Laver Cup bude v roce 2022 hostit londýnská O2 Arena

25. 9. 2020, 12:08
Aktuality 9
Třetím evropským dějištěm tenisového Laver Cupu po Praze a Ženevě bude Londýn. Organizátoři týmové soutěže mezi výběry Evropy a zbytku světa dnes oznámili, že tamní O2 Arena, která bude letos naposledy hostit Turnaj mistrů, přivítá pátý ročník od 23. do 25. září 2022. Letos tenisté o trofej kvůli pandemii koronaviru hrát nebudou, Boston tak bude hostit klání až za rok na podzim.
Profily hráčů

U vzniku Laver Cupu stála společnost hvězdného Švýcara a grandslamového rekordmana Rogera Federera. Prvního ročníku v pražské O2 areně se v roce 2017 s Federerem či Španělem Rafaelem Nadalem zúčastnil i Tomáš Berdych. Pak se tenisté o trofej utkali v Chicagu, Ženevě a po roční pauze a Bostonu přijde na řadu britská metropole.

"Londýn má v mém srdci jedinečné místo a bude úžasné právě tam přivést Laver Cup," řekl Federer, jenž má zásluhu na tom, že zatím vždy triumfovali evropští tenisté.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

9
Přidat komentář
Patik
Mńa bude zaujímať skôr ako bude fungovať tento turnaj keď Federer ukončí kariéru..hovoril že po ukončení kariéry sa bude naďalej venovať tenisovým exibíciam..možno práve na LaverCupe ho budeme môcť vidieť a verím teda že ľudia ho budú chcieť naďalej vídať a LaverCup nestratí sledovanosť..
Reagovat
a.magerova
Vím, v 10:32 mi poslali mail... smile
Reagovat
Krisboy
...i se vstupenkou?
Reagovat
Krisboy
...a zpáteční letenkou a VIP pasem?
Reagovat
a.magerova
Jj, přesně jak píšeš... Roger se o mě prostě stará... smile
Reagovat
Krisboy
Budiž ti to přáno smile
Reagovat
LordMutademus
A budou tam hrát nějací zajímaví hráči, nebo jen Federer?
Reagovat
Mantra
vo zeď, voe

asi ti nenapíše, kdo, když neví, kdo jak bude mezi živejma a schopnejma za dva roky
Reagovat
a.magerova
A tak... Murray zas až tak nudný není, no ni?!
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist