Kolářovi se dál nedaří. Na challengeru v Ortisei skončil v prvním kole

16. 11. 2020, 16:16
Aktuality 5
ATP CHALLENGER ORTISEI - Zdeněk Kolář pokračuje v už několikatýdenním trápení. Čtyřiadvacetiletý Čech na challengeru v Ortisei skončil hned v úvodním kole po jasné porážce s až 325. hráčem světa Altugem Celikbilekem z Turecka a připsal si již třetí porážku v řadě a už osmou z posledních deseti utkání.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář měl těsně po koronavirové pauze velmi slušnou formu, na pražských challengerech uhrál dvě osmifinále, a v Ostravě dokonce čtvrtfinále, a vypadalo to, že by se konečně mohl poprvé prodrat do Top 200 žebříčku.

Jenže od té doby se 24letému českému tenistovi vůbec nedaří. Z posledních deseti zápasů dokázal kurt opustit jako vítěz pouze dvakrát, již třetí v porážku v řadě zaznamenal dnes na challengeru v Itálii, kde v prvním kole nestačil 4-6 2-6 na až 325. hráče světa Altuga Celikbileka.

Kolář se proti tureckému kvalifikantovi dostal jen ke dvěma brejkbolům, ani jeden nevyužil, a sám na vlastním servisu třikrát zaváhal. S turnajem se rozloučil už po hodině hry.

V Ortisei bude z českých hráčů startovat ještě Tomáš Macháč. Dvacetiletý rodák z Berouna se pokusí navázat na nedělní finále z Bratislavy. Jeho úvodním soupeřem bude domácí divoká karta Luca Nardi.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
EllNino
Myslím, že nejrychlejší povrch na okruhu ... v podstatě servis a konec :) Nehratelné ... leštěné parkety :D
Reagovat
Kanar
Ono fandit Rafovi, Džokovi, Rogerovi apod. je nakonec celkem pohodička.smile Ale fandit ZK to fakt není sranda, to tě zocelí a psychicky otuží, to chce nervy z ocele a neotřesitelný optimismus. To vydrží jen ti nejodolnější z nás. Jestli už to není masochismus!?!. smileAle vydržím a zas budu věřit, že to ten kluk prosťě zlomí a to hned příště.smile
Reagovat
jurasekh
smile možná byste se mohli pořádně podívat na tu nardiho fotku! smile
Reagovat
EllNino
je to Poljak no :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takové rýmovačky jako "Kolářovi se dál nedaří" by bylo lepší nahradit optimističtějším "Snad se Koláři zase brzy zadaří"smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist