Hlaváčková zpovídá Berdycha: Llodra není můj favorit

18. 9. 2012, 15:12
Téma 81
Vídáme se na kurtech, v šatnách, v restauraci. A teď i jinak: občas někoho z kolegů překvapím s diktafonem v ruce a s následujícími otázkami. Tak jako Tomáše Berdycha (27) při letošním French Open; sešli jsme se na Champs-Élysées a Tomáš mi krom jiného prozradil i to, jaký talisman nosí v tašce.
Tomáš Berdych (© Martin Sidorják)

Se kterým hráčem/hráčkou bys chtěl ztroskotat na pustém ostrově?
„To je složité říct... Vidím hráče spíš jako soupeře než kamarády, ale asi bych si vybral Lukasze Kubota. Každopádně vím, že bych tam nechtěl zůstat s Michaelem Llodrou, to není zrovna můj favorit.“ (směje se)

Co sis koupil za první pořádné prize money?
„Auto. Černé BMW 5.“

Co si myslíš, že budeš dělat, až ti bude padesát?
„Doufám, že budu zdravý a budu si moct v pohodě užívat rodinu a případně dělat něco, co mě bude bavit a naplňovat.“

Na který turnaj se vždycky nejvíc těšíš kvůli rozptýlení?
„Na US Open. New York je pro mě pokaždé zážitek, v dobrém i ve špatném. Strávit tam čtrnáct dnů za rok je prostě fajn.“

Tvůj nejlepší zápas v životě?
„Asi myslíš vyhraný – výhra nad Federerem ve čtvrtfinále Wimbledonu 2010. A prohraný ten finálový tamtéž s Nadalem.“

Máš ve vybavení nějakou specialitu nebo zajímavost?
„Pověrčivý sice nejsem, přesto mám v tašce talisman, který mi dala přítelkyně. Je to maličká gumová kačenka a musím říct, že zatím dost funguje.“ (usmívá se)

Kdybys mohl stvořit dokonalého tenistu, jaké údery a od kterých hráčů by sis vypůjčil?
„Vybral bych Djokovičův pohyb, Isnerův servis, Nadalův bekhend, svůj forhend a Llodrovy voleje.“

V zářijovém čísle Tennis Areny dále najdete:

Tennis Arena 09/2012 Zpravodajství, zajímavosti a reportáž z olympijského Wimbledonu
Téma o konci kariéry; tenisté jen těžko hledají druhý smysl života
• Malý český Wimbledon aneb Pardubická juniorka má stále prestiž
• Děti milují hry – reportáž z letního dětského kempu
Psycholožka radí: Vizualizujte si úspěchy a vaše hra se zlepší

...a další zajímavosti a exkluzivní fotografie


Který sport nejraději sleduješ jako divák? Lákal by tě, kdybys nehrál tenis?

„Mám rád rychlá auta, ať už jsou to formule nebo něco jiného. Ale sám bych se se svou výškou do závodního auta těžko vešel, takže bych musel hledat něco jiného. Na hokej bych se asi hodil víc.“

Jak by probíhal tvůj ideální den volna?
„Nejlíp někde daleko od tenisu, u vody a v teple, takže nejlíp někde na pláži a s přítelkyní.“

Jaké je tvoje vysněné bydlení?
„Ideální by bylo, kdybych měl dva domovy a mohl rok rozdělit tak, abych trávil pár měsíců v jednom a pár ve druhém. Jedno bydlení by bylo zcela jistě v Česku, o tom mám jasno, ale kde by bylo to druhé, to jsem zatím nevymyslel.“ (s úsměvem)

Máš nějaký životní sen?
„Jelikož je tenis pořád na prvním místě, tak řeknu tenisový sen – vyhrát grandslam.“

Tvoje největší vášeň, hobby?
„Sbírám hodinky. Začal jsem s tím úplnou náhodou; po olympiádě v Aténách v roce 2004 jsem se odměnil za výhru nad Federerem a koupil si Omegy. A protože jsem v tom pokračoval a za každý další úspěch si koupím pěkné hodinky, vznikla z toho sbírka. (usmívá se) Mám v ní třeba jedny Ullysse Nardin ze stokusové série – podařilo se mi sehnat číslo 1. Pak mám jedny pěkné od značky Hublot, edice Manchester United, jsem totiž jejich fanoušek. Ale asi nejcennější jsou ty zatím poslední. Je to značka Panerai, model bronzo. Mezi sběrateli by to měl být hodně ceněný kousek, je jich jen tisíc kusů a jsou z bronzu, což není obvyklé. Už po roce jsou všechny vyprodané a zdvojnásobily hodnotu.“

Jaké je tvoje nejoblíbenější letiště a hotel?
„Letiště ve Vídni, přijde mi nejméně problematické. A hotel? Před dvěma lety jsem hrál exhibici v Číně v takovém malém Las Vegas, bylo to jediné místo, kde se směly hrát hazardní hry. A hotel, který mi hodně připomínal The Venetian Resort Hotel Casino právě v Las Vegas, na mě udělal velký dojem; rozlohou, luxusem, prostě vším…“

Která kniha (nebo film) tě v poslední době nejvíc zaujala?
„Detektivní trilogie Stiega Larssona Milénium. A ve filmech "fandím" Denzelu Washingtonovi.“

Tomáše Berdycha zpovídala Andrea Hlaváčková,
vítězka čtyřhry na loňském French Open a stříbrná medailistka z OH v Londýně

pva, Tennis Arena, Andrea Hlaváčková

Komentáře

81
Přidat komentář
smazaný uživatel
Škoda, že tu nikdo nezmínil servis Andyho Roddicka :-(

Zaujala mě Tomášova záliba v hodinkách, hezky o tom mluví, a komu fandí ve filmu, mohl říct nějakou ženu, ale vybral si dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna věc ale, hráči nemůžou uprostřed výměny vyměnit raketu. Rakety které umožňují střílet zase neumožňují takový cit pro balon. Atd. Takže Isner by raketou Federera nezahrál svůj servis a Federer by asi nezahrál citový balon z forhendu raketou Berdycha nebo třeba Murrayho. A Nadal by neroztočil tolik balon raketou Del Potra.
Reagovat
smazaný uživatel
když už tu taháte i starší jména, divím se, že nikdo nenapsal servis Gorana Ivaniševiče nebo Borise Beckera, voleje Pata Raftera nebo znovu Beckera, forehand Ivana Lendla, bojovnost a fyzičku Michaela Changa.

Jinak kdybych měl vzít současné hráče ve zkratce, tak 1.servis Isner, 2.servis Federer, forehand Del Potro, backhand Djokovič, pohyb Murray, psychika či bojovnost Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to měl napsaný. :-)
1.servis - Ivaniševič
2.servis - Edberg
forehand - Del Potro
backhand - Djokovič
volej - Rafter
pohyb - Mečíř
taktika - Lendl
return - Djokovič/Mečíř
Reagovat
spaniel
Mně se taky Del Potrův FH líbí, ale on potřebuje ideální bal=on, aby vystřelil tu svoji pumelici. V běžné forehandové výměně, kde nemá čas ho Roger forehandem přetlačí. Jinak ja zahraničním fóru porovnání forehandů Del Potra a Berdycha vyznělo pre Tomáše.

Je to něco jako GOnzales, měl šílený forehand, ale musel být v náladě. Kdyby ho dokázal trefovat běžně jako v těchto momentech, asi by to byl nej forehand všech dob. Ale to on nedokázal. To samé třeba Monfils, taky dokáže vystřelit 180kmh FH, ale jednou za zápas, možná ani to ne. Proto myslím, že ani DelPo, ani Feňa, ani Monfils nemají ten nej FH a proto stavím Federera nad ně, protože to byl právě forehand, co mu vynesl úspěchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tisíc lidí, tisíc chutí. Asi se nedá objektivně říct, co je opravdu lepší. A v podstatě se k tomu tématu ani nedá psát moc argumentů.
Reagovat
J.M.
Ano, se staršími jmény to pak vypadá úplně jinak. Ale těžko se to srovnává - zrovna ten Ivaniševič pořád pro mě zůstává jako takové zjevení, až komicky mimozemský servis, přitom aspoň z hlediska rychlosti dnešním servismanům nemůže konkurovat. Vzpomínky jsou někdy zavádějící. Nebo ten Mečíř, když se na nějaký jeho zápas podívám dnes... Člověk by si měl zážitky uchovat tak jak je zažíval kdysi. :-)

Ale můj žebříček napříč generacemi:

Forhend: Federer
Bekhend: Agassi
Čop: Rosewall
1. servis: Ivaniševič
2. servis: Sampras
Voleje: Rafter
Forhendová smeč: Sampras
Bekhendová smeč: Federer, Rafter
Pohyb: Murray, Djokovič
Práce nohou: Federer
Chytrost: Mečíř (ale to jsou ty vzpomínky), Djokovič
Reagovat
spaniel
FH: Federer
BH: Agassi/Murray/Nole
Servis: 1.Isner, 2.Federer/Sampras
Voleje: Sampras/Federer/Edberg
Kratasy: BH Moya, FH Federer
Pohyb: Rafa/Nole/Murray
Predvidavost: Murray
Bojovnost: Rafa/Ferrer
Fyzicka: Borg
Čop: Federer/Murray
Chytrost: Edberg/Federer
Fairplay: Tsonga
Reagovat
smazaný uživatel
S tím se dá dost souhlasit, i když některé jsem nezažil a Agassiho jenom v závěru kariéry. Akorát bych u Federera nedával voleje, na můj vkus jich kazí až moc.
Reagovat
spaniel
Ono je dneska těžké najít vůbec hráče, co chodí na síť dost na to, abych mohl hodnotit jeho voleje.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem právě to hodnocení volejů radši vynechal. Je jasné, že Federer nebo Llodra mají voleje úplně někde jinde než Djokovič, ale když si člověk vzpomene na to, že předváděli Becker, Edberg, Rafter, ještě dříve McEnroe, nebo klidně Federer někdy na začátku kariéry, kdy často hrál servis volej... Napadl mě Štěpánek, ten má výborný forehandový i backhandový volej, ale hra nad hlavou je u něj snad na mojí úrovni. Takže pak už zbývá snad jen Mike nebo Bob Bryan.
Reagovat
spaniel
Ono těžko srovnávat voleje Beckera, Edberga s kýmkoliv z dnešní doby. Dneska je na prohozy víc času, rakety jsou lepší atd, nevím jak by obstáli i ti nejlepší "volejáři" z dob minulých.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas
Reagovat
VlS
pravděpodobně by se k tý síti vůbec nedostali
Reagovat
J.M.
Tak jedna věc je, jak by s tou hrou na síti dnes byli úspěšní, respektive jak často by byli úspěšně prohazováni (jistě mnohem častěji než tenkrát), druhá věc je jak ty voleje uměli zahrát, když už se k nim dostali. A tam bylo oproti dnešku pár opravdu pozoruhodných virtuózů. Kteří tím, jak často to praktikovali, v tom byli daleko vyhranější než třeba ten Federer. Pro mě tedy jednoznačně největším mistrem sítě byl Rafter, který byl na síti neuvěřitelně elastický (jako kdyby se natáhl přes celou délku sítě), a naprosto spolehlivě, pravidelně a rutinně (a krásně) hrával vítězné voleje z těch nejtěžších pozic. Edberg byl podobný případ - taky, stejně jako Rafter, neměl nějak drtivý servis, přesto byl na síti prakticky permanentně. O to větší umění tam musel prokazovat. Naproti tomu Samprase bych ani zdaleka na jejich úroveň nestavěl. Ten byl na síti (kromě té typické smeče, což byl parádní kousek) spíš průměrný, ne tak šikovný, stylový a spolehlivý. Těžil z drtivého servisu, voleje měl pak víceméně zadarmo jako formalitu.
Reagovat
brixner
diskuse, fakt mě to bavilo číst-jak Vaše názory, tak názory Tomáše! Pokud tedy dovolíte, rád bych nezůstal pozadu:-)) ...
forhend: Federer/Agassi
bekhend: Edberg/Federer
Pohyb: Rafa/Federer/Chang
Chytrost:Federer/B.Gilbert
Servis: Karlovič/Sampras
Čop: Federer/Steffi
Prohoz: Rafa/Agassi
Loby: Orantes/Lendl
Fyzička: Muster/Rafa
Volej: Edberg/McEnroe
No a případná společnost na pustém ostrově...Marisol Nichols nebo Amber Valetta nebo Táňa Vilhelmová- která by dříve připlavala, tu bych bral! A kdyby jako první připádloval třeba Jimmy Connors, také bych se nezlobil :-)) Brix
Reagovat
Sonja
Tak já bych Nolemu taky nechala všechno, co má svoje...akorát tu hru na síti!!!...prostě musí zlepšit, to je děs.
Jinak koukám, že by tu hodně lidí bralo jeho pohyb...což mě zrovna dost udivuje po finále USO, ve kterym ho měl hlavně zezačátku úplně šílenej. U každýho úderu vypadal, že se zlomí, natahoval se, hekal u toho...i když to bylo určitě dost daný i větrem. Každopádně jsem ho nepoznávala.
Jinak, Magerko, jestli tohle čteš, tak si mě zklamala- čekala jsem, že už tu rozjedeš diskuzi pro holky, jak by poskládaly ideálního krasavce z tenistů:-P:-D
Reagovat
darek.vrana
Myslíš něco jako:
Vlasy Davyděnko
Rty Štěpánek
Oči Llodra
Nohy Isner
Ramena Raonič
Zuby Querrey apod.?
Reagovat
a.magerova
Nikdy!!! I když jsem toho dnes (vlastně včera) stihla vcelku dost (giginovi shánět známky, lobovat za Ostravu pro DC - chápu, že kapacita Prahy mluví proti nám, utěšovat majitele vstupenky na Transmission, že show bude, a s Mirkou čekat na pustém ostrově na Rogera) přesto jak vidím mám rest :-/
Jako představa: nohy Noleho, ruce Rogera, hlava Rafy mě děsí, takže za sebe to vyjádřím těmito třemi podmínkami: věk, vzhled, jméno.
Věk: ty mlaďochy pod 30 nechám mladším, takže dotyčný bude mít nad 30 let.
Vzhled: pěkný obličej a když k tomu bude mít i pěknou postavu tím líp.
Jméno: tady jsem si vybavila zasnění se Stana_Borowitze o Fandininých "povelech" přenesených do jiné polohy :-)))
A vyšel mi jednoznačně tento kandidát viz. obrázky dole, umím si velmi dobře představit, jak v dané chvíli šeptám Felisiáááánooo...
http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Madrid+Open+Opening+Ceremony+MA2ipxCy5uxl.jpg
http://www.nowhavefun.com/celebritypictures/d/59909-1/18+Feliciano+Lopez+foto.jpg
http://images2.fanpop.com/image/photos/14000000/feliciano-lopez-by-sexy-rafito-tennis-14074788-500-448.jpg

Tak a teď Ty vyjev své touhy....
Reagovat
anajka
...dobrý výber...
...a tie jeho oči...
Reagovat
Sonja
:-D nezklamalas:-)))))
Taky, když se řekne tenisový krasavec, hned se mi vybaví Feliciano:-D...Ale nechci jen tak plácnout jednoho tenistu, hezky si toho pana Dokonalýho poskládám a schválně do toho nezahrnu Noleho, protože ten je pro mě prostě po všech stránkách nej a nedovolila bych si ho kombinovat s jinými:-D...a využiju šablonu pana Vrány, když už ji sem dal:
Vlasy-Janko
Rty (a zároveň i zuby)-Tsonga
Oči-Feliciano:-D (ale třeba i Berdych má krásné:-))
Nohy-tady se fakt nabízí Nole, protože jiní nenosej tak skvěle padnoucí kraťasy:-D
Ramena- třeba Delpo:-) nemusím takový ty obr vymakaný:-D
+našla jsem jednu jeho úplně rozkošnou fotku:
http://www.x17online.com/gallery/galleries/potro010310_X17/full/potro010310_02.jpg
tu je prostě úplně k sežráníí:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
FH: F. Gonzales
BH: Murray (vážně jsem jediný, kdo si to myslí?)
Pohyb: Rafa
Chytrost: Federer
Servis: Karlovič
Čop: Federer
Groundstrokes: Djokovič
Loby: Djokovič
Fyzička: Gael Monfils
Reagovat
smazaný uživatel
hra ve větru: Murray
Reagovat
smazaný uživatel
fyzička: Ferrer
fair-play:Ferrer
Reagovat
Pe3k
Hra ve větru: Federer.
Fyzička: Nadal.
fair - play: Rod Laver.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím nevím, jak by ve větru fungoval jednoručný bekhend.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš je sám zainteresovaný, vie odhadnúť, kto je v čom dobrý. Nemám problém súhlasiť, čo meno to pojem!..
Reagovat
Vojtiik
souhlasis i s rafovým BH teda jo?:)) jsi si opravdu, ze lepsi BH bys do jeho koncepce nenasel?:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale našiel samozrejme ;)

Ja by som napríklad Rafov FH nemenil za žiaden iný, tieto ankety sa robia veľmi veľmi ťažko, resp. ťažko sa jednotlivé údery prisudzujú konkrétnym tenistom. Osobne sa k tomu ani neviem vyjadriť :)
Reagovat
Berny
no ten rafuv BH mi totalne vyrazil dech, neprijde mi ani mezi top 10 BH a to jsem jeho velky fanda.

FH: Federer
BH: Djokovic
Voley: Llodra
Smeč: Nadal
Prohoz: Nadal
Pohyb: Djokovic
Servis: Federer
Psychika: Nadal
Čop: Federer/Murray
Taktika: Federer
Variabilita: Federer
Lob: Djokovic
Reagovat
Berny
Kraťas: Federer
Stopball: Nadal
Reagovat
smazaný uživatel
jaký je rozdíl mezi kraťasem a stopballem?
Reagovat
Vojtaakk
Taky se přidám:

Forehand: Federer
Backhand: Djokovic
Servis: Isner, (druhej mozna Federer)
pohyb: Djokovic krizenej s Nadalem
volej: Federer
Psychika + prohozy: jedině NADAL!!!!!!!!!!!!!!!!! Tady mu nikdo nesahá ani po kotníky (a to sem fanda RF)
Reagovat
Pe3k
No tak třeba psychika Djokovice z roku 2011 překoná jakoukoliv psychiku Nadala (imho). A sem fanda RF :)
Reagovat
Vojtaakk
+ technika (kraťasy, čopy atd...): Federer
Reagovat
Vojtaakk
Každej má dobrou psychiku, když to tam chodí... čimž nechci snižovat Djoka, loni byl famozni... ale takovej pittbull jako Nadal nikdo jinej neni... vsem ostanim lze tenis trochu znechutit a pak hrajou na p..u, ale Nadalovi nikdy, nikdy se nevzdá i ve chvílích, kdy mu to vůbec nejde, na každej bod s nim se strašně nadřeš. Nejlepším důkazem toho je TM 2009 (tady Nadal neuhral ani set), kde i přesto, že hrál tužku, kazil lehký forehandy a všechno, tak furt jezdil, makal, dřel. Podobně třeba finále USO 2011, kde každej videl, že Nadal nema jak by Djoka ohrozil, přesto vydřel aspoň jeden set! Z hlediska psychiky je to pro mě jeden z nejlepších sportovců v historii.
Reagovat
Pe3k
Tak jasně. To je jedna z vlastností Nadala, které musí každý soudný fanda uznávat.
Reagovat
gigin
???
Reagovat
smazaný uživatel
přítelkyni bych bral od mardyho fishe a oblečení lacoste
Reagovat
gigin
Biljana Tipsarevičová, Uniqlo :D
Reagovat
Pe3k
Tak co se týče těch přítelkyní tak je tam luxusní výběr...Každopádně si myslím, že Mirka by byla vybrána moc často nebyla :D (sorry Roger).
Reagovat
a.magerova
No náhodou já bych si Mirku vybrala, bych z ní vytáhla takové pikantnosti z jejího života s Rogerem, museli byste mi pak všichni vykat... a taky předpokládám, že by nás Roger hledal a posléze i našel :-)))
Jako otravovat se na pustém ostrově s jedním chlapem... no to bych asi zažít nechtěla :-/
On i ten Tomáš odpověděl velmi šalamounsky :-)))
Reagovat
Pe3k
Já proti Mirce taky nic nemám, jen když člověk objektivně srovnává všechny ty modelky a Mirku, tak je tam přeci jenom určitý rozdíl, který mnoho mužů okamžitě zaregistruje...Tomášovy odpovědi mě taky mile překvapily, až na ten Nadalův backhand.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, z přítelkyň a manželek by to bylo horší, tam se vybírá těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
přítelkyni bych bral od mardyho fishe a oblečení lacoste
Reagovat
Pe3k
Tak to se rád připojím.

forehand: Federer
backhand: agassi
pohyb: Borg
servis: Sampras
volej: Federer
styl: Federer
raketa: Wilson
oblečení: Nike
přítelkyně: stačila by mi i ta od Berdycha, ale kdybych si mohl vybrat tak asi Megan Fox.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohyb Djokovic, forehand Nadal, voleje F.Mayer, bekhand Djokovic, servis Federer, psychika Djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
já rozhodně forehand roger,bekhend gasquet,pohyb ferrer,voleje llodra,servis karlovič,isner a psychika roger
tak to vidím já
Reagovat
smazaný uživatel
to je asi nejlpeší co kdo napsal zatím :-)//

a ted já :D pohyb ferer backhand Kohli servis karlovič forhand berdych voleje llodra
Reagovat
smazaný uživatel
psychyka nadal
Reagovat
smazaný uživatel
a možná že ten pohyb bych dal i tipsovi
Reagovat
smazaný uživatel
a forehand bych si vzal od gonzaleze fernanda
Reagovat
SubOptikT
Pohyb : Federer
Servis: Nieminen
Bekhend: Karlovič
Forhend: Štěpánek
Volej: Davyděnko
Hlava: Seppi
Psychická odolnost: Troicki
Reagovat
gigin
:DD
Hlava (rozbitá): Južnyj !! Mimochodem on už dělá i perníčky, tak je po něm definitivně :DD
http://www.atpworldtour.com/Media/Photo-Landing.aspx?gt=St.+Petersburg&q=St+Petersburg+Open|St+Petersburg
Reagovat
smazaný uživatel
pobavils :-)
Reagovat
SubOptikT
... je tam chyba ...

Pohyb: Baghdatis
Reagovat
Heather_Fedex
uz jsem se lekla ze co to...
;)
Reagovat
smazaný uživatel
dobrej odkaz gigine :_D
Reagovat
kstzlin1
Pohyb : Federer
Servis :Federer
Bekhend : Federer
Forhend : Federer
Volej : Federer
Hlava : Federer
Psychická odolnost : Federer
Proč se s tím mazat ...
Reagovat
Heather_Fedex
jednicka s hvezdickou!
ale predci jen, ta hlava mu posledni roky zacina cim dal vic haprovat....
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tebe spíše noční můra.
Reagovat
Heather_Fedex
podle toho, co ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No u všeho Federer, když fandíš jeho soupeřům :-)
Reagovat
Heather_Fedex
nevim o tom, ze bych fandila rogerovym souperum ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je zlé :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozeram, ze ten Nadalov BH udrel do oci viacerym :-). Ak ma nieco nadal y BH strany top, su to tie jeho prohozy, tie ma podla man jednoznacne naj. Inak BH Djokovic u mna.
FH: Federer, Servis Isner, Pohyb Djokovic, Voleje Llodra, Tsonga
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nechápu ten Nadalův bekhend. A forhend má určitě nejlepší Federer.
Reagovat
gigin
Sestav to ty, zkusíme to? :D
BH, FH, serv, volej, pohyb?
Já: Djoko, Berdych, Isner, Federer, Djoko :))
Reagovat
smazaný uživatel
Forhend: Federer
Servis: Isner
Voleje: Tsonga/Hewitt
Bekhend: Murray/Djokovič
Pohyb: Djokovič/Murray
Hlava: Nadal

U těch dvou se nemůžu rozhodnout, co u koho.
Reagovat
smazaný uživatel
BH-Djokovič
FH-Federer
Servis-Isner
Volej-Van der Merwe :D
pohyb-Djokovič
Reagovat
Heather_Fedex
forehand- federer
servis- federer
backhand- feder
pohyb- federer
psychicka odolnost- nadal
;)))
Reagovat
Heather_Fedex
voleje- federer
;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Berdychem ale určitě bych prohodil Djokovice a Rafu, tzn Rafuv pohyb a Djokovicuv bekhend.
Reagovat
gigin
psychická odolnost - tam bych možná dal tebe :DDD
Reagovat
Heather_Fedex
a tvoje idemovanie ;))))
Reagovat
tommr
brát si Nadalův pohyb mi příjde jako docela divná volba - zvlášt v době kdy se zase jednou probírá konec Nadalovy kariéry kvůli špatnejm kolenům ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadalův bekhend? :O No, tak to já bych teda prohodil s tím pohybem třeba. Nebo si vzal pohyb od jednoho z dvojice Djokovič/Murray a od druhého bekhend. Od Nadala zarputilost a psychickou odolnost, od Federera forhend, od Izzyho servis.
Reagovat
smazaný uživatel
a taky je zajímavý že napíše že nemá rád llodru a pak tam řekne že by si vzal jeho voleje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není nic extra divného, nemusí ho asi jako osobnost a nesedí mu herně, ale voleje má na top úrovni.
Reagovat
Pe3k
Absolutní souhlas.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist