Halepová kvůli zranění lýtka nebude ve Wimbledonu obhajovat titul

25. 6. 2021, 11:06
Aktuality 5
Simona Halepová nebude ve Wimbledonu obhajovat předloňský triumf. Rumunská jednička se pořadatelům před dnešním losováním omluvila kvůli zranění lýtka. Svůj poslední soutěžní zápas odehrála v polovině května na antuce v Římě, v němž vzdala Angelique Kerberové.
Profily hráčů

"S velkou lítostí oznamuju, že se nezúčastním letošního Wimbledonu. Ještě jsem stoprocentně nedoléčila zranění lýtka," řekla 29letá Rumunka, jež musela vynechat i nedávné French Open.

"Dala jsem tomu maximum, abych mohla ve Wimbledonu hrát. Moje tělo bohužel nespolupracovalo a krásné vzpomínky z předloňského ročníku si připomenu až v příštím roce. Vážně mě mrzí, že jsem se takto musela rozhodnout. Vynechat poslední dva grandslamy je pro mě náročné psychicky i fyzicky," dodala Halepová, která předloni ve Wimbledonu slavila svůj druhý grandslamový triumf.

Světová trojka Halepová tak v žebříčku ztratí 2 000 bodů za předloňské vítězství a může po skončení Wimbledonu vypadnout z elitní desítky žebříčku WTA.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
paddy
V rozhovoru přiznala, že kvůli kariéře podstoupila zmenšení prsou a byla to největší obět. V r. 2010 se to projevilo malým sebevědomím na kurtech.

Nakonec se to vyplatilo smile

Jak by řekl Ujfaluši "nic jsem neplatil a ta částka absolutně nesouhlasí" smile smile

https://www.youtube.com/watch?v=xFxJtuHx0Vo
Reagovat
Titan
Proč by něco přiznávala? O tom se tenkrát všeobecně vědělo a ona to nikdy netajila...
Reagovat
paddy
jasně operace se věděla, ale teď přiznala tu druhou část se sebevědomím
Reagovat
Mony
Hezký, že bere své tělo jako svůj nástroj, ne svoji identitu.. Nejblbejsi načasování zranění, ale pauza snad prodlouží karieru
Reagovat
Blondie
Smolný rok pro Simonu :(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist