Muchová prohrála bitvu s Bradyovou. Američanka ve finále Australian Open vyzve Ósakaovou

18. 2. 2021, 05:35
Aktuality 157
AUSTRALIAN OPEN - Karolína Muchová na Australian Open na včerejší senzační skalp světové jedničky Ashleigh Bartyová nenavázala. Čtyřiadvacetiletá Češka ve svém premiérovém grandslamovém semifinále po dvou hodinách podlehla Jennifer Bradyové a první grandslamové finále v kariéře si zahraje o rok starší Američanka. V něm vyzve trojnásobnou grandslamovou šampionku a bývalou světovou jedničku Naomi Ósakaovou.
Karolína Muchová (© AFP)

Karolína Muchová loni neprožila povedenou sezonu, ale vstup do té letošní může hodnotit jedině pozitivně. Zpočátku se jí sice na paty lepila smůla, když v Abú Zabí kvůli kontaktu s nakaženou osobou musela do izolace a nenastoupila k utkání druhého kola a na generálce v Melbourne kvůli problémům s břišním svalem odstoupila před čtvrtfinále, nicméně na úvodním grandslamu sezony si zahrála své premiérové semifinále na největších podnicích.

Nasazená pětadvacítka by mohla po skončení turnaje dostat nálepku "mistryně obratů". Do čtvrtfinále prošla bez ztráty jediného setu, ovšem ve třetím kole prohrávala s Karolínou Plíškovou už 0-5 ve druhé sadě, v osmifinále ztratila úvodní čtyři gamy s Elise Mertensovou a ve čtvrtfinále ztrácela 1-6 0-2 se světovou jedničkou Ashleigh Bartyovou.

K dalšímu obratu měla blízko ve svém největším semifinále v kariéře. O kousek lepší ale nakonec byla její o rok starší soupeřka Jennifer Bradyová, která lépe zvládla závěrečný dramatický game a po dvou hodinách zvítězila 6-4 3-6 6-4. Muchové tak oplatila dva roky starou a velmi těsnou porážku z pražské antuky.

"Asi potřebuju nějaký čas, abych to zpracovala, z dneška jsem samozřejmě smutná. Ale výsledek je super, semifinále grandslamu jsem uhrála poprvé v životě. Porazila jsem tu hodně kvalitních hráček a můžu si z toho odnést dost pozitivních věcí," řekla Muchová Radiožurnálu.

V úvodním dějství, ve kterém obě aktérky hodně chybovaly, se rozhodlo až v samotné koncovce. Bradyová za stavu 5-4 30-30 umístila agresivní return k základní čáře, donutila Muchovou k chybě a Češka set uzavřela dvojchybou.

Muchová se však nenechala rozhodit a ve druhé sadě předvedla parádní představení. Na podání v něm ztratila jediný fiftýn a za celý set udělala jen jednu nevynucenou chybou. V koncovce druhého dějství se tentokrát výborný return povedl Muchové a na setbol nedokázala servis poslat do kurtu Bradyová.

Muchové se stal osudným třetí game rozhodujícího setu, v němž chybami odevzdala své podání, a Bradyová si náskok udržela až do konce. Rodačka z Olomouce ale měla své šance. Aktivní hrou totiž zlikvidovala první dva mečboly soupeřky a poté měla dva brejkboly, ani jednou však z bekhendu nedokázala zreturnovat druhý servis Američanky. Po dalším odvráceném mečbolu měla ještě jednu možnost, ale tentokrát pokazila bekhend ve výměně. Bradyová nakonec potřebovala na zavření zápasu ještě další dva mečboly.

"Chtělo to lépe chytit začátek utkání. Na konci to bylo takové na poslední chvíli, ale i tak jsem měla šance to ještě otočit. Bohužel jsem v závěru nehrála nejlépe, to mě trochu mrzí," řekla Muchová

Čtyřiadvacetiletá Muchová mohla navázat na dva roky starou finálovou účast Petry Kvitové. Z českých tenistek na grandslamech finále naposledy hrála předloni na French Open Markéta Vondroušová. Australian Open z Češek dvakrát vyhrála Hana Mandlíková (1980 a 1987), Martina Navrátilová uspěla třikrát, ale už jako Američanka. Muchová se v pondělním vydání žebříčku WTA posune o pět míst na 22. pozici a bude zaostávat o jednu příčku za svým maximem.

Bradyová, která musela podstoupit přísnější verzi 14denní povinné karantény bez možnosti tréninku, v Melbourne Parku potvrzuje životní formu, v níž hraje od začátku loňské sezony. Na betonech si od té doby zahrála semifinále již pošesté.

Semifinále na grandslamech absolvovala podruhé, loni na US Open v něm ve třech setech podlehla Naomi Ósakaové. Právě s 20 zápasů neporaženou Japonkou, která dnes přehrála Serenu Williamsovou, se utká ve finále a může navázat na loňský triumf své krajanky Sofie Keninové.

Na posledních devíti grandslamových turnajích je to již pošesté, co bude o trofej bojovat tenistka, jež nikdy předtím finále grandslamů nehrála.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 80.000.000 australských dolarů
čtvrteční výsledky (18. 2. 2021)
• Dvouhra - semifinále •
Bradyová (22-USA) - Muchová (25-ČR) 6-4 3-6 6-4
Ósakaová (3-Jap.) - S. Williamsová (10-USA) 6-3 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

157
Přidat komentář
FulnekUltras
sympatická je - tak ať už to dotáhne.

Muška zvýšila sebedůvěru - a to se bude příště jen hodit. GS tituly nejsou nikdy zadarmo a musí se vše sejít...

Přetrvávající kaňka ženského tenisu naštěstí skončila - což mohou všichni vyznavači fair play jedině kvitovat.

Šikmooká pseudoprogresivistická novosvazačka mě od loňska absolutně nezajímá - v podstatě je novodobým pokračováním namistrovaných "hvězdných" hrůz z éry Šarapky a SW - a nic bych za to nedal, že také cosi nedovoleného žere - samozřejmě s adekvátním veřejným krytím. Její případný titul bude jen dalším relativní statistickou cifrou zhruba na úrovni kyberplejstejšnů.

Jinak byl dnes po dlouhé době konečně zas trochu normální krásný den - až teda na ty zúfalo zasraté topánky... ;-)

smilesmilesmile
Reagovat
Jan
Co žere Gilberta Grapea ? smile
Reagovat
paddy
abychom se vyhnuli tvrdému přistání na čumák

Petera už sice plánuje útok na světovou jedničku, ale top10 bude úplně stačit. Je třeba vnímat realitu. Máme už 24 let a teprve první SF GS. Světové jedničky získávají velké tituly již okolo 20. roku. My zatím máme pouze ušmudlaný Soul 19, kde byla top seed Alexandrova.
Ano, na posledních 4 GS máme v průměru lepší výsledky než naše jednička a plánovaná GS vítězka, ale stále je na čem pracovat. Cesta nahoru je hlavně o tvrdé práci. Hlavně nezpychnout a neplýtvat moc času na pěveckou kariéru. smile smile
Reagovat
Mr.Pink
Naopak, jen at zpiva, sklada a hraje. Neni na kurtu 24 hodin denne
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teď ještě zírám na statistikysmilesmile Ve všem Muška lepší UE/W i celkový počet vyhraných míčů v její prospěch. To se nestává tak často...
Reagovat
Krisboy
Takže vlastně vyhrála smile
Stejně jako Roger předloňskej Wimbledon smile
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Budeme mu ho počítat, Forehandovi navzdorysmile
Reagovat
blixa
smilesmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jsem viděl a i přes prohru jí gratuluju!smile K výkonu v SF, ale hlavně k celému AO. Svými výkony na sebe výrazně upozornila, leckdo byl určitě překvapený, my tady nesmile. Jak psal Ellnino, prohrála souhrou několika míčů a na konci mi připadalo, že začíná mít podobné problémy jako na začátku s Ash. Velká škoda, zápas mohla možná dvěma míči otočit. Také jí už nešly dobře nohy, nestačila se postavit k úderům a z toho přišlo i těch pár chyb na konci. Sama přesně ví, kde si zápas prohrála a to je dobře. Ještě lepší je, že ho neprohrála hlavou, i když ta tam možná malinko zapříčinila rozhodování mezi riskem a udržením míče ve hře. Jenže Brada se hlavně ve druhém setu hodně vyhazovala, takže údržba vypadala logicky, akorát Brada zrovna nevyhodila nic. Každý bod, i na ty MB si Muška uhrála.
Na závěr musím ale konstatovat, že hra a i kvalita hry Mušky mi přišla o kus lepší než Brady. Ta kdyby servírovala o něco hůř, jela by dom. Hraje rychle, důrazně, ale trochu střelkyně jak Camilla a na koukání nicmoc. Atraktivitu přinesla Muška a až obrousí hranky, získá zkušenosti z velkých zápasů, můžeme se třeba těšit i na větší vítězstvísmile
Reagovat
FulnekUltras
chybělo nejspíš fakt málo - nedá se nic dělat - vyvěsit ve finále vosaku za nohy by byl sen
Reagovat
turista
Škoda. Muška odehrála velmi vyrovnané SF.
Reagovat
Fransoas
Určitě je to pro ni z první zklamání.Soupeřka byla více agresivní.Konec druhého setu byl našponovaný na maximum.Velká škoda,že se jí nepodařilo srovnat na 5:5.Přesto všechno je to její největší úspěch.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Asi třetího setu jsi měl na myslismile
Reagovat
EllNino
Po zápase jsem byl hodně hodně zklamaný, teď už to vidím trochu jinak, rozhodně jako úspěšný turnaj, skvělé skalpy (Ostapenko, Plíšková, Mertens, Barty), těsná prohra, která byla spíše sourou pár špatných míču po sobě než nějakým špatným výkonem celkově ...

Lámat se to začalo okolo stavu 1:0 ve třetím, po tom rychlém gemu Muška trocu zvadla, další tři hry byly hrozné a na konci trochu zapracovaly nervíky, řekl bych, Jenn byla hodně nalomená, kdyby to bylo 5:5, myslím, že by to Muška otočila, z toho by se Jennifer asi už nevzpamatovala ...

Ale to je tenis, poslední míček vyhrála Jennifer a je po zásluze ve finále, není to žádná náhoďačka, loni už si zahrála semifinále na US Open, takže prostě začíná být opravdu výbornou hráčkou ...

Káje snad někde ještě padne karta :)
Reagovat
darek.vrana
To jo, ale Brady mi přišla z těch posledních soupeřek zrovna nejhratelnější. Proti Mertens nebo Barty prostě musela hrát skvěle, ty jí nic nedarovaly. Kdežto Brady každý třetí úder vystřelila na tribunu, alespoň zezačátku. Nejvíc mrzí ta dvojchyba na setbol, protože v tu dobu byla Karolína lepší. Na konci už Brady zdaleka tolik nechybovala. Nicméně jako nějaká super tenistka mi nepřišla, Mertens nebo Barty mají vyšší standard.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Přesně, a otočit to mohla i z MB.
Reagovat
darek.vrana
Já jsem pořád čekal, že v tom gamu Brady musí dát dvojchybu, jak pořád chodila přes druhý servis, ale mrcha nedala:).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ani se nevyhodila... Prostě pech.
Reagovat
sojka1
gratulace k semi, obrovsky uspech (nevidela jsem jeste). Obecne se na jeji lety rada divam, ale nijak je, zatim, neprozivam.. byla bych k smrti otravena, kdyby rupla Peti nebo Kaja, s Muskou jsem to jednak v tehle fazi a s Jenny uz vlastne cekala a spis si uvedomuju, ze doletla hodne daleko a jak je to hezke a cenne... :-)
Reagovat
sojka1
:-)
Reagovat
George_Renel
Neuvěřitelná fyzička.smile
Reagovat
Esgalnor
Je skvělá. Navíc mě fascinuje jak je vždycky neskutečně milá, to ocenění za sportmaship si zasloužila. Po zápase (když tam byla grafika) se někoho ptala (možná fanouška nebo sběrače) jestli přijde i na finále, že je jí přináší štěstí. Tohle je vzácný smile
Reagovat
sojka1
az to rozdycham, trochu se rozepisu.... :-)))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Doufám, že to bude někde ke skouknutí. Po prohře Mušky by to bylo milé.
Reagovat
sojka1
O2Tv Tenis :-(
Reagovat
Tomas_Smid_fan
O2 mi nesmí ani na oči ani na ucho. Tyhle firmy jsou teda legální šmejdi sice všichni, ale O2 je asi suverénně nad všema.
Reagovat
Krisboy
To mi povídej. Zrovna v úterý jsem s nimi řešil jejich šméčkosmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Už když jim šéfoval bílý kůň Gross, mi kámoš říkal, co jsou zač. Ono i logicky, z Telecomu
vzniklý první operátor... A jak dobytek se chovají i k firmám, ze kterých mají nesrovnatelně vyšší zisky než lidí. Ale tohle chování nemá v "civilizované" Evropě místo. Jen u nás to všem prochází.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jsi z toho zápasu, nebo spíše z Marušky opravdu nadšenásmile Není problém mít Marušku rádsmile Znali jsme jejího tátu, když hrál léta v Braníku. Já už si ho teda moc nepamatuju, už uteklo dost vody, ale chodil tam často.
Reagovat
sojka1
ja ho pamatuji jeste mnohem mladsiho v jinem nejmenovanem prazskem klubu, v nejmenovane klubovne, v dymu cigeret a nad kartama... :-)) Jinak byl skutecne velmi dobry druho a nize hrac, ale flink, Maruska se musela vyvest po mamince, kterou neznam....
Reagovat
sojka1
*druholigovy mam na mysli
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jó ty klubovnysmile jsem měl asi štěstí, že jsem na ně byl ještě mladej, jinak bych byl pěkná uzenkasmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Maruška - sluníčkosmile
Reagovat
Jon61
Tak aspoň Maruška. Také dramatická koncovka dlouhého zápasu, kdy odvracela mečboly.
Reagovat
Dobry-den
Udolala Bjanku za třiačtvrthoďky smilesmilesmile
Reagovat
Esgalnor
Paráda! Když nevyšel vítězný comeback Karolíně, tak Marušce se to nakonec povedlo, ale byly to nervy.
Reagovat
dadaft
dobrý tenis a parádní vítězství, dufám, že Kasatkinu zítra dá v suchým...
Reagovat
Dobry-den
Jestli se zítra vůbec postaví na nohy. smile
Reagovat
dadaft
bez problémů, možná jen trochu studený rozjezd ....... Maruška je totiž typově vytrvalkyně, je štíhlá, šlachovitá, nemá mimořádnou okamžitou sílu sprinterek nebo vzpěračů, ale vydrží běhat hodiny a hodiny ......... když už ostatní sotva pletou nohama, ona se pořád cítí dobře...
Reagovat
Vlk-v-trave
tenisovy zatopek:)
Reagovat
Vlk-v-trave
a kdyz uz nemuze, tak jeste prida:)
Reagovat
George_Renel
Asi ta slunná Florida není před letní Austrálií špatnou přípravou.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
JSOU TI, CO V SOUTEZI VITEZI, A JSOU TI, CO DAVAJI SOUTEZI LESK...!
:)
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Mr.Pink
btw serena se na tiskovce rozbrecela a utekla. myslim, ze tohle bude jeji posledni sezona. i po tak tvrde priprave to stejne na naomi nestacilo. pritom porad tam sance je, jen nesmi narazit na osaku
Reagovat
smazaný uživatel
Nestačilo, ale i tak dobrésmile
Reagovat
Mr.Pink
velke zlepseni, ale naomi uz je nekde jinde, tu proste nepretlaci
Reagovat
smazaný uživatel
ne,smile
Reagovat
Mr.Pink
obrovska skoda, ten zapas mel skoncit 2:0 pro kaju. skoda, ze v tom prvnim setu tolik nevariovala hru jako v tom druhem. tak snad se postesti v londyne.
Reagovat
EllNino
tak ona může klidně uspět s touhle hrou i na antuce
Reagovat
Mr.Pink
muze, umi hrat na kazdem povrchu, ale i kvuli jejimu zdravi ji davam vetsi sanci na trave
Reagovat
EllNino
určitě :)
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile měl, i 2:1. Tn konec. Škoda ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten konec.
Reagovat
Esgalnor
Tak ted alespon fandit Marusce ve tretim setu proti Biance.
Reagovat
dadaft
aby to nedopadlo jako s Karolínou -- taky hloupě prohraný gem na začátku 3. setu...
Reagovat
EllNino
lol prohra servisu ze 40:0
Reagovat
Mira17
Skoda Mertens a Barty jsou ve forme a to zvladne dnes byla dost hratelna souperka kdy se opravdu dalo no nevadi pekny turnaj ale myslim ze to bude Musku mrzet.
Reagovat
Frick
Mělo to být ve třetím 5:5... smile první servis nemohla Brady trefit ve druhym spíš "uvedla míč do hry". Co se dá dělat, snad ještě šance přijdou.

I tak je ale krásné, že během šesti let mělo SF na GS hned devět českých účastí a to v podání šesti různých hráček.

Z tohoto pohledu mrzuté, že ani jeden z 9 pokusů neskončil tím nejlepším možným způsobem.
Reagovat
Esgalnor
Je to pecka, snad si holky uroven udrzi a toho nejlepsiho mozneho konce GS se v dohledne dobe dockame. Ale jsem rad ze uz tak muzeme vidat pravidelne ceske hracky ve druhem tydnu GS, co bych za to dal u muzu.
Reagovat
Esgalnor
Trochu me v tomhle pripade mrzi, ze holky na GS alespon treba v druhem tydnu nehrajou na tri vitezne, ta kvalita zapasu se postupne zvedala a mohl to bejt jeste lepsi zazitek. I tak vybornej zapas a prohre navzdory jsem rad, ze jsem si na nej privstal.
Reagovat
Dobry-den
Hrozný zápas. smile Rychlé, jednoznačné gemy, spousta chyb, vůbec to nemělo úroveň semifinále GS a můžete si říkat co chcete! Jenom ten poslední gem stál za to. Ale jinak hodně, hodně za očekáváním, bohužel. smile

Bradyové bych strašně přál ten titul, je mi hodně sympatická, na rozdíl od té, co bude stát na druhé straně. Ale asi bude bez šance. Navíc nervy budou hrát taky svoji roli...
Reagovat
chosoi
Proč by měl Mádl vyhrát finále? Bude to világoš.smile
Reagovat
Jon61
Škoda. Jdu na zápas Marušky Bouzkové, po prvním prohraném setu podává za stavu 5:2.
Reagovat
EllNino
83:80 pro Mušku ... nojo, to je tenis :))
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Esgalnor
Ty projete BB v poslednim gamu mrzi hodne, u tech se na sebe hodne zlobila i sama Karolina, osobne ale vidim jako mnohem horsi ten sileny treti game ve tretim setu ktery si Kaja na servisu projela jen sama a obrovsky Jennifer nakopla. No, nevadi, semifinale tady od Musky necekal vubec nikdo a potvrdila QF z Wimbledonu a ja ji verim, ze na GS s Kotyzou nerekla posledni slovo, mentalne je silnejsi nez Pliskova a verim, ze se z teto prohry podobne nesesype. Urcite bude nebezpecnou hrackou na trave i na tvrdem povrchu, mozna i na antuce, jeji hra je fantasticka a nejvetsi slabinou je podle me hodne nevyrovnany backhand, ktery ji hodne stahoval dolu i v jinych zapasech.
Reagovat
dadaft
+1
Reagovat
Vlk-v-trave
take si v tom tretim ten FH obihala jak o dusu:)
toz nesedl ji dneska...
Reagovat
EllNino
No dneska ji zradilo obojí, v tom třetím gemu 3. setu forehand, v posledním gemu backhand ... ale jedním zase odvrátila mečbol, to je těžké ... spíš mě mrzí takové ty nečisté kiksy a lehké returny do sítě, takové zdánlivě odfláknuté údery prostě ... a ty na ty brejkboly přišly a pro mě je to horší chyba než dvoumetrový aut
Reagovat
dadaft
nevím jestli ke konci zase nebyla přehřátá, dost si vytírala oči jako před tím MTO s Barty ........... ale tady si ho asi bála vzít, bo by ji sežrali zaživa za nefér hru a snahu rozhodit soupeřku v koncovce...
Reagovat
Vlk-v-trave
tak to take komentovali komentatori behem zapasu. svezi uplne nebyla.
behem turnaje ji delalo dost problemy hrat ty poledni zapasy na slunku.
no nejen ji...dost nechapu, maji tam technologii jak v nejakem futuristickem filmu, a oni tu strechu nezatahnou tak, aby se dalo "normalne" hrat...jako nejsem vyznavacem strech, ale kdyz uz to proboha maji...tak proc je tam - kord v QF, SF nechaji opekat jak kurata na rozni...
Reagovat
lars
asi protoze nejsou Federer :)
Reagovat
dadaft
holt není nad křupavou kůrčičku...
Reagovat
Vlk-v-trave
ano, ale jedno zenske SF jako night session by melo na GS byt...:) To mi nikdo nevymluvi:)

Sice to tam vypada moderne jak nekde na meziplanteranim stredisku, ale ten lidsky faktor...neobelzeme.

A nemyslim si, ze to je hozeni wta do stinu deni, nebot Muguruza a Li dostaly volno do prvniho a nebyly hned hnany do turnaje po finalovych ucastich, to Sinnera nekompromisne hned do turnaje soupli a jeste mel chudak v prvnim Denise:)
Reagovat
Mantra
přáli jsme si, ale popravdě, je to tak správně, Brady si za poslední rok zaslouží víc než Moucha a předvedla že je lepší (o chlup) a ve finále... no finále Slamu, kde hraje moucha chci vidět live - jako jsem ji viděl live v Práglu proti Teichman smilesmile
Reagovat
EllNino
Připomíná mi to cestu Markéty, nebo tedy aspoň co se týče toho, že nenarazila na hráčku top 20 ... ale to k tomu patří :)

Gratulace
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale finale Jennifer s Naomi by melo byt hodne dobre, minimalne podobne tomu, co jsme videli uz drive, jestli jde o jejich duel.

Maky mne to nepripomina ani nahodou, tam mela Maky hodne stesti a dodnes muze posilat darky za to finale Konte:)
Reagovat
FerrariF50
ach jo :(
Reagovat
EllNino
Ty první dva returny na brejkboly byly úplně příšerný ... na mečboly zahrála parádně ... a na brejkbol pak zase chyba z bekhendu a pak ještě další dvě ...

Zklamání, velikánské
Reagovat
Vlk-v-trave
ja ne...hrala pekne, nebyla uplne vpohode zdravotne behem turnaje... neni tu za co se stydet, a jestli jde o ten posledni gem, tak i Jennifer pomohla tomu, aby to byl gem dramo hodne SF GS.
Reagovat
EllNino
z výsledku, hrála dobře, o to více mrzí ten jeden vyházenej gem a dvojchyba v 1. setu na setbol ...

semifinále je super výsledek, jen je škoda, že to dneska neklaplo
Reagovat
Vlk-v-trave
podle mne nebyla zdravotne uplne 100% ani dnes... ja jsem ale u Kaji zvykly vic na to koukani, nez se zabyvat prohrama nebo vyhrama... vyhra je bonus... a na Wimbledon si myslim, ze jsme pripraveni:)
Jen aby byla v cajku zdravotne... a Kotyza zustal zase doma :D
Reagovat
EllNino
Ale jo, samozřejmě, já na to taky rád koukám, proto je mi líto, že ve finále je ne úplně líbivý tenis Jennifer, mě to připomíná CoCo Vandeweghe s tím, že ta se mi tedy rozhodně pozdávala více i herně, měla něco do sebe, škoda, že už je mimo teď :/
Reagovat
Mr.Pink
coco byla jina liga
Reagovat
Vlk-v-trave
to ted byla...na trave luxusni...liga:)
Reagovat
Mr.Pink
ony to zas tak lehke returny nebyly, lovila ten mic az nekde u hlavy, velmi dobry kick. ale v takove chvili je potreba ten mic dostat do kurtu, to je jasne
Reagovat
smazaný uživatel
No tvl, to byl game! smile
Tak Muška dolítala. Ale pěkné to bylo!
Reagovat
dadaft
uff, škoda, moc hezký zápas hodný SF GS
Reagovat
Vlk-v-trave
+1111
Reagovat
EllNino
...
Reagovat
dadaft
neuvěřitelný gem ..........
Reagovat
EllNino
ten bekhned ji to bohužel zazdil
Reagovat
smazaný uživatel
ve třetím setu a hlavně na konci od Mušky moc moc opatrná hra, žádná agresivita či překvapivé údery. Takto se nevyhrává, zvláště, když Brady není z těch, která by se z toho pos....Takže za mě dnes Muška prohrála díky zbabělosti v koncovce. A taky se mi zdálo, že docházejí síly...
Reagovat
baba
ve třetím setu a hlavně na konci od Mušky moc moc opatrná hra, žádná agresivita či překvapivé údery. Takto se nevyhrává, zvláště, když Brady není z těch, která by se z toho pos....Takže za mě dnes Muška prohrála díky zbabělosti v koncovce. A taky se mi zdálo, že docházejí síly...
Reagovat
EllNino
a tyhle bekhendy jako!??
Reagovat
dadaft
deus ex machina
Reagovat
GaelM
Bohužel ve třetím setu Kája předvedla jen ten jeden zkrat na podání a nic moc navíc smile Symbolicky ten zatahující se stín značil její blížící se konec. Hrozná škoda, protože celkově nebyla horší. Tenhle zápas byl hlavně o tom kdo daruje soupeřce víc chyb v důležitých momentech a to byla bohužel Kája. Mrzuté zakončení parádní cesty turnajem, obávám se, že tohle bude mrzet ještě dlouho smile
Reagovat
Dobry-den
Víc mě mrzí ten první set. Tam hrála Brady blbě, ale Karolína toho nedokázala využít. Teď ve třetím už to nebylo moc hratelné.smile
Reagovat
EllNino
Je to tak, spousta gemů, kde měla na returnu 30:15 a nebyla moc schopná s tím něco udělat ...

Mě nejvíc mrzí ten šílenej gem za stavu 1:1, tři forhendy a dvojchyba
Reagovat
Jon61
Brady zachraňuje dělový servis, ve hře na Karolínu nemá.
Reagovat
EllNino
Rozhodně jedna darovaná hra na servisu ... v celém setu ztratí na setvisu 7 míčů a z toho 4 dají dohromady brejk
Reagovat
dadaft
ajaj, už to nechodí...
Reagovat
Vlk-v-trave
Karolina ted zhodnotila praci empajrove :D
Reagovat
Vlk-v-trave
tak Karolina neztratila cit pro nadseni do dropshotu, a to je fajn, je aspon na co se divat...kdyz prohrat tak pekne:)
Reagovat
Jon61
Mám obavy, že si to už Brady pohlídá. je to škoda, o osudu rozhodne nepovedený game na servisu Karolíny.
Reagovat
GaelM
Teď Brady vůbec neměla první podání a přesto ji Kája prakticky vůbec neohrozila smile Hodně špatná situace. Teď nebo nikdy!
Reagovat
mahycek
Škoda ty dva, tři míče ve 2 hře 3
setu. Tam už jsem viděl Karolínu ve
vedení 2 - 0 a mohla potvrzovat na
3 - 0. Ale, od té chvíle se Bradyová
zvedla, no aby to nebylo rozhodující.
Snad se podaří Karolíně najít zase
správnej rytmus.
Reagovat
vendulkabendulka
Mám pocit, že Karolíně došla šťáva, bohužel. Hraje pořád solidně, ale jakoby se vytratila lehkost.
Reagovat
Jon61
Teď to bude těžké, Brady na servisu dominuje.
Reagovat
GaelM
Game zadarmo smile
Reagovat
dadaft
.............. jejda
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
ak co tohle bylo za zkrat?
Reagovat
Vlk-v-trave
to je prusvih...
Reagovat
EllNino
od toho prasátka se to úplně otočilo ...teď to bude těžké
Reagovat
Vlk-v-trave
tak proti Jennifer je to vzdy tezke, ji prolamovat na servu, pokud nepomuze, takze... snad se ji rozklepe na konci ruka, bo jde o finale. Ale nevim ,tahle pracantka a traktoristka z Ajowy... ta se jen tak nerozklepe...toz uvidime...
Reagovat
Vlk-v-trave
sice proti slunci, ale je tam uz nejakou dobu...no...
Reagovat
EllNino
teď je uplně mimo no
Reagovat
Vlk-v-trave
poezie servis volej Kaji na patecni rano, to je balzam na tenisovou dusi.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jde se do tretiho, na servisu zacina Kaja, a to je moc dobre:)
Reagovat
GaelM
Zlepšuje se, to je moc dobře. Začátek třetího setu bude rozhodující, snad se povede! smile
Reagovat
dadaft
!!! JO !!!
Reagovat
Vlk-v-trave
tak to je tenis hodny semifinale...
ted Muska si zahrala na Ash Barty a ten BH po lajne byl vystavni...
Reagovat
Vlk-v-trave
panejo return jak jak z jineho vesmiru a Jennifer zavrela DFkem druhy set po vzoru Kaji z prvniho setu... asi ji ten return totalne vyplasil...
Reagovat
Jon61
Brady je ranařka, Karolína je daleko všestranější tenistka, ruku má opravdu šikovnou. dva míčky na síti byly excelentní.
Reagovat
dadaft
tak tak, když to Karolíně šlape, je to pastva pro oči :))
Reagovat
Vlk-v-trave
FANTAZIE - to je prace na saku, za kterou by se nemusel stydet i Kyrgios...
Reagovat
Vlk-v-trave
polsti komentatori opet z Musky uneseni...
...doporucuji divakum sledovat jen Karolinu a zapomenout na chvili na Jennifer, jakby tam nebyla, a sledovat jeji praci cteni hry souperky, pohyb atd.

No, tak to ja mam u ni casto normalne i bez doporuceni:) ale je to z jejich strany hezke, to jo...
Reagovat
dadaft
uff, teď to tam Karolína sype skvěle...
Reagovat
Vlk-v-trave
ted prijdou servisni gemy pravdy. drzme palce...:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Muska ostre vletla do druheho setu...
...velmi dobre. Hned brejk a nedat ji dychat...dokud se nedostanem k MB:)
Reagovat
dadaft
tak tak, jako když to boxer dobře trefuje na žebra...
Reagovat
Vlk-v-trave
:) tohle prirovnani je v teto chvili, hlavne kdyz Jennifer vrti tou hlavou do boku, kdy Muska trefuje pekne mice z kazde pozice.
Reagovat
Vlk-v-trave
*trefne (to jsem zapomnel dopsat...)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Muška začíná hrát vzdycky až od druhýho setu! smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano mit slabsi chvilku s Jennifer na servisu je vlastne fatalni zalezitost. Tenhle prvni ztraceny set opravdu musi mrzet, nebot nebyl vubec spatny ze strany Kaji...
...hlavne aby moc nemrzel Muchovou a neztratila uplne rozlet...pane jo...DFko ve chvili, kdy opravdu to nepotrebujeme...
Reagovat
dadaft
A ja ja jaj.
:((
Ukončit set dvojchybou je asi nejstrašnější...

Ale není všem dnům konec.

((( pojď )))
Reagovat
Jon61
Předcozí podání hladce vyhrála a v tom nejdůležitějším bez možnosti nápravy selže.
Reagovat
Vlk-v-trave
Cely turnaj neni u Muchove servis uplne drzak...a budme radi, ze neselhaval behem turnaje jeste vice, nebot ted bychom koukali asi na jine slozeni SF :D
Reagovat
Serpens
Nedáš.... dostaneš
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle vypadá pro Mušku dobře. Brady bez podání a chyba za chybou.
Reagovat
GaelM
Asi se koukáme na jiný zápas. Brady sice dělá chyby, ale je agresivní a získává snadné body. Karolína musí o každý svůj míček bojovat. Víceméně spoléhá jen na to, že se soupeřka vyhází - a zatím to nevypadá smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tak takhle Brady prostě hraje. Za první set Brady 17 UE, Muška 8, W obě po 5.
Reagovat
Krisboy
Ósaka - Muchová.....to bude krásné finálesmilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
No Jennifer zatim nezvykle vic chybuje:)
To nam nevadi:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja ted krasny servisgem, radost koukat.
Reagovat
Vlk-v-trave
Uz vim proc ma ty zacatky ospale, je to ceska moucha, no a v zime jaksi mouchy...moc neletaji...takze behem zapasu nez se zorientuje, ze je konec leta v Australii, to chvili trva.
Nastesti tady s Jennifer to trvalo dva gemy...tedy aspon doufam :D
Reagovat
dadaft
:)
Reagovat
HolyMotors
Karolína začíná tak trochu klasicky, ale to nevadí, pojď bojovnice! smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist