Djokovič: Syna plně podporuju v hraní tenisu. Ale chci být hlavně dobrý táta

4. 7. 2022, 10:21
Aktuality 33
Vítěz dvaceti grandslamů Novak Djokovič udělá všechno pro to, aby podpořil syna v hraní tenisu. Nechce do něj ale teprve sedmiletého Stefana tlačit.
Profily hráčů
Novak Djokovič a syn Stefan

"Jakmile mám čas, snažím se s ním hrát, protože momentálně je do tenisu naprosto zažraný," řekl Djokovič novinářům poté, co v neděli ve čtvrtém kole Wimbledonu vyřadil Nizozemce Tima van Rijthovena.

Bývalý první hráč světa reagoval na video, kde hraje se synem, které nedávno zveřejnil na sociálních sítích. Djokovič také v květnu uvedl, že ve stejný den, kdy získal titul v Římě, jeho syn vyhrál první dětský turnaj.

"Teď ho zajímá úplně všechno, co je spojené s tenisem. A já udělám všechno pro to, abych mu pomohl, pokud se mu v budoucnu bude chtít věnovat i profesionálně," přidal Djokovič.

"Ale je předčasné o tom takhle mluvit. Vždyť mu není ani osm let," řekl šestinásobný wimbledonský šampion. "Na prvním místě chci být dobrým tátou, a aby si užíval života. A také bych byl rád, kdyby vyzkoušel i jiné sporty než tenis," prohlásil Djokovič.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

33
Přidat komentář
soloo
tak to ma zajima po kom bude syn či po Novakovi alebo Srdjanovi smile
Reagovat
Nola
po maminke predsa, pekny
Reagovat
soloo
ako povahovo, vime aky je Srdjan smile
Reagovat
Nola
ja maleho nepoznam a aku bude mat povahu v buducnosti neviem, nie som jasnovidec smile
Reagovat
brixner
Ber to tak, že malej má aspoň votce a umí to s pálkou - to je docela OK!smile
Reagovat
Nola
podla mojho nazoru, je vzdy ista iba matka smile
Reagovat
brixner
To je jako když se ptá kámoška kámošky:
"Helé, ty si fakt v jináči?"
A kámoška vodpoví:
"No sem, ale nevim, jestli je to vůbec moje!"

smilesmile
Reagovat
Martan1
No je to tak, že dítě věří, matka ví a otec doufá smile
Reagovat
Martan1
No ale onehdá se přece malej klučina těšil na to že se vyfotí s Rafaelem ....tak nevím..smile
Reagovat
annah
Hlavně aby nebyl po dědovi. To bych mu fakt nepřála.
Reagovat
Marduch
Jeho vzorem je ale Rafa. Forehandové laso to jen potvrzuje smile
Reagovat
Vlk-v-trave
A ja myslel, ze Edberg:) Kdys je to Stefan...
Reagovat
Marduch
Je to malý Srdjan, co má za vzor Rafu. Chudák Djokersmile
Reagovat
Vlk-v-trave
No horsi jak by mel za vzor Federera :D
Reagovat
No-le
Ne,ne. Tohle horší, jak píše Marduchsmile
Reagovat
Tennisfan77
Koho Djokovič nesnáší více? Nadala, nebo Federera?smile
Reagovat
Marduch
Nechápeš, to jsou glosky na Srdjana
Reagovat
Tennisfan77
Chápu, ale obecně by mě zajímala odpověď.
Reagovat
expert69
Určitě federera a Federer jeho. Tam ty drama situace byly.
Reagovat
Marduch
Manipulativni dotaz, a možná ty sám si to do něj projektuješ. Určitě tatko Srdjan žárlí na Federera kvůli popularitě atd, to je fakt. Jinak nevím, jak tomu bylo před 2012, od kdy tenis sleduju, ale podle mě spíš Rafa a Fedex nemají moc rádi Djokoviče. Jednak proto, že začali prohrávat s hráčem, co je na kurtu občas svéráz, psycho a mačo a jednak v poslednich letech kalí vodu i mimo kurt např. aktivitami narušujícimi status quo mezi hráči, atp a majiteli turnajů, z čehož konformni duo Fedal nebylo vůbec nadšeno.
Reagovat
expert69
S tím souhlasím, ale víc zášti tam bylo z fedexovy strany než z rafovy. Tam i ty týmové štáby si vyměnily pár vzkazů. Novak v tom ale taky není nevině a jde tam taky i o kecy jeho týmu resp. rodičů. Několikrát osobně napadali fedala. Další věc je neustále vyplakavání právě ze strany djoka nebo spíš jeho týmu do médií.
Reagovat
Nola
Fedala asi nie, skor Federera - Srdjan, Nadal so strykom to ale vzali v poslednej dobe do svojich ruk a napadaju Novaka od minuleho AO pravidelne, zbytok napadania je riadeny potichu mediami, uz davno - pradavno - pred kazdym GS.... Novak je sice nervak, ma to dane v genoch, ale dokazal to nejak prekonat, ja byt nim, tak uz davno nehram, lebo by som niekomu istotne rozbila hubu
Reagovat
Martan1
Novak není nervák, je temperamentní jako každý obyvatel středomoří. Nervák je třeba Kyrgios nebo Tsitsipas (u toho to není tak poznat) Bylo by hezký vidět Novaka jak Kyrgiose poráží ve finále, to by byl match. Když tam ale místo něj bude náhodou Rafael tak ...tak už to tak zábavný nebude nó..
Reagovat
Martan1
Fandím Nadalovi ale vím kde má limity a tím limitem je určitě Novak na trávě
Reagovat
Ondrej2280
chudak Nole, takto ho vsetci napadaju:)))) jezis a maria...))))
Reagovat
Nola
tlieskam, smilesmile
Reagovat
expert69
Naposledy pamatuju něco z úst noletymu o tom jak je nadal slabý a nemá proti nolemu šanci. Pak nole dostal výprask. Nadal osobně novaka nijak zvlášť nenapadal. Maximálně skrze vakcínu.
Reagovat
expert69
Jinak částečně chápu novaka, co se fanoušků a médií týče. Tam to je hodně proti němu někdy až na sílu. Ale novak se několikrát pustil proti proudu a hold tak to bývá.
Reagovat
Nola
to teda neviem, ale vlani na AO povedal Nadal aj stryko, ze ma odstupit, ked je zraneny..... a tento rok to zaduplovali, kvoli covidu, Novak sa nikdy verejne k Rafovi ani Fedexovi nevyjadroval, tu sa vzdy riesil iba jeho otec, ktory ma zrejme ochranarske sklony a zbytocne svojmu synovi ublizuje.... tych hanlivych clankov co vyslo o Novakovi, to nie je na film, ale na celorocny serial
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Marduch
Goran před finále RG2020? To bych ale vůbec nezahrnoval do tohoto tématu.. On se očividně cítil podle posledních zápasu a treninku Noleho dost na vlně, tak utrousil, že si nedokáže představit, že by Nole mohl ve finale s Rafou prohrát.. Působilo to nevhodně před finále a hloupě po něm :-)
Reagovat
expert69
No právě... Kvůli těmto proslovům z jeho štábu a jeho vystupování na kurtu, kde se chová někdy jako sociopat, se mi strašně zprotivil za poslední roky. Pamatuju, že kolem roků 2010,2011 možná 2012, sem ho měl dost v oblibě.
Reagovat
Martan1
Novak není máčo vůbec. Je vyrovnanej.Nechce držet v tenise starý pořádky tak víc asi pro tuhle záležitost
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist