Češi v akci, neděle 1. 12. Šátral v Tunisku titul nezískal

1. 12. 2019, 00:01
Aktuality 10
Jan Šátral finále na turnaji ITF v tuniském Monastiru nezvládl. Další Češi hráli kvalifikace na turnajích ITF.
Jan Šátral
Výsledky českých tenistů a tenistek (neděle, 1. prosince 2019)
ITF M15 MONASTIR (Tunisko), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - finále •
Dougaz (3-Tun.) - Šátral (5-ČR) 6-3 6-4
ITF W15 ANTALYA (Turecko), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Ševčíková (ČR) - Meersová (Belg.) 6-0 6-2
ITF M15 NONTHABURI (Thajsko), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Palán (1-ČR) - Dellavedova (Austr.) 6-4 5-7 12-10
ITF M15 MONASTIR (Tunisko), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Michnev (2-ČR) - Galimardanov (Rus.) 4-6 7-6(3) 10-3
Alkotop (Jor.) - Černý (ČR) 6-1 6-1
de Cuyper (Fr.) - Zapský (ČR) 6-4 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
brixner
To u nás už tejden huláká rozhlas, že se bude zapalovat vánoční strom a prej ať příjdem! Strom máme hezkej, letitou borovici, sice na ní pořád chčijou čoklové všech ras, ale vona, holka, vodolává a každoročně na sebe nechá navěsit ty koule a řetězy a pak tu svítí do dáli. Tak já popadnu Čendu a du. Všude lidu, jak vo pouti, dědek s hůlkou zpíval nějakou koledu, vedle poďobanej puboš pouštěl do éteru z mobilu Kabáty, ještě vedle řval spratek z kočáru, že chce pít, když sem chtěl ustoupit před babkou s chodítkem, šláp sem do takovýho h0vna, že mi to málem zulo botu, pak přišel ňákej smrad a prej "Jé, pane, vy máte hezkýho koníka, můžu se svézt?" a já mu jí už chtěl plesknout, protože Čenda není kůň, ale dobře vychovanej, sídlištní pes, žáno. No a pak to zapli a všichni začali hulákat a vono to chvíli svítilo, pak zase né a pantáta s pivem v pazourách vykřikoval, že za jeho daně by už mohly bejt ke stromu kvalitní kabely a ne ty nítě vodněkud z Čajny. Nakonec borovice začala svítit bez pauz a mě s hrůzou došlo, že se zase blížej ty Vánoce a co já chudák si jen počnu...Všichni zase budou říkat, abych na ně nezapomněl a já marně vysvětluju, že zapomínat je přece lidský, Vánoce nevánoce. Lidi, nezapomínejte na ty Vánoce, nejen pálkama je člověk živ :-)
Reagovat
FulnekUltras
pokud nám do toho zrovna nic nevleze, budeme se snažit... počínaje pro jistotu už Mikulášem... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=JtfxUjnH1IQ
Reagovat
EllNino
Tak Kačka R. dneska navázala skvělým 9. místem :)
Reagovat
blixa
Nevíš, jak to má letos Katka s repre ? Dohodli se, nedohodli se ? Loni to bylo dosti divoké a na kordy, jak je to na začátku téhle sezony vůbec netuším.
Reagovat
EllNino
no původně ani nechtěla závodit už vůbec, je to tam dost složité ... ale je dobře, že nakonec jezdí, výsledky přicházejí :) tohle je prostě pro ni neskutečné zadostiučinění za to, jak ji svaz házel klacky pod nohy, jak nevěděla, jestli bude moct jet na Olympiádu atd.

Já tomu pořád nějak nevěřím, začínala v tak skromných podmínkám, v podstatě lyžuje pár let ... :) Je zajímavý vidět ji v našem "kulturáku" na "Běžci Chodska", kterého moderovala, a pár týdnů potom bojuje o bednu na svěťáku :)
Reagovat
blixa
Hehe, to je dobrý :D Já jí to hrozně přeju, protože boj s těma dementama ve svazu musí bejt hroznej. Ale na webu repre je uvedena jako členka, takže asi bafuňáři nakonec couvli ;-)
Reagovat
EllNino
Já taky, protože tomu prostě hodně obětovala, o rodině nemluvě :) Ale jako to má každej sportovec, to je jasný, ale ne každej sportovec má sponzory na takové úrovni, aby mohl jezdit všude a mít trochu klídek po téhle stránce ... ono nejde potom myslet někam vysoko, když člověk neví, co bude ...

Svaz couvl, ale ty vztahy tam ... radši nic :)
Reagovat
Frick
https://abload.de/img/79025245_249890090376xujsk.jpg

Co tam člověk nenajde k počtení...
Reagovat
Fandina
VIPka, asi ne, spíš je to tam jako u nich doma v obýváku. :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist