Co přinese 27. týden: Ve druhém týdnu Wimbledonu se bude hrát na antuce v Hamburku

2. 7. 2021, 10:27
Previews 0
WTA na příští týden, kdy se bude dohrávat slavný Wimbledon, naplánovala turnaj pro hráčky, které v All England Clubu skončily v úvodních kolech. Spolu s ostatními mají možnost se zúčastnit nového antukového podniku v německém Hamburku.

Seznam přihlášených pro novou akci v Hamburku byl zveřejněn teprve včera krátce před půlnocí. Z přihlášených je nejvýše na žebříčku Paula Badosaová, jež ovšem stejně jako několik dalších přihlášených hráček stále bojuje ve Wimbledonu.

Pokud by dnes vypadla Tereza Martincová, kterou čeká derby s Karolínou Plíškovou, mohla by německou antukovou akci ještě stihnout. Otázkou je, zda bude chtít po životním výsledku na grandslamech absolvovat rychlou změnu povrchu a ještě na ten svůj nejméně oblíbený. V kvalifikaci by se měla představit Slovenka Kristína Kučová, ale mohla by se dostat i přímo do hlavní soutěže.

HAMBURG EUROPEAN OPEN
• Shrnutí •
Kategorie: WTA 250
Místo konání: Hamburk, Německo
Povrch: antuka
Dotace: 235.238 dolarů
• Česká účast •
Martincová (hlavní soutěž)
• Seznam přihlášených •
hlavní soutěž + kvalifikace
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist