Bývalí šampioni Murray a Clijstersová dostali divokou kartu na US Open

6. 8. 2020, 19:57
Aktuality 123
Bývalí šampioni a světové jedničky Kim Clijstersová a Andy Murray dostali od organizátorů US Open divoké karty ke startu v letošním ročníku newyorského gradslamu. Oba už dříve získali pozvánku i na turnaj ATP a WTA, jenž se bude hrát ve Flushing Meadows jako generálka na US Open.
Profily hráčů
Andy Murray a Kim Clijstersová

Belgičanka Kim Clijstersová vyhrála US Open v letech 2005, 2009 a 2010 a letos se v 36 letech vrátila po bezmála osmileté pauze na WTA Tour. V únoru prohrála s Muguruzaovou i Kontaovou ve dvou setech, nyní v létě ale předvádí velmi dobré výkony na Wolrd Team Tennis ve Spojených státech amerických.

Ve dvouhrách si 37letá Belgičanka připsala skalpy vítězky letošního Australian Open a světové čtyřky Sofie Keninové, další grandslamové vítězky Sloane Stephensové, Bernardy Peraové, Danielle Collinsovoé či Olgy Govorcovové.

Členka Síně slávy a matka tří dětí Clijstersová se v New Yorku představí na grandslamu poprvé od roku 2012.

Právě v tom roce vyhrál Andy Murray ve Flushing Meadows první ze svých tří grandslamových titulů. Soutěžní zápas třiatřicetiletý Brit naposledy absolvoval loni v listopadu na finálovém turnaji Davis Cupu, od té doby laboroval s bolestmi operované kyčle.

Mezi držiteli divoké karty je i Američan Sebastian Korda, dvacetiletý syn bývalého českého tenisty Petra Kordy.

US Open se bude hrát bez diváků od 31. srpna. Start na turnaji kvůli obavám z nákazy koronavirem odřekli loňský vítěz Rafael Nadal či ženská světová jednička Ashleigh Bartyová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

123
Přidat komentář
paddy
Důležitá položka, která se tu moc nerozebírala

Při IW hráči utratili peníze za letenky ad., a pak se museli na otočku vracet domů.
Djokovič o tom nedávno hovořil, asi chtěl debatovat o kompenzacích.

NY je stejný problém. Hráč přijede, bude muset odstoupit před 1k nebo bude zrušen turnaj, nedostane žádné PM a asi ani kompenzaci. Drahý výlet.

Podmínky na turnajích se mohou měnit, takže nikdo neví, co se může stát.
Někteří např. nechtěli být 1 měsíc uzavření v bublině UO, a tak nejeli.

9 hráčů z top100 vynechávají GS a ještě další mohou přibýt.
Reagovat
Mantra
to je ta slavná svoboda rozodování, víme? zovna Djokovič by měl jen tiše šoupat papučema
Reagovat
Nola
mas doma wodoo babiku a la Djokovic? tebe snad z neho nacisto prepne smile
Reagovat
tommr
zrovna Djokovicovi ta letenka určitě udělala díru do rozpočtu ...
Reagovat
paddy
Také zastupuje hráče. Mnoho ostatních (půlka pavouka) odehraje jen 1k, které jim vydělá jen na náklady.
Každého naštve, když IW zrušili den startem, kdy všichni byli na místě s utopenými náklady.

Nově budou lidi zkoumat zisk nula za 1k, příp ztráta při zrušení/nuceném odstoupení. Pak se logicky na některé turnaje vykašleš. Za riziko to nestojí.
Reagovat
Patik
Koľko myslíš že ten hráč má tých výdavkov pri takom turnaji..väčšina hráčov strúha len formu akí sú chudobní..pritom vypadne v prvom kole a viac peňazí minie za zvyšný týždeň čo si tam spraví ešte dovolenku s priateľkou/priateľom..
Reagovat
Kozoroh
Novak v této věci nebojuje za sebe, ale za ostatní tenisty, mnohem méně majetné a úspěšné. Pro ně to fakt představuje komplikaci, kdy je turnaj z hodiny na hodinu zrušen nebo se ho nemohou účastnit a odejdou s prázdnou.
Reagovat
Patik
Ale teraz vážne ak sa US Open uskutoční a nakoniec odstúpi aj Djokovič..predstavte si ten pocit keď trebárs Thiem vyhrá prvý grandslamový titul..tak to bude snáď akoby získal ďalší titul z Adria Tour ani to nie lebo tam boli aspoň diváci..ani samotný víťaz tú trofej nemôže brať vážne...nevraviac o tom obmedzovaní počas turnaja ktoré mu znechutí samotnú cestu k tej neplnohodnotnej trofeji..nech Nole radšej nastúpi a nech to vyhrá pre neho to bude iné lebo si už prešiel všetkým..
Reagovat
paddy
Důležitá je jedna věc. Hráč musí odstoupit, když bude pozitivní i člen jeho týmu. To hráčům vadí.

Proto Djokovičovi nepomůže krátkodobá imunita a nejlepší strategie se nyní jeví, přijet úplně bez týmu.
1+3 = 4x větší šance na diskvalifikaci

Už delší dobu tady upozornuji na walkover ve finále smile smile
Reagovat
Nola
https://www.sport.cz/olympiada/loh-2020-tokio/clanek/1570526-dobre-zpravy-od-experta-vakcina-by-mela-byt-vcas-sportovci-lepsi-kdyz-nemoc-prodelaji.html#hp-artcl

Mají vědci v tuto chvíli jistotu, že kdo covid-19 prodělá, už znovu neonemocní?
Takové jsou nejnovější poznatky. Ve Švédsku dělali velmi rozsáhlé vyšetření lidí, kteří prodělali lehkou nebo bezpříznakovou formu nemoci. Zkoumali imunitní paměť těch lidí a dá se předpokládat, že jejich imunita bude mnohaletá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Z toho nevěřím ničemu.
Věřím jedině, že s testy půjde manipulovat. Pozitivní se za dva dny ukáže být negativní a důvěryhodnost celého USO bude v tahu.
Už se neměl hrát žádný GS IMHO.
Reagovat
Nola
:D zrusit vsetky sporty, cely zabavny priemysel.... vlastne nie vsetky, iba tenis, ostatne sporty celkom funguju, otazne je, kto z toho vyjde ako vitaz? :DDDDD
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jednoduché - nikdo
Reagovat
paddy
Tenis je nejvíc problémový, protože každý týden jiné místo, jiní lidé, jiné státy, jiná hygien. pravidla, která se navíc průběžně mění

Určitou stabilitu přinese až funkční vakcína, která stále neexistuje. Celosvětové proočkování, aspoň hlavní země, bude trvat přes rok. Vyrobit miliardy dávek trvá.

Není to NHL/NBA, která se zavře v jednom areálu
Reagovat
blixa
Funkční vakcína proti koronaviru je mýtus farmaceutických firem, požírajících megadotace. Z principu variace viru je to nesmysl.
Reagovat
Pe3k
sou hlas
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak
Reagovat
Patik
Ľudia sú netrpezliví akoby natom závisel život..nie ľudia..fanúšikovia..pre nás nieje nič prekážkou lebo my len fandíme..my nemusíme cestovať z krajiny do krajiny z hotela do hotela a byť pritom obmedzovaní a testovaní..nám stačí ísť do práce potom sadnúť za telku a pozrieť si len to pekné čo nás napĺňa..to že je niekde nejaký problém alebo riziko..no a čo ..my to chceme vidieť alebo v tom máme peniaze..
Reagovat
Nola
samozrejme, ze fanusikom tenis chyba, opytam sa, aky je rozdiel medzi tenistom, ktory musi lietat za pracou a zdrav.sestrou opatrovatelkou, stav. robotnikom zo Slovenska, ktory pracuje v Rakusku a musi kazdy den prekrocit hranice krajiny?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě v léte chybí jenom čas. Chtělo by to desetidenní týden a 30 hodin den :)
Reagovat
blixa
To bych potřeboval pořád kurwa, nejen v létě !!! smile
Reagovat
Patik
Možno žiadny a možno veľký..ale či už opatrovateľ alebo športovec..myslím si že obaja majú možnosť učiniť voľbu..ani jeden nemusí cestovať do zahraničia keď nechce..
Reagovat
Patik
Možno žiadny a možno veľký..ale či už opatrovateľ alebo športovec..myslím si že obaja majú možnosť učiniť voľbu..ani jeden nemusí cestovať do zahraničia keď nechce..
Reagovat
paddy
Rozdíl může být v tom, že sestra jezdí do příhraniční, které je ekonomicky propojené, takže vlády to zajistí

Tenisté střídají země po celém světě, takže se stane, že Argentince pustí jen někde nebo nás nepustí všude.

Pak turnaje nebudou Open a tituly mohou být zpochybňovány
Reagovat
Nola
ty si snad natvrdly aj s Patikom, asi ste nikdy neprekrocili hranice svojho statu ... a teraz celkom slusny priklad, kamoska mojej sestry, ktora pracuje v Holandsku a byva v Nemecku v pohranicnej oblasti /lacnejsie ubytko/, jazdi pravidelne na Slovensko, ma ukoncit pracovny pomer, len, aby bola doma uplne nepotrebnasmile
Reagovat
paddy
Bohužel musí respektovat státní útvary a pravidla.

Pendleři obecně. Tito lidé jezdí ven pracovat kvůli vyšší mzdě, nesou riziko zavření hranic. Nikdo jim nebrání pracovat doma za výrazně nižší mzdu jako drtivá většina populace.

Pendleři, herci a další podobní během karantény řvali nejvíce, protože přicházeli o hodně peněz. Herci o sobě mluví neustále jako o chudých, ale když umřou, tak v dědictví jsou milióny. Zejména TV herci, kteří řeknou, že divadle mají obyčejní plat, ale TV platí brutálně. 10 tisíc za natáčecí den...
Reagovat
Nola
smile Nemecko s Holandskom nezatvorilo hranice. ani pocas najvacsej pandemie.. pre teba je hanbou byt pendlerom, pre vacsinu normalnych ludi je to pocta, zarabaju viac ako ty, maju sa lepsie ako ty, ty tu akurat hladas pozornost :D
Reagovat
blixa
Já jsem si nebyl tak úplně jist, protože jsem tě nikdy moc pozorně nečetl, ale ty seš vůl jak anděl !!! Kolik herců je televizních ty vole ? A víš jaký jsou platy těch netelevizních, kterých je daleko víc ? Jasně, nemusí to dělat, řekneš ! Zrušme divadla, zrušme kulturu, k čemu to je, že ? Nechme jen stupidní TV seriály a chroustejme u nich brambůrky. Ne, lidstvo je ztracený, dříve či později (ale teď to jasně vypadá že zatraceně dříve) takoví dementi jako ty nabudou vrchu a skončíme jako banda stupidních barbarů. Sakra, měl jsem umřít dřív, tohodle jsem se nechtěl dožít ...
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
Patik
Nola nerozumiem len jednej vete..

ma ukoncit pracovny pomer, len, aby bola doma uplne nepotrebna

čo to vlastne znamená byť doma nepotrebný..len stručne objasni..
Reagovat
tommr
já bych zrušil i ty TV seriály . Lidem musí stačit sledovat nejnovější zprávy o vývoji kovidový pandemie ... smile
Reagovat
Nola
smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Herectví rozumíš stejně jako tenisu...
Kdo tebe platísmile
Reagovat
paddy
Jeho ignoruji.
Já zase četl, že imunitu získají jen ti s těžším průběhem. Bezpřiznakoví logicky nic nezískají. Dále není jasná délka trvání imunity. Moc asi ne.

Protože vir rychle mutuje, tak se dá čekat, že bude nutné vakcínu měnit (i podle kontinentů).
U chřipky se vakcína neustále přizpůsobuje.
Vir prý s námi bude dlouho.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ti, co o tom něco opravdu vědí, nejsou moc slyšet... Z toho, co se dostalo na veřejnost věřím Pekanové, že je vir uměle upravený. Odborník by rozdíl měl poznat a kdyby si tím chtěla jen získat pozornost, byl by to nejen neprofesionální, ale i celkem riskantní krok.
Reagovat
paddy
Peková už byla vyvrácena
Reagovat
blixa
Neřekl bych vyvrácena. Tvrzení proti tvrzení, relevanci argumentů může laik těžko posoudit.
Reagovat
paddy
Ja četl, že zkoumali DNA
Reagovat
blixa
To zkoumají všichni, ale s různými závěry smile
Reagovat
FulnekUltras
no právě
Reagovat
blixa
Tak jsou i jiní odborníci, kteří její tvrzení jedno po druhém tvrdě popřeli (především hoši z Akademie věd). K veřejné diskuzi mezi nimi ovšem nedošlo, asi o to nikdo z nich nestojí. Nicméně to je pro koronavirovou "aféru" typické po celou dobu, odborníci všeho druhu vydávají často naprosto protichůdná stanoviska. nepamatuju, že by k tomuhle dřív v takové míře někdy docházelo.
Reagovat
paddy
Jednoduchá pravda je často hůře uvěřitelná lež nebo konspirační teorie smile
Reagovat
blixa
Konspirační teorie nesnáším, nicméně tady to tak prosté nebude. Všichni do jisté míry spekulují a zjevně každý jiným směrem.
Reagovat
Pe3k
konspirační teorie jsou často jediná cesta jak se dozvědět "pravdu"
Reagovat
blixa
Možná k tou lze ještě dodat, že Akademie věd se striktně drží "oficiálních stanovisek" nějaké té své světové organizace. Ovšem jestli tak jsou pravdivá, bůh suď. Moc bych nedal za to, že tam budou mít výrazný vliv farmaceutické firmy.
Reagovat
paddy
Někdo si myslí, že covid někomu vyhovuje kvůli vydělku, ale jsou mimo

Politici - je pohodlnější mít růst HDP a vydělávat bokem. Zakázka jako zakázka. V době klidu navíc nejsou tolik na očích.

Hygienici - z toho nemají nic, spíše jsou dost přetíženi. Je mohou obviňovat jen totální hlupáci, kteří teď možná leží na gauči a berou kompenzace.

Bohužel společenské a sportovní akce jsou nejvíc rizikové z hlediska přenosu, což se potvrzuje (Techtle Mechtle).

Některá odvětví teď odpadnou, ale je to stejné jako když se hroutil textilní průmysl pod tlakem levných čínských dovozů. V principu je ničí spotřebitelé, kteří kupují levné nekvalitní zboží, aby měli více peněz na nejdražší mobilní služby v Evropě. De.bil vychytrale ušetří, aby úsporu předal vysokomaržové firmě :)

Když podnikatel tvrdě vydělává na turistech, vlekaři atp, tak si zisk nechá pro sebe. Logicky teď je to bolí, ale to je riziko podnikání jako s tím textilem.

Přes Airbnb si vydělávají hlavně movití lidé. Doplácejí na to obyčejní lidé, kteří musejí snášet ožralé hluk dělající cizince.
A dále to zdražuje ceny bytů vlivem vyšší poptávky ze strany bohatých investorů. Ti totiž hledají vyšší výnosy v prostředí nízkých úrokových sazeb, které vytvořili centrální banky, aby zachránili bohaté korporace a kolaps na burzách.

Bohatí bohatnou a chudí chudnou
Reagovat
Tomas_Smid_fan
souhlas. jednoduchá pravda je - virus se roznesl z tržiště. S virem z laborky to už tak snadné není. Za další - virus se už šířil min od listopadu, v Číně zmizeli nebo zemřeli lékaři, co se o něm zmiňovali až příliš, v USA, kde mají vědce spolupracující s wuhanskou laboratoří urychleně prohlásily, že vir z laborky není. Komu věřit? Nikomu a už vůbec ne vakcíně.
Reagovat
Kozoroh
Pro Thiema by byl titul z USO 2020 velká psychická vzpruha, ať už bude účast elitních hráčů jakákoliv. Pomohlo by mu to do budoucna v bitvách proti Djokodalu, víc by si proti nim věřil.

Grandslamů se slabším či slabým herním polem bylo v historii spousta. AO do začátku 80. let, kdy většina hráčů byli domácí Australani. I RG v 70. letech bylo poznamenáno absencí TOP hráčů, příklad - Borg vynechal ročník 1977 (kvůli exhibici WTT) a nepřímo tak umožnil Vilasovi vyhrát jeho jediné RG.

Vítězným tenistům bude fuk, že USO 2020 poznamenaly četné odhlášky. Řeknou si, že stejně museli odehrát 7 zápasů a nikdo jim nedal nic zadarmo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já si spíš myslím, že "levnější titul" bude trochu žrát vítěze a trochu štvát i některé z těch, co se nezúčastní. Ale jako už x krát v historii, málokdo bude někdy řešit, že byl "levnější".
Reagovat
skott
Zajímalo by mě opomenutí CoCo při 8 wildcards, a to organizátoři nemuseli ani dávat jednu Austrálii a Francii. Přitom nedávno hrála WTT.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Politicky nevyhovující - viz můj příspěvek níže.
Ale tady se s organizátory omylem shoduju - CoCo V. taky nemusím.
Reagovat
ttopi
Aby z toho ještě nebyla rasistická aféra. Přecijen CoCo mám pocit podpořila BLM smile
Reagovat
ttopi
Jakobych nic nepsal. Myslel jsem že je řeč o Coco Gauff smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Třeba jo, taky nevím která, ale G. je nejspíš politický v pořádkusmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Gauf nemá být co Coco, jedna bohatě stačísmile
Reagovat
skott
politicky nevyhovující? Sorry ale moc nechápu, co s tím má CoCo.
Reagovat
skott
ano, píšu jinak samozřejmě o Vandeweghe:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
prostě se jim něčím nehodí do krámu.
Reagovat
skott
promiň ale tomu se mi absolutně nechce věřit, větší vlastenku než Vandeweghe mezi americkýma hráčkama nenajdeš.
Reagovat
tommr
někde jsem myslím čet, že podporuje Trumpa což je mezi americkou levicí považováno téměř za hrdelní zločin ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ta je teda politicky úplně znemožněnásmile Já ji nemusel i bez toho Trumpa.
Reagovat
skott
tak nepochubuji, že je CoCo republikánka (což nemusí nutně znamenat Trump supporter), ale co to má společného s tím, že nedostala wildcard:)) CoCo jich obdržela spoustu na turnajích v USA.
Reagovat
skott
a když už tak tenis, je určitě v USA mnohem víc ¨pravicový¨ sport (jestli se to tak dá vůbec nazvat)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
žádnou politiku za tím nehledej a koukni na výsledky. V přípravě Coco projela, co mohla a ty mladší holky mají holt větší ambice a jsou zajímavější...
Reagovat
skott
Vždyť jsi mi s tou politikou nasadil brouka do hlavy ty sám. smile Já bych se spokojil klidně s nějakým odkazem, že je třeba zraněná. CoCo hrála na WTT s naprostou špičkou, ty ostatní hrály mezi sebou něajké minitrunaje. A to zajímavější snad ani nemůžeš myslet vážně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pro mě Coco moc zajímavá není a momentálně výkony vůbec.
Ber to tak, že neodehraný GS v téhle zpackané sezóně, v téhle její formě ji tolik neuškodí.Třeba se zdravě naštve a naopak jí to pomůžesmile
Politicky bylo myšleno nadneseně (obecně nevyhovující)
Reagovat
paddy
smile
https://sport.aktualne.cz/tenis/z-planovaneho-us-open-muze-byt-jeste-fiasko-nejvetsi-hvezdy/r~216bc18cd87411eab115ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=default&utm_term=position-0&utm_campaign=Sport
Reagovat
smazaný uživatel
Každý turnaj do konce roku bude totální komedie.

Ta pravidla se mohou měnit z minuty na minutu.
Reagovat
EllNino
a v novém roce ne, ono se to lednem zázrakem nesprovodí ze světa
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
Patik
tak rozhodne začať o týždeň a začať o pol roka je trošku rozdiel..viem čo bude o týždeň o dva..ale absolútne netuším čo bude o pol roka..je potrebné dať veciam čas..to platí vo všetkom..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pandemie, bude na světě ještě nějaký měsíc.

Nemá smysl hrát GS, když už teď víme, že ten turnaj bude značně omezený a potenciální GS vítěz může být ten, který by za normálních okolností děkoval bohu za čtvrtfinále.

Když vyhraje Djokovič, tak bude mít walkover bez ztráty setu.

Ale já si furt myslím, že se hrát prostě nebude nic.
Reagovat
Kozoroh
RG vynaložilo na konání letošního ročníku 260 milionú eur, USO podobnou částku v bleděmodrém. Řídící organizace obou grandslamů se ocitnou ve finančních problémech, jestliže se letos nebude hrát, proto tolik usilují o to, aby se jejich akce odehrála.
Reagovat
paddy
Nejlepší na tom je, že pravidla budou hlavně určovat hygienické podmínky každého státu, které se navíc průběžně mění
Je to mimo kontrolu ATP a nikdo neví, co bude platné za měsíc smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile "Jsme přesvědčeni, že dokážeme zajistit výhry a finanční odměny pro správně politicky smýšlející hráče!" Vaše Unie Svoloči a Totálních Amatérů.
A jak na tuto výzvu odpověděli hráči?

Šáša: Byl bych nejradši, aby se nehrálo, ale ty body a ty peníze tam ostatním nenechám.
Nick da Dyk: Nebudu se tam na kurtu před nikým hrbit! Za vlast a za Američany!
Joker: Já vám teda nevím, jestli ten titul za takovýchto podmínek přijmout. (Třeba to USO přeci jen nakonec zruší a bude od toho pokoj)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
C'mon Cici!smilesmile
Doufám, že nevyfásne některou z našichsmile
Reagovat
Krisboy
Kim je teda pěknej koblížek smile

Ale stejně jí budu fandit smile
Reagovat
ttopi
Kim byla vždycky takovej koblížek, ale taky byla vždycky strašně sympatická a hrála atraktivní tenis. Taky jí fandím.smile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
steve79
Nejvetsi krivak je Djokovic. Pamatuju si, jak rikal dokud nebude valcina tak nebude hrat. Proste chce Nadala a Federera prekonat za kazdou cenu.
Reagovat
steve79
Mile me prekvapil Nadal. Tomu se posledni roky na US Open dari. Preji mu, aby vyhral French Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Daří se mu primárně proto, že za dva ročníky, kdy vyhrál titul, odehrál 2 těžké zápasy. Své největší rivaly minul.

Hlavně letos je RG po USO, což je dle mého zásadní věc v rozhodování Nadala. Má 34 a tělo v prdeli. Pokud by se na hardech zranil, tak příjde o tu největší šanci kterou má - French Open.

Podle mě do antuky nebude hrát nic. Dává mi to i vzhledem k jeho prioritám dost logiku. Nemůže riskovat, může to být poslední šance na 20GS v kariéře.
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Marduch
nezklamals smile
Reagovat
Vlk-v-trave
To neni uplne pravda, co pises, rikal, ze nebude chtit vzit vakcinu za kazdou cenu...a snesla se na nej kritika v tom ohledu, ze to je dement. Nebot vakcina je dobra... spise mas asi na mysli, ze hovoril o tom, ze si neni jisty jestli je dobre hrat v takove situaci, ale v rozhovoru pro ATP rekl, ze pochopitelne nechce byt negativni, a chce hrat pokud to bude mozne a bude rad...

Je to svihly Ultron, tenis casto nudny,(za mne) ale zase neprekrucujme nektere veci :) Z druhe strany je to sportovec, tak co jako po nich proboha chces? :D Aby prohraval, nehral? A nebo nechtel prekonavat rekordy?
Nadal zase nejede do NY aby se soustredil na RG a vyrovnal Fedexe, dokonce mysli o tom, aby vypustil Rim? A to je jako v cajku :D To je jako vpoho, kdy Toni hovori o tom, ze to je jedinecna situace, aby srovnat rekord Fedexe...ikdyz by pochopitelne byl rad, aby to bylo v jine situaci...

U Nadala je hlavne rozdil v tom, ze mysli spolecne s Tonim, a Djokovic vic za sebe...mozna by se mel nekdy poradit trebas s Vajdou, ale to uz je zase jine tema...:)

A zbytecne se rozcilovat... chytne do prniho, druheho kola Vlka, ten ho sezere a bude americke pohadky konec :)
Reagovat
Nola
ty si snad s konom zrazil smile
tenista, ktory rozmysla ci sa da vobec ockovat, caka na vakcinu smile

to nevymyslis, to je steve....
Reagovat
Kozoroh
Ať už by No1e řekl a udělal cokoliv, stejně bys to zneužil k hejtu na jeho osobu. #Hatersgonnahate
Reagovat
Nola
dlho som rozmyslala ci to tu vobec napisat... byt bity nejakym "jugosom" na GS, bez charizmy, bez uderu, ktory, dviha divakov zo sedaciek musi velmi boliet, velmi ponizujuce.... nezavidim, naviac, ten priselec si dovolit bit, nie jedneho GOATA, ale dvoch naraz, Federera a Nadala na ich najlepsich povrchoch smile rok 2011... Novak porazil kazdeho z nich v ich dominantom GS, historia si to bude pamatat .... ci bol niekto mimo formy a zraneny, to nikoho nebude zaujimat, to bol aj Novak 2 roky na svojom najlepsom GS, ked ho porazil Istomin a Chung
Reagovat
Marduch
Coze Djokovic? Dej si bazen, prehrivas sesmile
Naopak Rafa s Goatem byli od zacatku ze sobeckych duvodu proti konani USO.
Reagovat
Nola
smile
Reagovat
Mantra
za mě tedy ne, já vím,že tihle přitahují pozornosst=prachy, ale podle mě by se měli na wc vztahovat pravidla o údělení ve smyslu: wc jen pro "potřebné" nadějné hráče a ne veteránům, zraněným a o comeback pokoušejícím se hvězdám, které to z prncipu nemají zapotřebí se porovnávat nebo dokonce na tom vydělávat extra money, je tozvrácené
Reagovat
gigin
Počkaj až ty budeš starý a nepotřebný....
Reagovat
Mantra
jak víš, že nejsem, přinejmenším mám hodně blízko
Reagovat
gigin
Pravda. Tak gl, hf...
Reagovat
Vlk-v-trave
coje gl, hf ? :D
Reagovat
blixa
good luck have fun smile
Reagovat
gigin
Tak.
Reagovat
Vlk-v-trave
Boze muj, ja jednou z tech zkratek uplne zvlcim :D
Reagovat
gigin
ještě tohle trendy 2014 B.C.
Reagovat
Vlk-v-trave
jako ze jsme zase mentalne 2 let pred Kristem, nebo jak tomu mam rozumet? :)
Reagovat
gigin
ano jakože letopočet (zvolil jsem náhodně 2014) before covid
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
aha, takze vsechno je v cajku, vcetene komety, ktera to ted v lete potvrdila a zvestovala...:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Vzdycynky jsem si pral byt v roce NULA, jako vis, jaky je to pocit a tak, jak se neco poradneho deje:)
Reagovat
gigin
Jako už 6 výher Gulbise v řadě na začátku tohoto roku zvěstovalo, že je konec světa.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D
Reagovat
ttopi
Wimbledon 2001, dvouhra mužů...
Reagovat
Vlk-v-trave
Uf Vlk dostal divosku, ale bylo to o vlci chlup. :)

Hrac (vek): ranking
Mura(33): 129
Nakashima(19): 220
Kwiatkowski(25): 183
Korda(20): 224
Blanch(22): 242
Mmoh(22): 182
Cressy(23): 164
Wolf(21): 144

-----
jen tak pro zajimavost, hraci, kteri nemaji moznost hrat kvaldu a musi cekat na pripadne odhlaseni...(Mura byl prvni na cekacce:), ted uz ma WeCko)

133: Cedrik Marcel Stebe
142: Hyeon Chung
150: Marcel Granollers
156: Denis Istomin
159: Martin Kližan
162: Ernests Gulbis
169: Sergej Stachovskij
170: Robin Haase
176: Dmitrij Popko
178: Roman Safiullin
184: Viktor Troicki
Reagovat
paddy
Jak je to s náhradníky, kolik jich bývá na místě?

256 hráčů v 1k a nikomu nenameří teplotu? smile
Když jich bude víc, tak může být čistý walkover, trocha štěstí a někdo bude ve QF bez odehraného zápasu smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Nevim, jedine co vim, ze zatim je to chaos...:D
.
Reagovat
tommr
nám zase trochu nakynula. Nebezpečná bude ale i tak ... smile
Reagovat
paddy
holky budou vyslány do Rafovy akademie
https://www.youtube.com/watch?v=sxJ4Z56mglM

Behind the scenes
https://www.youtube.com/watch?v=xH7yWZmzw1o
Reagovat
brixner
Na nudle mi nešahejte, jó?smile
Když je nejhůř - dam si nudle!
Když je PO - dam si nudle!
Když je PŘED - dam si nudle!
(nebo i vobráceně)
Kdo má nudle, ten jede!
Furt mam někde nudli...Bez tý mi to moc nejde! Zkoušel sem to - nešlo to...Počkal sem na nudli a - šlo to! Z toho sem se teda poučil a vyrážim zásadně s nudlí - šetří to čas i trapný fópáčka! Takže když nudli, tak pořádnou! Dělá to ze mě chlapa(teda prej). Takže někdo de večír na fotbal nebo tenis a já du s nudlí, vono ubrusů a záclon je všade dost! Nudel a Kouros - základ života! Poznamenejte si to do notesů! smilesmile
Reagovat
paddy
Reagovat
svetova.dvojka
Andy si jde pro titulsmile
Reagovat
FulnekUltras
skladnice by mohla tak ve 3. kole odstavit krakena - a bude to cajk... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Korda to jako cim si zasluzil? To nemaju lepsich tenistov ktorym by to dali?
Reagovat
paddy
bude se dobře mediálně prodávat, jméno je jméno

to bude tvůj první GS? smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ee nekvalifikovak som sa
Reagovat
sojka1
dvacetileteho ne....
Reagovat
smazaný uživatel
https://live-tennis.eu/en/atp-ranking-under-21

https://www.tenisportal.cz/hrac/bellis-48315/?annual=2014
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist