Murray se na divokou kartu představí na Masters v Cincinnati

4. 8. 2021, 14:02
Aktuality 5
Andy Murray před závěrečným grandslamem sezony US Open odehraje minimálně jednu generálku. Bývalý první hráč světa a trojnásobný grandslamový vítěz se představí na Masters v Cincinnati. Dvojnásobný šampion od pořadatelů přijal divokou kartu.
Profily hráčů
Andy Murray

Murray poslední soutěžní zápas ve dvouhře odehrál ve Wimbledonu, kde skončil ve třetím kole. Poté se vydal na olympijské hry do Tokia, ale kvůli nataženému stehnu se rozhodl hrát pouze čtyřhru a s krajanem Joem Salisburym skončili ve čtvrtfinále.

Čtyřiatřicetiletý Brit by už měl být v pořádku. Před US Open, které startuje 30. srpna, se vydá do Cincinnati. Na podniku Masters v Ohiu bude účinkovat popatnácté v kariéře, jeho maximem jsou triumfy z let 2008 a 2011. Loni, kdy se kvůli pandemii koronaviru hrálo přímo ve Flushing Meadows, vyřadil Francese Tiafoea a Alexandera Zvereva, než v osmifinále prohrál s Milosem Raonicem.

Turnaj je na programu od 15. do 22. srpna.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Bob
Klaun jako gigin.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Mayo
A čo nato Bob?
Reagovat
Patik
neni turnaja kde by Andy nebol na divokú smile
Reagovat
com
na posledni chvili se jim na tu divokou kartu zase vyse*e smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist