Hurkacz letos na Floridě válí. V Miami zaskočil i Rubljova a teprve počtvrté jsou ve finále Masters hráči mimo Top 30

3. 4. 2021, 09:31
Aktuality 75
ATP MIAMI - V Miami se teprve počtvrté v historii turnajů Masters střetnou ve finále dva hráči mimo Top 30, oba se do něj dostali poprvé v kariéře. Devatenáctiletého Itala Jannika Sinnera vyzve v prvním vzájemném duelu 24letý Polák Hubert Hurkacz, který v semifinále překvapivě porazil 6-3 6-4 čtvrtého nasazeného Rusa Andreje Rubljova a pokračuje ve svém životním vystoupení.
Hubert Hurkacz (© AFP)

Hubert Hurkacz vstoupil do sezony triumfem v Delray Beach, kde získal svůj druhý titul na okruhu ATP. Na následných pěti akcích sice vyhrál pouze čtyři zápasy, ale po dvou měsících se vrátil na Floridu a v Miami je zpátky na vítězné vlně.

Čtyřiadvacetiletý Polák vyřadil domácího Denise Kudlu a pak už kosil jen papírové favority. Kanaďany Denise Shapovalova a Milose Raonice a poprvé v kariéře porazil dva hráče Top 10 na jednom turnaji: ve čtvrtečním čtvrtfinále zaskočil světovou pětku Řeka Stefanose Tsitsipase a den na to přehrál i světovou osmičku Andreje Rubljova.

Hurkacz ve svém prvním semifinále na takto velkém turnaji zvítězil nad ve formě hrajícím o rok mladším Rusem 6-3 6-4. Do zápasu vstoupil dominantně a i když za stavu 5-1 nevyužil tři setboly a přišel o servis, víc komplikací nedopustil.

Také v úvodu druhého setu si totiž vypracoval náskok brejku a ten už nepustil. A to i přesto, že za stavu 5-3 nevyužil první mečbol a v následném gamu musel čelit celkem třem brejkbolům, které mohly Rubljova vrátit do hry.


37. hráč světa Hurkacz zaznamenal svou celkově sedmou výhru nad členem Top 10. Dvakrát porazil Keie Nišikoriho, Dominica Thiema, Tsitsipase a nyní poprvé Rubljova. Ve světovém žebříčku si zajistil posun na 27. místo, čímž překoná své maximum.

Hurkacz hrál semifinále na turnaji ATP teprve počtvrté v kariéře a potřetí postoupil do finále. Opět na tvrdém povrchu ve Spojených státech amerických, oba předchozí zápasy o titul vyhrál (Winston Salemu 2019 a Delray Beach 2021).

"Moc to pro mě znamená. Od triumfu v Delray Beach jsem prožil pár těžkých měsíců, takže tohle je pro mě něco obrovského," radoval se Hurkacz, jenž má letos na Floridě bilanci 9-0.



Ve svém největším finále se Hurkacz utká s o pět let mladším Jannikem Sinnerem, s nímž si letos zahrál dva turnaje ve čtyřhře. Proti sobě se postaví poprvé. 19letý Ital v prvním semifinále zdolal Španěla Roberta Bautistu. 

"Bude to sranda. Jannik hraje tvrdě z forhendu i bekhendu, musím se snažit být pořád agresivní a podat svůj nejlepší výkon," řekl Hurkacz po postupu do finále turnaje, který vynechaly největší hvězdy.

Hurkacz i Sinner mají shodně dvojnásobnou zkušenost z finálových zápasů. Obě finále si zahráli na podniku kategorie ATP 250 na tvrdém povrchu a přetavili je v tituly. Polák triumfoval ve Winston Salemu 2019 a Delray Beach 2021, Ital v Sofii 2020 a Melbourne 2021.

Hurkacz je teprve druhým polským finalistou turnaje Masters, jeho krajan Jerzy Janowicz v pařížské hale Bercy v roce 2012 na titul nedosáhl. Sinner se může stát druhým italským vítězem podniku Masters po Fabiu Fogninim, který triumfoval předloni na antuce v Monte Carlu.

Vítěz z Miami se poprvé v kariéře posune do Top 20 světového žebříčku ATP. Sinner by vyletěl na 14. místo, Hurkacze by titul vynesl na 16. příčku. 

Hurkacz (37. v ATP) a Sinner (31.) obstarají teprve čtvrté finále na turnajích Masters 1000 mezi hráči nefigurujícími v Top 30 světového žebříčku. Zároveň se postarají o 'nejmladší' finále na akcích této kategorie od roku 2009, kdy se v Montrealu střetli tehdy 22letý Andy Murray a 20letý Juan Martín del Potro.

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 4.299.205 dolarů
páteční výsledky (02. 04. 2021)
• Dvouhra - semifinále •
Hurkacz (26-Pol.) - Rubljov (4-Rus.) 6-3 6-4
Sinner (21-It.) - Bautista (7-Šp.) 5-7 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

75
Přidat komentář
svetova.dvojka
Letos by mohla skončit dominance velké čtyřky na velkých turnajích, Dubai a Miami jsou už takové první vlaštovky...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, ja ti do toho nechcem kecat, ale velká štvorka je dnes uz pojem starý ako Dynamo :)

Ale viem co tym chces povedat, akurat si nemyslim, ze vytahovat Dubaj a Miami ako prve vlastovky je spravne, ked sa na nich neucastnila spicka.

To je ako vyslovit presvedcenie o konci dominancie starej garnitúry po turnaji na Pražskej štvanici :)
Reagovat
Pe3k
Pražská štvanice a Miami jsou v podstatě totéž smile
Reagovat
svetova.dvojka
Proč tu vlastně letos Djokovič nehraje ?
On pán neráčil se zúčastnit... ? Asi se ho měli doprošovat nebo co.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Zraneni brisniho svalu...
Reagovat
svetova.dvojka
To určitě... skoro 2 měsíce od zápasu s Fritzem v Austrálii.

Tak určitě...smile

Spíš se mu nechtělo cestovat do USA na jeden turnaj a pak se zase vracet do Evropy...
Reagovat
Marduch
Už má jen dvě priority. Rodinu a GS akce.
Reagovat
smazaný uživatel
Deja vu...

Súčasné Miami nám retrospektívne pripomína dobu temna. Tá sa začínala niekedy počnúc začiatkom milénia až do doby, kedy do tohto historicky bledého obdobia nastúpil prvý o trochu lepší hráč Federer.

Celé obdobíčko sa vyznačovalo absolútnou nepredvídateľnosťou, nevyrovnanosťou výkonov a totálnou absenciou akejsi tenisovej kvalitatívnej pridanej hodnoty.

Históriu všetci poznáme, dobu temna ovládol Federer, aby sa o pár malých rokov neskôr počnúc rokom 2008 definitívne sklonil pred BIG v podobe Nadala s Djokovicom. Tí dominovali s krátkou prestávkou nasledujúcich 12-13r a tento stav trvá dodnes.

Dvojica, plus dávno za zenitom hrajúci Federer Miami vynechalo a výsledok sa opäť dostavil.

Deja vu.
Reagovat
svetova.dvojka
No nevím... třeba v roce 2017 Federer dominoval úplně všem.
Předvedl největší comeback v dějinách tenisu..., 2014 měl taky parádní sezónu...
Reagovat
Pe3k
Když se daří Federerovi doba temna.
Daří se Rafovi? Golden éra smile
Jednoduché uvažování jednoduchého člověka...smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Od roku 2008-2020 dominovalo s kratkou prestavkou duo Nadal Djokovic. Z tych 12-13r si obaja zobrali tak 2 ročný Time out.

Federer to mal presne naopak, z tych 12-13 rokov mal tak dva roky svetlejsie obdobie (a tu je tebou spominany 2017) a velku vacsinu paberkoval. Na jeho smolu, aj rok 2017, kedy vyhral dva GS to nestacilo na koncorocnu jednotku. Tá jeho posledná sa teda datuje do roku 2009, do časov, kedy sa svet zoznamoval s youtubom a facebookom.
Reagovat
dappe
A pro tvou smůlu měl už v roce 2009 15 grandslamů a velké množství lidí lepšího hráče nikdy neviděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, nastastie ich mal 15 uz v roku 2009 a za celu golden eru sa krcil s počtom Grandslamov niekde k cislu, ktore sa podobalo zisku GS Wawrinkom.

Keby ich mal v roku 2009 napriklad 8-9 a dalsich 11-12 by ich ziskal plece pri pleci s Nadalom a Djokovicom, asi by sa tazko obhajovala slabá éra.

Naopak, tých 15ks v roku 2009 ukázalo v plnej nahote jednak mizernu konkurenciu do roku 2008 a druhak super extraordinery level Nadala s Djokovicom.

Tá tristná bilancia zoči voči Big2 na majoroch, kedy si Federer uz nebol schopný uhajit ani Wimbledon, kde bol celú druhu, vacsiu, polovicu kariery v podstate len "priemerným" hráčom to uz len podčiarkla.
Reagovat
dappe
11-12 je hezký požadavek :) Jen pro připomenutí, po dosažení 28 let má Federer 5 GS a Nadal 6...to vše s tím, že Nadal neřešil velkou věkovou nevýhodu v tomto období. Uvidíme, zda se mu těch 11-12 podaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale Nadal odohral tak o 20 GS menej, nez Federer od toho 28 roku, ze ano :)

Uz ked teda chces vyberat nejaké konkrétne obdobie, ktore ti najlepsie vyhovuje, hoc aj v nom Federer taha zjavne za kratsi koniec.
Reagovat
smazaný uživatel
Po dosiahnuti 28r ma Nadal mimochodom 7GS :)
Reagovat
dappe
To záleží na tom, jestli tam počítáš i turnaj, který začal jako 27 letý.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nie. Nezáleží. V definicii nie je predsa ziadny rozpor.

Po dosiahnutí 28 roku. Takze je to jasné.

Mozeme dat aj po dosiahnutí 31r do 35r, teda do sucasneho veku Nadala, kedze logicky nemá cenu merat obdobie po 35 jedneho z aktérov, kedze v pripade Nadala nemáme dáta. Tam to pre Federera vyjde uz uplnym debaklom.

Samozrejme je tento interval vybrany tendenčne, aby z toho vysiel Nadal dobre. Len ma rozosmialo, ze aj tvojho tendečne vybraného intervalu vychádza Nadal ako vitaz.
Reagovat
dappe
Já ale přeci vůbec nic nevybral, ty si psal o roku 2009, to bylo Federerovi 28 let, a to jsem převedl na Nadala. Skoro každý pak určitě vidí, že v tom tedy Nadal není o moc lepší (1-2 tituly), přičemž to měl neporovnatelně jednodušší z důvodu věku všech top hráčů (jeden alespoň z poloviny dobrý mladík jako Djokovič a musel by si exhibovat na jiných webech).
Reagovat
smazaný uživatel
Na vek sa donekonecna vyhovárat nemozno. Od kandidáta na Goata sa urcite ocakáva, ze sa sem tam presadi aj vo vekovej nevýhode alebo ze si v tej vekovej nevýhode podrzi aspon svoj povrch.

Presne tak ako sa to darilo napriklad Nadalovi a Djokovicovi. Aj v tomto sa vyrazne odlisuju od Federara.

Rozdiel 7GS vs. 5GS s tym, ze Rafa odohral o 16-20GS menej ako jeho súper a su v tom naschvál zakomponované jedine dve sezóny Nadala v kariere, kedy nevyhral Grandslam. To je vo vysledku pre Federera proste nelichotivé.
Reagovat
Vlk-v-trave
ty jsi takovy slovensky jirasek :D

To deja vu, nova doba temna zacala tim, ze v roce 2017 vyhral Federer, ktery ve finale porazil Nadala? Nebo jako zacala timto rocnikem a pripomina ti to tu hroznou dobu kdy tam vyhraval Agassi, Sampras (asi nejaka smecka na lidi D)

A nebo ti to pripomina vrchol temna, kdy vyhrava turnaj nymand Davydenko, ktery tam ve finale vytrel kurt s Nadalem, a nebo to temno trvalo jen dva roky, kdy vyhral Federer a ve finale porazil Nadala a Ljubicice:)

A neni mozna lepsi napsat to priblble maykovo Mickey Mouse turnaj, ktery nikoho nezajima :D nez tu tvorit nejake doby temna, kdy mimo jine turnaj je relativne mlady, zalozen 1985, poradny zatatek je tak rok pozdeji, vyhrava ho Lendl, Mecir, Wilander, Agassi, Courier, Sampras, Djokovic, Murray atd.

Takze to vlastne vypada, ze jen tehdy, kdy vyhral turnaj Djokovic, tam nebyla doba temna:DDDDD

Uz jen chybi napsat Djokerovi, ze je Svetlonos, ktery vzdy ten rocnik, ktery vyhral, svym vitezstvim projasni :D V tom celem temnem turnaji, bo tam bylo furt temno jak v perdeli, dle toho co pises.

Ale nic, me ten turnaj nejak spec nebere, ani IW... ale beru, ze se bere jako Masters...

Zajimavosti urcite je, ze se zde hralo finale na 3 vitezne, a to temno, kdy porazi Fedex Nadala ve finale na ty tri vitezne v roce 2005...

A mozna je skoda, ze se to finale na tri vitezne zrusilo...tak obecne u tech Masters by to tem finale sluselo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ziadny Jirásek Vlčku, weak era je dnes bezne zauzivaný tenisový termin, ktory je uzko spájany s rokmi 02-07.

Trochu pogoogli a budes prekvapený vysledkom. Googlit ale nemozes v spanielcine, ale v anglictine, mozno preto ta to obvhádza.
Reagovat
Pe3k
Ty musíš googlit, aby jsi věděl naprosté základy?smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak za prve ten urban legend o weak ere je mi znam, a mam celkem kladny vztah k procesu tvoreni mytu, ac maji pozitivni prvek nebo negativni... tvorenim tehle soucasnych "mytu" si tak nekteri pomahame zjednodusit komplikovanou realitu... a rozumim tomu, nebot neni treba kazdou kravinu nejak specialne prohlubovat.

ALE JA SE TADY BAVIM O MIAMI...:D o tvem DEJA VU vuci tomu turnaji v temne dobe :D
Jak se to tedy odrazilo na turnaji v Miami?
To ze Federer v roce 2005 porazil ve finale Nadala? a na 3 vitezne? :D To nechapu nejak...

Misto normalni odpovedi mi ponukas google, aj taka logika je medzi nama :D

Priste napis, ze ten turnaj nezajima...a myslim ze to bude lepsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Jezis Maria Vlčku, tak aj menej inteligentná bytost ako Pe3k musi chápat, ze weak eru hodnotim vo vseobecnosti, to, ze v roku 2005 vyhral Federer v piatich na tom predsa nic nemení.

Niekedy musis vidiet trochu za horizont a nerozmyslat v uzkych mantineloch.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
On se nám Forehand zasekl, už pár měsíců nepíše nic jiného. Mám obavy o jeho zdraví. Vypadá to na vypěstovanou závislost na Rogerovi. Cítí, že s tím Roger brzy praští a on nebude mít o čem psát. O Rafovi už taky moc zpráv nebude... Takže doba temna nebyla, ale teprve nastane. A Forehanda to trápí víc než kohokoli z nás. Musíme pro něj mít pochopení.
Reagovat
Pe3k
Tohle trvá celou dobu jeho zdejší existence, více než 10 let...Taky proto je to místní kašpar. Fakta nula, ale zábava velkolepá.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak obsese nejsou moc zabavne:) Souhlasim se Smidem, clovek musi mit pochopeni.
Jenze Miami je dost specificky pripad, bych rekl, turnaj ho evidentne nezajima, a to deja vu ani nevim kde mohl nabrat. Podle mne to ani za ery EPOvcu nesledoval.
Reagovat
Pe3k
Jeho posedlost Federerem zábavná není, ale ty jeho podmnožinky, fabulace atp. zase ano. Když tu není Kamilos, tak je trollhand v těžké krizi. A tak celkově on tenis sleduje hlavně skrz live score.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko.

Jediny, o koho zdravie tu mám obavy, si v kontexte tvojho stupidného názoru na očkovanie, ty sám :)
Reagovat
Pe3k
Kapesníček?
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, ta tvoja neustala snaha sa zapojit do diskuie a nikto sa s tebou vonkoncom nebaví.

Ty si zbytočnejší ako dazdnik na Sahare :)
Reagovat
Pe3k
Ty si semnou nepíšeš posledních 12 let?smile
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, raz za čas ta pohladkám za uchom, to si zasluzi aj nezbedný hafan.

Inak si torzo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mal si sa dať na politiku. Čo odpoveď, to króčik stranou. Myslel som, že pochopíš, že ide o duševné zdravie.
Reagovat
Pe3k
Ano pozice progresivního politika by mu seděla. Možná by mohl být maskot pirátské strany.
Reagovat
SwissMaestro
Monfils a Svitolina é zasnoubenismilesmile
Reagovat
svetova.dvojka
Proč kroutíš hlavou rasisto... ?
monfils i Svitolina jsou krásní lidé.smile

že by tebe žádná nechtěla ? No to je mrzuté opravdu...
Reagovat
SwissMaestro
dyt se nedavno rozesli ne? tvuj komentar je jinak maximalni ubohost, komplex dvojky? :)
Reagovat
svetova.dvojka
Tak to se omlouvám, já myslel, že chcete Gaela rasistický urážet.
Reagovat
SwissMaestro
On je černej, ona je bílá. Kdyžtak mě budeš muset obvinit z dvojího rasismu :) Ale doporučuji si ověřit zcela viditelná fakta než se pustíš do ztrapňování :)
Reagovat
Pe3k
Ano, ano právě tito antirasisté jako tady světová dvojka to jsou ti největší rasisté.
Reagovat
smazaný uživatel
myslia to uprimne,svoj extremny rasizmus si neuvedomuju,to je na tom to desive
Reagovat
Pe3k
Ano většina těchto lidí, si myslí, že jsou na straně "dobra"...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
no aby teda nešla na mateřskousmilesmile
Reagovat
Nola
netusim, o co ti ide, ale mne to pride zvlastne, nedavno sa rozisli a terz su zrazu zasnubeni smile, ak sa zoberu tak ma presvedcia, ak nie tak hraju iba divadielko, ako nazbierat pocetne lajky

prajem im aby sim to vyslo, ale, jedine tenisove manzelstvo, ktore funguje, je Steffi s Andrem, nebudem pisat preco, snad to chapes... :D
Reagovat
Nola
dnesne damske finale, tesila som sa viac ako na to panske.... no nic, snad zajtra nas necaka nieco podobne....
Reagovat
Pe3k
Překvapivé složení, teď nevím je to dobře, či spatně? Fandové Big 3-4 chtějí aby jejich idol vyhrával donekonečna. Normální fandové chtějí už konečně střídání stráží. Když zas vyhraje Djokovic tak je většina nespokojena protože nastupující generace se nejsou schopni prosadit. Když nevyhraje nikdo z Big 3 tak zas ten turnaj nemá hodnotu (když se neúčastní).
Na jednom se shodneme, když vynecháme Big 3 je zbytek atp na urovni Wta ve smyslu, že se nedá odhadnout kdo vyhraje. Kdo tipoval jak zahraje Korda? Kdo tipoval finále Janek Hubert? Nikdo.
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič, Nadal, Federer, Thiem a další nehrají...
Dobré období na to sbírat tituly.
Jde o to vybrat si ten správný čas...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je šedá eminence nextgensmile
Reagovat
annah
Velmi mě Polak potěšil, že vyřadil Rubla. Za to by si zasloužil turnaj vyhrát, ale Italovi to přeju prece jen o něco víc. :-)
Reagovat
Nola
jj, az dnes mi doplo, preco FFF nemaju radi Mrazika, verim, ze ta stara prehra mrzi, ale vsak to sa obcas stava, dokonca som citala, ze studoval FH Fedexa a podla neho sa ho ucil hrat
Reagovat
EllNino
prosímtě ... jsi mimo, annah Rubla nesnáší, že je Rus
Reagovat
Nola
zabudla som smile Sasha cistokrvny Rus ma vynimku, ale jeho brat narodeny v Rusku asi nie :D
Reagovat
Patik
Všimol som si že málokomu sa pozdáva Rublev..a niet divu..premňa osobne tiež len nevýrazný človek..žiadna aura,charizma a podobné veci..nič z neho nevyžaruje navyše aj jeho hra dokonale pasuje k jeho vzhľadu..nezaujímavá..monotónna..ako jeho grunt pri úderoch..
Reagovat
Mr.Pink
tak to uz zkouselo vic hracu a nikdo se zatim nedokazal priblizit jeho lehkosti. jsou tam sice jiste podobnosti, vyrazny wrist lag, snaha o odeshrani mice s protazenou rukou, ale mohl zacit spravnym gripem :)
Reagovat
Marduch
Federeruv FH je natolik unikatni koordinaci motoriky vlastne celého těla, od nohou přes trup, ramena a ruce, že i jen 80% úspěšnost napodobeni z hráče udělá tenisovou špicku;-)
Reagovat
annah
Jaka stará prohra? On Rubl někdy GOATa porazil? Pokud jo, tak to mi úplně vypadlo z paměti.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hubertovi!smile Moc pěkný, soustředěný výkon. I těch chyb bylo myslím méně než s Filosofem. Nicméně, vedle se vzpomínalo na Berdycha. Ano, v Jankovi jsem ho při plackách někdy schopen vidět, ale i u Huberta při backhandech a jeho failech při nábězích/dobíhání k síti. Takže opět můžeme vidět berdychovky na nejvyšší úrovni.
Kdo by nechtěl vidět zápas Tomáše s Hubertem nebo Jankem zítra ve finále?
Zpátky k zápasu. Psychokopějka (chováním si tenhle nick prostě vykoledoval) ochutnal vlastní medicínu - tvrdé a dlouhé údery k BL, do rohů. Vůbec je nestíhal, Hubert hrál celkem rychle po odskoku. FH má víc liftu než Tomášův. Voleje dnes byly docela spolehlivé a hlavně účinné. PK se snažil, o dost gemů byla tahanice, často Hubertovi pomohl servis a veledůležité byly returny, které už v prvopočátku rozbíjely PK hru.
Velké uznání Hubertovi, že udržel úroveň hry i nervy na uzdě. Snad se díky zápasům s top hráči zbaví problémů, které má na bigpointech.
Tedy bardzo dobrze Hubert!smile
Cítím další svěží vítr v top 20-10.
Reagovat
Nola
ty musis mat nejaky komplex smile , v nenavisti voci niektorym hracom tu hras prim smile, Rublev a jeho planovanie turnajov, je uplne totozne s Domom v jeho veku.... Doma tu nikto nehejtoval, bo hra jednorucak smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nolka, jsi mimo podruhé ze dvou příspěvkůsmile
Z nejrůznějších důvodů mám pár neoblíbených národností. Dělám výjimky, pokud je mi někdo sympatický - např. Kača. V tenise mám rád estetiku a eleganci, takže pokud si jen trochu soudná, musíš uznat, že u Rubla ani jedno nenajdu a jeho neurotické výlevy mě opravdu neuchvátí. Tedy s jednoručákem Doma to nemá ani zbla společného. Annah ti možná vysvětlí zbyteksmile
Reagovat
paddy
Reagovat
Tomas_Smid_fan
I ty Brute!smile Tvl 10h by nedal ani FUsmile
Reagovat
paddy
naopak, jede to nonstop, protože má zapnuté automatické opakování smile smile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Pe3k
v nenavisti voci niektorym hracom tu hras prim

Sorry Nolka, ale jak můžeš být tak mimo? Tolik nenávisti vůči všem z BIG 4 za ty roky tady ze všech táborů, ale nakonec tento fanda Šmída, je tu největší hejtr?smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nemám rád Jokera, tak jsem si to zavařilsmile
Reagovat
Marduch
Psychkopějka omg :D
Reagovat
Nola
vzdy som ho vnimala ako servismana so skvelym FH, ale, ze vyradi Shapa, Miloska , d Artagnana a este aj Mrazika, tak to si zasluzi poklonu smile
Reagovat
Vlk-v-trave
https://www.youtube.com/watch?v=FIOeNJrIvIM

Jeden z mala, ktery opravdu potrapil Djoka ve Wimbledonu... FH ma pekny, jasne Serv, ale na saku, to je zase misto proc si ho pamatuji ja:)
Reagovat
paddy
...využil nepřítomnosti Big3 a na Masters udělal životní výsledek, tzn. SF. Dosud až na jednu výjimku nepřekročil 3k smile

Potvrdilo se, že skutečná nástupnická jsou Sinnerovci vč. dosud neznámých juniorů. Zerogen slouží jen jako mezigenerační vata. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Hurkacz dokazal hrat vyrovnany zapas s Djokovicem ve Wimbledonu.
Sinner s Nadalem v Parizi...

Finale neni nahodne:)
Reagovat
Marduch
Nevdecna byla a je úloha zeroGen, je to řehole prorážet trojblok Big3. Dost možná to ty hráče poznamenává i psychicky. A právě zase o to lehčí by to mohli mit SinnerGen..
Reagovat
baba
Takže zrzavé finále se nekoná. Škoda. Ale při vzestupu polského tenisu /Swiatek, Hurkacz/ se mi chce říci, dočkáme se u mužů taky něčeho podobného????
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist