žádný velký turnaj WTA nevyhrála smile ale přesto to zamrzí, navíc Garcia ve finále.. a letos se už žádná "tisícovka" hrát nebude
Reagovat
EllNino
Guadalajara
Reagovat
SydneyOpen
ajo letos to vlastně není TM smile
Reagovat
hanz
Tam ať nejezdí, tam je to dobrý tak akorát pro pinkalky typu Sorribes, Bouzková..., to není nic pro Kvitku.
Reagovat
hanz
Kerber má vyžráno až dost za ty GS co uhaluzila ani nevěděla jak.
Reagovat
Blondie
Přééééésně :D

Kam má ty kastróly furt dávat?
Reagovat
Fandina
Z Garcii mám radost, ale ne dneska. Dneska jsem si myslela, že Petruška bude pokračovat v jízdě, ale bohužel, byl to od ní špatný výkon.
Reagovat
Fandina
Jinak ale gratuka Carolině. Mám z ní radost. Zase jede a tentokrát to je bez táty trenéra. Gratulka.
Reagovat
hanz
Vsadím se, že na US vysmahne v prvním kole.
Reagovat
EllNino
Myslím, že kdyby byť jeden BP vyšel, mohlo to být úplně jiné, ale García si to dneska zaslouží více

Na druhou stranu Petra mohla být venku v 1. kole, takže smutnit z prohry ve finále není na místě ... třicítka holt vyjde jinde
Reagovat
brixner
Už by Kája mohle Petře taky podarovat pár desítek UE...
Reagovat
lxr
Ohromná škoda tolika nevyužitých BB, mohlo to být úplně jinak.
Reagovat
EllNino
právě to ale dneska ve výhru Petra nevěří cca od 2. gemu
Reagovat
hanz
Returny jsou hnus dnes.
Reagovat
frenkie57
To je teda naprostá pravda. Teď má poslední možnost na brejk. Jinak konec.
Reagovat
brixner
Furt je to ale na dostřel!
Reagovat
Mri
Tak jí někdo taky pochvalte! Dyť hraje fakt úžasně!
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně získává důležité body. A esuje...
Reagovat
frenkie57
Caroline vyhraje díky skvělému podání a jistejšímu returnování a v delších výměnách moc nechybuje. Velká škoda těch dalších tří BB.
Reagovat
hanz
Hnus, vůbec nechybuje. Ty její otřesný servisy tu fungujou.
Reagovat
brixner
tvl, 0:40...mě jebnesmile
Reagovat
Blondie
Konec, tohle uz ani bojovnice Peti v hlave neda.
Hraje dobre, ale Garcia je lepsi :)
Reagovat
annah
A trefuje první podání. To se to jinak hraje... Aspoň že je to taková sympatická baba. Nejde jí nepřát - kdyby teda nehrála zrovna s Petrou.
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
Jako 2:6 2:4 opticky jednoznačné, ale prostě 0/8 ve finále - nemůže to dopadnout jinak
Reagovat
smazaný uživatel
Caro to tam padá, no.
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
Maisterstich
BP 0/8 je solidní bilance
Reagovat
brixner
Karolína:"Póóóď!"

Petra:"Důůů!"

smile
Reagovat
Maisterstich
Můžu se zeptat, kde vám přijde, že Kvitová bojuje? však tam stojí na místě smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tiket jsi už hodil do koše?
Reagovat
Maisterstich
ano smile
Reagovat
brixner
Jebni s nim zatim vedle koše, pro jistotusmile
Reagovat
zfloyd
trochu smůlička ale ta bojovnost je úžasná
Reagovat
EllNino
ani jednou nevedla, to taky nepomůže bohužel ty ztracené gemy na úvod
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
brixner
No, zatim nevypadá na umření, když se nedaří...jako pramatka...smile
Reagovat
Liverpool22
furt to Petra může zlomit a zavelet k obratu....smile
Reagovat
SydneyOpen
strašná škoda těch prohraných těsných gemů, hlavně ten první ve 2. setu, mohla být alespoň v kontaktu smile
Reagovat
EllNino
dneska ani jednu shodu nepřeklopila :/
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
Liverpool22
těsných gamů je tam od začátku zápasu hafo, ale všechny BIG míče jdou dnes za Garciou - bohuželsmile
Reagovat
zfloyd
nástup po MT dobrý , ale ten její výraz nic mocsmile
Reagovat
brixner
Snad ta voperace zabere!
Petro, di!
smile
Reagovat
com
no totok smile Taktika alá Krejcikova smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak si říkám, jak se někdo může tak blbě vyspatsmile
A do toho ještě koleno na MTOsmilesmile
Reagovat
Marie9
Prosím, co se stalo? Byla jsem oslavit Vadlejchovo stříbrosmilesmilesmile
Reagovat
hanz
Zase jen stříbro?
Reagovat
Marie9
Němec hodil dál, tak "jen" stříbro.smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
stříbro stačí smilesmile Petra má údajně něco s kolenemsmile
Reagovat
com
to se teprv uvidi.. ted tam bude beztak behat jak srnka smile
Reagovat
hanz
Oštěp už jde taky do kopru.
Reagovat
EllNino
Jasně, jenom jsme získali 2 medaile a Veselý byl 4. ...
Reagovat
Liverpool22
hanz nebude spokojen nikdy - to je marný smile
Reagovat
Marie9
smile
Reagovat
hanz
Budu, až daj zlato.
Reagovat
Marie9
A ve finále jsme měli tři borce. Oštěm jediný drží naší atletiku, bych řekla.smile
Reagovat
EllNino
Samozřejmě, 6 finalistů na Evropě nikdo neměl
Reagovat
Marie9
oštěp
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jyrka pustil takticky bez bodu TB Simonovi. Tam už žádné SF nebude...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hnula si kolenem, těžko říct jak moc...
Reagovat
hanz
Projetý finále a ještě odhláška z US, tak to vidím já.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, to by byl majstrštyksmile
Reagovat
hanz
No tak to skončí.
Reagovat
Liverpool22
hanzi nesejčkuj - na USO Petra bude hrátsmile
Reagovat
com
Trefi jeden mic, tak si zase zařve jak pošahaná, ale game stejne projede smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
včera tu někdo psal , Garcia hraje proti Češkám o tři levely hůř , nějak to tam nevidím
Reagovat
hanz
Spíš Kvitka hraje jako po flámu.smile
Reagovat
hanz
Projebáno jako v 1. hře zápasu, tfuj.
Reagovat
com
tak kdyz nema radost ani z jedne, tak na ne necum a bez spat hanzlicku smilesmile
Reagovat
EllNino
Už čtyři hry prohrála z BP nebo GB
Reagovat
com
moje nova woodoo panenka funguje smilesmile
Reagovat
EllNino
moje funguje líp :)
Reagovat
polika
Hruza. Garcia dneska krome servisu uplne hratelna a petra zahazuje jednu sanci za druhou smile
Reagovat
Liverpool22
smile celkově zápas nemá moc vysokou tenisovou kvalitu.....
Reagovat
hanz
Hrozný zápas.
Reagovat
SydneyOpen
No a je asi vystaráno...
Reagovat
Marie9
Čelenka je dole. Petro pooojď!smilesmilesmile
Reagovat
Marie9
Nejde tosmile
Reagovat
Liverpool22
bohužel - dneska Petře chybí jiskra, ale fandíme dál smilesmilesmile
Reagovat
Marie9
smilesmilesmile
Reagovat
com
uz slysim Vanka- bylas moc dobra Petrusko, ty moje zlaticko, sice si prvni set prohrala, ale jen tak dal srdicko smilesmile
Reagovat
PetaM
Neopětovaná láska je složitá, že? ;)
Reagovat
zfloyd
měl by spíš říct , koukej hrát nebo dneska nic nebude
Reagovat
frenkie57
Také vám vypadává občas obraz na freestreamu?smile
Reagovat
Liverpool22
já to mám ok, ale případně to zkus tady smile:

http://www.hesgoal.com/news/110414/Tennis_Cincinnati.html
Reagovat
frenkie57
Díky, přehodil jsem to na druhej link na témže serveru a tam to běží ok.
Reagovat
brixner
Jen aby to zase nebyl "Petřin zápas..."

Vždyť Karolína v podstatě nic nehrajesmile
Reagovat
zfloyd
takovejch Karolin je víc
Reagovat
brixner
Jo, chápu...Fakt člověka sere koukat na naší hráčku, když se jí nedaří...Qurvinec to jesmile
Reagovat
hanz
No ony nehrajou tak nějak celej rok nic. Člověk spadne do apatie.
Reagovat
frenkie57
Ty Petřiny returny, hlavně u druhého podání, jsou tragické. Snad se to v druhém setu spraví, jinak bude dost rychle po utkání.
Reagovat
zfloyd
první sety teď dává a pak to teprve začíná smile
Reagovat
brixner
Chce Petra vůbec vyhrát??smilesmile
Reagovat
hanz
Peče na to.
Reagovat
PetaM
Garcia: "Na, tady máš BB, můžeš si dát winner."
Kvitová: "Ne, díky!" jeb ho do pi*e
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
hanz
Přesně, fakt humus, takových příležitostí.
Reagovat
hanz
Kolik jako těch breakopintů chce?
Reagovat
Mantra
tam chči je smilesmile
Reagovat
Maisterstich
Jsem si jistý, že zítra vysvitne slunce a že Petra Kvitová dneska nevyhraje.
Reagovat
zfloyd
včera taky začla blbě , to se spraví
Reagovat
Liverpool22
přesně tak. Včera taky zaspala začátek. Navíc dnes může pomoci déšť.....
Reagovat
zfloyd
už se to otáčí smile
Reagovat
Mantra
to byl return smile
Reagovat
Maisterstich
Tohle bude hodně rychlý, Petra je tragická.
Reagovat
EllNino
Asi nehratelná dneska se zdá ...
Reagovat
hanz
Je hratelná, ale Kvitka by musela občas trefit kurt.
Reagovat
Maisterstich
smile jj, proč nenapsat, že Kvitová je mimo, tragická, když člověk může napsat, že je Garcia nehratelná, co? smilesmile
Reagovat
EllNino
každá mince má dvě strany smile
Reagovat
hanz
Nechutné představení!
Reagovat
Dobry-den
Sotva jsem to pustil a už je po zápase. smile
Reagovat
com
přinášíš Kvitovic evidentně štěstí smile Jen koukej dál smile
Reagovat
hanz
Zase zesírá returny, forhend na dovolený, neproměněný breakpointy, tfuj
Reagovat
EllNino
smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
0:2 :/
Reagovat
Liverpool22
bohužel smile , ale furt je to začátek zápasu - zatím je to hodně vyrovnané.....
Reagovat
com
uz 0:3 smile Ale zatim se nebudeme radovat predcasne smile
Reagovat
Blondie
Blue Angel power!!!!
Reagovat
zfloyd
Obě jsou v modrém to se bude pléstsmilesmile
Reagovat
annah
A obě mají moc hezké šatky. Sluší jim to oběma.
Reagovat
Fandina
Jj, oblečení u obou je moc pěkné a slušivé. smile
Reagovat
lxr
Tak začátek není vůbec dobrý. smile
Reagovat
Mantra
hezky začala dabliky smile
Reagovat
hanz
Kvitová, co to zase je?
Reagovat
Mantra
už má větší prizemnoney než Bedřich? smile
Reagovat
Mantra
jsou tam holky smilesmile
Reagovat
Liverpool22
jo, jo, tak snad Petra vyhraje smilesmilesmile
Reagovat
com
Uz posunuli zacatek o hodinu smilesmile Celej zhavej na Kvitovic a zas nic nebude smile
Reagovat
EllNino
hrajou debla před ni
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Joo nastavení začátku se livku mooc povedlosmile Hlavně že jindy začátky posouvají po 10min. Tady to hoděj o hodinu dopředu a pak zas zpátky smilesmile
Reagovat
brixner
No, todle mě sere hlavně kvůli tobě!
smilesmile
Reagovat
Marie9
Nic neposunuli, holky už se rozehrávají. smile
Reagovat
Liverpool22
přesně tak, ale mají být přeháňky, tak snad se to nebude moc přerušovat smile
Reagovat
Nancy_z
Už hrajou smile
Reagovat
brixner
Když už v SF vyřídila Zubovou...dá i Karolínu!!!
Je stejně s podivem, jak se po tom kurevstvu s rukou dokázala Petra dobře(doufám!!!) zahojit a zase vrátit, kam už dlouho patří, fakt obdiv! To já se jednou řízl do nohy vo mořskýho ježka a vod tý doby pajdam a žádosti vo invalídku mi furt zamítaj a zamítaj, furt ňáký řeči vo inzultaci zvířete...No nic, řez si vomotam starym fáčem, dam dlahu, vezmu berlu a du na to - myslim tím na tu naší bojovnici Petru! Nechat si ujít ten vóbrcink u 30th...to by mě vám teda jako fakt sralo!
Takže Petruno, pošli Káju zas do její garsonky v Paříži, stříbrná medaile jí muší stačit!
smilesmile
Reagovat
Mantra
samej titul, tak co PK? smile
Reagovat
com
ta nam to pokazi smilesmilesmile
Reagovat
Mantra
velké zápasy umí, počítám že vyhraje a pak na USO vypadne v 1-2.kole s hráčkou z druhé stovky smile
Reagovat
EllNino
přesně tak :)
Reagovat
tommr
já bych to bral. Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše ... smile
Reagovat
SpacialRecognition
zítra něco oznámí. Já myslím, že konec kariéry.
Reagovat
com
se mi zda posledni dobou taká oplácaná, takze to tipuju na dalsiho faka.. decko smilesmile
Reagovat
paddy
Ondrovi gratuluji k vítězství 3:1

dnes tady lidi bude hlavně zajímat jedna věc
jestli Tsitsipas vyndá i Čoráka? smile

a příští týden se konečně objeví ta šokující zpráva smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
děkuji smile
Reagovat
Krisboy
Vyndá. Ale neobejde se to bez násilí smile
Myslím, že to bude dobrej zápas.
Reagovat
tommr
překvapilo by mě kdyby Petra dneska vyhrála. Zázraky se ale občas dějí ...
Reagovat
Krisboy
Uf, to jsem si oddychl...takže je to tutovka. Petra bude slavit smile
Reagovat
Mony
smile
Reagovat
frenkie57
Vyhraje, ale bude to na nitráksmile
Reagovat
Krisboy
Ten Corič je ňákej nadupanej, soudě podle HL. Taky snad znovu zesílil, má ruce jako gymnasta. Tsitsipas vedle něj vypadá jako cyklista - vrchař. Ale velké závody vyhrávají spíše dobří vrchaři, takže je to jasné smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tady se pleteš.
Reagovat
Rafaeoli25
Moc to Bornovi přeju, doufám, že Gréka (ač mám Gréky jinak moc rád, ale tohohle ne) pěkně zpraží smile
Reagovat
baba
pokud chceme titul z US0, měla by prohrát,,,,ale tam to asi nedopadne, tak raději vrabec v hrsti než holub na střeše...
Já jsem vděčná za Petřin projev, to mi naprosto stačí ....
Reagovat
Blondie
Prej vrabec v hrsti! :D
Tohle je spíš "orel v hrsti než pštros v savaně" :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
orel v hrsti...to myslíš na fotce v mobilu, ne?smile
Reagovat
brixner
To já mam kámoše, co má vorla ve slipech, takže čtyři fakani, každýho s jinou vorlicí...vod vorlů fakt radši dál...smilesmile
Reagovat
vergus
Dneska mi to finále přijde tak nalajnované pro Petru až mi to skoro přijde zrádné:
Garcia měla méně času na regeneraci, má o dva zápasy více a včera si brala MTO na ošetření ruky.
Petra je zkušenější, na počet odehraných finále má bilanci jako málokterá (z 39 výhrála 29(!!)) a evidentně jí to tady letos chutná.
Garcia má s Petrou nepříznivé H2H, ostatně s Češkama (mimo FC 2016 a konec roku 2018) má strašnou bilanci (asi jako Mugu s Nasťou), porazila ji letos Marie a Krejča (2x).
Neumím si představit, že tu strašnou vázu prostě Petra dneska nezvedne smilesmile
Reagovat
tommr
to MTO si ale brala na levačku takže to pro ní není nic závažnýho ...
A s její únavou bych taky nekalkuloval. Garcia patří mezi fyzicky nejvíc nadupaný hráčky na okruhu ...
Reagovat
paddy
ale až po Plíškové smile
Reagovat
tommr
přirovnání úplně mimo mísu ...
Reagovat
paddy
zbožňuji tvůj smysl pro humor smile smile smile
Reagovat
tommr
příště napiš že to měl bejt vtip a já se začnu smát ...
Reagovat
tommr
i když ani po několikerém přečtení jsem stejně nepochopil v čem ten vtip spočívá ... smile
Reagovat
Blondie
Dneska vyhraje Francouzka :(
Ale i tak super turnaj pro Petí! smile
Reagovat
com
smile tak tak.. Vzdycky fandit Karoline smile
Reagovat
Blondie
Ti nevím, Comí, to trošku zní, jako kdybys neudržel myšlénky na tu jedinou a pravou a tak to bral plošně :D co Muška, taky je to láska? smile
Reagovat
brixner
Moucha je moje láska, klídeksmile
Reagovat
com
Kolem Blondie v létě lítá spousta much smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist