Bautista kvůli zranění loktu nestihne Masters v Paříži

29. 10. 2020, 21:49
Aktuality 0
Na halovém turnaji Masters 1000 v Paříži si příští týden nezahraje ani 13. hráč světa Roberto Bautista. Dvaatřicetiletý Španěl se odhlásil kvůli přetrvávajícím bolestem pravého loktu a už nemá šanci se přímo kvalifikovat na Turnaj mistrů. Alespoň o pozici náhradníka by mohl zabojovat ještě za dva týdny v Sofii, kde zatím zůstává na listině přihlášených hráčů.
Profily hráčů
Roberto Bautista (© AFP)

Roberto Bautista začal mít problémy s pravým loktem před dvěma týdny v Kolíně nad Rýnem, kde vypadl v semifinále s Felixem Augerem-Aliassimem. V následujícím týdnu proto raději odpočíval a druhé turnaje v Kolíně se nezúčastnil. 

I když 32letý Španěl nehraje ani tento týden, zranění loktu je vážnější a nepustí ho ani příští týden na Masters 1000 v Paříži, kde v minulosti nikdy nevyhrál dva zápasy po sobě a loni vypadl hned po svém úvodním vystoupení. 

Aktuálně 13. hráč světa tak přišel o možnost zabojovat o premiérový start na Turnaji mistrů. Aktuálně je těsně za pozicí druhého náhradníka, na kterou ztrácí 120 bodů. O ty by teoreticky mohl zabojovat ještě od 8. listopadu v bulharské Sofii. 

Z letošní Paříže se už odhlásili také Novak Djokovič (odpočinek), Gaël Monfils (zranění krku), Denis Shapovalov (zranění ramena), Fabio Fognini (Covid-19), John Isner (ukončil sezonu) či Kei Nišikori (zranění ramena).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist