Míček od vyřazení, přes 5 hodin boje. Alcaraz je po bitvě se Sinnerem poprvé v semifinále grandslamu

8. 9. 2022, 09:11
Aktuality 214
US OPEN - Carlos Alcaraz v druhém nejdelším zápase v historii US Open udolal po odvrácení mečbolu a až 5 hodinách a 15 minutách boje 6-3 6-7 6-7 7-5 6-3 o rok staršího Itala Jannika Sinnera a poprvé postoupil do semifinále grandslamového turnaje. 19letý Španěl si o finále a možná i posun na post světové jedničky zahraje s domácím Francesem Tiafoem.
Carlos Alcaraz (© AFP)

Carlos Alcaraz se po skvělém vstupu do sezony a povedeném antukovém jaru dostal lehce do útlumu. Na US Open už však znovu prodává svůj potenciál a v 19 letech postoupil poprvé do semifinále grandslamu a teoreticky ho jediná výhra dělí od posunu na post světové jedničky. 

Španělský teenager po třech úvodních třísetových výhrách zvládl i dvě náročné noční pětisetové bitvy. Dva dny po chorvatském šampionovi z roku 2014 Marinu Čiličovi si poradil i se svým vrstevníkem Jannikem Sinnerem, jemuž oplatil nedávné porážky z Wimbledonu a finále v Umagu.

Alcaraz získal první set, ale ve druhém nevyužil celkem pět setbolů, ve třetím dvakrát neudržel výhodu brejku a rázem prohrával 1-2 na sety. 

V tu chvíli bylo momentum na straně Sinnera. Ve čtvrté sadě měl dvakrát výhodu brejku a za stavu 5-4 měl mečbol při svém podání. Alcaraz se ale dostal do výměny, donutil Itala k chybě a rázem byl 'na koni' on. Získal 11 z 12 fiftýnů a vynutil si páté dějství. 

V něm si Sinner vypracoval brejk na 3-2, ale nepotvrdil ho a další game už nezískal. Alcaraz nejpozději ukončený duel v historii soutěže (02:50) uzavřel po 5 hodinách a 15 minutách boje svým 5. esem. Déle o vítězství na US Open bojovali jen Michael Chang a Stefan Edberg v roce 1992 (5 hodin a 26 minut).



"Nechápu, jak jsem to dokázal. Je neuvěřitelné, na jaké úrovni jsem byl schopný zahrát," řekl v rozhovoru na kurtu Alcaraz. "Můžu k tomu jen říct, že musíte vždy věřit. Věřil jsem své hře, a i když to bylo těžké, snažil jsem se zůstat za všech okolností v klidu," uvedl Alcaraz. 

Čtvrtfinále grandslamu hrál Alcaraz potřetí a poprvé se dostal mezi kvarteto nejlepších. V pátečním semifinále narazí na domácího Francese Tiafoea (h2h 0-1), který dva dny po skalpu Rafaela Nadala porazil i Andreje Rubljova a v semifinále grandslamu je rovněž poprvé.

"Všichni znají úroveň jeho hry. Porazil tu Rafu a Rubljova. Hraje skvěle, získal teď spoustu sebevědomí a tenhle kurt mu sedí. Vždy tady hraje skvěle. Čeká mě další těžký zápas. Ale já si teď chci hlavně odpočinout a užít tohle vítězství a první postup do semifinále grandslamu," uvedl Alcaraz.

Pokud španělský mladík postoupí do finále a nenarazí v něm na Caspera Ruuda, stane se novou světovou jedničkou. Nora v semifinále čeká Karen Chačanov.

20letý Sinner v New Yorku zkompletoval sbírku grandslamových čtvrtfinále, ale do semifinále se stejně jako na Roland Garros 2020, Australian Open 2022 a ve Wimbledonu 2022 nedostal.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 60.100.000 dolarů
středeční výsledky (7. 9. 2022)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Alcaraz (3-Šp.) - Sinner (11-It.) 6-3 6-7(7) 6-7(0) 7-5 6-3
Tiafoe (22-USA) - Rubljov (9-) 7-6(3) 7-6(0) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

214
Přidat komentář
Ondřej.Jirásek
Zdravím všechny, kteří tohle budou číst,

včera se nám tu rozmohla diskuse o varování a banech, pro mě tedy jedinečná příležitost změnit pravidla, což mám v hlavě už dlouho. Chci změnu udělat hlavně kvůli tomu, že většina lidí, co dostala varování, ulítne jenom občas a chtěl bych jim tudíž dát více šancí, než se propracují k banu. To se samozřejmě netýká těch, kteří poruší pravidla nějakým nepřijatelným způsobem, ti dostanou ban buď ihned, nebo třeba i po prvním a druhém varování, a to bez diskuse.

Ti, co by dosáhli tří varování (ano, odteď to budou tři, berte to jako challenges remaining), tak se bude dít toto: Vzhledem k tomu, že stále nemám odpověď, zda je možné odblokovat nick, tak bude dotyčný požádán, aby sám vstoupil do tzv. půlroční podmínky. Ta by představovala jednoduše to, že tu půlroku nesmí napsat pod článek ani do diskuse jediný komentář (to je pro mě velice snadno dohledatelné). Pokud by podmínku porušil, bude mu nick zablokován mnou. Pokud ji dodrží, může se po půlroce vrátit do diskusí. Pokud by byla možnost odblokovat nick, sám si půlrok pohlídám a nick bude uživateli obnoven. Pokud ta možnost nebude, ztratí nick navždy.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
A teď k jednotlivým kauzám, které tu proběhly.

Pe3k/Ondrej2280: Chci, aby všichni začali s čistým štítem, odteď. To znamená, že ani jednomu z vás nedám varování, přestože byste si ho zasloužili oba. Ondrej si může přečíst, co zkopíroval Pe3k do diskuse pod článkem Alcaraze (určitě si to musel vidět), za určitá slova (nepomůžou ani tečky) bys dostal varování. Pe3k zase vyprovokoval konflikt pod stejným článkem o vypadnutí Nadala.

Forehand: Dostal ban zhruba před pěti měsíci a usoudil jsem, že by se mohl vrátit. Pod novým nickem se mu nechce do diskusí přispívat, takže záleží na něm. Pokud půjde nick obnovit, tak mu bude obnoven. Pokud ne, bude se muset smířit s tím, že už to nejde. Pak už je na něm, jestli své kamarády osloví s novým nickem a postupně se tady bude prezentovat tak, že bude jasné, o koho jde. Vzhledem k tomu, že po třech varováních následuje podmínka, ať už s možností odblokování nicku, nebo tím, že tu uživatel nesmí půlroku psát, si myslím, že je fér, aby se vrátil. Na spoustě zahraničních fór to funguje tak, že je uživatel zabanován na určitou dobu, nemusí to být vždy natrvalo.

Pokud by ale někdo porušoval pravidla neustále, tak doufám, že bude chápat, že už se sem pod starým nickem pořád dokola vracet nebude.

Poslední věc... všichni si dobře rozmyslete, co vám přijde jako důvod ke stížnosti... proč by měl někdo dostat varování/ban. Protože většinou došlo na situaci, kdy někdo dostal varování, přijal ho, ale dožadoval se toho, aby dostal varování i někdo jiný, s kým měl ten dotyčný konflikt. Mějte tedy na paměti, abyste zbytečně neprovokovali a snažili se reagovat ideálně bez nadávek. Nějaká úroveň špičkování mezi tábory fanoušků je přijatelná, ale nesmí to překročit nějakou únosnou hranici. Tím chci říct, že varování nebude za každého blbečka a hlupáka, ale za horší slova už být může.

Snad jsem na nic nezapomněl. Návrhy mi samozřejmě pište, ideálně, prosím, do vzkazů, ať to tu zbytečně nezahlcujeme.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jsem tu diskusi rychločtením prolítl a vybavila se mi ta prastará, skvělá píseň...

https://www.youtube.com/watch?v=LcKdTeEklRA
Reagovat
Ondrej2280
Tak konecne sa tu vyjasnilo,ze kto je kto:)
Co sa tyka FH,nepoznam ho,ale na iste veci mame pravdepodobne rovnake nazory a z toho par jedincov usudilo,ze FH len zmenil nick:) ako malo staci k vytvoreniu blbeho presvedcenia a este aj k jeho neustalemu prezentovaniu ,ze aky je chytry a co vsetko odhalil(vid Pe3k,Nola atd.)
Co sa tyka Pe3ka,tak doporucujem Jiraskovi aby si cital jeho komenty na ludi a aj niektorych hracov-same urazky,takze na takeho tipka reagujem hrubou zaplatou.Samozrejme v ramci nejakych pravidiel,inak by to bolo aj trosku inak okomentovane z mojej strany a slzil by viac:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
no, na tebe si dám pozor taky podle toho, co tu bylo zkopírováno, řekl bych, že jsi na tom s Pe3kem úplně stejně ;)
Reagovat
Ondrej2280
Chlape ty si nevidis na koniec nosa...naozaj nevidis v jeho prispevkoch nic divne?
To,ze mu dam ja nejaky kvazi titul,je len reakcia aku si typ takehoto cloveka zasluzi a aj ju najlepsie pochopi...ine na neho nejak nefunguje:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
dá se zareagovat bez nadávek ;)
Reagovat
Ondrej2280
Nereagujem nadavkou na normalne prispevky,pretoze to je diskusia a da sa tam reagovat argumentom,ale ked niekto umyselne provokuje stupiditou tak musi cakat reakciu,a nebude to ziadne pohladenie po vlaskoch:))
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to nechám na tobě, jak budeš reagovat, až ti ale přijde varování, tak se pak nediv :)
Reagovat
Ondrej2280
Moze byt:)ale skus si v ramci svojho administrovania pozriet prispevky a provokacie P3ka ,a potom mozno,ked tento tipek obmedzi svoje.provokacie,tak to tu bude viac o tenise a menej o stupidnych provokaciach a naslednych reakciach na ne...si administrator,tak to čekuj..je to tvoj job
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ano, zaměřím se i na něj, už jsem to psal :)
Reagovat
Pe3k
Každopádně za ty hrubé urážky co sem Ondřej napsal musí dostat upozornění a jak ho tak sleduju, nemíní s tím končit, takže brzy ban.
Reagovat
Ondrej2280
čo to zas meleš ?
Reagovat
Pe3k
Neumíš číst, nebo jen nevíš co píšeš?
Reagovat
Ondrej2280
Ak by si odtialto urychlene vypadol,tak tu admin nemusi nic riesit...
Reagovat
Pe3k
Nic? A na to si přišel sám, co? Takovou blbost napsat může jen fanda Nadala.
Reagovat
Ondrej2280
Poviem ti takto,na mieste admina by som riesil provokatera a zdroj problemov a tym si ty.
Zbytocne potom riesi vzniknute problemy.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
už oba, PROSÍM, přestaňte, nebo pokračujte ve vzkazích.

za chvíli oznámím seznam nových pravidel.
Reagovat
Ondrej2280
Vzkazy s Pe3kom:))...no way:)) s nim ru boli problemy uz aj predtym,takze je to na tebe,co s tym spravis
Reagovat
Pe3k
Podle mě se "provokace" jak si to nazval řešit nebude. A zdroj problému jste vy. FH dostal už 3 bany. A ostatní mají napomenutí...Pokud to tady nyní bude admin více sledovat, bude to znamenat více banu pro vás...smile
Reagovat
Ondrej2280
takze si teraz priznal umyselne provokacie...ok:) na mieste admina by som ta odtialto vyprasil ako spinave pradlo, lebo by si mi zbytocne vytvaral konflikty, ktore nasledne musi riesit...
Reagovat
Pe3k
No jak admin napsal a očividně si to zase nepochopil, žádné špičkování se mezi fanoušky řešit nebude smile
Reagovat
Amputace
Fajn. K tomu níže za sebe dodám už jen toto. Lehce mě pobouřila ona hláška "dement a retard je pro mě dost velký rozdíl". Jinak bych se do toho už vůbec nevkládal. V mých očích to jasně říká, že záleží především na výkladu administrátora, přitom zcela evidentně je obojí dost jednoznačná urážka. FH tady na to poukázal a bylo to smeteno ze stolu tou citovanou větou. To je to, co mě roznítilo - že stížnosti na jednu stranu jsou brány v potaz a na druhou ne. Rozhodně pro mě není nijak důležité, jestli má být Petřík vybanován, jak si on myslí. Tak často sem zase v poslední době nechodím, aby to pro mě bylo důležité.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ano, samozřejmě, že záleží na výkladu administrátora, to je snad logické, že záleží na výkladu toho, kdo je pověřen o něčem rozhodovat.

stížnosti byly pouze na "retarda", nikoli na "dementa", už to opakuji asi postý.

nejde ti o ban Pe3ka, tak už to neřeš. pokud si to s FH rozmyslíte, pošlete mi do vzkazu jeho příspěvky, které se vám nelíbí a za něž by měl podle vás dostat varování.

Pe3ka budu více sledovat.

nový systém banování budu řešit.
Reagovat
Amputace
No, některé věci by měly být jednoznačné a nepodléhat výkladům. Ale chápu, že sám jsi to přímo v nějaké diskuzi nezachytil, takže z tvého pohledu je to vlastně slovo proti slovu. Rozohnila mě ona věta. Víc už to řešit nebudu.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
v pohodě, akorát jsme oba ztratily zbytečně moc času.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
*ztratili
Reagovat
Amputace
Máš pravdu. Sám nechápu, proč se někdy nechám tak unést. Jsou dny, kdy bych diskutoval klidně až do zemdlení.
Reagovat
Katreska
Kamosko, vsetko v poriadku. Nemáme žiadny problém a doverujem ti. Ved ide o ho*no.

Pán Jirásek sa tu snazi obhajit neobhajitelné, vymysla doslova koleso pri hladani rozdielu v dvoch porovnatelnych invektivach. Posobí to cele strašne nasilu a v podstate naplnuje moje slová.

On udajne nema cas citat vsetko, ale akonahle niekto spomenie v prispevku jeho meno, do minuty reaguje, pripadne prispevok uplne vymaze, ak ho nedajboze kritizuje.

Neviem, kto mal na starosti diskusie v minulosti, ale mozno by mal TP porozmyslat o personalnych zmenách a prinavratení cloveka s aspon akým-takým nadhladom a chochmesom.

Plus vyhrazky nizsie a demonstrácia moci, "ze nepouzivaj citácie invektivov; lebo dostanes BAN" su taktiez trochu nedostojne z pozicie administratora, ale tak, zivot pise aj taketo pribehy.

Nick Katreska nesluzi na tenisove diskusie a dotahovacky, tomu sa venoval vyhradne Forehand, ktory ma BAN, lebo dostatočne casto nepouzival slovo Dement. Kazdopadne na SZ by som mal byt k dispozicii, ak nebude opat svojvolne zablokovany.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ano, opět si ukázal, že nedokážeš respektovat názor druhých a opět umíš jen kritizovat, ale sám svoji chybu, aroganci a ponižování ostatních nikdy neuznáš. myslím, že to všem stačí k tomu, aby si udělali obrázek o tom, co jsi za člověka. nezastal se tě tu vůbec nikdo kromě Rafaeoliho (který sám uznal, že to přeháníš) a Amputace... Ondreje nepočítám, protože se neznáte, resp. jste se v té době, kdy tu začal přispívat, neznali.

nick ti banovat nebudu, opět se ukazuje, že asi neumíš číst :) dokonce zjišťuju, jestli se dá obnovit zablokovaný nick (bude to nějakou dobu trvat). pokud to půjde, rád ti ho obnovím a dám ti další šanci. systém varování a banů se bude měnit a chtěl bych, aby všichni začali s čistým štítem.
Reagovat
Katreska
Nemam problem priznat, ze sa chovám ako hulvát k hulvátom. Pri vsetkej úcte, Pe3k je hulvát. Na hovado len vacsie hovado platí.

Neratal som ludi, ktori sa ma tu zastali. Rovnako som nerátal ludi, ktori by Ban obhajovali, no okrem Pe3ka ich moc nebude.

Pointou celeho bol dvojaky meter, ktory vnimam. Pokial bude všetko vynulované, budem sám zvedavý na dalsi postup a novu filozofiu Banov.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
žádný dvojí metr z mé strany neexistuje, snažil jsem se Amputaci vysvětlit, že prostě nemám kapacitu na to, abych přečetl veškeré komentáře a je dost zdlouhavé vše systémově dohledávat... sám jsem vás žádal, abyste mi poslali, za co by Pe3k měl dostat varování, vy jste nechtěli, takže s tím nic neudělám.

systém varování/banů bude na jednu stranu přísnější a na druhou benevolentnější. zatím mám v hlavě tři varování (jako hawk-eye), přičemž by vždy po měsíci jedno zmizelo, pokud uživatel bude dodržovat pravidla a uvidím zlepšení v komunikaci. samozřejmě by byl více hlídán. napadlo mě i to, že kdyby už vyčerpal všechna tři varování, byl by požádán, aby sám na TP na určitou dobu, řekněme 3-6 měsíců, nepřispíval a nick si nechal (bude se odvíjet od možnosti odblokovat nick), pokud by "podmínku" porušil přijde blokace a ztráta nicku.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
při hodně velkém překročení hranice může samozřejmě ban přijít dříve než po třech varováních. očekávám, že když by to fungovalo co možná nejspravedlivějším způsobem, o což jsem se snažil vždy, tak se nedočkám odpovědi, že s tím uživatel nepřestane.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a dnes výjimečně mám na diskusi více času, protože program USO začíná až teď, tak jen pro osvětlení :)
Reagovat
Pe3k
Snažíš se zachovat si tvář (dost pozdě), ale tím, že budeš lhát toho asi nedocílíš. Problém není v tom jestli je horší ta nebo tamta nadávka, problém je v tom, že on dostal varování a dále v tom pokračoval a to jsi ty tady ani JEDNOU neuvedl. Z toho je jasné, že ti vůbec o žádnou "spravedlnost" nejde...
Reagovat
Amputace
Tohle mě už nebaví, tyhle tvé logické klamy a falešná dilemata, která vnucuješ v diskuzích. Vážně mě to nebaví. Několikrát jsem ti napsal, že chápu, proč byl FH vybanován a nijak to nerozporuji, ale že nechápu, proč jsi nebyl vybanován, nebo alespoň varován ty. Ondřej to přímo nezachytil a nikdo si na tebe nestěžoval. Budiž, beru. Dostala mě ta věta, díky které se dá nadávka jednoho v podstatě omluvit, a nadávka druhého vyložit jako porušení pravidel. Podle mě v tom prostě rozdíl NENÍ a od toho se odvíjela většina toho, co jsem psal dále. Je jasné, že kdyby si někdo stěžoval na dementa, řešil by se také dement, ale v podání Ondřeje to pro mě opravdu špatně vyznělo. Mohl bych některé příspěvky vyhledat, ale to nikdy neudělám.
Reagovat
Pe3k
v případě, že by si někdo stěžoval a já dostal varování, nechal bych toho. To je ten podstatný rozdíl...Také bych se tady nevydával za ženu v momentě, kdyby někdo prokoukl můj nový nick, jak to tady předvedl Forehand...A taky bych byl schopen psát totéž s nickem třeba princezna koloběžka jako s nickem Pe3k. Z jeho strany několikanásobné selhání...
Reagovat
Amputace
To ale nikdo nemůže vědět, protože jsi to varování nedostal. Taková prohlášení jsou totálně bezpředmětná, zvláště když diskutujeme o konkrétních věcech.

"Také bych se tady nevydával za ženu v momentě, kdyby někdo prokoukl můj nový nick, jak to tady předvedl Forehand..." - Takže ty jsi stále, přes to všechno přesvědčen, že FH je Ondřej? :)
Reagovat
Amputace
Jinak ještě ke druhé větě: možná tě to překvapí, ale ano, právě v tom je pro mě ten hlavní problém, v tomto posuzování nadávek, které jsou jednoznačně nadávkami. To bylo pro mě meritem toho, co jsem psal, a hlavním důvodem, proč jsem vůbec něco psal. Protože po naší a Forehandově výměně SZ jsem opravdu věřil, že se to uzavřelo.
Reagovat
Pe3k
To já taky. Ovšem FH to psychicky o5 neunesl a postnul tady soukromou diskuzi...
Reagovat
Amputace
Ale to až poté, co jsi na základě toho, co jsem ti SOUKROMĚ napsal, odhalil jeho nový nick.
Reagovat
Pe3k
Odhalil? Napsal sem, že posílám pozdrav do Petžalky. Kolik % lidí to pochopilo jako odhalení Forehanda? Nikdo nebo téměř nikdo.
Reagovat
Amputace
Prosím tě, tohle nemyslíš vážně... Z těch, kteří sem chodí pravidelně, dá se říct denně, samozřejmě téměř každý. Co je ale důležité, že jsi to byl opět ty, kdo zahájil první útok, první provokaci, první rýpnutí. Kdyby nic jiného, doje.bal jsi tím moji důvěryhodnost v očích FH - ale podobným způsobem tě nejspíš ani nenapadlo uvažovat. Já jsem ti, co jsme si psali, neposlal proto, abych dokázal nějakou svoji pravdu, jak si možná myslíš, ale primárně proto, abych už nemusel stále dokola číst ty nesmysly o tom, že Ondřej je FH. Začínalo mi to připomínat diskuze o politice na Idnesu, kde se také nějaký úplně evidentní nesmysl vydává za úplnou samozřejmost a pravdu a ještě se je vysmíváno těm, co to zpochybňují. Přesně to se dělo a já myslel (opět dodávám: bláhově), že když ti tu "pravdu" dokážu, bude už klid. Za jiných okolností bych ti to samozřejmě neposlal.
Reagovat
Pe3k
Tak schválně, ať tady napíše kdokoliv, kdo díky tomuto konkrétnímu komentu poznal, že jde o Fh. Uvidíš, že nikdo...Myslím si, že ani admin to takto nepochopil. Nikdo nic takového nepsal, takže to je tvůj čirý výmysl. navíc jsi o5 a zase vynechal ten podstatný fakt, že ho tady jako první a veřejně odhalil Patik!!!
Reagovat
Amputace
Ne, podstatné z toho příspěvku jsou dvě úplně jiné věci: že jsi opět zaútočil jako první a že jsi mě zdiskreditoval před FH.
Reagovat
Pe3k
Zaútočil? Napsal sem, že posílám pozdrav do Petržalky a to je jako útok? smile
Zdiskreditoval sem tě před FH, no můžeš si za to samozřejmě sám, ale upřímně ja nic takového v plánu neměl, nečekal jsem, že on tady okamžitě postne soukromku, netušil jsem, jak moc je zoufalý...To si mi neřekl. Samozřejmě co máte mezi sebou je mi fuk, ale tvojí "důveru" jsem zradit nechtěl...Chtěl jsem vědět jak zareaguje na to, že to vím, nečekal jsem, že je citlivý jak foreskin. A už nepiš, jdem spát.
Reagovat
Amputace
Ano, jistěže si za to můžu sám. I navzdory nedobrým zkušenostem, co s tebou mám, jsem uvěřil, že v soukromí jsi v pohodě a fér (už skrze to, že jsi měl tendenci to řešit soukromě), ale mýlil jsem se. Hned na první jeho komentář (navíc úplně nevinný) jsi musel reagovat a odhalit, že to ode mě víš. Propříště už jsem poučen.
Reagovat
Pe3k
Ne to není pravda. Neodhalil jsem, že cokoliv vím od tebe, proč lžeš? A taky neumíš poslouchat, napsal sem at už nepíšeš...
Reagovat
Amputace
Bylo to samozřejmě úplně zřejmé (opět ty souvislosti a kontext, což ti nic neříká), když celý předešlý den jsme to řešili (já jsem FH i přiznal, že jsem ti napsal, že má jiný nick - a náhle, o pár hodin později, čistě náhodou tento nick znáš). Nedělej ze sebe ještě většího hlupáka, než jsi udělal tím cirkusem kolem Ondřejova nicku.

Věř tomu nebo ne, ale to by se nejprve musela přestat otáčet Země (a snad i to by pořád nestačilo), aby vznikla nějaká, alespoň úplně minimální a zcela titěrná možnost, že budu ze všech lidí na světě poslouchat právě tebe.
Reagovat
Pe3k
Zase úplně mimo a zase jenom lži...
Z toho co jsem napsal FH NIKDO nepoznal.
Reagovat
paddy
Sinner neulovil mečouna, a tak bude po zásluze bez SF večeře smile

někde psali, že tento souboj se asi bude v budoucnu pravidelně opakovat

je to logické, jelikož mají teprve 19 a 21 let a zároveň už v tomto věku i solidní výsledky, a tak by oba v příštích letech měli být na špici

kromě zavedených jmen Med/Zve/Tsi ostatní 23-24 letí spíš jen budou v top10, ale o špici bojovat nebudou

historicky to tak většinou bývá, není problém mít dobrou sezónu, ale dlouhodobě dominovat

míchat kartami určitě bude i nějaký nyní bezejmenný junior, je třeba počkat nějaký rok
Reagovat
Mantra
fajn finále hrané nejen o 1.gs ale i o No1. - myslím z pohledu obou zúčastněných (CR x CA)
Reagovat
Krisboy
Jako za starých zlatých časů PS x AA smile
Reagovat
Mantra
to už je ale vousatý spouboj těch dvou USAboys smile
Reagovat
Mantra
https://www.atptour.com/en/players/atp-head-2-head/pete-sampras-vs-andre-agassi/S402/A092
Reagovat
Krisboy
Vousatý ale nezapomenutelný!!
Reagovat
Pavol
Chlap ktorý sa moc chváli ako keby sa hounom potieral.
Však tenistan. U vás je to ako ? smilesmilesmile
Reagovat
Krisboy
Podobně - samochvála smrdí. smile
Reagovat
Mantra
je mi trochu líto, ale samosebou gratulace letí do Alcatrazu, v jeho věku to zvládnout otočit, moc pěkné. smile
Reagovat
Blondie
Neskutečný. Pojď, Carlí!
Reagovat
turista
Gratulace. Takovéto zápasy Carlos Alcaraz potřebuje a do dalších bojů aktuálních a budoucích ho zocelí. Nadal a Djokovič, o dalších hráčích ani nemluvím s ním budou mít velké problémy a budou s ním prohrávat.
Reagovat
annah
Já jsem viděla poslední dva sety a byl to fakt brutal od obou. Sinnera opustilo v závěru štěstí. A asi ho drapla nervozita, kazil vylozene šance.
Reagovat
Ela-fon-isi
Viděla jsem jen závěr, ale četla a byl to evidentně zápas, kdy mrzí, že nemůžou vyhrát oba. Ke komentářům o hlavách... je fajn, že hrajou lidí, ne roboti. Bez těch malých, i když důležitých selhání by nâs to nebavilo. Horší je to, když hlava prohrahe celý set nebo dokonce zápas.
Reagovat
turista
Jeden z nich musel vyhučet. Jinak to v tenise nejde.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jde, můžou se vyoutovat oba zároveň, ale asi se to nikdá nestalosmile
Reagovat
Pe3k
Gratz. Tak nakonec mu to jeho prohlášení, že už letos chce vyhrát gs možná vyjde. Když sleduji výsledky letošního US open, jsem moc rád, že nevsázím, protože mám dojem, že bych netrefil ani jeden zápas. smile
Reagovat
Tennisfan77
Tak já musím říct, že mě to celkem jde, mám to z pohledu čistého zisku +6.903,-.
Reagovat
woody
Nepotkal jsem sázkaře, který by přiznal, že je v mínusu...

Ale všude běží reklamy na sázkovky. Zajimáve.

Tím netvrdím, že je to Tvůj případ.
Reagovat
Tennisfan77
Já vedu statistiky v excelu od roku 2020, k dnešnímu dni mám +125.148,00,- Kč, letos +64.092,00,- Kč

Celkem 795 tiketů.

Ale jsem vyložený mikrosázkař, 500,- Kč na tip je můj strop, snažím se hledat value a pomáhat si na Tipu netama z analýz, někdy z blogů, což je zásadní faktor.smile
Reagovat
JohnB
si může napsat naprosto každý podobný statistiky... smile
Reagovat
Tennisfan77
Může, ale můj excel je starý 3 roky a nemám důvod si to na anonymním fóru vymýšlet. Čili zda mi věříš, nebo ne, je mi vcelku jedno.
Reagovat
Ereinion
jako takhle, vím jakej je tvůj nick na tipsportu/chanci a vím, žes měl analýzy dost v minusu...čímž neříkám, že seš v minusu i reálně, ty analýzy nebo blogy můžou vydělávat hodně.

Já jsem celkově hodně v plusu, ale hlavně díky občasným sázkám na volby...tenis je spíš sranda, USO např. bude u mě v plusu pokud ho Alcaraz vyhraje , mám ho vsazenýho v kurzech nad 10 někdy půl roku dozadu.
Reagovat
Tennisfan77
Jasný, analýzy jsou pro mě minoritou v posledním roce, uznávám, že to není můj šálek čaje a opravdu nespočítám zápasy, které jsem prohrál z MB/SB, 5:1 atd.

Sám jsem od toho výrazně odstoupil, protože mě to i v osobním životě strašně tahalo ke streamum, zbytečně jsem si zvedal tepovku a rozčiloval se.

Samozřejmě bod b), který ty analýzy neví je to, že mnoho zápasů jsem pojistil a reálně byl na nule, případně v menším zisku, ale hold tam máš prostě body mínus.

Teďka to dělám spíše pro sdělení nějakých informací, než aby mě to živilo tak, jako spousty jiných tiperů, kteří z toho mají rakety.

Blogy, to je věc jiná, ty mě baví hodně a fungují - zatím.
Reagovat
Ereinion
já se dívám jen na zápasy, které mě fakt baví...nedokážu si představit, že bych se díval na challengery, kde nějaký mentál nedopodává apod., to myslím není pro psychiku úplně zdravý smile

Další věc je, že většinou má největší smysl sázet při openu, kdy jsou sázkovky často mimo...ale to znamená, že u toho člověk musí sedět a i refreshovat, pokud to chce chytit smile na což většinou prostě není čas. Pak se napíše analýza v dobrým kurzu, ale pro ostatní už je tam za 15min drop, takže sázkovka je v klidu.
Reagovat
Tennisfan77
Je to tak, obecně ty challengery jsou masakr.

Aniž bych se nějak vyzdvihoval, tak se označím za zkušeného tipéra a trošku tomu tenisu rozumím, nicméně tato formule na challengery prostě nefunguje, tam ten zápas může skončit absolutně jakkoliv, nemá to žádná pravidla, 5:1 servis a lost je úplně klasika, pak 0:6.

S tím jsem fakt skončil a dávám to když vidím max value, mám třeba Delbonise dneska někde hrubě přes 2,3 ta H2H je 4:0 a asi by mohl vyhrát, jinak kurzy 1,4 na challengerech to mě vyléčilo.
Reagovat
woody
Takže je to Kamilos? smile
Reagovat
Ereinion
tak to je myslím bez debat
Reagovat
JohnB
To bylo jasné od samotného začátku, že to je on. smile
Reagovat
woody
Jj jen nevím, jestli to už někde potvrdil
Reagovat
JohnB
To ne smile
Reagovat
Davor1
Jasné Kamil, to ti tak všetci veríme smile

Snáď si aspoň Katke niečo kúpil z tých stotisícových ziskov smile
Reagovat
Tennisfan77
Je mi zcela jedno, zda mi věříš, reagoval jsem na woodyho, poté na Ereiniona.
Reagovat
Pe3k
To je jako v pokeru. Tam je 98% hráčů v mínusu, ale 100% hráčů ti řekne, že jsou v plusu smile
Reagovat
Tennisfan77
Jak vidím v tipáči, kolik lidí tam nechává denně výplaty na matech, tak tipuju, že na nule a plus je v hazardu tak 1% lidí.

Vždy se objeví nějaký super nick, který vyhraje mega, má pak 10k sledujících, valí analýzy za 100k a do měsíce je pryč. smile
Reagovat
Martan1
Já jo, když se ráno podívám do zrcadla. Jsem v mínusu jen 70 000 a to za 4 roky kdy sázim jen live a asi skončím, už mě to nebaví, dělám to náhodně, jen tenis a zdvojnásobuju sázky do určitého limitu ale pořád jsem ještě nepřišel na systém jak na to. Analýzy jsou stejně k ničemu. Podle analýzy jen upravujou sázkovky kurz, který jim vyjede program podle statistiky výher a proher.
Reagovat
Marduch
Předčasné finále
Reagovat
Ereinion
to doufám, je otázka jak Alcaraz po tomhle zregeneruje, půjde spát někdy v 5-6 ráno nejdřív...ale je mu 19, tak snad ok
Reagovat
Nenela
Skoda, prala jsem Jannikovi, aby vyhral, Spanel mi neni moc sympaticky. Ale asi opravdu smeruje k postu "Druhy Nadal", predvedl uzasnou bojovnost a vyhru si zaslouzil
Reagovat
Tennisfan77
Je fakt, že jsem sledoval zejména poslední set a půl, ale nutno uznat, že ty výměny byly šílený brutal, fakt kvalita světové úrovně, winnery jak se patří, fenomenální obrana z obou stran.

Trošku to pokazila hlava obou aktérů, Alcaraz mohl jít do vedení 2:0, selhal, Sinner mohl zápas vyhrát, selhal.

Ale věřím, že se to za 2-3 GS narovná u obou. Hlavní chyba - servis, aby oba dva hráči měli 60% získaných míčů po prvním podání na hardu, to je strašné číslo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Souhlas. Pokud se ještě objeví někdo, kdo bude hrát aspoň trochu jako Federer, tak je o budoucnost tenisu postaráno, řekl bych.
Reagovat
Marduch
Už tady dávno je. Dimitrovsmile
Reagovat
Krisboy
Grigor The GOAT smile
Reagovat
Tennisfan77
Mě hlavně přijde, že mezi mladými chybí vyložený "frontrunner". V tomto ohledu je Federer nejlepší tenista všech dob. Když vyhrával v setu na hardu/trávě, byla šance asi 99%, že už neztratí servis.

To teďka mladí neumí.
Reagovat
Ereinion
Z tohoto pohledu škoda, že Kyrgios nebude ve finále, bylo by to hodně zajímavý srovnání stylů
Reagovat
Krisboy
Vzhledem k tomu, jak se choval po prohraném čf, není vůbec škoda, že ve finále nebude smile
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě Sampras tohle uněl.
Reagovat
Tennisfan77
Ano, to je pravda. smile
Reagovat
Katreska
Porovnavnanie 19r Alcaraza s Federerom niekde okolo 25 je nespravodlivé. Aké percento prveho servisu mal Roger v 19?Zrejme to nebude ani tych 60%, vzhladom na vysledky.
Reagovat
Pe3k
Péťo, víš že ti to s číslama nikdy nešlo, tak to tady nezkoušej smile smile
Reagovat
Katreska
"Chtěl sem se čistě pobavit o tom tématu ban pro fh a jeho návrat s jiným nickem Ondrej.

Tak obecně musím říct, že za těch 15 let co jsem tady jsem nezažil větší srandu než tohle.

Trolhand byl takový neoficiální vůdce té vaší bandy jelikož je 99% Rafa fans naprosto neschopných zformulovat nějakou myšlenku a většinou se zmůžou jen na Vamos Rafa nebo nějaký nesmysl co píše Peggy, tak tenhle "člověk" byl váš jednooký vůdce pro slepé ovečky.

A teď ta vtipná fáze. Ty a všichni ostatní jste k němu vzhlíželi, podporovali jste ho a velebiliho (jeden z mnoha důvodů proč jste k smíchu) a po té co on dostal ban, tak vy a jen vy jste byli jediní, kteří jste ho (kterého tak obdivujete a čtete) nepoznali...To je největší self ownage ever. Vy jste sami sebe zdiskreditovali takovým způsobem, že by to ani mě nikdy nenapadlo.

Kozoroh, Marduch, gigin, Nola všichni ho poznali jen vy co ho obdivujete ne...Ty to asi do konce života nepochopíš (škoda, protože šance tu je tvůj projev vypadá, že nějakou inteligenci máš).

Takže teď to jádro diskuze. Jsem opravdu zvědavý na tvé argumenty...Pod novou přezdívkou FH změnil trošku styl psaní aby ho všichni hned nepoznali a on nedostal znova ban (což se stejně stane). To je něco co vidí každý, ale je to zároveň jediný argument co sem od tebe četl, tak se ani neobtěžuj jej psát znovu, to totiž vidí každý kdo má oči, to není argument (bohužel pro tebe aspol.)
Reagovat
Katreska
Moje argumenty proč Ondřej je Forehand:

Ihned po té co sem přišel se zaměřil úplně na stejné lidi na které pod nickem Forehand. Na mě, Nolku, Tenisfan alias Kamilos aspol. Co ho ovšem prozradilo nejvíc bylo jak se přilepil na pana Jiráska nebo co to byl zrovna za Admin a nutil ho přiznat, že udělal "chybu"...Proč by člověk, který je tady nový (což on sám tvrdí!) začal bezdůvodně tlačit na admina, že udělal chybu?

Takže se zaměřil na úplně stejné lidi a zároveň si notuje s úplně stejnými lidmi (s tebou aspol.)

Další co ho ihned prozradilo je, že napsal, že uživatele s nickem Forehand nezná, ale že to musel být fakt borec, že o něm všichni pořád mluví...čili úplně přesně jako přes kopírák to co udělal Kamilos s novým nickem Tenisfan. Jakmile byl konfrontován se svým starým nickem předstíral, že ani neví o koho jde a snažil se o tom koho on údajně nezná mluvit vždy jen pozitivně úplně přesně jako přes kopírák Kamilos i Forehand se pod novým nickem zachovali stejně...

Teď se zamysli. On mi tvrdí, že uživatele s nickem Forehand ani nezná, že ho nezažil...Tak mi řekni, jak je možné, že zná tak dobře mě, tak dobře, že mi tady každý den sprostě nadává...Kdo mi tady každý den sprostě nadával (slovensky?).

Jak může říct, že neví kdo je forehand, ale zároveň moc, moc dobře ví kdo sem já? Všichni tady celé ty roky píšou jaká sme s forehandem dvojka (roky trvající souboje, které každý viděl). Takže mi chceš říct, že on jako fanda Nadala, který tady chodí tak dlouho, že mě zná a nenávidí mě, zároveň neví kdo je Forehand, čili hlava zdejších fandů Nadala?

To je vše tak do očí bijící je k neuvěření, že si toho může někdo nevšimnout, někdo kdo to tady denně čte...

A když teda nejsi schopen úvahou poznat, že se jedná o Petra z Petržalky, tak schválně co ti říká tvůj instinkt?
Reagovat
Pe3k
Propálit soukromou korespondenci to je opravdu hrdinství, které tady předvedl Rafaeoli a teď ty...Nevím jestli si to uvědomuješ, ale já mám zase tu tvojí osobní korespondenci, kde mimochodem hrubě nedáváš na admina a jakmile mu to pošlu dostaneš zase ban a to už 4. Zatím ti zabanovali 3 přezdívky, brzy přibude čtvrtá...smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
pošli mi to :)
Reagovat
Katreska
Zverejnená bola za uslachtilým účelom.

Ukázať všetkým, aký hlúpy človek v skutočnosti si, v akých detinsky jednoduchých premisách premyslas, ako ti chýba kritické myslenie a koniec koncov obyčajný rozum. Raz darmo, rybár, prúty a rybnik. Inzinier z teba nebude.

Ten co pisal o diskreditáciu ostatných skončil opat s takou hanbou, ze by si s nou dva kýble naplnil :)

To, ze o banoch rozhoduje uzivatel Pe3k, ako sam naznacil, a p. Jirasek je len taky jeho mopslik je smutnou skutocnostou tohto portálu.

Prave z tohto titulu uz dlhodobo nediskujem, rozhodne nie sofistikovanejsie v diskusiach, kde sa ide do hlbky. Nick sluzi de facto len na spravy s tenisovymi priatelmi. A tak to uz navzdy zostane. Komédia s Ondrejom presiahla vsetky hranice zdraveho rozumu a vynikal v nej najme jeden klaun, miestny šáša :)
Reagovat
Pe3k
Už si se vyplakal Péťo?
Reagovat
Katreska
Moja oblubená pasaž:

"Další co ho ihned prozradilo je, že napsal, že uživatele s nickem Forehand nezná, ale že to musel být fakt borec, že o něm všichni pořád mluví"

Budeš mať gule povedať, že si zo seba spravil blbca?..Alebo budes nadalej sám sebou?
Reagovat
Pe3k
Osobně nemám žáden problém s tím, že sem se spletl. Já chápu, že ty mě máš za neomylného, ale i já sem jen člověk...Mě na tom zas přijde nejvíce vtipné, že tě "objevil" Patik a ty si z toho vyvodil, že dostává zprávy od Admina smile
Reagovat
Amputace
Nejvíce vtipný jsi v této kauze bezpochyby ty. Mě ses tady týdny vysmíval, nazýval mě bláznem či bezmezným Forehandovým obdivovatelem, který není schopen vidět realitu, přitom jsi to byl ty, kdo ji celou dobu neviděl. A místo toho, abys stáhl ocas, hned při první Forehandově ozvěně (která se vůbec ničeho z toho netýkala) se pouštíš do nového boje. To mi připadá šíleně dětinské. Ale já už se v tomto angažovat nebudu. Bláhově jsem si myslel, že to celé zůstane mezi tebou, mnou a FH, ale ty jsi to zkrátka nemohl vydržet, že?
Reagovat
Pe3k
Nerozumím tomu, proč bych měl stahovat ocas? Krom toho, že to není můj styl. A do žádného boje se nepouštím. kdyby sis raději přečetl sz včas, tak to tady nemusíme zas řešit.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já nevim, proč se pořád tak rozčiluješ, Pe3k tady maximálně rozhoduje o svých příspěvcích, nemá tady absolutně žádnou roli v tom, kdo dostane varování/ban.

znovu opakuji, byl jsi slušně požádán, aby si přestal s nadáváním ostatním, protože si na tebe spousta lidí stěžovala a budeš se divit, Pe3k mezi nimi vůbec nebyl. ty jsi arogantně odepsal, že s tím nepřestaneš a že děkuješ za pochopení... přesto si dostal další šanci, kterou si za pár dní zahodil, když si tu samou nadávku povznesl ještě na vyšší úroveň. a pak tady budeš brečet, jak je všechno nespravedlivé.

kdybys mlčel, tak se vůbec nedozvím, že jsi tu pod jiným nickem. zajímá mě to, jestli někdo porušuje pravidla, nebo ne, ať si tu má třeba 10 nicků a píše si sám se sebou, pokud to bude podle pravidel.

tvoje ego to prostě neuneslo... ale můžeš si za to jedině ty sám, nikdo jiný. všichni, kdo dostali varování, tak ho přijali a většina z nich se ještě omluvila a sama uznala, že to přestřelila. tomu se říká sebereflexe, kterou ty máš podle mě naprosto nulovou.

pokud chceš pokračovat ve vzkazech, můžeme, tady už se o tom bavit nebudu. klidně si tu pod novým nickem působ dál, každý víme jak to bylo. akorát si odpusť to napadání mě pod články, je to zbytečný a beru to jako nespravedlivý útok na moji osobu. za ban si můžeš jedině ty sám a nedostali ho jen Rafafans, takže na mě hlavně zase nechoď s podobným nesmyslem, že je to z mé strany osobní. myslím, že tahle odpověď jasně dokazuje, že v tom nic osobního není... bavím se s tebou úplně normálně, jako vždycky s každým.
Reagovat
Katreska
Ja som úplne v klude.

O Banoch sa rozhoduje tendenčne, to je fakt. Pe3k je nedotknutelný. To, ze to popierate je prirodzene, kedze je to vase maslo na hlave. Mozem uviest konkretne jeho prispevky/urazky ostatnych uzivatelov, len z posledných dvoch tyzdnov, ktore potvrdia moje slová.

Ale predpokladam, ze do tejto konfrontácie nebudete chciet ist. Alebo ich mozem uviest?..

Co sa tyka mojho Banu, ostatní nevedia ako to bolo. Lebo, ked som uvadzal moj pohlad na vec, prispevok ste okamzite vymazali. Len preto, lebo tam bola kritika na vasu osobu. Tak len tolko ku EGU.

Raz ste prispevok vratili, ked si ho bohuzial pre vas stihla precitat uz prilis velka vzorka ludi. Napisali ste reakciu, ale moje konto zablokovali, aby som uz dalej nemohol reagovat. Je tak?..
Reagovat
Pe3k
Přesně takhle reaguje člověk co je v "úplném klidu" smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ano, je to tak, zablokovaný jsi byl z toho důvodu, že místo aby si nové nicky použil k normální diskusi, tak si opět začal útočit na mě, což ti tolerovat prostě nebudu, kór když si myslím, že mě tu očerňuješ neprávem a nikdo tě v tom snad vyjma Ondreje nepodpořil. pokud to četlo tedy podle tebe tolik lidí a máš pravdu, tak by se tě asi zastal víc než jeden člověk.

jak tuhle další šanci využiješ, je na tobě. kdyby to bylo osobní, vůbec se tu s tebou nebavím.

a ty jsi asi ten poslední, kdo by měl někoho udávat, ale můžeš mi to poslat do vzkazů.
Reagovat
Katreska
Myslím, že je nanajvýš prirodzené uviesť môj pohľad na vec. Rovnako ako je prirodzené nechať oponenta rozprávať a nie ho blokovať. Tak to funguje vo vyspelej spoločnosti, kde majú ľudia nadhľad.

Nebol to útok, skôr kritika. Kritika smeruje k jednému jedinému.

Ak je zablokovaný Forehand za použitie slova "retard", prečo nie Pe3k za slová ako "dement", id1ot" a kopec podobných invektív?...

Vedeli by ste sa raz a navždy vyjadriť k tejto veci, ak teda zarputilo tvrdíte, že nie ste tendenčný? V čom je rozdiel?

Myslím, že ľudia si to radi prečítajú.

To, koľko ľudí stálo za uživateľom v kauze s redaktorom, je pre mňa malicherné. Argumentovať štýlom, keby si mal pravdu, zastalo by sa ťa viac ľudí, je úplne mimo mísu. Navyše, keď boli moje názory mazané kozmickou rýchlosťou.

Ďakujem za ponuka písať si súkromne, ja o súkromnú debatu nemám záujem. Rád by som verejné vysvetlenie, prečo sú Pe3kove urážky prehliadané a či viete stáť za svojou filozofiou, lebo evidentne pokryvkáva.
Reagovat
Pe3k
A pláčeme smile

Mě se hrozně líbí tvá "logika". Dostaneš ban za to, že si sprostý i když ti admin dal x možností se zlepšit, ale za všechno může Pe3k.
Rafa vypadne z Tiafoem a zas, za všechno může Pe3k.
Bedlivě jsem si přečetl tvou osobní zprávu a vypadá to, že mám zdarma pronajatý prostor v tvojí hlavě. Slovo Pe3k tam padlo snad 30x smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
pošli mi to do vzkazu, nestíhám číst všechny komentáře, na to kapacita bohužel opravdu není.

ty jsi byl zablokovaný ze dvou prostých důvodů... lidé si na tebe stěžovali, a to i lidé, které tu běžně v diskusích nevídám, ale vím, že nick tu mají dlouho (tím můžeme vyloučit, že by se jednalo o stejnou osobu)... to ze své pozice nemůžu ignorovat, obzvlášť když asi dva z nich mají postižení v rodině... na Pe3a si v sz dosud nestěžoval nikdo a jak říkám, nemůžu číst vše.

a tím se dostáváme k druhému důvodu... slušně jsem tě požádal, aby s tím přestal, nezvážil si to podle své odpovědi ani na vteřinu. to byl druhý důvod, proč si dostal ban takřka okamžitě poté, co si tu nadávku ještě vyšperkoval... za normálních okolností bych s největší pravděpodobností přimhouřil oko a ještě ti dal šanci, protože ban rozhodně nedávám rád, pokud ten člověk vyloženě nepřekročí nějakou pro mě přípustnou hranici.

znovu opakuji, že snad všichni varování přijali a od té doby tady diskutují, alespoň z toho, co jsem viděl, normálně.
Reagovat
Krisboy
Mohu se zeptat, jaký nick byl Katreskovi banován? Vůbec netuším, o koho jde...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jestli to nemyslíš jako vtip, tak Forehand
Reagovat
Krisboy
Nebyl to vtip. Já Forehanda nečetl asi pět let, vaše spory ani přesný důvod jeho banu neznám. Tak sorry, trochu se v tom ztrácím smile
Reagovat
Amputace
:D

Ale Ondřej je to jasnej...
Reagovat
Marduch
Nesmysl, Ondřej to být nemůže, vždyť Forehand je prece ženská.
Reagovat
Katreska
Na Pe3ka sa tu stazovalo xy ľudí, nemyslim si, ze tak nikto neurobil v súkromnych správach. No najma sposob staznosti verejný/súkromný je predsa úplne irelevantný.

Pe3kove invektívy tu visia 15r, takze pri vsetkej úcte, formulka, že nemožete čítať všetko je tazko uveritelná. Alebo naozaj trváte na tom; ze ste ziadnu urážku v jeho prispevkoch za tie roky nevideli?..

Ak vam ju poslem, ukazete ze ste fér, zachováte rovnaký meter, ved predsa ked sa dáva BAN za "retarda", logicky sa musi davat aj za "Dementa".

V tom prípade so všetkou pokorou príjmem svoj BAN, lebo zrazu dostane zmysel.
Reagovat
Pe3k
A to už sem si myslel, že si se vyplakal dost ale pláčeme dále smile smile smile
Reagovat
Pe3k
Když už tady zase zmiňuješ ty nadávky, tak tady zkopíruju, co mi psal Ondrej2280:

ako to tu tak citam, zacina sa to tu menit na zoskupenie zhovadilych kreatur, čest teda vynimkam, aby sa vsetci nakomplet zas neurazili, ale taki dementi ako Pe3k a jemu podobni, to je fakt hnus..:)

Nie,na tom urcite trvam,ze si zhovadila kreatura..to bez diskusie:)

ty si ale pič..s:) aspon citaj ake kravoviny pises...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
díky, třeba tohle jsem taky vůbec neviděl, podle pravidel Forehanda by tedy měl dostat varování i Ondrej
Reagovat
Pe3k
Přesně tak...Forehand prostě jen psychicky neunesl, že dostal vlastní vinou ban a mermomoci mě chce stáhnout s sebou. Asi ani nemusím psát, že je mnou posedlý. Už se těším co na mě vyhrabe. Jsem tady opravdu dlouho, ale pokud by se měli dávat bany zpětně, tak to může dostat ban rovnou třetina místního fora.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
dement a retard je pro mě dost velký rozdíl. a v tom případě by teda musel dostat ban i Rafaeoli za idi.ota (dostal jen varování a jasně jsem mu psal, že to ani varování vlastně není, protože v tu chvíli se dalo pochopit, že reagoval trochu přehnaně, takže vlastně má čistý štít, jen jsem ho upozornil, aby se krotil a nedošlo k varování a případně banu... ono hodně záleží, v jaké situaci člověk nějakou navádku použije... zatímco u tebe je to pomalu co příspěvek, to urážka (alespoň za těch pár měsíců, co tu mám diskusi na starosti), Pe3k tady s ostatními dost často normálně diskutuje a oni s ním.. nikdo si na něj soukromě nestěžoval a veřejně jsem nic závažného neviděl (nekontroluju vše, můj názor).

nějaké špičkování mezi fanouškovskými tábory je naprosto normální, ovšem ty jsi útočil na člověka, který ti to nijak neoplácel. možná si k tomu měl důvod, možná ne, to je úplně jedno, protože jsi byl vyzván k tomu, aby jsi s tím přestal.

jak říkám, mám diskusi na starosti ne moc dlouhou dobu, takže nějakých 15 let invektiv nehraje roli... pošli mi do vzkazů, co máš na Pe3ka, já zhodnotím, jestli je to na varování. ban nedostane, protože ještě nemá ani varování. to by to muselo být hodně přes čáru.
Reagovat
Amputace
Tebou nastavená pravidla jsou úplně, ale úplně absurdní. Věta - "dement a retard je pro mě dost velký rozdíl" - to celé podtrhuje. Už jen to, že banuješ jen za explicitní urážky, ba dokonce se nimráš v jejich závažnosti (viz retard je urážlivější než dement), je směšné a nic neříkající a především to nikam nevede. To, že se tady někdo opakovaně naváží (sice většinou bez užití vulgarismů, ale přesto hodně urážlivě, ba až dehonestujícím způsobem) do ostatních, přičemž většinou on je tím agresorem, tím, co začne, necháváš bez povšimnutí a ještě to zaonačuješ myšlenkami typu, že retard je více urážlivý než dement. Ta logika, chápu-li to správně, je taková, že když mě někdo nazve třeba ko.ko.tem, dostane ban (či varování), ale pokud tady bude opakovaně napadat moji inteligenci (bezdůvodně), neponechá takřka žádný můj příspěvek bez direktivního útoku či znevažujícího komentáře, je v pořádku. Že? Nevím no. Na mě to celé působí jako z nějakého Kafkova díla.
Reagovat
Pe3k
A jak by si teda potrestal Ondreje za to co mi psal?
Reagovat
Amputace
Ty jsi měl mít ban - dle pravidel, jak byly tedy demonstrovány na Forehandovi - už dávno předtím, než se tady Ondřej vůbec objevil. Je pravda, že od určité doby si dáváš pozor, abys nebyl sprostý, ale sprosté je, jak se k ostatním chováš. Tvé opakované útoky na určitou skupinu lidí není o nic méně závažná (a hodna banu) než slovní napadení určitého člověka. To je můj názor. Dokud se bude k řešení těchto problémů přistupovat natolik zkostnatěle, jak to činí Jirásek, bude to v internetovém prostoru vypadat přesně tak, jak to vypadá v současnosti. Tedy že nějaké neomalené, hrubé, ale v zásadě neškodné příspěvky exemplárně trestají, zatímco to, že někdo vnáší do diskuzí negaci a agresivitu zůstává nepotrestáno. Je to na podobném principu, jako když v TV vypípají sprosté slovo, ale že se v tom samém pořadu chovají jako hovada, už nikomu nevadí. A promiň, ale argument, že dement a retard je dost velký rozdíl, to úplně vyšperkoval. To se dá příště tvrdit, že pi.ča je sprostější než ko.ko.t, že hlupák je ještě v pohodě, zatímco deb.il už je za hranou. Směšné. S FH jste se tady dlouhodobě utírali a posílali někam zcela vzájemně, že on ban má a ty ne, je skoro groteskní.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ty nechápeš, že diskusi tady mám na starosti pár měsíců, to co bylo před lety je úplně nepodstatné. a ano v těch nadávkách kromě těch dvou hodně sprostých je velký rozdíl.

a vřele ti doporučuju je už neopakovat v komentářích pod články, tečky ti nepomůžou.
Reagovat
Pe3k
Kilometr textu, ale na jednoduchou otázku jsi neodpověděl (klasický fanoušek Nadala)...

Problém toho co píšeš je ten, že jediné o co ti jde je, abych dostal ban. V momentě kdy mi bezdůvodně a sprostě nadává Ondrej nebo Frantz, nevadí ti to... Z toho vyplývá, že tobě vůbec nejde o pravidla a jejich dodržování, tobě prostě jde jen o to, abych byl z nějakého důvodu potrestán...Veškerá tvoje a trollhandova snaha je jen o tom...Připadá mi to dost bizardní. Vy mi neustále nadávate a já sem ten špatný. Podstatné je taky si uvědomit, že když dostanu ban, založím si nový nick Pe3k revajvl nebo něco a jedu dál. Já se z toho určitě nebudu hroutit jak Petržalka, ten to těžce psychicky nezvládá...

On tady v minulosti hrubě nadával lidem a když se ozvali, tak napsal "nebuď citlivý jak předkožka" a nakonec se ukázalo, že přecitlivělý, je tady on...

Tomu se říká projekce, měli byste si to nastudovat, protože s tím máte velký problém synci smile
Reagovat
Amputace
Klidně ať má Ondřej ban taky, je mi úplně ukradený. Pokud ti šlo opravdu jen o tohle.
Reagovat
Amputace
A vůbec mi nejde o to, abys měl ban. Nebo respektive to není ten důvod tohoto psaní. Štve mě, že tady kvůli tobě skončil FH. Vzájemně jste po sobě šli, ale zatímco on to schytal, ty tady vesele všechny prudíš dál. To je to, co mě štve.
Reagovat
Pe3k
Pokud píšeš, že ti nejde o to, abych dostal ban, tak promiň ale zcela evidentně lžeš.
Reagovat
Amputace
No... opravdu nejde. Jde mi o vyrovnaní vah, dá-li se to tak říct. Z mého pohledu by bylo ideální, kdybyste tady byli oba, nebo ani jeden. Vzájemně jste toto fórum vyvažovali, šli po sobě podobně tvrdě, oba bezskrupulózně hejtovali hráče toho druhého, mělo to v jistém slova smyslu nějaký řád. V současnosti je to jednostranná fraška.
Reagovat
Pe3k
Když jeden dostane ban a druhý ne, tak vyrovnání vah by bylo podle tebe co? Nechápu proč teď začínáš zapírat. Jde Vám o můj ban, buď alespoň trochu chlap a přiznej to, stejně je to všem jasné...
Reagovat
Amputace
Neměl bych jediný důvod to nepřiznat, kdyby to tak opravdu bylo. Mnohem raději bych byl, kdyby se vrátil FH, ale vzhledem k tomu, jak jsou zdejší podmínky nastaveny, je zřejmé, že to neudělá. A myslím, že právě to je tím hlavním důvodem: že ty jsi zůstal nepotrestaný.
Reagovat
Pe3k
Však on tady je, jen pod jiným nickem...To jako, že pod jiným nickem nemůže psát? Upadly mu ručičky? Nebo v čem je problém. Píšeš, že chceš aby se vrátil i když tady je. To on jako umí psát jen pod nickem Forehand? Stejně už všichni ví, že je to on.
Reagovat
Amputace
Promiň, ale tohle bych ti vážně těžko vysvětloval, pokud jsi to nepochopil už z toho, co jsem ti přeposlal z naší soukromé korespondence.
Reagovat
Pe3k
Já vím, nesmysly z vašich hlav se těžko vysvětlují a vy na druhou stranu nejste schopni pochopit zcela základní věc, proč on dostal ban...
Reagovat
Amputace
Mně je jasné, proč dostal ban, není mi jasné, proč jsi nedostal ban ty, když jsi dělal to samé v bledě modrém. Kolikrát to budeš potřebovat ještě vysvětlit?
Reagovat
Pe3k
Kdyby ti to bylo jasné, jak tady píšeš, tak se na to admina pořád dokola neptáš i když on už to tady vysvětlovat Forehandovi x krát...
Reagovat
Amputace
Cituj, kde se ho na to ptám. Jediné, na co jsem se zeptal v souvislosti s FH, bylo, jestli ten ban dostal na základě reakce na tebe či někoho jiného. Takže si tradičně nevymýšlej.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je jasné, proč dostal ban, není mi jasné, proč jsi nedostal ban ty, když jsi dělal to samé v bledě modrém. Kolikrát to budeš potřebovat ještě vysvětlit?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Pe3k
Promin si ale úplně mimo. V současnosti foru dominuje Rafaeoli, který tady má naprostou většinu komentářů (ted se na 3 dny odmlčel, díky bohu), takže pokud je tady něco jednostranné, tak naopak než ty tvrdíš.
Reagovat
Amputace
Samozřejmě to bylo myšleno ve smyslu té útočnosti, rýpání a podobně. To tady ve vztahu k tobě vyvažoval právě FH. Rafaeoli, ať je jaký je, na nikoho sám od sebe neútočí.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
FH kvůli Pe3kovi ban vůbec nedostal, nechápu, kde jsi to vzal.
Reagovat
Amputace
Ne? A kvůli komu?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
už jsem tu několikrát psal, že si na FH stěžovalo několik lidí a Pe3k mezi nimi fakt nebyl... a že jsem ho požádal, aby přestal nadávat. on arogantně odepsal, že nepřestane a že děkuje za pochopení. čekal jsem tedy, jestli s tím přestane, nepřestal a ještě to povznesl na vyšší úroveň, tudíž logicky dostal po varování ban.

kde v tomhle celém figuruje Pe3k? a už to fakt nechci opakovat postý.
Reagovat
Amputace
To vím, ale měl jsem na mysli, na základě reakce na jakého uživatele ten ban nakonec dostal?
Reagovat
Pe3k
Jo ty to víš? Tak když to teda víš, proč mě tam neustále cpeš, i když s tím nijak nesouvisím? smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
myslím, že to byl Patik, ale jistý si tím nejsem, musel bych to dohledávat. ten už je taky od banu vzdálen jen kousek, ale na rozdíl od FH k tomu přistoupil sportovně, uznal svou chybu a omluvil se.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to je ale tvůj názor, já jsem k tomu napsal, co jsem chtěl. pokud nevidíš rozdíl v retard a dement, já ano.

a naposledy vám říkám, ať mi pošlete, co máte na Pe3ka, když tak moc toužíte po tom, aby dostal varování. třeba se pak i dočkáte jeho banu.
Reagovat
Pe3k
Super smile
Reagovat
Amputace
Ve svém dospělém životě jsem ani jedinkrát na nikoho "nežaloval" a kvůli TP to rozhodně nebudu měnit. Nehledě na to, že se mi vážně nechce brodit tunami bezduchého textu, abych našel nějakou urážku, která by se ti nakonec ještě zdála akceptovatelná - když dement pro tebe akceptovatelný je a retard už nikoli, vážně nejsem sto odhadnout tvoji míru citlivosti.

Rád bych se ale ještě zeptal, v čem vidíš ten rozdíl. Uvedl jsi, že nějací uživatelé si ti stěžovali, že mají retardovaného člověka v rodině, tudíž se jich dotýká, když tak někdo někoho označuje na internetovém fóru. To mi připadá vcelku relevantní. Zajímá mě však, o co méně je závažná urážka "dement", pokud někdo bude mít v rodině člověka trpícího demencí. Pokud budu mít kupříkladu dementní rodiče a někdo mě označí dementem, dotkne se mě to méně, než když budu mít retardované dítě a někdo mě nazve retardem?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
doporučuji ti si vygooglit demenci a mentální retardaci, pak možná pochopíš rozdíl, který myslím. tímto debatu končím.
Reagovat
Amputace
Hele, raději mě zabanuj rovnou, klidně bezdůvodně, alespoň nebudu mít pokušení sem chodit. Protože tohle je vážně hrůza, jakým způsobem admin mého oblíbeného fóra "diskutuje" a raději vše rychle smete ze stolu, než aby se něčím opravdu zabýval. Hlavně že ale vidí každé sprosté slůvko... Já budu mít například umírajícího otce trpícího demencí, ale oslovení dement je v pohodě. Mě třeba uráží už jen to, že ty dva pojmy vůbec srovnáváš, že hodnotíš, co je závažnější - kde se v tobě bere ta drzost prohlásit, že retard je urážlivější než dement, když vůbec nemůžeš vědět, kdo má jaké a s čím osobní zkušenosti? A ty mi ještě řekneš, ať si to zgůglím. To je pecka.
Reagovat
Pe3k
A ten fakt, že byl Forehand opakovaně žádán ať toho nechá a on zcela vědomě pokračoval ti připadá v pořádku? Copak ty nevidíš, že on si ten ban prostě a jednoduše zasloužil? Myslíš, že kdyby mi admin napsal, že mám varování at se zklidním nebo bude ban, že bych reagoval tak arogantně a hloupě jako on? Prober se.
Reagovat
Amputace
Na to snad ani nemá smysl odpovídat. Vzhledem k tomu, že tebe o něco podobného nikdo ani jednou nežádal, připadá mi to úplně irelevantní.
Reagovat
Pe3k
Cože?! Ty se tady opakovaně jako hlupák dokolečka ptáš, proč Forehand dostal ban a když ti to tady napíšu, tvoje reakce, je že je to irelevantní? Kamaráde ty máš dost...smile smile smile
Reagovat
Amputace
Pozor, nejsem to já, kdo tady nerozumí psanému textu... Ani jedinkrát jsem se nezeptal, proč dostal FH ban, já opakovaně žasnu nad tím, že jsi ban nedostal také ty.
Reagovat
Pe3k
Admin to tady x krát zcela jasně napsal a vy se ho pořád dokolečka ptáte na to samé. připadá ti to normální? Normálním lide to stačí napsat jednou. On to tady napsal 10x a vám to stále není jasné smile
Reagovat
Amputace
Normální mi nepřipadá za retarda někoho vybanovat a dementa uznat, že je ještě v normě. Na základě takto nastavených pravidel může admin v podstatě kohokoli vybanovat a kohokoli zde ponechat. Takže marný boj.
Reagovat
Pe3k
No, ale to, že byl slušně požádán, aby toho nechal a on arogantně, řekl, že toho nenechá, to si jaksi vynechal, že...smile
Reagovat
Amputace
Proč nepožádal i tebe, abys toho nechal?
Reagovat
Pe3k
To je otázka spíše pro něho, ne? No i když to už tady bylo 10x napsané, tobě to očividně nestačí. Na mě si nikdo nestěžoval...Teda krom tebe smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
kolikrát mám vysvětlovat, že jsem u Pe3ka neviděl takový příspěvek? nemám oči ani uši všude.

mám teda Pe3kovi dát ban a pak ho nechat psát pod jiným nickem jako FH, aby bylo vše spravedlivé? čeho tím dosáhneš?

jinak, když teda vadí už i "dement", na kterého si tu nikdy nikdo mně osobně nestěžoval, až teď ty, tak budu muset upravit systém varování, pokud se cítíte dotčeni i tímhle. já už fakt nevím, jak ti vysvětlit, že "retard" se dotkl spousty lidí a "dement" zatím jen tebe a FH (co se ke mně doneslo) a to možná jen z důvodu, že nesnesete, aby tu Pe3k psal dál a FH pod svým nickem ne. nevím, co si tom myslet.

asi teda přejdeme od této chvíle na systém tří varování, aby měl člověk dostatek času si rozmyslet své chování. pokud by překročil čáru nějak výrazněji, dostal by ban po prvním varování, jak tomu bylo doteď.

a nebo můžeme udělat anketu, jak by si lidé představovali systém varování. samozřejmě systémem vzkazů, aby tady nebyl nikdo lynčován.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já ale nemám důvod tě banovat za normální diskusi ani tvou kritiku, nenapsal si mi jediné sprosté slovo. pokud se ti nelíbí nastavená pravidla, tak si najdi jiné fórum. nikdo jiný kromě tebe a FH s nimi nemá problém, alespoň o tom nevím. jak jsem psal již dříve, většina se omluvila a varování přijala a poděkovala, že nedostala rovnou ban.

a ano, srovnávám ta dvě slova, každý máme nějaký názor, já ti neberu tvůj, tak ty mně neber můj, díky.
Reagovat
Amputace
Tohle ale přece není otázka názoru, obojí je urážka, která může být za určitých okolností dokonce dost citlivá. Nebo ani na tom se neshodneme?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tady bych rozhodně souhlasil, jakkoli do vaší diskuse nechci vstupovat.

Jinak chápu, za co dostal ban FH. Kdyby se vyhnul tomu, co mu bylo vytýkáno, řekl bych, že k TP patří. Pe3k je na tom podobně, jen se vždycky včas stáhne.

Za mě, totálně žabomyší válka, bouře ve sklenici vody... Lepší by byla asi trocha nadhledusmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a žaluješ už jen tím, že se tu oháníš tím, že by měl mít ban i Pe3k, to taky nevidíš? raději už se s tebou rozloučím, měj se.
Reagovat
Amputace
Řeším to v otevřeném prostoru, přede všemi, čímž dávám každému (samozřejmě včetně těch, kterých se to týká) prostor se k tomu vyjádřit. Což u žalování jaksi nefunguje.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ještě jen dodám, že ty jsi dostal jediné varování a sám si přiznal v odpovědi, že sem tam použiješ sprosté slůvko (tzn. více než jednou). takže sám vidíš, že nevidím všechno, není na to kapacita, tak mě tady laskavě přestaň osočovat z toho, že něco nevidím opakovaně. diskusi kontroluju hodně namátkově a během tak velkého turnaje jako US Open dost zřídka, protože toho času je ještě méně. kdyby si lidé na FH nestěžovali, tak o tom ani nevím, že tu někomu nadává.

tohle je moje poslední odpověď, protože to nikam nevede.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
ještě jeden dodatek.. podívej se, jakým způsobem na tebe reaguju já a jakým způsobem reaguješ ty... neustále tu tvrdíš, jak všechno dělám špatně, jsem nefér, moje pravidla jsou směšná atd., jasný útok na mou osobu, a je mi jedno jestli zamýšlený, nebo ne.

já jsem tvoje jednání, ač se mi nelíbí, nenapadl ani jednou. když s tebou nesouhlasím, tak jsem napsal, že je to tvůj názor... zamysli se nad svým chováním, než začneš zpochybňovat jednání ostatních.
Reagovat
Amputace
Já tvoje jednání nenapadám, já je kritizuji. A to na základě vcelku jasných argumentů. Z toho na všechno napsat "to je tvůj názor" už jsem vážně vyrostl. Pokud máš problém přijímat kritiku, nedělej admina. Já jsem tě navíc ani JEDINKRÁT neurazil - nepíšu například, že jsi hloupý či něco v tom duchu, zkrátka nic, co by sis mohl brát osobně.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tvoje jednání je směšné, tvoje pravidla jsou absurdní atd., to si nemám brát osobně? kdybych byl hodně přecitlivělý, mohl bych ti napsat, že urážíš moji inteligenci... někoho dehonestovat se dá i bez užití vulgarismů...

kritiku přijímám, abych byl lepším člověkem, ale tvoje kritika nemá žádnou hlavu ani patu. neshodneme už se jen na tom, že tobě přijde retard a dement to samé. já v tom vidím velký rozdíl. pak se považuješ za někoho, kdo nežaluje, ale děláš to tady pořád, jde ti o to, aby Pe3k dostal ban, jestli to nevidíš, tak to ale není můj problém. žádáš spravedlnost, ale sám pro ni nic neděláš, já si opravdu nebudu dohledávat příspěvky Pe3ka za poslední měsíce/týdny/dny. to bych to musel udělat u všech, aby to bylo fér.

teď už ale fakt poslední věta: dosáhli jste toho, že budu Pe3ka více sledovat.
Reagovat
Pe3k
To jsem rád, teď mám alespoň jistotu, že to co tady píšu bude číst i někdo jiný než zhrzení fanoušci Nadala smile
Reagovat
Amputace
Napsal jsem, že tvá pravidla jsou absurdní a pak jsem vysvětlil proč. Vysvětlil jsem, že to nemusí být jen o sprostých slovech a nadávkách, ale o celkové útočnosti projevu. Taky jsem poukázal na to, že nadávání určité skupině lidí není o nic méně závažné, než nadávání jednotlivci. Pokud to pro tebe nemá hlavu ani patu, je mi líto, ale nic s tím nenadělám.

A ano, rozdíl v závažnosti mezi retardem a dementem vážně necítím. Já budu mít dementního otce, ty retardované dítě, ty mě v diskuzi označíš za dementa, já tebe za retarda, v čem je tedy jedno závažnější než druhé, v čem se jedno osobně dotýká více a druhé méně? Vysvětli mi to, prosím. Google vůbec nepomohl.

A jde mi o to, aby to bylo fér, nechci se pohybovat v prostoru, kde není měřeno stejným metrem - to je to, o co mi primárně jde, ne aby dostal Petřík ban.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
a já jsem tebe a FH požádal, aby bylo dosaženo spravedlnosti, kterou chcete, abyste mi poslali, čím tady Pe3k porušil pravidla. pro mě je složité vše dohledávat a kontrolovat, prostě na to není čas. jak jsem ti psal, na FH bych také nepřišel, kdyby na to neupozornili jiní a nepřeposlali mi jeho příspěvky.

já ti nic vysvětlovat nebudu, každý jsme na tom s empatií jinak. to jasně potvrzuje, že jsem tu nezaregistroval jedinou stížnost na slovo "dement".

pokud Pe3k uráží úmyslně, neustále, je iniciátorem nějakých konfliktů, tak na to teď odteď přijdu, když se na něj trochu zaměřím. pokud jde ale jen o nějaké špičkování vašich táborů, tak se na mě nezlob, ale to by tu nemohl komentovat skoro nikdo ze skalních fans Djokoviče, Nadala a Federera.
Reagovat
Amputace
Dobře, tak třeba konkrétně pro mě je nadávka dement obdobně závažná jako retard, pro tebe nikoli. Hlupák mi přijde úplně to samé jako deb.il. Takže co chceš, abych dohledával, když pak řekneš, že dement je v pohodě?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já jsem nikde neřekl, že "dement" je v pohodě a ano i mezi hlupákem a deb.ilem vidím rozdíl.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
řekl jsem, že na "dementa" si nikdo nestěžoval.
Reagovat
Amputace
Tak v tom případě asi nemám co dohledávat. Omlouvám se. Petřík se tady odjakživa vyjadřoval slušně, na nikoho nikdy neútočil, nikoho nikdy nenapadal - místo redarda používal dementa, místo idi.ota či deb.ila hlupáka, takže vše je v pořádku.
Reagovat
Pe3k
No vidíš, už tomu začínáš rozumět smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
neříkám, že je to v pořádku, ale napadlo tě, když si tuhle odpověď psal, proč musíš v těch třech slovech v některých dělat tečku?

to je pořád dokola, už se o tom dál bavit fakt nebudu, je to ztráta času pro nás oba.
Reagovat
Amputace
Pokud to v pořádku není, proč jsi tedy Petříka nenapomenul? Protože si nikdo výslovně nestěžoval? To snad nevidíš sám?
Reagovat
Pe3k
Nenapsal ti náhodou, že to tady nestíhá všechno číst? To fakt není normální. Vést s vámi debatu to je nošení dříví do lesa.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
hele, ale to jako fakt už myslíš vážně? já ti na tohle schválně neodpovím a hledej, určitě to tady není zmíněno jen jednou.
Reagovat
Pe3k
Kecy.
Reagovat
Pe3k
Pan Jirásek tady chtěl na celou věc vnést trochu světla čemuž rozumím. Jsem rád, že tam padlo to, že já na FH za celou tu dobu nebonzoval ani jednou, za to na mě bonzovali fanoušci Nadala téměř všichni smile Jediné co mě trochu mrzí, je že pak Jirásek osvětlil tu skutečnost, že já tady nemám na nic vůbec žáden vliv. Fanoušci Nadala jako je Rafaeoli, Forehand, frantz a další ti všichni mysleli, že jsem to já, kdo tady rozhoduje o banech...Touhle situací jsem se královsky bavil několik měsíců...Samozřejmě, že to nedává žáden smysl, protože kdybych tady já rozhodoval o banech, tak ho mají všichni výše uvedení hned a ne po 12 letech...No ale to jim jaksi nedošlo a tak si mysleli, že jsem to já kdo tu rozhoduje o banech smile
Reagovat
Amputace
Mohu se zeptat, co to bylo za nadávku? Jen pro zajímavost.
Reagovat
Ondrej2280
smile..lepsie by som to nenapisal:)..
Reagovat
Amputace
Proč by nemohl v soukromých zprávách nadávat na admina? Mimochodem, nemýlil jsem se: při první příležitosti jsi toho, co jsem ti soukromě napsal, zneužil a místo toho, abys uznal svoji chybu, kolem sebe ještě kopeš.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
urážet mě může kdokoli jakkoli chce, ale ne v diskusích pod články. takže z toho, co napsal do vzkazů, nevyvozuju vůbec nic.
Reagovat
Amputace
Však ještě abys vyvozoval...
Reagovat
Pe3k
Nechápu jak to myslíš. V 15:08 jsem jasně napsal, že sem udělal chybu a ten kdo tady propálil osobní korespondenci byl FH.
Reagovat
Amputace
Ale až poté, co jsi odhalil jeho alternick na základě toho, co jsem ti soukromě napsal. Kouskem sebe jsem doufal, že první tvá reakce, až sem Katreska něco napíše, nebude vykřičení do světa - Jé, to je Forehand! - jako ve školce. Bohužel jsem se mýlil.
Reagovat
Pe3k
Psal jsem ti zs. Ty sis jí nepřečetl...
Reagovat
Amputace
Už.
Reagovat
Krisboy
Já teda nevím, jestli je Ondrej foreskin nebo není, (forehanda mám v ignoru dlouhé roky, takže jeho styl si už naštěstí nepamatuju), ale jednou tady psal: Aký forehand? Kto je to Forehand? Nepoznám žádného forehanda...
O pár dní později: Nechcem napísať to slovo, abych nedostal ban jako forehand...

Závěr nechť si udělá každý sám.
Reagovat
Pe3k
Děkuji, že si to tady napsal. Přesně tak to bylo...
Reagovat
Amputace
No a co? Všichni mu tady vnucovali, že je to alternick uživatele, kterého před nějakou dobou zabanovali, tak se pak, když chtěl někoho vypi.čovat, na něj odvolal, aby nedopadl stejně. Já v tom vážně nespatřuji nic podezřelého.
Reagovat
Pe3k
Popírat své vlastní tvrzení ti nepřipadá podezřelé? Vlastně tam u Vás je to běžná praxe smile
Reagovat
Amputace
Hele, musel bych si ten příspěvek asi přečíst, jak zněl doslova, takto, jak to opisujete, mi nepřijde nic divného na tom, že Ondřej napsal, že nechce skončit jako někdo, koho tady vybanovali.
Reagovat
Pe3k
To je problém, že ty si tady v tu dobu nebyl a jak vidíš nejsem zdaleka jediný kdo z toho něco takového vyvodil naopak těch lidí je hromada...
Reagovat
Ereinion
Tak svým způsobem to připomínalo zápasy Nadal - Djokovič z dřívějších dob, kde servis taky nehrál tak velkou roli...
Reagovat
Tennisfan77
To ano, ale podstatně se to později změnilo, situace, kdy by big3 nedopodávala zápas byla spíše vzácná - kromě Nadala, ten v těchto fázích selhává poslední 2-3 roky vcelku běžně. Ostatně jej to stálo možná i titul z TM a málem z AO a možná USO, protože 3:1 servis ve čtvrtém setu sjet je z pohledu kvality Rafy neskutečný masakr.
Reagovat
turista
Pokud měl Nadal proti sobě Djokoviče tak ten se vždycky snažil s tím něco udělat dokud nebyl konec zápasu. Problém byl v tom, že Novak někdy zaspal důležitý moment, začátek zápasu nebo okamžik, kdy se zápas lámal a pak už bylo pozdě.
Reagovat
Amputace
Big3 si brala brala servisy celkem běžně. Uvidíme, co Alcaraz, až mu bude třeba 25 a bude mít na kontě třeba už nějaké ty GS tituly. V tuto chvíli se to skutečně nedá srovnávat s Federerem v nejlepších letech.
Reagovat
Krisboy
Ale jo. Sice jsem to přál Jannikovi, ale Karlík si to minimálně za to skvělé jaro zaslouží. Sinner mu to vrátí v Melbourne smile

Gratuluji oběma, těším se domů na hajlajc smile
Reagovat
dadaft
total brutal
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tys to viděl?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist