Martincová: Extrémně mě to mrzí. Cítila jsem, že na to mám

1. 9. 2020, 12:54
Aktuality 8
Počtvrté v kariéře si Tereza Martincová zahrála v hlavní soutěži grandslamu, ale ani tentokrát se premiérové výhry nedočkala. Proti favorizované Petře Martičové poprvé uhrála set a v rozhodujícím dějství měla náskok brejku, nakonec však osmou nasazenou Chorvatku nezdolala. Po vyřazení neskrývala zklamání, neboť cítila, že má šanci favoritku vyřadit.
Profily hráčů
Tereza Martincová (© Instagram)

136. hráčka světa Tereza Martincová vedla ve třetí sadě nad Petrou Martičovou 3-1 a měla dva brejkboly na 4-2. Šance ale neproměnila a prohrála po dvou a půl hodinovém boji 7-5 2-6 4-6.

"Měla bych mít radost, že to bylo těsný, ale extrémně to mrzí, protože jsem na kurtu cítila, že na to mám. Vytáhla to nejlepší, co mohla. Fakt mě to mrzí," komentovala zklamaná pětadvacetiletá Češka.

Ani na čtvrtý pokus se nedočkala výhry v hlavní soutěži na grandslamu. Třikrát prohrála v 1. kole na US Open a jednou ve Wimbledonu. "Zase smolný los, dostanu se do hlavní soutěže a losy ke mně nejsou shovívavé," řekla Martincová. Na US Open v minulosti prohrála s CAroline Garciaovou a Karolínou Plíškovou, ve Wimbledonu skončila na Číňance Yafan Wang.

Na letošní US Open se dostala až jako náhradnice za tenistky, které kvůli obavám z koronaviru nepřijely, a poprvé tak na grandslamu startovala bez nutnosti hrát kvalifikaci. Do New York letěla na jeden zápas.

"Když mám šanci si zahrát, tak to beru. Turnaj se koná a já jsem typ, že určitě hrát budu. Když mám šanci, tak se jí chci chopit a využít, ale bohužel," řekla s tím, že se hned vrací domů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
FulnekUltras
pracuj dál jako doteď a já vím, že se dočkáš... smilesmilesmile
Reagovat
tommr
tentokrát měla Tereza opravdu smůlu, protože včera hrála velmi dobře a byla favorizovaný Marticový víc než vyrovnanou soupeřkou. Pokud bude takhle hrát i nadále tak se jednou do tý první stovky určitě dostane ... smile
Reagovat
freeteepek
Nemluvil bych o smůle, ale Martičová hrála od 2. setu výborně. Kromě pár dvojchyb Tereze prakticky nic nedarovala. Tereza hrála výborně, odvážně.
Reagovat
FandimRF
hmm, její pocity ale fakt nikoho nezajímají, podstatné je co předvedla a to bylo obyčejné ho..o
Reagovat
aligo
Fandi raději Rogerovismile
Reagovat
Krisboy
On by třeba rád, ale...smile
Reagovat
aligo
Upsssmile
Reagovat
FulnekUltras
první den školy, no... smile smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist