Konec sezony? Kvitová se v San Diegu nepředstaví, přihlášena je už jen do Mexika

8. 10. 2022, 13:52
Aktuality 0
Petra Kvitová se příští týden v americkém San Diegu nepředstaví. Česká tenistka se pořadatelům podniku WTA 500 omluvila a je nejisté, zda ještě do letošní sezony zasáhne. Přihlášena je už jen do mexické Guadalajary.
Profily hráčů
Petra Kvitová (© AFP)

Světová dvacítka Petra Kvitová se tento týden v Ostravě potýkala s nachlazením a po včerejší čtvrtfinálové porážce oznámila, že s ohledem na odpočinek a přípravu před další sezonou neabsolvuje listopadový finálový turnaj Billie Jean King Cupu.

Na tiskové konferenci hovořila také o tom, že chce sezonu zakončit na následujících turnajích v San Diegu a Guadalajaře. "Bude to daleko, venku a bude tam horko. Zatím si ještě nedovedu představit, jak to bude po halovém turnaji a takhle dlouhé cestě vypadat, ale rozhodla jsem se to ještě zkusit. V Mexiku jsem nikdy nehrála, tak aspoň uvidím něco nového."

Dnes však z amerického San Diega přišla zpráva, že dvojnásobná wimbledonská šampionka v příštím týdnu na tamním podniku WTA 500 startovat nebude. 

Zatím není jasné, zda se 32letá Kvitová vydá do zámoří pouze kvůli turnaji v Guadalajaře, kde si ještě teoreticky může zajistit start na Turnaji mistryň, či zda její odhlášení ze San Diega znamená definitivní konec sezony.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist