Halepová po operaci nosu do sezony už nenaskočí. Uvidíme se na kurtech v příštím roce, vzkázala

15. 9. 2022, 14:40
Aktuality 7
Bývalá světová jednička Simona Halepová se po operaci nosu už letos na kurtu neobjeví. Dvojnásobná grandslamová vítězka se podrobila zákroku po US Open, na němž vypadla hned v prvním kole s Ukrajinkou Darijou Snigurovou.
Profily hráčů
Simona Halepová (© AFP)

"Má sezona 2022 je u konce. Uvidíme se na kurtech v roce 2023. Cítím, že toho stále mohou v tenise hodně předvést a pořád mám své cíle," napsala 30letá Rumunka na Twitteru ke své fotografii se zabandážovaným nosem.

Operací nosu se rozhodla vyřešit své dlouhodobé problémy s dýcháním. "Cítila jsem, že teď je na to ten správný okamžik a že je také čas na to udělat něco pro sebe jako člověka. Mělo to i estetické důvody," přiznala vítězka Roland Garros 2018 a Wimbledonu 2019.

V dlouhém příspěvku Halepová uvedla, že letos v únoru uvažovala o konci kariéry. Byla v té době ve třetí desítce žebříčku a nevěřila, že by se mohla vrátit do Top 10. Za to, že se jí to povedlo a nyní je devátá, poděkovala novému kouči Patricku Morautogluovi. "Díky němu jsem začala věřit, že zase mohu hrát dobrý tenis," řekla Halepová, jež letos vyhrála dva turnaje a postoupila do semifinále Wimbledonu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mony
Jednou má velká prsa, tak jde na operaci. Ted zase velký nos, tak jde na operaci..Co má ještě velkého?
Reagovat
Mony
1 konkurentka o TM odpadla. Tak se Kájo,Petro,Báro snažte!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Simonka
a) si dala do nosu
b) strkala nos do čeho neměla
c) si neviděla na špičku nosu

smile
Reagovat
paddy
d) nemohla rozdýchat prohru v 1k na USO smile
Reagovat
vergus
e) dostala od PM do nosu
Reagovat
com
no mela celkem slusnou sanci se kvalifikovat na TM, ale tak asi nechce riskovat, ze ji nekdo trefi do novyho nosanku smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist