Djokovič suverénně prolétl do osmifinále, Federer byl dva míčky od prohry s Millmanem

24. 1. 2020, 08:05
Aktuality 628
AUSTRALIAN OPEN - Novak Djokovič v Melbourne Parku zatím suverénně kráčí za obhajobou loňského triumfu. Se sedmi tituly nejúspěšnější hráč Australian Open si dnes bez ztráty podání za necelou hodinu a půl poradil s Jošihitem Nišiokou a postoupil do osmifinále. Nečekané trable měl Roger Federer, který byl pětkrát dva míčky od porážky s domácím Johnem Millmanem.
Novak Djokovič (© AFP)

Novak Djokovič na konci loňské sezony přišel o post světové jedničky. Na něj se může vrátit, pokud na Australian Open obhájí loňský triumf a získá 17. grandslamový titul, jímž by se dotáhl na rekordmana Rogera Federera (20) a Rafaela Nadala (19), a Nadal vypadne dříve než v semifinále.

Dvaatřicetiletý rodák z Bělehradu do letošního tenisového roku vstoupil v novém ATP Cupu, kde vyhrál všech šest dvouher a dovedl Srby k titulu. Svou letošní neporazitelnost si zatím drží i na úvodním grandslamu sezony.

Největší favorit sice v prvním kole překvapivě ztratil set s Janem-Lennardem Struffem, nicméně poté si bez ztráty podání poradil s Tatsumou Item i dnes s dalším japonským soupeřem Jošihitem Nišiokou.

Djokovič byl dnes na servisu stejně jako v předchozím kole neprůstřelný. Dohromady ztratil jen 8 fiftýnů, trefil 17 es a s brejkbolem v závěrečném gamu si poradil. V úvodních dvou setech dokonce na svém podání Nišiokovi povolil jediný bod. Za necelou hodinu a půl zvítězil suverénně 6-3 6-2 6-2.

Aktuálně druhý hráč světa v Melbourne Parku startuje posedmnácté a pouze třikrát se v minulosti nedostal do druhého týdne. V osmifinále Djokoviče vyzve Diego Schwartzman, který se pokusí ve čtvrtém vzájemném souboji poprvé bývalou světovou jedničku porazit.

Schwartzman do osmifinále prošel bez ztráty setu. Nejlepší Argentinec v žebříčku ATP dnes přehrál 6-2 6-3 7-6(7) Srba Dušana Lajoviče a bude bojovat o vyrovnání svého grandslamového maxima.

Naopak šestinásobný šampion Roger Federer se ve třetím kole nečekaně nadřel na výhru nad domácím Johnem Millmanem. Osmatřicetiletý Švýcar zvítězil až po více než čtyřhodinovém boji 4-6 7-6 6-4 4-6 7-6(10-8), byť v rozhodujícím super tie-breaku prohrával už 4-8. Soupeři tak oplatil porážku z předloňského US Open.

"Byl to těžký zápas. John hrál skvěle, hodně mi to znepříjemnil. Odvedl dobrou práci, moc nechyboval. Je to dobrý kluk a velký bojovník. Klidně tady mohl stát místo mě. Na konci hrálo svou roli i štěstí, které stálo na mé straně," hodnotil Federer.

"Já se chvílemi trápil s údery od základní čáry. Necítil jsem se dobře, John mě hodně tlačil. Musel jsem zjistit, jak mu to znepříjemnit na servisu, protože skvěle podával," dodal Federer, který si připsal jubilejní 100. vítězství na Australian Open. Jako první v historii tak má minimálně 100 výher na dvou grandslamech, poprvé se mu to povedlo ve Wimbledonu.

V osmifinále se Federer střetne s Maďarem Mártonem Fucsovicsovem (h2h 2-0). Ten dnes v překvapivě obsazeném souboji třetího kola přejel 6-1 6-1 6-4 Tommyho Paula ze Spojených států a vyrovnal své melbournské maximum. Proti Federerovi bude hrát o první grandslamové čtvrtfinále.

Loňské semifinále neobhájí světová šestka Stefanos Tsitsipas. Jednadvacetiletý Řek letos skončil už ve třetím kole na raketě Kanaďana Milose Raonice, kterému podlehl 5-7 4-6 6-7.

"Bylo to těžké. On hraje skvělé forhendy z každé pozice. Nevíte, kam ho pošle. Je to jeden z nejlepších hráčů na okruhu a dnes to potvrdil," komentoval Tsitsipas. "Cítím se hloupě, na servisu to z mé strany nebylo dobré. Celkově to byl zvláštní zápas," dodal zklamaný Řek, jenž zahrál jen 14 nevynucených chyb.

"Měl jsem dobrý plán a ten se mi dařilo plnit. Celý zápas jsem se cítil dobře hlavně na returnu. K tomu mi fungoval servis a vět třetím setu jsem věřil, že to dokážu zvládnout," řekl Raonic, jenž nečelil brejkbolu a ve třetím setu prohrál jen jednu z 29 výměn po svém servisu.

Raonicem se v osmifinále utká s Marinem Čiličem (h2h 1-2), který letos v Melbourne zvládl už druhý pětisetový zápas. Dnes Chorvat zdolal 6-7 6-4 6-0 5-7 6-3 Španěla Roberta Bautistu, kterýmu oplatil vyřazení z let 2016 a 2019, a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 5-2.

Fabio Fognini po dvou pětisetových bitvách porazil snadněji ve třech setech 7-6 6-2 6-3 Argentince Guidu Pellu, s nímž vyhrál i čtvrtý vzájemný souboj, a postupem do osmifinále vyrovnal své maximum na úvodním grandslamu sezony z let 2014 a 2018.

O první čtvrtfinále na Australian Open se 32letý Ital střetne s Tennysem Sandgrenem (h2h 2-1). Osmadvacetiletý Američan je v osmifinále na druhém ze tří posledních grandslamů a celkově potřetí v kariéře.

Na Australian Open se senzační předloňský čtvrtfinalista Sandgren dostal mezi šestnáctku nejlepších po výhře třikrát 6-4 nad krajanem Samem Querreym, když odvrátil 12 ze 14 brejkbolů a soupeři oplatil porážku z osmifinále loňského Wimbledonu.

• AUSTRALIAN OPEN 2020 •
Melbourne / Austrálie, tv. povrch, 49.100.000 dolarů
páteční výsledky (24. 01. 2020)
• Dvouhra mužů - 3. kolo •
Djokovič (2-Srb.) - Nišioka (Jap.) 6-3 6-2 6-2
Federer (3-Švýc.) - Millman (Austr.) 4-6 7-6(2) 6-4 4-6 7-6(8)
Raonic (32-Kan.) - Tsitsipas (6-Řec.) 7-5 6-4 7-6(2)
Čilič (Chorv.) - Bautista (9-Šp.) 6-7(3) 6-4 6-0 5-7 6-3
Fognini (12-It.) - Pella (22-Arg.) 7-6(0) 6-2 6-3
Schwartzman (14-Arg.) - Lajovič (24-Srb.) 6-2 6-3 7-6(7)
Fucsovics (Maď.) - Paul (USA) 6-1 6-1 6-4
Sandgren (USA) - Querrey (USA) 6-4 6-4 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

628
Přidat komentář
George_Renel
Španělský soupeř pro Nadala je jako Češka pro Kvitovou.
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, ze Nadal ma velke problemy s Bustou, dalo se cekat... dalsi tezky zapas,...toz aby to ten chlap zvladl a nebyl ve QF uplne utaveny...
Reagovat
mahycek
Thiem docela rychle vede 2-0, ale zato Goffin vs Rubljev může
být maraton.
Reagovat
mahycek
C. Busta je zatím trapnej.
Reagovat
mahycek
Když se tak dívám na ty dnešní mužské dvojice, tak Saša
s Verdaskem to má teoreticky nejlehčí. Stáří a mládí se
musí projevit.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak vidim od toho fatalniho TB...hodne skody, ze se po nem Ernie dlouho sbiral na servu, prisel uplne zbytecne o dva servy...pritom Gael nehraje nic extra, je horko, uz se opira o raketu, porad neco vymysli...kombinuje.
Podle mne se neciti uplne ok...Toz Ernie by si mel drzet servis vydrzet a ten Gael odpadne...
Jinak se Monfils celkem pripravil, casto to nahazuje Ernimu do BH, ktery si s nim uz zlepsil behem zapasu...takze je to dobry,,,,Chtelo by to proste vydrzet...
Ovsem nevim, jestli na tohle Gulbis ma. Toho druheho setu je opravdu velka, velka skoda, tam to vypadalo s Monfilsem vseljak...jinak je to takova vypinkavana v tom horku, coz je podle mne pro Erniho vyhoda, jak poradne pritlaci ve vymenach, tak tam je potom videt, ze Gael je nekde proste jinde a tady Ernie tolik uz nestiha.
Reagovat
Vlk-v-trave
No konecne, uz je Ernie v cernym outfitu...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
No a v cernem hned 2 esa na uvod:)
Jinak ten BH po lajne ma Gael fakt pekny...
Reagovat
Vlk-v-trave
Hmmm, Gael se nam chytl na servu...
...ta jeho krize ze druheho je pryc.
Reagovat
Vlk-v-trave
jo...a ted se Ernie poslal na letiste:D) jaj...
Reagovat
Vlk-v-trave
A je po zapase...no rozhodl ten TB, po kterem se Ernie trochu na servu polozil, chvili mu trvalo, nez se otrepal a pak nedokazal vyuzit dost te krize Gaela...je to skoda, ten set by Gulbisovi slusel.

Jinak fans priserni. Zlata Anglie.
Reagovat
gigin
Nedá sa svítit. Čekal jsem to, ale i tak, dobrý start do sezony. Když přihlédnu ke skutečnosti, že v Austrálii byl vždycky tragický, tak to považuju za velký úspěch. Uvidíme co dál, určitě jsou turnaje a místa, kde by mohl svou genialitu rozvinout více a lépe :))) Tož teď už bez nervů a v klidu dojedu tohle AO...
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne nasiel vitazne tramky. Ja sa o neho nebojim.
Reagovat
FulnekUltras
a z mlynáře se podle všeho vyklubala pěkná kurwa převlečená za kamaráda... ;-)

no snad tu tisícovku postů udělá aspoň česko-moravské finále WTA - ať nežeru plech... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=1anfZMcmyZA
Reagovat
FulnekUltras
tak už ne, no... ale Maďaři bílý sport prostě umějí, to zase jo...
Reagovat
ipko
Reagovat
ipko
Roger na otázku nevynútených chýb odpovedal pokojne.. necítil sa po celý zápas komfortne, bol po tlakom od Millmana a je rozdiel, že čo všetko sa v štatistikách ráta do UE.. a potvrdil, že bolo vidieť ako bol kurt pomalý
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to řekl zajímavé.

Ze pokud uděláte chybu když přiletí míč 50 km/h nebo 150 km/h ze je to pořad UE.

To měl pravdu. Je fakt otázka co se bere jako UE, my nevidíme ten odskok, rotaci a další věci
Reagovat
Herbert_Hoover
No ten odskok mohl být ovlivněn i těmi vlhčími míči, což podpořilo nevynucené chyby Rogera..
Reagovat
smazaný uživatel
Muže být. Millman to tam doslova vytíral o triko. Naštěstí si toho všimli už i vedení turnaje.
Reagovat
Patik
Zase si vezmi že si obtrieš loptičku o spotené tričko čo myslíš že koľko toho potu tá loptička nasiakne..podľa mňa to bolo celkom aj zanedbatelné aj keď už len z princípu sa to nerobí a mal by dostať napomenutie.
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/MyK3Bks2Z7Y

To udělá podle mě dost
Reagovat
spaniel
Muj link :D
Jo, jde o to, namocit ty chlupy. Pred par lety Medina proti Serene si vzala mezi gemy micky na lavicku a drela je o struny uplne do hladka.
Reagovat
spaniel
https://images.app.goo. gl/wDMKuvbpb61MxtMC9
Reagovat
paddy
předpokládám, že pravidla nezakazují si míče vzít na toilet break

pokud je člověk dost kreativní, tak... :)
Reagovat
Vlk-v-trave
neee...az tak.
Reagovat
Patik
Ono toto obtieranie urobil viackrát za zápas a celkom viditelne..Roger a rozhodkyňa si to museli všimnúť..možno bola mäkká a čakala kým sa ozve sám Roger že mu to vadí..a možno ju napomenuli po zápase že to mala ihneď riešiť ktovie...ale zase keby Roger cítil že to ovplyvňuje jeho hru tak by sa myslím že ozval nenechal by si tým pokaziť zápas v stávke bolo veľa..ale aj tak podľa mňa to bolo zanedbatelné..keď si človek vezme kolkorázy hrajú na antuke po daždi s nasiaknutými loptičkami a nikto to pomaly nerieši..
Reagovat
spaniel
To si delas kozy ne? Profici maji nove mice co 7 gamu, meni rakety, protoze struny ztrati napeti o par % a ty to jdes porovnavat s nejakymi placaly u vas?
Reagovat
Patik
nič neporovnávam a určite nie so sebou čo mám starú pro kenexku s lacnými loptami..
Reagovat
PetaM
Docela nechutné. Spousta lidí řve, že podavači podávají hráčům ručník, aby utřeli pot, ale tohle je fakt nechuťárna. Nevzal bych si od něj míček. Zvedni si ho sám prase.
Reagovat
Vlk-v-trave
No pro nas pinkajici na placku ten rozdil pozname jak ten mic prejde prez kaluz...ale pro hrace, ktery ma cisty uder a hraje technicky a jeste to ma ulozene na presnosti... myslim, ze bude stacit i to otirani...
ale tak tipuji, ze spis Fedexovi delaji problem mice obecne, tim, ze rychle ztraceji kvalitu...a protoze to prohlasil verejne, tak si dokazu predstavit australske koumaky, kteri to tomu Mlynarovi poradili:)))
Reagovat
Patik
no hej neni UE ako UE ale tie lacné UE bolo dosť často vidieť aj keď ho Millman netlačil..takže aj keby sme prižmúrili oko tak stále tam bolo veľmi veľa zbytočných UE a veľmi veľa zlých rozhodnutí..a málo sebavedomia pri niektorých úderoch.
Reagovat
ipko
tiež si to úplne neviem vysvetliť, hlavne keď to porovnám so zápasom s Krajinovičom.. odpoveď nám dá až zápas s Fucsovicsom, či to bolo naozaj len súhrou okolností alebo nie
Reagovat
Marduch
Vetsina publika byla docela freneticky proti nemu, na coz neni vubec, ale vubec, zvyklej. Pristi zapas to bude zase starej dobrej Fedex ;)
Reagovat
mahycek
Vždyť to byl jeden zápas, další už snad bude jinačí. Zítra
už by ho Millman nepřehrával. Roky, ale má to ano...
Reagovat
smazaný uživatel
v dalsom zapase je favorit madar,to pisem uplne vazne,ziadny podjeb
Reagovat
dappe
V dalším zápase je favorit Federer. Dva zápasy hrál výborně, dnes byl špatný. To je celé. Nedá se vyloučit, že na to prostě na AO nemá, ale jsou daleko pravděpodobnější varianty. Poslední roky tyhle zápasy pravidelně prohrával, teď to přežil a uvidí se. Stačí vzpomenout na loňské Miami a první zápasy, aby následně odehrál skvělé zápasy na závěr turnaje a nikomu nedal šanci.

Stále je nejvíce pravděpodobné to, že postoupí do semifinále, kde ho zastaví Djokovic.
Reagovat
ipko
favoritom nemôže byť, ani teoreticky
Reagovat
steve79
Bylo to o fous. Roger musi v dalsim kole zlepsit pohyb jinak je konec. Milman ho přehraval.
Reagovat
steve79
Bohuzel se zacinam ztotoznovat s tim, ze Rogera zacina na hardu cim dal vice hracu prehravat.
Reagovat
stopan
ma 38 a taha mu na 40, hadam necakas ze bude hrat ako 25 rocny, vek nezastavis, tam je uz ine mentalne a fyzicke nastavenie hraca.
Reagovat
steve79
Ja s tebou souhlasim, ale proste u Fedexe clovek ocekava tituly. Letos to je s nejvetsi pravdepodobnosti posledni sezona.
Reagovat
stopan
no az skonci federer bude citelne chybat na okruhu, taky hraci v mladom vydani chybaju. Ked koncil sampras do popredia sa dostavali mlade tvare, safin, federer, nalbandian, hewitt, coria, dnesni mladi sa az na silacke reci tenisovym umenim na staru generaciu nejako nechytaju.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych nerekl. Oni tenisové umění mají úplně stejně, ale mají problem se k big3 vůbec dostat protože si neuvědomují, ze GS je o sedmi zápasech a můžou vyhucet i v prvním
Reagovat
Hook2424
Roger hrál dnes příšerně. Nebyl schopný uhrát ani nalité balóny na T-čko. Hrůza děs. Přitom proti Kečmimu hrál dobře.
Že by mu to Najtsešn tak nesedělo?
Reagovat
Cico93
Federer to dal, ale koľko sĺz tu muselo pretiecť potokom;-)
Reagovat
gigin
https://www.instagram.com/p/B7tZ-yMB_Iw/?igshid=1tny7pie8ebgk
Reagovat
Vlk-v-trave
Pochopitelne se zavadi na GOLDEN SWINGU:), kde uz davno dokonce uklizeli behem setu pravidelne, aby byly ciste kurty...tahle moda jeste ani do Evropy nedorazila, kde se uklizi bezen az po setu. Je fajn, ze se to prosadilo...doufam, ze to uvidime za chvili na RG take, nebo francouzi uklizet behem setu nebudou ani nahodou:)
Reagovat
Mayo
Egoista slabý ako čaj, mal šťastie. Otázka času kedy zahučí.
Reagovat
Mantra
ta 100vka je mazec, když je to 7 na ročník
Reagovat
Patik
Chcel by som vidieť čísla ostatných členov Big3 a počet finále ktoré tu absolvovali.

Federer 100 zápasov 6 titulov
Djokovič ? 7 titulov
Nadal ? 1 titul
Reagovat
Marduch
Djoko myslim 71.
Reagovat
paddy
toto také ujde

Kohlschreiber 22/0
Thiem 10/0
A. Zverev 9/0
Tsitsipas 7/0
Medveděv 6/0
Reagovat
paddy
tento článek s Djokem a Feďou - nyní 520 komentů

včerejší článek s Méďou - 2 komenty

buďme féroví
na jednoho Big3: 520:2 = 260

pak
260:2 = 130:1 = Big3 : nextgen
Reagovat
Vlk-v-trave
To i Gulbis mel 38
:D)
Reagovat
RF46
Jeden z tech dvou byl muj...:)
Reagovat
paddy
já jsem původně zvažoval, že ze soucitu tam dám první, ale nakonec jsem to neudělal, a proto tam nejsou 3 ;)
Reagovat
RF46
Ja nemoh uverit, ze je tam fakt cista 0. Tak sem ho tam vlepil.

Pritom je to jinej hrac nez ty ostatni a pozornost si zaslouzi :)
Reagovat
Nola
nejak si si ujel s tym Sinnerom,ci? Jannik ma 18 rokov, v jeho veku Novak a Fedex dostavali nakladacku, Rafa na antuke nie, ale Sinner tam proste nema co hladat....

nevidela som dnes ani lopticku, Fedexfans gratulujem, nikto nie je dokonaly, aj takyto zapas moze nabudit
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hral tusim v 18 osemfinále AO, kde prehral s Hewittom v piatich.

To je dnes naozaj nereálne.
Reagovat
Nola
iste, ale Jannik Sinner nespada do kategorie upset, uhral dve kola, v jeho veku super vykon
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasim, Davor sa nechal uniest..Alebo si pomýlil prognózy next gen vitaz GS v sezóne a novy vitaz, lebo to je rozdiel podla mna.

Na druhej strane, zbytočne precitlivelá reakcia diskuterov a lynč za Sinnera.

To druhe kolo bolo uplne otvorené, netipovatelný zápas..
Reagovat
Nola
Davor ma svojich favoritov a favoritky, u panov to je Murray, Fedex, u dam Simona, prehru tych svojich dokaze uhajit, resp. im riadne nalozit, Karolinu Pliskovu nikdy neuznaval trebars,ale ona hra momentalne velmi dobre, nikdy nemozes posudit vyvoj hraca, hracky.....

ze dnes prehral dArtagnan, no a co? je este mlady, skusenejsi hrac ho porazil, Milos porazil aj ine zvucnejsie mena v ich mladsej verzii, kazda skusenost je dolezita, len nezaspat na vavrinoch....
Reagovat
Marduch
Nj Davor občas volí zbytečně expresnívní výrazy typu tragéd.. Co se týče zápasu Raonič-Tsitsipas, tak podle HL hrál Miloš neskutečně agresivně. Klasicky skvělý servis a FH, k tomu ale přidal slušný return a překvapivě hlavně pohyb, díky kterému si většinu úderů stíhá krásně připravit či oběhnout na FH a zabíjet tak skoro z každé pozice. Prostě si ze FH zbraně vyrobil superzbraň:) kros, po lajně, inside out, je to fuk, Tsitsipase prostě forehandem zatloukl do země.. Pokud tuhle úroveň udrží, může dojít hodně daleko...
Reagovat
spaniel
Milos hral tak, jak vzdy kdyz mival formu.
Reagovat
annah
Přesně tak. A formu míval velkou! Moc dobře si pamatuju jak v roce 2016 zatapel Rogerovi. Vyřadil ho ve finále v Brisbane a ve Wimblu v SF.
Reagovat
RF46
Sak byl i 3. v zebricku a pak se motak hodne vysoko. Hrac urcite vybornej, ovsem nachylnej.
Reagovat
Nola
Milos bol skvely hrac a myslim, ze aj je, len je neustale zraneny, dalsi z tej gen je Nishi, dnesni mladici ani netusia ako museli tito hraci pracovat, aby porazili B4, a porazili ich, dokonca si spominam na vrstovnikov Tsonga, DelPo, Berdych, nejdem pokracovat radsej, zlata generacia hracov... zatapali viac ako dnesni mladici, ak odide B4 asi bude situacia podobna ako u WTA
Reagovat
Davor1
Treba si ale uvedomiť, že ten Dartagnan je už hráč, od ktorého sa čakajú GS tituly. Hráč, ktorý by mal byť najbližší konkurent Djokoviča a Nadala. Sám si takú vizitku vytvoril a sám sa tak prezentuje. Potom sú očakávania od neho úplne iné a ak predvedie výkon, ako dnes, rozhodne si zaslúži kritiku. Raonič je kvalitný hráč a nie je hanba s ním prehrať, ale výkon, ktorý dnes grék predviedol, bol úplne nedôstojný jeho postaveniu. Nevypracoval si na returne jediný BP a svoj servis v druhom sete odovzdal tak hlúpym spôsobom, že som sa musel až zasmiať.
Reagovat
smazaný uživatel
On ma inak celkovo slaby return a na tom musi popracovat.

Uz mal viac zápasov bez jediného BB, to je proste vizitka slabeho returnu. Presne som cakal, ze moze mat problém s BB, ale necakal som 0:3

Slaby return je inak ako epidémia next gen, trpi na neho viac hracov, Shapovalov return snad este horsie, Thiem je starsi, no return taktiez o houne. Práve pre return je Medvedev lepsim hracom.

Inak k tomu Sinnerovi. On ma 18 a lahsie sa mu hra ked je underdog, a "nemusi" len moze. Toto je typicky priklad tlaku, ktory vobec nezvládol. Kopec tinedzerov po vyhrani velkeho zapasu vyletolo v dalsom kole s priemernym hracom. Shapovalov po velkych skalpoch nakoniec vypadol s Bustom, Kyrgios po Nadalovi v dalsom kole 0:3, Gauff skoro vyletela s Hercog na W. Sinner sice nevyhral velky zápas predtym, ale favoritom bol.

On bude ale naozaj vyborny, s Wawrinkom hral na USO tak dobre, ze mi padla sánka.
Reagovat
Davor1
s tým úplný súhlas, tie returny sú veľká bolesť next gen, až na Medveda a možno Rubleva...
Reagovat
Marduch
Vsichni ti zmineni next gen hraci se slabsim returnem maji jedno spolecne. Jednorucni BH.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, vidis.

A mozeme pokracovat, Wawrinka je tiez traged na returne.

Aj Sampras byval slabučký v tomto smere.

V tejto konkurencie returnistov vychádza Federer este velmi dobre.
Reagovat
RF46
Jeden z nej returnujicich byl pro me Agassi...pokud zrovna nemel zaprasenej sosak.
Reagovat
smazaný uživatel
Agassiho return byval dobry, ale podla mna trochu prehypovaný.

So Samprasom bol na returne taak často uplne stratený. To Novak nemá také výpadky.
Reagovat
RF46
Tak zase Samprase podat umel..
Reagovat
Davor1
Nepomýlil som si nič, akurát som Sinnera spomenul v príspevku s ostatnými next gen, od ktorých sa čakali úplne iné veci. Jasné, že Sinner si nezaslúži nejakú extra kritiku ako trebárs Shapovalov či za dnešný zápas Tsitsipas, ja som tam ale len sucho skonštatoval, že aj on ako člen next gen dostal výprask od nijak hviezdneho hráča a taktiež tak reputácii next gen nijako nepomohol.
Reagovat
Davor1
No, uhral dve kolá... V prvom porazil slabého domáceho challengeristu, ktorý myslím na ATP úrovni nevyhral nikdy ani jediný zápas...
V druhom si ani neškrtol proti Fucsovicsovi, čo už je v podstate hráč s podobným rankingom, aj keď je pravda, že vo forme vie zahrať ďaleko lepší tenis ako hráč 7-8 desiatky. Super výkonom by som toto ale rozhodne nenazval.
Reagovat
Nola
OK, ale ma 18 rokov, Novak dostal nalozene v 1.kole od Safina..... Safina vlastne nikdy nedokazal porazit, to, ale neznamena, ze je strateny, skor si myslim, ze prerazit ihned znamena presny opak, Fedex nevedel dlhe roky porazit Davida Nalbandiana... Fucsovics navyse nie je ziadny otloukanek, Novak aj Fedex s nim mali problemy, je to byvaly juniorsky hrac NO1
Reagovat
Davor1
Jasné, ale tak Safin bol možno top5 hráč svojej dekády a vtedy aj celý turnaj vyhral, to Fucsovics je hráč, ktorý nikdy nič nevyhral a ani nevyhrá, proste šedý priemer. Tu na turnaji hrá dobre, ale prvý súper s lepším výkonom ho pošle domov. Vlastne ho čaká Roger, to bude výuka.
Reagovat
smazaný uživatel
6:0, 6:2, 6:1..

Neuveritelne, ze najvacsia ikona turnaja histórie dostala v prvom sete na premierovom vystupeni kanara :)..To mi pride skodo magické..

Nadal na svojom prvom RG, kde vystupoval. Okamzite vyhral. To je uz uplne z iného sveta. Na druhu stranu, ak ma niekto vytvorit ten najprenikavejší rekord v tenise, takto by to presne malo začat.
Reagovat
smazaný uživatel
A bol to vlastne prvy zapas a prvy set Djokovica na majore.

0:6, prosim pekne :)

Bude ironia osudu, ked urobí GS rekord práve hrac s takýmto vstupom. Apropos, Djokovic v roku 2005 porazil v 2. kole kvalifikácie Wawrinku :)

K tomu 0:6 este nadviazem dalsiu story. Federer v nejakom interview spominal, ze svoj prvy "profesionálny" zápas, kde sa hralo na vysledok v ziackych casoch prehral 0:6, 0:6. Dodám, ze Federer zacinal s tenisom v 8r, takze tych 0:6, 0:6 nebolo niekde v detičkách.

Proste vidime, ze aj najvacsi hraci histórie prichádzaju na scénu tak, akoby sme to neocakavali.
Reagovat
Nola
:D
dokonca som citala, ze Murray nalozil Nolemu niekde v Junioroch...
Reagovat
Davor1
Neujel :D Len som ho zaradil do skupiny next gen, ktorá sklamala na tomto turnaji. Ja som samozrejme od neho nič veľké nečakal a aj som tipoval, že s Fucsovicsom prehrá, ale ten štýl, ako vyfasoval 0-3 bez akéhokoľvek odporu ma trošku sklamal. Aj on je ešte trochu zbytočne prehypovaný a výkonnostne zaostáva za tým, čo sa už teraz od neho po minulej sezóne čaká.

Tragédom som ho nenazval, pod tento pojem som zaradil iných adeptov na základe ich výkonov a očakávaní od nich.
Reagovat
annah
Tady jsou záběry, jak Mlynář zpracovává míčky o triko
https://twitter.com/i/status/1220685479839879169
Reagovat
ipko
fuj humus
Reagovat
spaniel
https://media2.giphy.com/media/XBv88fT98chogyfS5m/giphy.gif?cid=4d1e4f29231f77ffd36095522363aa438138b94fcc4a2915&rid=giphy.gif
Reagovat
RF46
Tak to je hodne unfair...
Reagovat
Ereinion
pokud umpire nemá koule tohle řešit (plus tu komunikaci s boxem), nemá tam co dělat...
Reagovat
Mantra
na facku za rohem :-D
Reagovat
steve79
Jinak Fedex vypadal pekne zničeně, ale neni se co divit.
Reagovat
steve79
Byla to neuveritelna klika. Je to zazrak, ze Roger postoupil. Snad mu tento zapas z hlediska sebevedomi.
Reagovat
annah
https://pbs.twimg.com/media/EPDQ1FiUEAIBE2M?format=jpg&name=small
Reagovat
annah
A radost s Mirkou
https://pbs.twimg.com/media/EPDT3mQW4AAVM5O?format=jpg&name=small
Reagovat
annah
Skoro jako když to tady v roce 2017 vyhrál :-))
https://twitter.com/i/status/1220708691072233478
Reagovat
tenista08
Byla to muka. Ale na druhou stranu, pokud má Roger tuto sezonu ještě odehrát na odpovídající úrovni a s patřičnými úspěchy, potřeboval si takovým psychicky náročným zápasem vítězně projít.
Snad mu zdraví vydrží a hlava ho i v dalších vypjatých zápasech podrží.

Bylo by pěkné, příští neděli si říct:
Jednadvacet oko bere
Federer se zase směje:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Největší paradox je, že Roger ukončil zápas winnerem z forehandového crossu, který dojebával celý zápas a tak daleko a k lajně ho trefil až na matchballu :D
Reagovat
turista
No jo FH mu dnes pořádně haproval.
Reagovat
Marduch
řekl bych, že kdyby Roger Millmanovi nenaznačil před tím crossem pohyb na druhou stranu, hrajou ten TB snad doteď :)
Reagovat
dappe
Viděl jsem jen tři sety, ale moc pěkný zápas to asi nebyl. Nahradila to velká dramaticnost a z mého pohledu i spravedlnost. Millman zkoušel různé věci, těch posledních 6 míčů ho ale pěkně vytrestalo. Škoda, že to ve sportu nebývá častěji.

Federer vyhrál s velkým štěstím a po dlouhé době vyhrál zřejmě ten zápas, kdy mu to nejde, a nestál ho konec na turnaji. Teď bude zajímavé, co předvede v dalším kole, snad kolech. Jeho soupeři v pavouku jsou dost ve formě, ale papírově slabší, takže uvidíme.
Reagovat
RF46
Uz jsem si vzpomnel, kdo prirovnal zensky tenis ke tlustym a linym prasatum - Richard Krajicek.
Reagovat
smazaný uživatel
Krajicek hraval za čias A. Sanchez Vicario, Conchity Martinez a tie mali trochu nadváhu :)

Zensky tenis je iny sport, ale mimo Sereny su top hracky uz celkom atletky a to prirovnanie mi pride odveci, s cielom vzbudit pozornost vyhasnutej Krajickovej hviezdy.
Reagovat
RF46
To uz prohlasil daaavno.
Reagovat
Marduch
1992
Reagovat
smazaný uživatel
Viem, ze prerusil Samprasovu sériu.

Je to taký trošku Soderling :)

Len s nim nesuhlasim
Reagovat
Marduch
Řekl to patrně jako příspěvek do veřejné diskuze o požadavku žen na narovnání prize money na úroveň mužů. Když pak vyhrál Wimbledon, začal se kát: I could have said they were unfit, but to compare anyone with pigs is terrible. I should not have said anything of the sort.
:D
Reagovat
paddy
vyhaslá hvězda, která má více GS než nextgen dohromady :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak logicky.

Kedze uz zo slov Next gen vyplýva, ze GS este len pridu.

A vitaz GS a vyhasnuta hviezda sa spolu vobec nevylučuje.
Reagovat
paddy
rozumím, že je brzy dělat závěry, ale bude zajímavé sledovat skupinu tebou předem určených nextgen, jestli vyhrají v průměru více než 1 GS na hlavu za kariéru
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas, Medvedev?..

Viacnasobní sampioni, na GS verim aj Thiemovi, hoci bude mat tento rok 27.

Za ostatnych by som ruku do ohna nedal.
Reagovat
turista
Byl to tehdy zbytečný komentář. Souhlasím s Forehandem.
Reagovat
Krisboy
Jj, to si živě pamatuju. To byl tenkrát velkej poprask :) Dneska by ho za to zavřeli.
Reagovat
RF46
Dnes by ho vyvedli na hriste a tam by ho Serena pesti utratila.
Reagovat
Krisboy
To asi těžko :)
Reagovat
brixner
Jo aha, matka de domu, tak to jo!
Už sem myslel, že jí to tu nechaj vyhrát bez ztráty setu, to by byla vostuda!
Doufám, že Sofie pošle domu tu druhou h..., myslim hráčku.
Du si voloupat banán, chybí mi hořčík:-)
Reagovat
RF46
Snad si ho ale nebudes loupat sam!
Reagovat
Jon61
V banánu je především draslík. :)
Reagovat
brixner
No jo, těch "íků" mi chybí víc - vápník, hořčík, ziník, olovník, zlatík...
Ale mám prostě radostník z toho, že matník jede domík!
Naprosto bezelstník:-)
Reagovat
annah
:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Federer

W/UE: 61/82
A/DF: 16/6
1st serve IN: 66%
BB 30%
Net points 42/58

Millman

W/UE: 40/47
A/DF: 11/1
1st serve IN: 62%
BB 50%
Net points 8/22
Reagovat
Patik
čo si o tom môže myslieť človek čo to nevidel a pozrie si stats... skúsenosti ? šťastie ? jedno s druhým ?
Reagovat
RF46
To bys musel mit stats jednotlivych setu, jinak z toho muzes usoudit jen, ze to nebyl moc pekny zapas:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 82 UE to máš 20,5 gamu jenom chyb. :D
Reagovat
annah
V závěru zaúřadovalo štěstí - asi se cítilo provinile za to, jak loni na W sedlo na Djokera. Tak to chtělo Rogimu trochu vynahradit...
Reagovat
turista
Asi ano.
Reagovat
RF46
Kdy naposled uhaluzil zapas spatne vyspalej? Mam pocit, ze se vzdy spatne oholen vystrilel, obcas prohodil neco k umpiru, a zamracenej si zabalil tasku a odesel.
Reagovat
RF46
Proc Roger nereklamoval ten coaching? Mozna se bal domaciho publika..uz takhle to bylo psychicky narocny.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si říkal proč to neudělá, možná něco řekne na tiskovce, uvidíme. Nebo se na to prostě vysral když věděl, že se nic neděje.
Reagovat
spaniel
Tezko kdyz uz na kurtu rekl, ze Millman je velky sympos a zaslouzil si vyhrat.
Reagovat
RF46
Tak to uz asi ne no:) Sympos...u me je zralej na tecku :)
Reagovat
Lina
Jak mohl, vědět, že se nic neděje, když neměl zápas pod kontrolou. Kdoví ale jak by vypadal bez nefér koučování? Možná se nechtěl nechat rozhodit a tak to ignoroval a možná kdyby prohrál, tak by se k tomu vyjádřil.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger mistr efektivity a koncentrace. V tiebreaku se tam krčil a tiše a nenápadně vítězně zakončil.
Reagovat
misoSK
Raz za čas sa aj jemu podarí vyhrať takýto zápas. Zväčša však v poslednej dobe idú tieto maratóny a tesné duely proti nemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedá sa mi ale nepristavit pri Tsitsipasovi. Pánko, ktorý hovorí nahlas o ambícii prekonat BIG3 v počte GS titulov s počtom 0 finále. A uz v sezóne chce byt min. treti v rebricku. Nehovoriac o tom, ze s Nadalom prehráva len vtedy, ked nehrá naplno.

Pomaly ale isto može aktualizovat svoje predsavzatia do ďalšej sezóny. Na tráve je mizerný, tam mu slabšie vysledky idú prepácit.

Ked sa obzriem za poslednými jeho GS vystúpeniami. Tak zrejme aj on sám si dnes uvedomuje, ze vyhrat GS nie je o tom, vyhrat velky zapas s členom velkej trojky. Najprv to chce, sa k členom velkej trojky prehrýzt, cez druhu vlnu oponentov. Trikrat po sebe stroskotal na warm up párty s Wawrinkom, Rublovom, ci Raonicom a na hlavný večerný banket pre najlepsich konaný v druhom tyzdni turnaja, chudák nebol ani pozvaný. Zrejme pozabudol, Grandslam nie je turnaj z O2 arény, tu sa žiadna prehra neodpúšťa.

Pre turnaj je to samozrejme škoda, Tsitsipas mohol obom favoritom zatopit, takto si však aspon obaja nemajú čo vyčítať, ich pavúk sa vyčistil a dnes už nič reálne nestojí v ceste ich SF stretu.

Na druhej strane barikády sa pavúk nečistí a stále je tam ohromný bordel v podobe živých rizík. Kyrgios ma s Rafom omnoho vacsie sance na tráve ako na harde. Ale na W19, mal Nadal kvalitnejší herný prejav, takže prečo nie. Na finále si isto brúsi zuby aj Medvedev, na ktorého netreba zabúdat, ved spomedzi next gen je najkonzistentnejší snáď o parník. Ak vypadne aj on, a v lete sa pridá Thiem na RG, budem musiet svoje zarputilé tvrdenie o istote nového GS vitaza pre rok 2020 zlahka prehodnotit
Reagovat
Vlk-v-trave
Na druhej strane barikády sa pavúk nečistí a stále je tam ohromný bordel...
***

Ty jedes dneska:)))
Reagovat
RF46
Wawrinkom, Rublovom, ci Raonicom...

To sou celkem stavnaty jmena? Nemyslis?

Raonic nebyt stale na marodce tak je to na hardu strasak pro kazdyho.
Reagovat
smazaný uživatel
Su to mená tak 9-24 rebricek. To, ze stretol Rublova a Raonica skor je trochu pech, ale na veci to nič nemení.

Proste su to hraci druhej vlny, ktorí sú akousi skúskou odolnosti, predkrmom pred hlavným chodom. Tsitsipasovi však v hrlde zabehne už tá malina a k porcovaniu prasaťa sa ani nedostane.
Reagovat
RF46
Zebricek u Raonice neni moc dobry meritko, myslim, ze tady muze vystrilet temer kohokoliv.
Reagovat
turista
No tak Gyros by potřeboval dostat nakládačku od Djokera aby se mu přestal posmívat, že ho Novak ještě nikdy neporazil.
Reagovat
spaniel
:D
Stejne nejlepsi bylo to posledni rypnuti.

Kyrgios: Muj sen je vyhrat dve olympijske zlata a 5 Davis cupu presne jako Djokovic.

Reporter: djokovic vyhral 2 zlata a 5 DC?

Kyrgios: Ne, taky mel ten sen :D
Reagovat
Davor1
:DDDDD
Reagovat
Fandina
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
RF46
Haha...jako fakt?:))
Reagovat
spaniel
https://www.fr24news.com/2020/01/he-was-dreaming-too-nick-kyrgios-makes-fun-of-novak-djokovic-during-the-interview.html
Reagovat
mahycek
Dřelo to, dřelo to hodně za stavu 4-8 v tiebreaku už jsem
se smiřoval, ale dopadlo, jo šťastně. Ale teď si přečtěte
níže tak hodinku dvě komentáře některých, jak Rogera posílali
domů, jak je to poslední zápas v životě na AO a další.
Jen si přečtěte, jak jste to balili i někteří velcí příznivci
Rogera. Já se na vás nezlobím, byla v nás malá dušička,
jistě to tady budete odborně rozebírat do večera. Ale zkrátka
byl to DEN BLBEC a jede se dál a třeba i na titul.
Jiný den, jinej zápas. Hlavně ať už hraje při sluníčku.
Reagovat
annah
Já byla mezi těmi, kdo ztratili naději, ale není divu při tom průběhu. Na začátku 5.setu jsem odjela něco vyřídit a vrátila jsem se na začátku ST. Neuvěřitelné! Taková malá náplast (spíš maličká) za ten loňský Wimbl.:-)
A připomnělo mi to supertiebreak s Kyrgiosem na Laver Cupu v Praze, který jsem sledovala přímo v publiku. Mám dojem, že Nick tehdy vedl 8:3 a taky jsem tehdy nevěřila, že to Roger dá.
Mám radost, tohle byl teda co do dramatičnosti možná zápas roku, i když jen ve třetím kole! :-)
Reagovat
ipko
neviete aký bol kurz na Rogera za stavu 4:8?
Reagovat
Herbert_Hoover
8.5 prej
Reagovat
ipko
tak to dosť málo na to že v tom boli až dva minibreaky
Reagovat
Herbert_Hoover
Roger faktor nejspíš :)
Reagovat
RF46
Bylo tam myslim 6.
Reagovat
Mantra
viděl jsem dva tikety live s 8+ kurzem , za 50.- a 250.- víc asi nebyl
Reagovat
smazaný uživatel
Vystupim z lietadla a vidim, ze vypadol Bautista, Keys, Osaka, Serena a Federer je v piatom. Pozerám sa okolo, ze na ktorej planéte som sa ocitol. Najma Osaka a Serena sú teda silná káva.

Federera som nevidel, ale asi si to podla priebehu postrážil skúsenostou mixnutou strachu z vitazstva Millmans. Je fajn ze zostal. Lebo aby bol na jednej strane Djokovic a Nadala, Wawrinku, Thiema, Medvedeva, Kyrgiosa, aby mal vsetkých opačne, to by bol snáď splnený sen pre rodáka z Belehradu. A plnit sny mu nechceme :)

Gratulujem FFF, takéto vyhry byvajú najkrajsie emočne, hoci neprinášajú titul. Ako Rafan taku pamatam s Thiemom z NY.
Reagovat
spaniel
Neni mozne....pustil si sve normalni ja, obvykle hluboce potlacene ke klavesnici...tleskam.
Reagovat
gigin
Ten má tak trojku pod kůží. Bojí se létat, tak je vždycky nacucaný jako slíva. Jinak grats, bylo to v klidu, povolíš, přitáhneš. Ani sekundu jsem nepochyboval, že by Rogi nevyhrál.
Reagovat
RF46
Jeste o panak vic a priznal by, ze je fanousek Fedexe.
Reagovat
Vlk-v-trave
Toz jasne, ze je navaleny:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Nebol som pri tom priklincovaný 4hod, tým pádom mi tam chýba tá emócia a hodnoti sa s chladnou hlavou.
Reagovat
Marduch
Forehand si zakvitoval, že Nolemu, ze kterého má naděláno, v cestě k Nadalovi zůstal Federer a FFF parta mu to zbaští :))
Reagovat
smazaný uživatel
Smekám.

Snad to není jet lagem
Reagovat
annah
Bude to spíš tím, že hrozí ztráta NO1 a každý potenciální soupeř pro Djokera se hodí. Jeho porážkou na TM nakonec Roger přece zařídil Rafovi trůn, tak by měli být rafafans k němu víc než shovívaví. A nám se Rafa na trůně taky velmi hodí, protože k Rogerovým 310 týdnům má podstatně dál než Nole. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No.1?..

Mat tvoje problémy :)
Reagovat
turista
Nikdo neví jak to tady dopadne. Miloš Raonic je zpátky a to je dobře. A je zase nebezpečný. V Djokolandu ale bychom byli rádi za kontaktní 17.GS titul pro Djokiho.
Reagovat
turista
Ztráta No1 hrozí a byli bychom rádi, kdyby se už tady No1 a No2 prohodili. Možná i tahle motivace táhne Novaka do v únoru do Dubaje, což je jinak Rogerův obývák do něhož Novak většinou nejezdí a většinou se mu tam moc nedaří z důvodu větší rychlosti tamějšího hardu.
Reagovat
Denis92
Pekny koment, suhlasim.

Tato vyhra je dolezita z pohladu psychiky, ze konecne urval tesny 5setak.
Z pohladu celkoveho turnaja mu to moc sanci neprida. 4h zapas v jeho veku je dost zahul na regeneraciu. KLudne ho moze v dalsom kole porazit skvele hrajuci Fucsovics.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě 4 hodiny nejsou tak moc. Ber, že první dva zápasy sfouknul za 3 hodiny dohromady, teď 4.

Má celkem 7 hodin na kurtu, Nole má 5:20 a Rafa 4:20 a o zápas méně.

Zase to není žádný extrém.
Reagovat
RF46
Pro me ta vyhra rozhodne nejkrasnejsi emocne neni. Kdyby Millman nemel v hlave vcely ul ke konci TB, tak bylo hotovo. Ten vykon me spis strasi...
Reagovat
Vlk-v-trave
Slusna recese...Taky tleskam...:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Kam jsi letěl? :) Mám špatný pocit z osmifinále, což znamená, že Rafa ztratí maximálně set. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Letel som domov z middle east.

Ja mam zas tušenie, ze Kyrgios je lepsi ako na W. a Rafa omnoho horší ako obyvkle. Ale ako sa hovori, kazdy zapas je iny, s Bustom si moze parádne precvicit hru od BL a s Kyrgiosom to bude urcite night session a pomalé kurty, takze sanca zije. Ale nie je dobre znamenie, ked uz clovek musi vzhliadat k externým podmienkam, ak sa nemoze spolahnut na vykonnost.

Kyrgios este moze zakopnut s Khachanovom, ktoremu sa uz bude hrat lahsie ako doteraz a Medvedev moozno s Wawrinkom. Thiem si myslim uz do QF prelezie.
Reagovat
Ereinion
Klobouk dolů, v tomhle věku urvat takovýhle zápas...tady už Rogera všichni odepsali a on si dovolil vyhrát :D fakt maso
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho odepsal po té voleji za stavu 5:4 kdy to místo zabití nahrál Millmanovi přímo na raketu.
Reagovat
RF46
Ja ho taky odepsal..:)
Reagovat
Patik
a to si hovoríme fanúšikovia..:/
Reagovat
RF46
...ej...nj.
Reagovat
smazaný uživatel
No musel jsem se projít kolem práce a vrátit se zpět. Málem jsem měl zástavu srdce.

Omlouvám se Millmanovi, dneska předvedl životní zápas a musím sportovně říct, že si zasloužil vyhrát. Bohužel vysloveně dojebal TB ze stavu 8:4 a balí domů. Roger se začal snažit a uhrál to na haluz jako prase.

Doufám, že si vybral den blbec a vrátí se ke svým výkonům z prvních dvou kol.
Reagovat
RF46
Jo, uhaluzil..

Me by ta prohra extra nenastvala, Millman to na nej umi a nehralo se o poharek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Millman dneska šel s jasným cílem - sejmout Federera jako na USO. Je dobře, že to Roger ustál.

Ať to teďka dopadne jakkoliv, tak tahle výhra mu mentálně pomůže do celé sezóny, kdyby hned první těžký GS zápas takhle projel, tak to by byla konečná.
Reagovat
Patik
otázkou je ako nastúpi proti Maďarovi..chcem vedieť či to bol dnes len deň blbec alebo to bude hnojiť aj v ďalšom zápase..po psychickej stránke to môže pomôcť ale na druhej strane môže byť aj vyšťavený.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyšťavený nebude, má den volna, umí hrát pětiseťáky, je odpočatý, byl to třetí zápas sezóny.

Roger má do antuky za poslední roky nejlepší výsledky. 2x AO, sunshine double, Miami, Dubai, Rotterdam atd.

Když vypadne s Djokovičem, tak nevadí, ale s Millmanem by ho to pohřbilo právě na americké betony a to bych nerad, tam má největší šanci na další tituly.
Reagovat
Patik
Fyzicky môže byť..4 hodiny na kurte pre takmer 40tnika je celkom dosť ..plus to že zápas ktorý vidíme neni jediná jeho aktivita teraz určite pôjde ešte telo ponaťahovať..medzi zápasmi máva tréningy a telo už neregeneruje tak rýchlo..navyše Maďar toho moc na kurte nestrávil a je o desať rokov mladší.
Reagovat
ipko
ešte že Millman hral doma, takže mu stačí iba pobaliť :)
Reagovat
Patik
rád by som povedal že to bol zápas turnaja s neskutočnou atmosférou..splńa všetky aspekty dramatický 5 seťák so supertiebreakom goat verzus domáci hráč..ale kvalitou to bolo teda strašné..pretláčali sa chybami..čo ma trošku iritovalo bola tá komunikácia s Hewittom to by si mal dať rozhodca trošku doporiadku predsa len to je jeho robota dohliadať na tieto veci okrem iného.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byl na umpiru Lahyani, tak dostane Millman pár warningů, ale frajerka měla strach cokoliv říct.

Ten koučing byla fraška všeho, normálně davis cup, pohoda.
Reagovat
Patik
Ten jeho komunikujúci a podporujúci tím v boxe bol štvrtina Millmanoveho úspechu.
Reagovat
Roger_Federer
Pomalý a bez myšlenky v podstate, štěstí že se na konci Millaman posral.
Reagovat
RF46
ano
Reagovat
Jon61
Pokud má Wilander v něčem pravdu, tak Big 3 dokáží zvládat oproti jiným hráčům pětisetové zápasy.
Reagovat
RF46
To jo, ale v 38 letech nechci aby nechal tolik energie s Millmanem.
Reagovat
Stan_Borowitz
nechal domácí diváky do poslední chvíle v naději, že by jejich miláček mohl snad přes něj postoupit. Skvěle to napětí vygradoval, a když došlo na lámání chleba, dal šest míčů v řadě a jde se domů.

Klidně ho mohl vypráskat 3 x 6:2, ale bere ohled na to, kde hraje a proti komu.
Reagovat
ipko
tak to preto, lebo to bola pre Rogera stovka na AO :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nakonec vsechno vporadku... Fedex vyhral a Mistr walkover Schwartzmana se nam zapotil:D)
Reagovat
insanezy_
To uz je maso, kdyz jsem musel jako Rafan tlacit Fedaka.
Reagovat
Patik
Jim s tým otlačeným slluchádkom na hlave :D
Reagovat
RF46
Mne prislo, jako by na nej byly micky moc tezky. Asi se tam otocim a prepletu mu rakety.
Reagovat
spaniel
Tak kdyz je Millman namacel v potu, neni divu.
Reagovat
RF46
No ikdyz podaval Fedex..
Reagovat
spaniel
Jsou to ty same micky...nevyschnou za gem.
Reagovat
RF46
a opravdu to delal kvuli tomu..nevim, nevim.
Reagovat
spaniel
Jiste...uz si videl nekoho sebrat nove micky pred podanim, zabalit se ji do trika a tam je michat 10 vterin?
Reagovat
Stan_Borowitz
Fakt to dělal? To se smí?
Reagovat
RF46
Asi tim i psxychologicky deptal Fedexe. Nicmene ten coaching..se tam ty asutralani chovaj jako doma.
Reagovat
Krisboy
Tak to byl dobrej kolaps...tohle je fakt krutý. Ale nic proti finále Wimbledonu :)
Reagovat
Denis92
Ach ty starec :D mna yebne..
Reagovat
Frantz
GOAT!!! 21 je na dohled :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Uz se tesim na QF Fognini vs. Federer...jen aby nam se nam tam chlapi propinkali.
Reagovat
Patik
Roger pohoda..v suchom tričku..
Reagovat
Petr_Fisk
Gratulace Rogerovi - z 4:8 na 10:8.
Millman hrál dnes výborně - sláva vítězům, čest poraženým.
Reagovat
turista
Mlynář zase ukázal své kvality a mlel Federera. Jednou už z toho musí být nějaký titul.
Reagovat
Lina
Když ho bude Hewitt během zápasu koučovat, tak by to mohl zvládnout.
Reagovat
ipko
neuveriteľné, dávno mal byť už Roger doma a nakoniec takto to vypáli.. niečo podobné ako s Čiličom 2016 vo Wimbledone
Reagovat
Stan_Borowitz
To bylo US Open...
Reagovat
ipko
?
Reagovat
Stan_Borowitz
Sorry, myslel jsem, že "vypálil" znamená "vypadol"
Reagovat
ipko
aha :D
Reagovat
JCFerrero
Djokovic by dal Millmanovi 3x 6:2
Reagovat
RF46
4x 6:0
Reagovat
Krisboy
Bez ztráty fiftýnu.
Reagovat
spaniel
A kolik by dal plesate? 3x6:1 :D
Reagovat
JCFerrero
16:26 chlupata
Reagovat
RF46
ty uz zase neberes leky?
Reagovat
spaniel
Takze dosli argumenty :D My si jeste pamatujem lonske AO, kotlebo
Reagovat
JCFerrero
Millman tazky los :D
Reagovat
RF46
Roger utrpel vyhru...

Jdu si nakapat do oci, nejak me rozbolely.

+++ za to, ze to nezabalil
Reagovat
spaniel
Tak toto byla haluz... Millman pekne kysely zaver, asi karma za ty micky a coaching :D
A františek a Ferrero Roche muzou zase do kanalu...kdyz budeme ticho, treba uslysime cinknutí poklopu.
Reagovat
misa
Super!
Reagovat
FerrariF50
Já na to nemám nervy, to bylo hrozný :-D
Reagovat
woody
tomu říkám otočka, klobouček Rogere.

Je něco jiného to dohrát v tak vypjaté koncovce a ještě proti Rogerovi. to už musí být hráč.
Reagovat
ttopi
No. Tak ze stavu 4:8 otočit na 10:8, to si zaslouží obdiv i Forehanda myslím.
Reagovat
d@ve
Roger v pohodě.. :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Sem to rikal ze vyhraje.
Reagovat
stopan
boooze utroene vitazstvo, ale ten milman je aky treged, viest 8-4 v tiebreake, federer uplne mimo, a karta sa obrati zacne kopit chybu na chybu vitazstvo jednookeho nad slepym dnes
Reagovat
aligo
WOW
Reagovat
JCFerrero
Divaci ini spinavci
Reagovat
spaniel
Fnuk ty kotleba
Reagovat
RF46
nefnukej
Reagovat
smazaný uživatel
Chum jetzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reagovat
Patik
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............
Reagovat
lorem_ipsum
Z 8:4 prohrát...? :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Roger easy :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Liska rysava...chtel mit EPICKy zapas, tak nechal toho Mlynare si zablbnout:)
Reagovat
Herbert_Hoover
No má se ještě Johny co učit..příště si musí k Hewittovi přibrat celý australský svaz :) a možná...možná 8:4 promění v postup
Reagovat
RF46
V suchym triku...:)
Reagovat
JCFerrero
Chlpac :D zase tazky los chapem.
Reagovat
Krisboy
Tak teď je Johnny v dobrým transu...skvělej tb!
Reagovat
stopan
8-4 a je koniec, federer a tiebreaky v poslednom case katastrofa a strach.
Reagovat
stopan
tie dva obhodenia, typicky nadalovsky syndrom u federera.
Reagovat
d@ve
Ehm.. :)
Reagovat
stopan
som nemyslel , ze milman je az taky traged a pocas tiebreaku sa ucil od rogera ako prehodit supera na sietu az do autu alebo ako na sieti nahrat superovi na obhodenie.
Reagovat
Petr_Fisk
Krásná výměna na 6:4...smekám
Reagovat
stopan
no federer nevie zatial pri superovom podani nic vymysliet, 6 podani milmana 6 bodov pre supera
Reagovat
smazaný uživatel
Umí, naběhne na sít s napísem "Jsem k0kot" na čele
Reagovat
Frantz
To viděl u tebe, ne? ;-)
Reagovat
Denis92
Millman teraz posunul svoj zivotny tenis na vyssiu uroven :)
Reagovat
RF46
Proc nehral k tem lajnam driv...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase, 2x se nechá prohodit, to je fakt brutální jak on je nedůrazný. Má na raketě jasnou směč na 6:6 a on zahraje takové h0vno, já už se jenom směju :D
Reagovat
ttopi
Další UE :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako já už nejsem ani nasraný, na to se nedá dívat.
Reagovat
Petr_Fisk
Tipuju TB pro Millmana.
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi dobrý tipér. A já tipuju, že v tom TB udělá Federer min 8x UE. Je to 4:2 a zatím má na kontě 4.
Reagovat
Vlk-v-trave
Fedex to hraje pro divaly, aby byli trochu nadseni...na oko nechal torchu v TB Mlynare ujet, a za chvilu to dorazi...
Reagovat
Patik
ja si zajtra natipujem že Fučovič vystriela Millmana v troch setoch.
Reagovat
Vlk-v-trave
zitra tezko...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ikdyz ted uz to trochu prepina, aby to neprehnal:)
Reagovat
Petr_Fisk
Odhadl jsi to dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší možný začátek

3x UE
Reagovat
Herbert_Hoover
Mlynář cena nesympaťáka století :) no možná těsně s Danim Koellererem
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole jestli ten hajzl nevyužívá 5 setů nepovolený couching tak nevím. Ta umpirová brutálně selhává v tomhle. To mě fakt sere.
Reagovat
stopan
na to sa nevyhovoraj, federer hraje bojazlivo, namiesto poriadnej rany posiela plachtiace lopticky za zakladnu ciaru
Reagovat
smazaný uživatel
To nedělám. Jenom to konstatuju. Být tam jiný umpire, tak to dle mého řeší, však to vidí celý svět. Po každém fifteenu mluví s Hewittem.
Reagovat
RF46
Ano, strasne priposrane hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vyhrát si nezaslouží určitě a pravděpodobně taky nevyhraje.
Reagovat
RF46
JJ nezaslouzi si vyhrat. Hraje jak nemocnej/ponocnej.
Reagovat
Petr_Fisk
Ale ten koučink to nijak neomlouvá.
Reagovat
stopan
No roger opat nedorazny na istotu zeby do toho poriadne placol, zahra krizom do stredu a milan automaticky posle backhand na volneho roha a uz je hotovo.
Reagovat
ttopi
TB by Roger podle mě měl vyhrát, ale teď je to hop nebo trop.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pokud dnes Roger prohraje, tak nemůže letos skončit, musí skončit až příští rok, goat si zaslouží důstojnější rozlučku za to všechno :)
Reagovat
Patik
Nieže by prevzal iniciatívu a zabral natom returne nahromadil poslednú energiu vložil to do jedného gemu a získal zápas pri súperovom servise..nie on to odohrá úplne opatrne aby nepokazil..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže on má v 5tém setu šanci cca 20% že vůbec vrátí druhý servis do kurtu. Z každého se vyhodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pasivita, pasivita, pasivita. Na big pointech Roger čeká na chybu a to ho stojí body, gamy, sety.
Reagovat
smazaný uživatel
40:40, postaví se na pomalý FH Millmana, otočí rameny a ví, že jediným úderem si zajistí Matchball.

Pozooor - jeeeeb ho do poloviny sítě.
Reagovat
Patik
teraz to klasicky prehrá v tiebreaku ako posledné dôležité zápasy.
Reagovat
ttopi
Teď to Roger ukončí. Cítím to v kostech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Začal dobře = UE
Reagovat
ttopi
A další :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Další UE, to už máme 3 UE, tj. celý stav 40:15 pro Millmana
Reagovat
Petr_Fisk
Na Johnovi se mi líbí, jak si užívá domácí prostředí a jak vyloženě nasává energii z obecenstva...
Reagovat
Frantz
Ufňukaní zoufalci z řad FFF v přímém přenosu, tohle mi bude chybět, až si arogant, někdy za 10 let přizná, že nestíhá ;-))
Reagovat
RF46
Snad nefnukame, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To ti bude chybět když je to jediná náplň tvého prachbídného života.
Reagovat
Patik
Potom mu zaplatia aby trolil s niečím iným.
Reagovat
RF46
33 Winners 58
40 Unforced errors 75
159 Total points won 161
Reagovat
mahycek
Prostě DEN BLBEC. Ale žádné poraženecké řeči atd.
Reagovat
spaniel
Millman si plete AO s Davis Cupem...proc mu rovnou Hewitt nepodava rucniky, aby se lip slyseli?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to kus zm-rda, mluví s boxem celý zápas a h0vno h0vno zlatá rybko.
Reagovat
Frantz
fňuk fňuk...typický pláč lůzra ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko hovořit s retardem, který neví o čem se bavíme
Reagovat
Frantz
Tak jasně, všichni dobře víme, že bys mrdov4l úplně stejně, kdyby ho arogant s přehledem drtil :DDD
Reagovat
RF46
Strasny trapeni...
Reagovat
RF46
to bude 80 UE :)
Reagovat
ipko
Novak mal so Simonom viac ako 100 a postúpil
Reagovat
RF46
Fakt?? Husty
Reagovat
smazaný uživatel
4:4, 2x DF, neskutečné
Reagovat
ttopi
Ale taky 2x eso.
Reagovat
Petr_Fisk
a další. Roger je nervózní víc než býval dříve.
Reagovat
ipko
už ani neviem koľkokrát mal Roger 0:30 na returne a nič :D
Reagovat
smazaný uživatel
3x UE
Reagovat
smazaný uživatel
4x
Reagovat
RF46
...ty pasky byla skoda (
Reagovat
lorem_ipsum
Roger 6:3
Reagovat
Petr_Fisk
Tak jednoduché to nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Millman hraje dobře, to je třeba uznat.
Reagovat
Petr_Fisk
Pořád je to 50 na 50.
Reagovat
lorem_ipsum
Tak nic :D
Reagovat
ipko
no snáď!
Reagovat
ipko
ďalšia klinická smrť, ktorú Roger prežil :)
Reagovat
RF46
Ano, nic nefunguje, neveri si.
Reagovat
Denis92
Mirka place pri zapase 3.kola na AO..Roger, Roger..co jej to robis?! Zaber uz!
Reagovat
smazaný uživatel
Mirku já obdivuju, že to za ty roky všechno přežila a ještě u toho porodila 4 děti a vypadá psychicky zdravá
Reagovat
Petr_Fisk
Roger bojuje jako lev a odvrací (za minutu dvanáct) brejk.
Reagovat
Denis92
Tak toto bola chyba vsetkych chyb v dnesnom zapase.
Reagovat
smazaný uživatel
On už hraje jenom srdíčkem, nic jiného mu nefunguje :D
Reagovat
RF46
Uz par let o tom mluvime, ze s vekem bude forma loterie.
Reagovat
smazaný uživatel
lol., Ze goat :)

Takze ten NY nebol tepluckom :)
Reagovat
spaniel
Strasne se tesim, az bude plesata v jeho veku...dam ti to sezrat. Akorat ze on nebude.
Reagovat
Frantz
nedáváme nedáváme.... :-D
Reagovat
Davor1
40 ročný Goat, 40 ročný...
Reagovat
spaniel
Foreskin: vek je jen cislo, nic to neznamena.
Nadal do 2008 nevyhraval, protoze byl moc mlady.
Logika poverciveho ezoterika.
Reagovat
mahycek
Stále to dře, musíme to protrpět.
Reagovat
ipko
so mnou to už nejako nehne, asi som sa psychicky vyčerpal v doterajšom priebehu zápasu :)
Reagovat
ipko
Roger už môže vyhrať za určitých okolností len Wimbledon
Reagovat
Denis92
Samozrejme. na hardovy GS uz nema konzistenciu vykonnosti
Reagovat
Patik
Konzistencia je..fyzička tiež toto sú vyložene chyby prameniace z hlavy..je samozrejme vyčerpaný ale toto si kazí zlými rozhodnutiami a lacnými chybami.
Reagovat
Denis92
Odzaciatku hra zle
Reagovat
stopan
to je jeho uz dlhodoby problem, minimalne od roku 2009 mal mnozstvo zapasov, kde to proste mal a nezvladol, ja si pamatam na katastrofu vo finale FO 2008, tam cely zapas sa nevedel trafit do dvorca, alebo finale OH 2012 s muuraym to bolo tie cosi strasidelne, kopec chyb.
Reagovat
Denis92
Finale OH bolo aj o unave. V semi hral cez 4h proti DelPovi.
Reagovat
ipko
dodnes som si myslel opak, ale bohužiaľ je to tak
Reagovat
RF46
z jednoho nepovedenyho zapasu to nelze usoudit. Dnes mu to vylozene nejde ale takovyhle zapasy, kdy ma 500 UE obcas ma.
Reagovat
Denis92
Jop, kazdy hardovy GS za posledne 2roky. Preto nema na to ziadny vyhrat. Millman, Tsitsipas, Dimitrov a dnes znova
Reagovat
RF46
To je tak nesympatickej hrac ten Millman...
Reagovat
JCFerrero
Keby dostal 0:3 tak je sympatak vsak, ako sraccky johnson a krajinovic sympataci
Reagovat
RF46
No hele, jestli je ti sympatickej, zadnej problem.
Reagovat
RF46
https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Australian_Tennis/82933/john-millman-there-s-a-lot-of-australians-hurting-and-that-s-the-bigger-picture/
Reagovat
ttopi
Roger je bojovník. Třeba to nevyhraje, ale teď se nevzdal.
Reagovat
smazaný uživatel
Má štěstí, že se MIllman vyhodil
Reagovat
ttopi
Jo. Jestli Roger teď nepotvrdí svým servisem, bude to špatný.
Reagovat
Denis92
Konecne aspon jedna chyba od supera
Reagovat
Vlk-v-trave
Roger vyhraje...ale mozna to rikam vklidu z toho duvodu, ze ten zapas nevidim.:)
Reagovat
Petr_Fisk
Už si ho viděl tolikrát, že si to umíš představit vnitřním zrakem...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
toz az tak precteneho Rogera neman:)))
Reagovat
Denis92
Roger sa zase predvadza na BB. Svoj neodvrati ziadny a premeni 10% z toho co ma on sam
Reagovat
steve79
Je to asi poslední zápas na AO Rogera v životě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou to přijít muselo, ale nečekal jsem, že tímto stylem...
Reagovat
steve79
Ostudu nedělá, Právě naopak. Třetí kolo v 39 letech je dobrý výsledek. My fanoušci jsme si zvykli na tituly.
Reagovat
ttopi
Já se furt těším na to co v jeho věku budou dělat Nadal s Djokovičem. Předpokládám, že už nějaký ten rok budou dělat experty někde v TV :D
Reagovat
smazaný uživatel
39 nema :)
Reagovat
stopan
jeeessuus tak toto bola neuveritelna hrubka cely kurt volny a vyautuje sa ako ziak. No federer federer, teraz by sa ti zisla nadalova zarputilost, toto je ustrachane s kvantom nevynutenych chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
2x BB vyhozený z returnu. To je fakt neskutečné co tam Roger dneska předvádí, na to se nedá dívat.
Reagovat
RF46
Unforced errors: 62
Reagovat
smazaný uživatel
Od stavu 4:4 to jede. Já to sleduju. To je UE, UE, UE, DF, UE, winner Millmana, UE, UE,UE
Reagovat
Krisboy
Djokovič jich tenkrát se Simonem vyrobil rovných sto. A vyhrál. Tak třeba ho Roger chce překonat.
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát Nole umí vracet a čekat na chybu, Roger se poráží čistě sám. Proto je jednodušší vyřadit ve špatný den Federera, než třeba Rafu, nebo Djokoviče. Oni mají zlý den, ale dobře brání a nechávají soupeře tvořit.

Federer má špatný den, udělá 70 UE a jede domů
Reagovat
Patik
Metrové dvojmetrové outy..lahké pozície volný kurt dá meter do outu..čo ešte chce....
Reagovat
RF46
To teda...mu to lita jak Veselymu...
Reagovat
raduz
Pryč jsou doby,kdy jsem Federera sledoval se zaujetím.Zbyla mu bohužel už jen ta okázalost.To,co předvedl ve 4 setu,tak to je krvávení na pokračování.Pokud náhodou toho Millmana,který má pouze trpělivou hru,přeleze,tak beztak nemá šanci na uspěch.Ono není uplně nadsázkou,když tu prohlásím,že by se měl raději objevit až na trávě.Je navíc hrůza,když prohlásím,že to už mě více baví Nadal,který se včera k té holčině zachoval velmi hezky.Myslím to opravdu vážně..fuj.Pevně věřím a přeji si ,aby AO ovládl Novak Djokovič.a jestě více doufám,že z pranice RF a RN,vyjde nakonec on jako vítěz..
Reagovat
steve79
To jsou strašidelný chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Měl být už v šatně. Já jsem jeho mega fanoušek, ale tady je třeba sportovně uznat, že si za tu potenciální prohru může zcela sám. Čtvrtý set byl jasně lepším hráčem ze začátku, místo brejku dělal stupidní chyby a zcela zaslouženě pojede domů. Bohužel.
Reagovat
JCFerrero
Milman vyhraj to a bude pokoj od dementnych chlpacov, zase budu oxidovat len pri Rafovi.
Reagovat
RF46
takze si davas oraz ?:)
Reagovat
Denis92
Podla ocakavania. Mirka pobalit kufre a ide sa domov.
Reagovat
svetova.dvojka
Roger :-)))
Reagovat
RF46
potreboval by ledovou sprchu
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotřebuje nic.

Končí, to je celé.
Reagovat
spaniel
FH po lajne hraje strasne opatrne a pak ty nabehy tak vypadaji...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten FH po lajně prakticky podtrhnul celý zápas. Naštěstí jsem nasázel asi 500 Kč v livkách na MIllmana, protože jsem přesně tušil, jak to dopadne.
Reagovat
Patik
Tak rýchlo brejknúť a odskočiť so skóre..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty naivní náběhy na sako z nepřipravené pozice mě nepřestávají udivovat.
Reagovat
Patik
a už to ide dole..stratí si servis a je vymalované..
Reagovat
smazaný uživatel
To je styl. Naivní náběh na sít - prohoz, pak ESO, pak DF, pak zůstane stát.

Je mi líto přátelé,ale tohle je konečná Rogera na AO. Bohužel.
Reagovat
Patik
Ono by ma to ani nejako netrápilo keby Millman spravil aspoň semifinále..ale zase sa postará len o upset a v ďalšom kole ho priemerný hráč zotrie pomaly v troch setoch..
Reagovat
Denis92
Ja Rogerovi na 5set moc neverim. Cakam, ze vybuchne ako s Grigorom.
Reagovat
smazaný uživatel
Musí hlavně hrát 100% koncetrovaně hned od začátku. Ne jako ve čtvrtém setu, kdy mohl 2x brejkovat a místo winneru po lajně to čopnul a rozběhl se na sako a nechal se prohodit.
Reagovat
smazaný uživatel
Komedie jak si Millman prakticky povídá se svým boxem a umpire neřeší. To je fakt vtip.
Reagovat
ipko
asi to nedopadne :(
Reagovat
RF46
dopadne!
Reagovat
steve79
Go Fedex !!
Reagovat
ttopi
Hola hola, 5.set volá. Důležité je alespoň to, že Roger začíná servisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to počítal. Od stavu 4:3 pro Rogera udělal RF cca 13 UE. To jsou prakticky 3 gamy jenom chyb.
Reagovat
annah
Tohle Roger snad ještě nezažil: aby publikum bouřilo nadšením, když jeho soupeř dá bod.
Reagovat
ipko
celkovo FH dnes Roger asi horší ako BH
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš někde kolik má UE z FH?

Já tipuju tak 25-30
Reagovat
ipko
celkovo má 58 UE, FH ho dnes prakticky podržal len v TB
Reagovat
ttopi
Z 0:30 to projede :-)
Reagovat
smazaný uživatel
3x UE :)
Reagovat
smazaný uživatel
A čtvrtá. 0:30 na returnu a 4x UE, to je fakt neskutečné
Reagovat
steve79
Roger už má téměr 50 nevynucených chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
To už má určitě víc.
Reagovat
spaniel
Millman otira kazdy micek o zpocene triko, aby byli co nejpomalejsi...Je to proste klasa.
Reagovat
woody
Jestli to tak je měl by dostat warning.. To nejde tahle..
Reagovat
spaniel
Kdysi nejaka zenska mezi hrama na lavicce drhla mice o vyplet a nic se nedelo.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty rozhovory s Hewittem se taky neřeší?
Reagovat
woody
Za mě neregulérní chování, ovlivňování podmínek na hřiśti... To uź rovnou může jít dá vejš síť..
Reagovat
spaniel
jj, je to svinstvo, ale je jich takovych... MTOcka, zdrzovani, hekani a nikdy nic.
Reagovat
Frantz
fňuk fňuk...
Reagovat
Denis92
Kedy naposledy vyhral Fed v 5setoch? AO18 s Cilicom?
Reagovat
ipko
poď Roger zober to späť
Reagovat
smazaný uživatel
0:30 a on vyhodí druhý servis...a teď zase pinká. Tímhle stylem to prohraje.
Reagovat
mahycek
Je to tady Tildenův gam. Rozhodl o setu, nebo o zápase ??
Reagovat
ttopi
Tildenův game je pouze v rozhodující sadě.
Reagovat
ipko
5.set nechcem
Reagovat
annah
Já se na něj ani nebudu dívat. Vyrazím z domu, na tohle fakt nemám nervy. Mlynář je prostě furt o malý fous lepší. Tohle Roger nedá, hraje strašně pasivně. Poletí domů. Ach jo.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
sojka1
taky to balim, chce to zmenu.... :-))
Reagovat
PH94
Tak tady máte tu ztrátu energie u Millmana...
Reagovat
smazaný uživatel
Beru zpět. Na konci třetího setu vypadal, že umře. Teďka je zase nahypovaný. Ale jak píšu níže, za to si může Federer sám, je nedůrazný a pouští ho do hry.
Reagovat
PH94
Přesně tak. Spíš Federer má pasáže, kdy hodně ubírá na plynu. Myslím, že by se neměl pouštět do dlouhých výměn a nechat Millmana hrát. Jestli někdo může zápas prohrát na fyzičku, tak je to právě Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Opakuju po třetí. Zadupal čtvrtý game setu, tam měl jasně navrch a místo parádiček to stačilo zabít na saku. ALe ne, začne čopovat, nabíhat na sako, nechá se prohodit a rupne to. Mohl mít brejk a hotovo, ted má h0vno a bude hrát pět setů
Reagovat
steve79
Ztráta servisu. To snad není možný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu Millmanovi to tam dneska padá, to je neskutečné...
Reagovat
smazaný uživatel
A za všechno si může Roger sám, za stavu 2:1 udělal 3x zbytečnou UE kdy chtěl výměnu ukončit trikem pro diváky a nakonec game projel. Teďka půjde do pátého setu a pořád může v klidu prohrát.
Reagovat
RF46
ted sem game videl, ten Millman je brutalne nahecovanej.
Reagovat
JCFerrero
Tak hra obranu alebo mu to pada? Ty si taky dement ze hovoris vonku je horuco a zaroven mrzne.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez už do prdele, nikdo ti neodepisuje, to ti nestačí ty šašku?
Reagovat
smazaný uživatel
Bez už do prdele, nikdo ti neodepisuje, to ti nestačí ty šašku?
Reagovat
JCFerrero
Riadne nezvladas kamilka :D
Reagovat
stopan
ano ako nadal ma zarputilu obranu a tie hranicne dosmyky do rozkou za loptickou vracia kopeckom na baselinu, to je frustrujuce pre kazdeho utociaceho hraca.
Reagovat
mahycek
Ještě, že tak. Do pátého proboha ne. Ať už ten divnej zápas
skončí. Jaškow pořád kouše, je jak klíště. Millman připomíná
herce Jaškowa z českého seriálu Atentát.
Reagovat
stopan
podobne nebezpecny zapas ako na us open, aj ked tam si za to mohol federer vyslovne sam, pretoze nebol schopny breaky potvrdit v dvoch setoch a dorazil to v dvoch tiebreakoch, podobne spomienky mam na us open 2009 ked si prehral zapas s del potrom sam vlastnou hlavou a nedoslednostou pustil zapas z ruk. Proti federerovi je vzdy ucinna zarputila obrana, najviac z toho tazil nadal, ktory nemilosrdne obhadzoval tie federerove naivne nedorazne nabehy na siet, resp. mu udelil lekciu z bojovnosti, a roger razom nevedel co ma hrat.
Reagovat
mahycek
Tohoto gamu se obávám.
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, BH DTL a bylo.

Měl by hlavně přitvrdit na returnu. Mohl mít v klidu brejk v kapse, ale on vytasí nesmyslné údery pro diváky a nechá se prohodit.
Reagovat
Vlk-v-trave
Chtel bych videt QF F vs. F
At mam koho tlacit...toz Roger Come On!!!
Reagovat
Vlk-v-trave
Na oko ty vysledky na pripravnych turnajich pred Golden S. v Jizni Americe vypadaji slusne,
s prihlednutim, ze se hraje na hardu, takze rozhodne jsem necekal nejake EXTRA vysledky.

To, co ovsem mi dela obavy, je zmena provedeni servisu...
Nemam za boha ani poneti, tuseni proc...urcite to ma jakesi opodstatneni, ale necitim to...

Uvidime uz v Cordobe, kdy vypukne svatek antukaru a "old time" tenisu, jestli
to bude lepsi,...v coz ani moc nedoufam, nebot takove zmeny dost trvaji.
S cim jsem spokojen je urcite BH cross, coz delalo minuly rok na GS potize...takze vyhra v S. Paulu byla tak nejak vic z Forehandu:)

No nic...pomalu balime...

Gratulace Fogninimu. Snad nerupne v dalsim kole a pujde jeste dal. Jede tady dobry turnaj.

aspon GiGin bude mit radost... Pricezna out, Fognini postup... gratz Gigosu:)))
Reagovat
Tuttovka
Klíčový je, že Roger začal měnit hru. Kraťasy, začal hrát po lajně a ne tu věčnou pinkanou cross na stejný místo.
Reagovat
Ereinion
hodně se mi líbí ty jeho zkrácený BH čopy, tím dobře vyvádí Millmana z rytmu
Reagovat
smazaný uživatel
No ale pořád tam vmixuje nějakou kravinu a tím projede výměnu.
Reagovat
RF46
Zapas nevidim, to hraje tak spatne?
Reagovat
smazaný uživatel
Millman hraje dobře, dobře se brání, nutí Federera tvořit hru a ty noční podmínky mu sedí mnohem lépe. Roger se trápí, hledá FH, servis nic moc. Ale snad to doklepe.
Reagovat
RF46
Neni to jeho oblibenec zrovna - https://www.atptour.com/en/players/fedex-head-2-head/roger-federer-vs-john-millman/F324/MH30
Reagovat
smazaný uživatel
A Roger je oblíbenec mlynáře. Přirovnal bych mlynáře ke Kyrgiosovi a Rogera k Nadalovi.

Přesně takhle se Millman dneska tváří. ZABIT, ZABIT, ZABIT
Reagovat
Patik
Pôsobí to miestami premňa trošku až tak smiešne ako sa Millman po každej vyhratej lopte pozerá do boxu a motivujú sa s Hewittom...Hewitt bojuje svoj zápas s Fedexom na lavičke..Millmana to občas zbytočne premotivuje.
Reagovat
stopan
tak dolezity bol ten dnesny tiebreak, na us open s nim ligol, vsetko by bolo Ok keby tie dva tiebreaky neprojel, lenze bohuzial prehral dva sety v tiebreakoch, podobne ako minuly rok tri sety v tiebreakov vo wimbledone s djokovicom. Dnesny zapas je otvoreny, a kludne aj tento zapas moze skoncit dvomi tiebreakmi.
Reagovat
RF46
No projel sem statistiky a ty zrovna nezari...
Reagovat
smazaný uživatel
Federer teďka vyhrál třetí set hlavně z důvodu, že Millman už nemá moc energie a Federer to moc dobře ví. Zkracoval mu hru, honil ho po kurtu a i sám Millman už asi ví, že to nedopadne. Musel by se zvednout na level z prvního setu.
Reagovat
PH94
Nemá moc energie, a proto hrál ten závěr asi nejagresivněji v celém zápase?
Reagovat
ttopi
Pokud nechtěl mít 1:2 na sety, tak to musel přiriskovat. Teď už ví, že na to nemá. V klid to Roger pohlídá už.
Reagovat
PH94
Asi mi uniká souvislost? Proč že musel přiriskovat? Dost pochybuji, že to bylo kvůli špatné fyzické kondici. Spíš Federer přestal hrát tak agresivně a dostal šanci zaútočit a šel do toho. Bohužel pro něho to nevyšlo. Ale že by ten set prohrál kvůli fyzičce je mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že set prohrál jenom kvůli fyzičce. Na Millmanovi jde jednoduše vidět, že má té energie trošku méně. Možná ne fyzické, ale té mentální určitě. Ta jeho přemotivovanost z prvních setů byla strašně náročná a jde to vidět.
Reagovat
Patik
Toto by si už mal Roger postrážiť..ale človek nikdy nevie pokiaľ nepremení matchpoint zápas nekončí..stačí aby sa Millman predral nejako do piateho setu a tam sa môže stať čokoľvek..ale momentálne sa môže Roger trošku uvolniť Millman je teraz ten čo je pod tlakom..
Reagovat
smazaný uživatel
Já tady beru za absolutně zásadní faktor to, že Roger vede. A když vede, tak to funguje všechno trošku lépe. Už tam sází BH DTL, servis lítá. Teď už to bude mít Millman těžké.
Reagovat
Patik
ten backhand po čiare je znamením že sa trošku ukludnil a začína si veriť..
Reagovat
Vlk-v-trave
Pella ten zapas s tim Fogninim zbytecne neprodluzoval, po prohranem setu svycara uz rychle pelasil s pritelkyni tlacit Rogera.:D)
Reagovat
Davor1
Rusogrék ide zatiaľ presne v šľapajách rusonemca. Aj ten pred rokom dostal od Miloša nakladačku v podobnej fáze AO, po vyhratom TM. Otázkou je, či sa z toho poučí, alebo napodobní Zvereva aj vo zvyšku sezóny...

Každopádne, predsezónne predikcie, ako sa "next gen" začnú konečne presadzovať na GS, momentálne vyzerajú dosť smiešne. Shapo, Auger, Tsitsi si môžu podať ruky v hre o najväčšieho tragéda, Sinnera vyklepal Fucsovics ako nedeľný rezeň, Tiafoeho už ani nemá cenu spomínať. Vyzerá to tak, že jediný, kto splní očakávania bude Medveď, ale ani u toho by som sa nečudoval nejakému upsetu.
Reagovat
Krisboy
Tiafoe je nejprecenovanejsi hráč nexgen. Jestli je tohle budoucnost tenisu, budu ještě se slzou v oku vzpomínat na djokomurárny :(
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to radeji budu behat dal vpohode po periferii nez slzet nad djokomurarnou:D)
Reagovat
Krisboy
Při sledování zápasu Tiafoe - Young bys na djokomurarnu vzpomínal, nekecej že ne.
Reagovat
Vlk-v-trave
V periferii mas ale siroky vyber, a nemusis nutne sledovat Donalda s Frantou...:) Ikdyz...neni to jeste dlouho, i ten Donald vypadal zajimave:)
Reagovat
Krisboy
Ano, jenom nahazuji hypotetický černý scénář. Kdyby zrovna tihle dva měli vládnout tenisu, dám se na pingpong. Nebo začnu sledovat WTA.
Naštěstí - jak říkáš - je mezi mladýma spousta zajímavějších hráčů s atraktivnějším stylem.
Reagovat
PH94
Co to je za hloupý komentář? Pokud vím, tak ve hře stále jsou Medvedev, Zverev, Khachanov, Rublev nebo Kyrgios.

Sinnerovi je 18 let a prohrál s famozně hrajícím Fucsovicem. Stejně tak Shapovalov. A Felix prohrál těsný zápas s Gulbisem, který hraje také ve velké formě. Nechápu, prč je nazýváš tragédama. Zřejmě toho o tenise příliš nevíš.
Reagovat
spaniel
lol. Davor ze nevi moc o tenise? :D
Delas jak kdyby se uz hralo semi. Pointa je, ze pulka z nich vypadla do 3.kola...a z tech zbylych jsou dva bez sance. O nejakem vytlaceni starych se tedy doopravdy zatim neda mluvit.
Reagovat
PH94
No podle tohoto komentáře moc ne. Jak se může vysmívat 18 letému klukovi? Absolutně mimo mísu. Tsitsipas prohrál ve 3. kole s fantasticky hrajícím Raonicem. Proč by měl být za kašpara? Felix ani Shapo nepředvedli špatný tenis, prohráli též s dobře hrajícími a nebezpečnými soupeři. Nevidím nikde nějakou šaškárnu. Klidně mi jí můžeš objasnit Ty.

A kolik by sis jich představoval, že jich bude mezi 16 nejlepších? 8 hráčů do 24 let? Pokud ano, tak jsi velmi naivní.
Reagovat
spaniel
:D ty jsi komik. Cely tvuj koment je o tom, ze sis to neprecetl. Vysmiva se hlavne predsezonnim predikcim, ne tem hracum. Je fakt, ze prohrat s Milosem neni ostuda, ale ten vykon byl...asi set, asi uz se videl v souboji o titul. Prohry Shapovalova a FAA ostudou jsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Shapa ano, FAA ne.

Když chce Gulbis hrát, tak má techniku mnohem lepší, než Felda.
Reagovat
PH94
Já jsem si to přečetl. Znovu zopakuji seznam jmen, které jsou stále ve hře: Zverev, Rublev, Kyrgios, Medvedev, Khachanov. Přeber si to jak potřebuješ.
Reagovat
spaniel
Nemam co prebirat...hraje se 3.kolo, to neni uspech ze je polovina jeste v pavouku. Naopak je to neuspech, ze polovina uz neni.
Reagovat
PH94
Kdo mluví o úspěchu? To ty společně s Davosem už předem mluvíte o neúspěchu v půli turnaje.
Reagovat
Davor1
Kde sa vysmievam 18 ročnému klukovi? Akurát konštatujem, že Fucsovics, priemerný tenista ho zničil 3-0, pritom Sinner bol v tom zápase dokonca kurzový favorit a nedávno vyhral turnaj Next gen, takže je jasné, že sa od neho niečo čaká. Ak dostane výprask ako challengerista, tak to rozhodne nie je na pochvalu.

Shapo s Augerom že hrali dobrý tenis? :D Buď si tie zápasy nevidel, alebo tenisu vôbec nerozumieš. Nehovorím, že nemôžu prehrať, ale obaja boli totálni favoriti svojich zápasov a nepredviedli absolútne nič, napriek tomu, že súperi hrali dobre. Od oboch sa čaká útok na najväčšie tituly, to od takého Fucsovicsa ani Gulbisa už asi nikto čakať nebude.
Reagovat
Davor1
Tak ten Kyrgios je dobrý vtip, týpek, ktorý hrá svoje deviate AO je podľa teba Next gen :D Nechceš tam ešte zaradiť aj Thiema a Dimitrova? :D

Khachanov už bol jednou nohou vonku proti Ymerovi, s Kyrgiosom pravdepodobne poletí a to zase len v treťom kole. Nehrá vôbec dobre, bol by zázrak, keby práve on urobil na tom turnaji nejaký zásadný výsledok. Zverev je v hre, lebo ešte nemal kvalitného súpera, ale ten sa trápi neskutočným spôsobom a tiež sa od neho ani viac ako 3-4 kolo nedá čakať. Berrettini, svetová osmička, ďalšie sklamanie.

Pointa je tá, že v osemfinále bude maximálne Medvedev, ak sa tam dostane, a potom možno dvojica Zverev/Rublev, ale obaja majú ťažkých súperov už v treťom kole a nečakám, že obaja postúpia. Toto je vzhľadom k tomu, že tí hráči sú už vo veku, kedy by mali reálne bojovať o tie najväčšie tituly, dosť veľké sklamanie. Len v top8 sú štyria, Medveď, Tsitsipas, Zverev a Berrettini, tesne za desiatkou sú Shapovalov, khachanov a Rublev a neďaleko za nimi Auger. Z tohto množstva sa vo štvrťfinále objaví jeden, maximálne dvaja a možno ani jeden. To je za mňa obrovská slabota.
Reagovat
Mira17
Stejne ti australani fandi millmanovi jenom na oko kazdej v duchu preje rogerovi
Reagovat
sojka1
:-))
Reagovat
Ereinion
Fedex prostě v těch TB dokáže zvednout lvl, je v nich myslím nejlepší v historii...každopádně nic není hotovo, ty noční chladné podmínky mu evidentně moc nevyhovují, narozdíl od Millmana
Reagovat
Mayo
Najlepsi v TB je bezkonkurenčne Novak Djokovic.
Reagovat
Ereinion
v poslední době ano, historicky ne...
Reagovat
spaniel
Diky za tip, jako obvykle nevysel.
1. Roger
2. Ashe
3. Djokovic
12. Nadal

Je fakt, ze v zebricku jsou hodne vysoko skveli servismani, takze Novakovo treti misto je vyborne.
Reagovat
Patik
Ja sa čudujem že Millman sa púšťa s Federerom do prestrelky forehand na forehand..a ešte viac sa čudujem že sa v tých výmenách drží lepšie než Federer.
Reagovat
mahycek
Konečně a už není tak daleko za základní čarou při Millmanově
servisu a hned se to zrychlilo. Proč to dak dělal předtím ?
Musí diktovat hru a rozdávat to k lajnám !
Reagovat
Patik
Tento tiebreak bol nutná povinnosť..kľúčová chvíľa zápasu ktorá možno rozhodla o víťazovi..teraz by mal mať teoreticky momentum na svojej strane..páči sa mi že keď sa Roger zdravo nasere tak tie údery majú väčšiu silu rýchlosť a razanciu..takto by mal hrať väčšinu zápasu a nielen keď mu tečie do topánok.
Reagovat
Kozoroh
Věřil jsem před zápasem, že to dá Miloš ve čtyřech setech a on to zvládl ve třech :) Vedle tradičně silného podání bodoval svou aktivitou na síti a i ve výměnách od baseline měl tak trochu překvapivě navrch. Tsitsipas podal jalový výkon; jak jsem předpokládal, negativně se na něm projevilo vynechané 2. kolo.

Dnes tedy vypadli Tsitsipas i Bautista, kteři byli největšími hrozbami pro No1eho v jeho čtvrtce. S Milošem a Marinem má Novak vynikajicí bilanci a Diego sice umí být nepříjemným protivníkem ve výměnách, ale pokud bude No1e servírovat tak jak dneska, není se čeho bát.
Reagovat
Denis92
Hura. Konecne zopar dobrych uderov a vymien. Tak snad sa nakopne.
Reagovat
ipko
Roger sa trochu chytil, ale vyhrané určite nemá
Reagovat
JCFerrero
Millman pridaj, je to trosku tazsi super ako Pervolakis
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý den pane Federer.

Kde jste byl skoro dva sety?
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý den pane Federer.

Kde jste byl skoro dva sety?
Reagovat
Mayo
Federror fackovací panák.
Reagovat
sojka1
Roger totalne zabrzdeny, nesviha... :-(((
Reagovat
Marduch
trauma z NY?
Reagovat
sojka1
unava materialu, ale uz se mozna sbira, nakrkla jsem ho.... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
Musim rict, ze bych asi byl dneska dost nastvany, jak by dedek rupl...
Millman mi nic nerika, a rad aspon tlacim nejakeho hrace proti nemu, ktereho mam aspon trochu rad, aby to melo smysl...takze doufam, zes ho nakrkla poradne...
Reagovat
sojka1
no ja predevsim netusila, jaky je Millman neprijemny "machr", nesleduju ho, kez by mu dedek ty jeho kratke nohy s ploutvema konecne rozbehal, on uz by se vyhazel.... ;-)
Reagovat
sojka1
a vykazil.... :-)
Reagovat
mahycek
Do tiebreaku bez servisu ? Nebo ho najde ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jediné, co může teď v TB Rogera zachránit je Millmanova obrovská motivace. Je tak přehypovaný, že snad něco posere.
Reagovat
Mayo
Dajte Djokimu rovno pohár.
Reagovat
ipko
no jediná šanca v prdeli, ale aspoň Roger ukázal emócie, takže mu to nie je úplne jedno
Reagovat
Denis92
Millman hra umyselne Federerovi do FH a vychadza mu to. Tak bizarny je tento zapas a Rogerov vykon.
Reagovat
Krisboy
Kvído zaber, kua.
Reagovat
mahycek
Kam chodí pri servisu Millmana ? Až k nápisu Melbourne
To si nevěří, nebo co? Je to nějaký upracovaný pomalý a
ještě večer. Bál jsem se toho a ještě Michal Šíma(komentátor)
blbě kecá.
Reagovat
smazaný uživatel
Millman zahraje na BP nejpřiposranější 1st serve zápasu a Roger to čopne metr do outu, to je neskutečné co tam dneska předvádí.
Reagovat
Patik
toto je presne už to štádium u Federera kedy pohorí v hlave a robí smiešne chyby..má to presne tie príznaky z predošlých turnajov kde vypadol..akurát som čakal že to príde niekedy v osemfinále alebo štvrťfinále..
Reagovat
Denis92
Teraz returny 4m za zakladnou ciarou. Nevie co ma robit, proste to dnes nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Millmanovi tam padá všechno. Je doma, před svými lidmi, nahecovaný jako prase, Federer do toho nemá moc den. Obrovská příležitost na velký výsledek.

Pokud s tím zápasem chce Roger něco udělat, tak musí Millmanovi vzít ten hype, protože to je maras jak si australan věří. Nedělá vůbec chyby, hraje strategicky velmi dobře.
Reagovat
Denis92
Raonic ma velmi prekvapil, este viac ako Cilic. Fakt skvely vykon. Vo vzajomnom zapase favorizujem kanadana.
Reagovat
Davor1
Mne to úplne pripomína minulý rok, aj tam hral skvele, vyfackal Zvereva 3-0 a potom ako gigafavorit ľahol s Pouillem. Ak Čilič zopakuje dnešný výkon, môže ho v pohode poraziť.
Reagovat
Denis92
Beriem na vedomie a nepodam nanho :) Tak ako som dnes vynechal Tsitsipasa a Federera.
Reagovat
Krisboy
Čilič hrál skvěle, s Milošem to bude řežba až budou praskat kosti.
Reagovat
Marduch
Tsitsi out, tak to je upsat jako blázen.
Reagovat
Marduch
upset
Reagovat
spaniel
Urcite to neni takovej upset.
Reagovat
sojka1
Dnes zvlast dobre pomucky asi - rukavek, podperky prstu do bot, bederni pas.... :-)) Mam radost, dobre to bylo!
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Ty aby sis neprisadila.
Reagovat
Tuttovka
Tak jako předchozí dva zápasy vyhrál taky ve třech setech a moc se s tím nesral. Asi dobrý pomůcky na celým turnaji zatím. Myslím si, že jestli předvede tohle, tak ho bude mít Djokovic plnou ric.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak jestli se k nemu dostane, tak se moc neobavam, zeby ho mel Djokovic plnou ric...srb vypada dost sebevedome a v pohode, a jeste nam hlasi, ze to neni optimalni...nevim sice co ma na mysli, ale tak nejak hledam spis v jinych vodach soupere, ktery by ho mohl potrapit natolik, ze toho bude mit plnou ric...
...a jestli bych nekoho nasel, tak jsou ve druhe polovine pavouka, a jeden z nich nema ani zajem o finale, ale o Karlicku, takze asi pocitat, ze se jeste Federer probere.
Reagovat
Krisboy
Miloš is back!!!
Ale na jak dlouho...?
Reagovat
Davor1
Aj minulý rok na AO bol takto back. A potom proti Pouillemu ani nevedel, ako sa volá.
Reagovat
Krisboy
No právě...
Reagovat
Tuttovka
Pokud Roger nezačne hrát víc po lajně z obou úderů, tak to Millman ustojí na středu a on se vyhází. Miloš dneska hraje neskutečně. To co odservíroval a jeho údery z forehandu jsou fakt top. Tsitsipas nehraje špatně, ale proti tomuhle se strašně špatně prosazuje.
Reagovat
JCFerrero
Roginovia neunasaju tak kopu okolo seba :D lahky los
Reagovat
ipko
ale je to neskutočná plácaná, tenis v slow motion
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set je to už trošku lepší, Millman ubral na agresivitě a začíná pinkat, chtělo by to break, potvrdit a v klidu srovnat na 1:1, převzít momentum.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to se přebírá těžko když Roger Millmanovi nahraje a nechá se prohodit jako junior a Millman pak zase řve jako opice.
Reagovat
spaniel
Tak se rozhodni, jestli Millman bez technicky odporně přehazuje sako, nebo hraje agresivně...
Reagovat
Vlk-v-trave
:)))
to nebude lehke rozhodovani.
Reagovat
misa
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám potřebu. Tvé setrvání na TP spočívá v napadání a zpochybňování každého příspěvku, nebo slova. Nejvtipnější na tom, že si myslíš, jak nejsi chytrý a hustý. Přičemž jsi obyčejný internetový trol s beďarama na xichtu.
Reagovat
spaniel
Jiste kriva hubo...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom ukazuješ svou hloupost, radši se na to vyser a piš do internetových diskuzí, to ti jde nejlépe. Reálný život nech normálním lidem. Maj sa.
Reagovat
JCFerrero
Sa precitaj co vsetko pises, vsak ty si jeden chory zaslepeny magor.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ty se tady nevyjadřuj. Tenisportal pro retardy je na jiné adrese.
Reagovat
JCFerrero
Ale normalne ta uz chapem, ty si uplne chory na hlavu. Patik, ty a spaniel, ja vam to ani nemam za zle, nemozete za demenciu.
Reagovat
smazaný uživatel
Když nás chápeš, tak jsi chorý taky. Vítej v klubu.
Reagovat
spaniel
Mám se vysrat na internetové diskuse a raději psát do internetových diskuí? Ok, to dává smysl...
Reagovat
smazaný uživatel
To je přesně ono. Napadání příspěvků, hledání překlepů a následné hejtování. Více méně jsi potvrdil to, co si myslím celou dobu.
Reagovat
spaniel
Ale ja nemusim hledat kamilku...staci si nahodne vybrat jakykoliv tvuj prispevek a prace je hotova.
Reagovat
smazaný uživatel
Dej se do pohody. Příjdeš mi strašně nasraný.
Reagovat
Davor1
"Přičemž jsi obyčejný internetový trol s beďarama na xichtu."

Od Kamilka by som to bral ako lichôtku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Však ano, já jsem škaredý a hloupý a nedělám ze sebe chytráka. Takže mám čistý stůl.
Reagovat
Krisboy
Opičí prdel Kamilos už ani neví, co říká. Má svůj vlastní svět, tak mu ho přejte a nelezte mu tam. Nerušte jim domácí pohodu s foreskinem.
Reagovat
mahycek
Takže na Eurosport 2 dali Super G místo Tsitsiho a Miloše a
na E 1 zatím máme nevýrazného Rogera...
Reagovat
Patik
Ako ja nemám rád prehadzovačov a vracačov na kurte..to je tenisová plieseň..to by mali byť tri kategórie normálne..v jednej Millman Bautista Simon Nadal Murray..v druhej Servismani..Isner Karlovič Opelka..a v tretej hráči ktorí majú nejakú iniciatívu hrať a tvoriť hru..Federer zase znižuje laťku a koleduje si o vypadnutie v treťom kole.
Reagovat
spaniel
To jsou kecy...Millman nemá pohyb na to, aby vracel a pinkal. Hraje razantně a ROger dělá kvanta chyb a není schopný ho zatlačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Millman je ultranahecovaný, bije se do hrudi jako orangutan.
Reagovat
Patik
Nemá pohyb nato aby vracal a pinkal ? pokiaľ Federer nepritlačí tak Millman len prehadzuje..celé to je len o tom čo Federer pokazí..
Reagovat
spaniel
Ze jsi tatar, jsi tady dokazal uz tisickrat... Tady pises, ze je prehazuje a kousek niz ze vytahl ultragalakticky tenis na Rogera :D
Reagovat
Patik
ultragalaktický tenis v tom zmysle že všetko vráti a nič nepokazí..on sám ani neziskáva body svojím pričinením teda aspoň väčšinu bodov má z toho že Federer sa snaží tvoriť ako vždy ale strašne kazí.
Reagovat
PH94
A další kategorii by mohli tvořit exoti...počínaje tebou
Reagovat
JCFerrero
A fanusikov rozdelit na extradementov a nad extradementmi su rogi fans
Reagovat
spaniel
V ktere pomocne skole uci, ze skupina se rozdeli na jednu skupinu?
Reagovat
annah
Teda Rogere... Doufala jsem v semifinále, a ty že by už ve třetím kole? Saaakra...
Reagovat
steve79
Co to s tím Rogerem je ??
Reagovat
Denis92
TO co bolo za game. Hotovo, dneska konci.
Reagovat
ipko
úplne nepoberám, toto prekonalo naozaj všetko
Reagovat
smazaný uživatel
Millman má jasnou strategii. Vracet, vracet, vracet. Nic jiného nedělá. Odporný tenis, ale účinný.
Reagovat
ttopi
Djokovic style.
Reagovat
smazaný uživatel
To není úplně Djokovič style tohle, tohle je čistý humus, Djokovič má alespoň nějakou techniku, Millman přehazuje sako.
Reagovat
ttopi
V tom pripade to nemuze dlouhodobe vychazet.
Reagovat
ipko
ale ten posledný game Millman nemusel okrem toho úvodného fiftínu urobiť vôbec nič.. DF a dve chyby Rogera hned z druhého úderu
Reagovat
Patik
Millman hrá zase ultragalaktický tenis ktorý schováva celú sezónu a vytiahne ho len keď hrá s Federerom.
Reagovat
dappe
Nepovedl se mu začátek zápasu, může se rozehrát. Určitě nekončí kvůli jednomu nepovedenému setu.
Reagovat
ipko
ale to sú katastrofálne chyby
Reagovat
ipko
brejk naspäť, ale Rogerovi niečo chýba v tých výmenách, úplne bez agresivity.. ale Millmana by mohol ťahať k sieti
Reagovat
smazaný uživatel
0:40 opět, je bez servisu, ale úplně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten proměněný BB od Rogera to byl jinačí HOT SHOT
Reagovat
Tuttovka
Ten Tsitsipas mi přijde úplně vyvedený z konceptu. Raonic hraje dost dobře na svoje poměry. Millman nastoupil do zápasu s jasným plánem zeď :D. To je hrozné jak jenom čeká, až se Roger vyhází, ale nebude to s ním jednoduché.
Reagovat
mahycek
Federer špatně vstoupil do zápasu. Millman zatím bezchybný
a ještě se směje. Hraje se ale na tři vítězné.
Reagovat
Denis92
Tak to vyzera ze Roger si dnes vybral svoj horsi zapas a navyse zatial velmi dobry super. Ak sa vyrazne nezlepsi, tak ho dnes Milmann posle opat domov z GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje absolutně hrozně. Buď má špatný den, nebo mu něco nesedí. To jsou míče liftem na střed kurtu, které normálně téměř nehraje. Chyby, forehand žádný. No aby to nebyl jeho last match.
Reagovat
ipko
čistá stena
Reagovat
RF46
Asi si zvyka na odskoky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska poloviční, snad se trošku vzpamatuje. Millman je nahecovaný jako na finále olympiády. To bude těžký oříšek.
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
A už to začíná.
Reagovat
Vlk-v-trave
Co, uz se potis, walkovere Schwartzmana...?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečné nervy. :)
Reagovat
stopan
No federer zacina velmi pekne, problemy na servise, hadam si dnes nevybral black out.
Reagovat
Vlk-v-trave
Toz tak, antukovy tenis na hardu...je celkem fajn:)
Horsi to bylo uz s tim TB...Kvido chytl tajbrejkoveho kanara, Fogna celkem sebevedomy.
Reagovat
Kozoroh
Tsitsipasův křižný prohoz, kterým odvrátil 4. setbol, byl famózní, ale v konečném součtu nepomohl Tsitsipasovi odvrátit ztrátu 2. setu.
Reagovat
Krisboy
Fabio solidní tiebreak :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ani nehovor, clovek sedi v praci, poprve jedu ALT+TAB, jinak nemam cas ani naladu, a celkem dost prace, tak kdyz uz mame ten zapasovy hit......a pak se dockam tohodle:D)
Reagovat
Krisboy
Já viděl jenom závěr a ten SB, to byla masterclass, to se musí uznat. Fouňa když chce, je radost se na něj dívat. Ale každopádně tipuju pětiseťák.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jo, Fognini kdyz chce, tak je to dost skvely hrac...takze jak s nim Pella rupne, neni to traga...a na petisetak to nevidim... jestli urve Kviso set, tak to bude pekny vykon, na vic to podle mne, aspon dle prvniho setu nevypada, ted na cislech je uz s brejkem v zadech...
Reagovat
Krisboy
Hm, na pět setů to fák nevypadá. Ale kdo jiný by mohl otočit takhle nepříznivej stav, než právě Kvído?
Reagovat
Krisboy
Ha - rebrejk!
Reagovat
Vlk-v-trave
Druhy set uz nesleduji...uz to casove nedavam...takze doufam, ze Fabio chytne nerva:)))
Jinak Kvido bali...
Reagovat
mahycek
A je tady Millman a zase v noci, jak v New Yorku.
Bude to pomalejší než ve dne. Jak říkal Roger , po třech
gamech už míče tak nelétají i vzhledem povrchu v noci.
Tak si přejme, ať si zahraje zase přes den, jak sám chtěl.
Reagovat
Davor1
Cicipas vyzerá, že ho postihol syndróm víťaza turnaja majstrov. Už na ATP cupe bol jalový a dnes absolútne netuší. Prehrať s Raoničom nie je hanba, ale ten výkon na hanbu je.
Reagovat
smazaný uživatel
Rupnout v třetím kole a propadnou se žebříčkem mu jenom pomůže. Je otázka, zda si z toho něco vezme, nebo se bude vymlouvat na celý svět jako třeba Zverev.
Reagovat
spaniel
Mne se i zda, ze hraci nextgen si nejak neuvedomuji, ze jejich vyzvou neni jen big 3...ze tam byli hraci, kteri za nimi byli o chlup a proti kterým museli podat 100% vykon. Ze se nestaci soustredit na big 3 a pripadnou vyhrou si ziskat slavu...ostatni se neporazi sami a je jich spousta dobrych, proti ktermym musi chtit a makat setjne tvrde.
Reagovat
Cico93
Na tom bude kus pravdy...
Reagovat
Vlk-v-trave
Kvido se dal trapi na servu, takze muze pomalu kupovat letenku do Cordoby:)
Postup se muze povest asi jen jak Fabio chytne cholerickou vlnu a svihne mu...jinak to asi dnes nepujde...:)))
Reagovat
Kozoroh
Stefanosovi se vymstil náběh na síť, Miloš zahrál důrazný return, který jen tak tak Stef umístil do kurtu a pro Miloše pak už bylo snadné brejkbol proměnit. Před chvíli Miloš brejk potvrdil a je k mé spokojenosti lepším hráčem na kurtu, i na síti je úspěšnější.
Reagovat
stopan
tak tstsipas posobi na kurte akoby dva dni nejedol, a ten backhand chyba tomu razancia, je to take ako muuray z forhandu, na udrzbu, iba prehadzovanie, s tym nemoze uspiet.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Tsitsipase je tohle obrovská challenge, jsem zvědavý, jak to zvládne.

Prohrává o set a brejk, na GS kde obhajuje semifinále, fanoušci ho tlačí. Moc mě zajímá zda to zvládne mentálně a zápas otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas nemá dneska nic navíc, nic. Stojí na BL a vrací, Miloš tam s ním trénuje jako s terčem, nemá vůbec momentum a dle mého už ani sám nevěří, že může vyhrát. Pokud Miloš doklepe druhý set, tak je dle mého hotovo.
Reagovat
spaniel
Jsem zvedav zda si Tsitsi poradi... Milos umi trapit a i ti nej museli podat top vykon, aby si s nim poradili. Stefanos to ma 1:2 s Isnerem, 1:1 s Karlovicem... Jenze Milos umi i odzadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to říkám dva dny. Pro Tsitsipase je tohle šílený matchup. Jde z Carusa na Raoniče, to je jako přesednout z kola do Ferrari.
Reagovat
spaniel
Jo, rikas to dva dny a pred hodinou napises, ze Agut by neprosel pres Tsitsipase.
Reagovat
smazaný uživatel
Neprošel. Jednak nebyl 100% a jeho pinkačku by Tsitsipas dle mého přehrál.
Reagovat
woody
jojo známe tvé názory, takovej kamvítrplášťák...
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň mám svůj a neopisuji je od jiných. :) takový jakodítěnahřišti
Reagovat
Kozoroh
Miloš teď chytil draka, Stefanův úder mířil do debl. koridoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Miloš ho tam mlátí jako juniora.
Reagovat
Krisboy
To svědčí o velkém seběvědomí. Stefan už balí kufry :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Coz me dost stve, doufal jsem pred zapasem, ze tohle ten tsitsipas nejak zvladne, pomuckare fakt nejak nemusim...
...ale jeste neni doma:), jak by se povedl ted ten TB...tak proc ne obrat:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak a Stefan je doma:) Uz je po MB.
Reagovat
smazaný uživatel
7:6,6:7,6:7,7:6,7:6
Reagovat
smazaný uživatel
Hohooo.

To je solidní matchup. Miloš vypadá hodně nazuřeně.
Reagovat
paddy
Jen asi o 2 sety a 5 TB méně, ale jinak do puntíku platí :)
Reagovat
mahycek
Zvuk a obraz už srovnali. Čilič zase v pěti setech, ale
v dalším případném pětiseťáku už to nedá. Pokud tedy Raoniče,
nebi Tsitsiho neporazí ve třech. To se ani náhodou nestane.
Nevím proč, ale tuším , že Miloš vyhraje.
A s tím Djokovým suprovým výkonem bych trochu brzdil. Kdo
byl dneska na druhé straně ? Myslim, že to byl zbytečný
zápas, který mnoho neřekl.
Reagovat
Vlk-v-trave
princezna nedosla dal nez Gulbis:)
Reagovat
Kozoroh
Dobrá zpráva pro No1eho - Bautista vypadl :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Vcera v rozhovoru pro SPA NOVINARE, Bautista rikal ze se neciti dobre...takze vase Djokoland obavy byly asi spis zbytecne, vcetne radosti, ze vyhuci...
Reagovat
Krisboy
Prohrát dva sety 4:6 a 0:6, na to není zvyklej ani ze zápasů s Big3. Zřejmě opravdu nebyl úplně fit.
Reagovat
steve79
Djokovič dnes supr výkon.
Reagovat
mahycek
Zase mají na Eurosportu 1 špatnou synchronizaci zvuku a
obrazu. Chvilku to měli špatně u Raonič vs Tsitsi, ale tam
už to dali do pořádku. Mimochodem, také víc věřím Milošovi.
Reagovat
Kozoroh
No1e dnes exceloval na servisu, 16 trefených es, pouze 8 ztracených míčů ve svých servírovacích gemech, Japonci nabídl jen jeden brejkbol, a to až v závěru utkání. Co se returnu týče, kdykoliv zabral, tak prolomil Nishiokův servis. Dnes tedy naprostá spokojenost s Djokovým výkonem a už teď se těším na mač s Diegem :-)
Reagovat
spaniel
Vamos princezna (sorry gigine)... Chci hrace, ktery je pro Novaka spatny matchup, pokud se tam někdo z těchto dvou dostane...Cilic je Novakův otloukánek.
Reagovat
smazaný uživatel
Dlouhá cesta k Novakovi, ten má walkover Schwartzmana a princezna nepřejde přes Tsitsipase.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja ti dam takovy walkover Schwartzmana..., dacane jeden..., BeTrojkovy...:)
Pockej az nastoupi turistuv sverenec Mlynar na kurt, se zapotis:)))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem zvědavý, protože ty dva zápasy Millmana na AO by zapadly i na WTA v Miami. Průměr 50 UE a tragédie z obou stran. Millman byl méně tragický, tak vyhrál.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja na to zvedavy nejsem...je to turistuv kun...
Cekam na Pella x Fognini...
Reagovat
Kozoroh
Nějak se tady zapomíná na Raoniče. Já mu dneska v zápase proti Tsitsimu věřím, Stefanos s ním ještě nikdy nehrál a Miloš má dobrou historii výsledků na AO, dvakrát porazil Wawrinku a dostal do pěti setů Murrayho před čtyřmi lety. Stefanos v 2. kole nehrál a to by mu mohlo uškodit na herním rytmu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Doufam, ze Stefan toho pomuckare posle na letiste ve trech.
Reagovat
spaniel
Presne tak...pry neprejde pres Tsitsipase :)
Reagovat
Kozoroh
Vypadá to dobře, Marin vede 4:2 v pátém s brejkem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nole přesvědčivý výkon, ale s tím servisem bych byl opatrný, ani jeden ze tří soupeřů neměl bůh ví jak dobrý return.

Jsem zklamaný za Nishioku, byl to můj černý koník turnaje, věřil jsem, že Noleho trošku potrápí, dostane třeba do TB, hru na to 100% má.

Ale dneska to byl oproti zápasu s Evansem 20% Nishioka, nenašel vůbec svou hru a celý zápas se trápil. Škoda.
Reagovat
JCFerrero
Roger a Nole maju fakt tazky los, Nadal zase uplne lahky, vzdy ma stastie hajzel spanielsky.
Reagovat
smazaný uživatel
Příspěvek k tématu. Smekám.

Zkus neurol, ten pomáhá.
Reagovat
Andrew89
lol...čtu tu zas nějaký nářek a pláč...
Reagovat
turista
Tak silné slovo bych nepoužil. Ale má často štěstí, které ale přeje připraveným.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist