Bencicová po US Open přichází i Roland Garros. Má problémy s rukou

26. 9. 2020, 11:39
Aktuality 3
Na letošním Roland Garros se nepředstaví celkem čtyři hráčky elitní desítky světového žebříčku. Po Australance Ashleigh Bartyové, Japonce Naomi Ósakaové a Kanaďance Biance Andreescuové se odhlásila také Švýcarka Belinda Bencicová, která laboruje se zraněním pravé paže.
Profily hráčů
Belinda Bencicová

Grandslamové turnaje po koronavirové pauze se musí obejít bez spousty hvězd. Na US Open na začátku srpna chybělo šest hráček Top 10, z nadcházejícího French Open se z elitní světové desítky omluvily už čtyři tenistky.

Po světové jedničce a obhájkyni titulu Australance Ashleigh Bartyové, čerstvé vítězce US Open Japonce Naomi Ósakaové a Kanaďance Biance Andreescuové se odhlásila také Švýcarka Belinda Bencicová, která laboruje se zraněním pravé paže.

"Jsem moc smutná, že tento rok nebudu v Paříži hrát. Pořád bojuju s bolestmi pravé paže, ale s týmem na tom pracujeme, abych problémy co nejdříve vyřešila a byla brzy zpátky na kurtech," uvedla světová desítka Bencicová.

23letá Švýcarka se po restartu sezony představila pouze před dvěma týdny v Římě, kde v prvním kole uhrála pouhé dva gamy proti Dance Koviničové. 

Bencicová je po Bartyové a Andreescuové třetí hráčkou Top 10, jež vynechává i druhý grandslam po půlroční pauze zaviněné pandemií koronaviru. Ale jen Bartyová chybí na obou akcích oficiálně kvůli obavám z šíření nákazy nemoci Covid-19.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
FulnekUltras
že v tom současném bordelu nepřicházíš tenisově vůbec o nic. smile
Reagovat
LordMutademus
Však se nehraje v Ušákově.
Reagovat
FulnekUltras
spíš jde o čas nežli prostor
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist