Kalendář ATP byl rozšířen o Singapur a Marbellu. V Houstonu se hrát nebude

20. 1. 2021, 18:39
Aktuality 8
Do letošního kalendáře mužského okruhu přibyly dva nové turnaje kategorie ATP 250. První se bude hrát od 22. do 28. února v hale v Singapuru, druhý od 5. do 11. května na antuce v Marbelle. Vedení ATP dnes také oznámilo, že kvůli koronaviru byl druhým rokem po sobě zrušen turnaj v Houstonu.

Singapur i Marbella získali licenci na jeden rok. V Singapuru se bude hrát v týdnu po skončení Australian Open současně s akcemi v hale ve francouzském Montpellier a na antuce v argentinské Córdobě.

Na antuce ve Španělsku se tenisté představí na začátku dubna po Masters 1000 v Miami v době, kdy se bude konat také antukový turnaj v marockém Marrákeši. Místo zrušeného Houstonu hledá vedení ATP alternativu.

Další změnou je přesunutí květnového turnaje v Budapešti do Bělehradu, kde bude ředitelem podniku mladší bratr světové jedničky Novaka Djokoviče Djordje.

Bylo také rozšířeno startovní pole turnaje v Dubaji z 32 na 48 tenistů. Ostatní letošní turnaje jsou zatím beze změny.

Plán turnajů ATP v 1. čtvrtině sezony 2021:
TURNAJ TERMÍN
ATP 250 Delray Beach
ATP 250 Antalya
5. - 13. ledna
kvalifikace Australian Open (Dauhá) 10. - 13. ledna
ATP 250 Melbourne I
ATP 250 Melbourne II
31. ledna - 6. února
ATP Cup 1. - 5. února
Australian Open 8. - 21. února
ATP 250 Montpellier
ATP 250 Córdoba
ATP 250 Singapur
22. - 28. února
ATP 500 Rotterdam
ATP 250 Buenos Aires
27. února - 7. března
ATP 250 Dauhá
ATP 250 Marseille
ATP 250 Santiago
6. - 14. března
ATP 500 Acapulco
ATP 500 Dubaj
13. - 20. března
ATP Masters 1000 Miami 22. března - 4. dubna
ATP 250 Marrákeš
ATP 250 Marbella
ATP 250 ?????
5. - 11. dubna
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
brixner
Už ti to bodli? Doufam, že si nikde nepředběh nějakou stařenku, na to bacha, dneska je důchodec docela ve formě a může tě přetáhnout čaganem po hlavě a to by se z tebe moh stát třeba pravičák bez portfeje a co my bychom si tady počali, žánosmile
Mňo, nic...du položit kabel a hups do pelechu, dvěstě kiláků na vodě je docela znát. Tak až tě vobodaj, dej vědět a necigáňsmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
Je opravdu zajímavé, jak goebbelsovsky brutální nátlak mainstreamových médií, řízených skrz naskrz zkorumpovaným korporátním systémem nadnárodních globálparazitů, dokáže během jediného roku dokonale ohnout a zdrtit i jinak celkem samostatně uvažující jedince.
Reagovat
FulnekUltras
Už se kurwa vzpamatujte, soudruzi. A seberte poslední zbytky střízlivého rozumu. Tohle už dávno není socialistické zdravotnictví - a zdraví není v této zrůdné hře s lidstvem na prvním místě ani omylem. smilesmilesmile

https://www.mix24.cz/pfizer-je-nespolehliva-firma-rekl-babis-pocet-vakcin-pro-ceskou-republiku-snizila-sokujicim-zpusobem-je-to-obrovska-komplikace/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_req_id=muMV2y69QUf-202101210229&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Reagovat
brixner
Ale jo, s tímhle osobně souhlasím! Je rozvrácená celá společnost, polarizuje se a tohle nevěstí nic dobrého! Dělám si z tebe jen prdel, předpokládám, že si to do sebe bodnout nenecháš, což už je ale dneska jeden z důvodů být odsuzován. Nevím, kde se to až zastaví, letos jsem chtěl letět za svou milou...do Číny...Ať mi už nikdo netvrdí, že neexistuje ironie osudusmile
Reagovat
FulnekUltras
Já to snad v dohledné době ještě nějak přežiju s plivacíma testama a podrobnou mapou Bílejch Karpat. ;-)))

Dál se uvidí, ale pořád bude záležet jenom na lidech. Když se většina z nich na bodání i plošné testování vybodne, celá farmakodiktatura i s covidpasem zaslouženě skončí v propadlišti dějin.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu, ze za ty roky nejsou schopni pritahnout ATP do Česka. Jen futures a par challengeru.smilesmile
Reagovat
blixa
Ahoj Viktore ! Jak je na Bahamách ? smile
Reagovat
paddy
smile

smile
https://media.giphy.com/media/4Hx5nJBfi8FzFWxztb/giphy.gif
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist