Nadal v Monte Carlu prohrál čtvrtfinále s Rubljovem, dohrál i obhájce titulu Fognini

16. 4. 2021, 20:39
Aktuality 79
ATP MONTE CARLO - V Monte Carlu bude v neděli korunován nový vítěz turnaje Masters 1000. Na monacké antuce v dnešním čtvrtfinále vypadli obhájce titulu Ital Fabio Fognini i jedenáctinásobný šampion Rafael Nadal. Španělský favorit podlehl po dvou a půl hodinách boje Rusu Andreji Rubljovovi a teprve potřetí ze sedmnácti startů se v Monte Carlu nedostal mezi elitní kvarteto.
Rafael Nadal (© AFP)

Rafael Nadal letos odehrál teprve druhý turnaj a opět vypadl ve čtvrtfinále. Po Australian Open, po kterém kvůli bolestem zad dva měsíce nehrál, se do semifinále nedostal ani na svém oblíbeném povrchu v Monte Carlu.

V prvních dvou zápasech 34letý Španěl nedal šanci Federicu Delbonisovi a Grigoru Dimitrovovi, s nimiž ztratil dohromady pouhých pět gamů, v dnešním čtvrtfinále ale nestačil na ve formě hrajícího Andreje Rubljova. 

Nadal v zápase přišel sedmkrát o podání, spáchal 36 nevynucených chyb a po dvou a půl hodinách boje prohrál 2-6 6-4 2-6. O dvanáct let mladší Rus se ve třetím vzájemném duelu a prvním na soupeřově oblíbené antuce dočkal prvního vyhraného setu a nakonec i zápasu.

Rubljov mohl zápas ukončit mnohem rychleji, jenže za stavu 6-2 a 3-1 nevyužil ani jeden ze tří brejkbolů a další neproměnil za stavu 4-2. Nadal se pak ziskem čtyř her v řadě vrátil do hry, v rozhodujícím dějství mu ale došla energie. První brejk ještě smazal, ale od stavu 1-1 velmi rychle prohrál čtyři gamy a na další zvrat už neměl.

Jedenáctinásobný šampion Nadal hrál v Monte Carlu posedmnácté v kariéře a teprve potřetí bude chybět v semifinále, poslední triumf slavil před třemi lety. Porážku na monacké antuce v minulosti utrpěl jen s Novakem Djokovičem (dvakrát), Fabiem Fogninim, Davidem Ferrerem a Guillermem Coriou. Dnes vůbec poprvé v Monte Carlu prohrál zápas, v němž vyhrál set (bilance 73-1).



"Musí to být strašně těžké být Rafou a vědět, že jste nejlepší hráč na antuce a neustále to musíte potvrzovat. Musí to být na něj strašný tlak. Chápu jeho těžkou pozici a vůbec si neumím představit, že bych to takhle dokázal táhnout jako on. Já díky tomu dnes hrál uvolněně, protože jsem nebyl favorit a neměl jsem co ztratit," komentoval Rubljov, který počtvrté v kariéře porazil světovou trojku a vyrovnal své maximum.

"Dnes se mi dařilo na returnu, byly pro něj ideální podmínky. Bylo chladno a navíc kurt je tady vytvarovaný jako střecha, uprostřed je zlomený. Takže dát dobrý servis je strašně těžké a Rafa s tím měl problémy. Hráč na returnu tady má velkou šanci bodovat," dodal nachlazený Rus.

Osmý hráč světa Rubljov vylepšil svou letošní bilanci na 23 výher a 4 porážky. Do semifinále turnaje Masters se dostal podruhé v kariéře krátce poté, co v něm před třemi týdny neuspěl v Miami. 

O své největší finále, které by mu zajistilo posun na 7. místo světového žebříčku před Rogera Federera, si Rubljov zahraje s Norem Casperem Ruudem (h2h 3-0). 

"Známe se dlouho, jsme zhruba stejně staří. On tady hraje velmi dobrý tenis a kdykoliv hrajeme proti sobě, je to vyrovnané. Je ve skvělé formě a dnes měl navíc víc času si odpočinout, protože dohrál dřív, než já. Teď se chci hlavně dobře zregenerovat a připravit se na zítřek," dodal Rubljov.

Také 22letý Ruud postupem do semifinále vyrovnal své maximum na turnajích Masters 1000, poprvé v něm neuspěl loni na antuce v Římě proti Djokovičovi. Dnes do něj postoupil po výhře 6-4 6-3 nad italským obhájcem titulu z roku 2019 Fabiem Fogninim.

Ruud tak navázal na skalpy Diega Schwartzmana a Pabla Carreñi a poprvé v kariéře porazil tři hráče Top 20 na jednom turnaji. V sobotu bude ve svém prvním letošním semifinále usilovat o celkově 4. finále a opět na antuce, který by si zajistil premiérový posun do elitní světové dvacítky. Jediný titul slavil loni v Buenos Aires.



Druhou semifinálovou dvojici tvoří Stefanos Tsitsipas z Řecka a Brit Daniel Evans (h2h 2-0), který ve třetím kole vyřadil světovou jedničku Srba Novaka Djokoviče a dnes ve svém největším čtvrtfinále si po obratu poradil s patnáctým hráčem žebříčku Davidem Goffinem z Belgie.

30letý Brit Evans až dosud nikdy nevyhrál na turnajích Masters 1000 dva zápasy po sobě, na kontě měl jen čtyři výhry. Tento týden jejich počet během čtyř dnů zdvojnásobil. V sobotu bude hrát o své celkově 4. finále, jediný titul zaznamenal teprve před dvěma měsíci na Murray River Open v Melbourne.

Evans je navíc i v semifinále čtyřhry, ve které startuje s krajanem Nealem Skupským.

22letý vítěz Turnaje mistrů z roku 2019 Tsitsipas, kterému dnes vzdal kvůli zranění levého stehna Španěl Alejandro Davidovich, si jako jediný z kvarteta semifinalistů už zahrál finále na podniku Masters. V Torontu 2018 ani Madridu 2019 však neuspěl. 

V neděli tak bude v Monte Carlu korunován nový vítěz turnaje prestižní série Masters 1000. Stane se tak i na druhé letošní akci poté, co v březnu v Miami triumfoval Polák Hubert Hurckacz.

• ATP MASTERS 1000 MONTE CARLO •
Francie, antuka, 2.460.585 eur
páteční výsledky (16. 04. 2021)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Rubljov (6-Rus.) - Nadal (3-Šp.) 6-2 4-6 6-2
Tsitsipas (4-Řec.) - Davidovich (Šp.) 7-5 skreč D.
Evans (Brit.) - Goffin (11-Belg.) 5-7 6-3 6-4
Ruud (Nor.) - Fognini (15-It.) 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

79
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
mahycek
Pozor, nebyl bych si jistý i v zápasech
na tři sety, že Nadala nikdo neporozí. Věk se nedá zastavit, vím,že
už jsem to říkal 2x, tak do třetice, na
Roland Garros už s největší pravděpodoností nikdy nevyhraje. Je to konečná. Podívejte se na mladé, někdo už v Paříži uspěje, kromě Medvěda a může
i Djoko. Rafa už ne. Nevím, čím se
tady pořád oháníte. Na tři vítězné
už nebude mít palivo, pokud by hrál dva, tři pětiseťáky.
Reagovat
turista
Vždyť už ani tady ve 3. setu neměl palivo.
Reagovat
Nola
:D Rafa na RG je uplne ine zviera, kolkokrat uz bol odpisany? smile
Reagovat
Patik
Nadal bude ešte niekoľko rokov vyhrávať Roland Garros..už nie tak ani svojím tenisom ale svojím menom a reputáciou..minimálne trikrát ho vyhrá s prehladom a ďalších 2 krát ho môže uhaluziť..on je na ten turnaj stvorený ak tam začne prehrávať tak rovno bez srandy môže ukončiť kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
mal by si na jeho mieste este motivaciu vyhravat nejake Monte Carlo?,nech bude Albert rad,ze sa tam vôbec ukaze
Reagovat
smazaný uživatel
motivaciu je uz len GS,mozno OH
Reagovat
Patik
on si pozerá už len na svoj piesoček..taká nejaká motivácia že tento rok chcem vyhrať Wimbledon to nehrozí..ešte možno skúsi uhaluziť ďalšie US Open ak mu to nevyjde tak opäť len o rok časovať formu na French Open..
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne o svoje zaujmy sa stara takmer kazdy,Federera zaujima W a zazmluvnene ksefty,ale radsej vela Federerov ako tych co chcu pomahat inym...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Dovolím si tvrdit, že 3x ho už nevyhraje... Ledaže by covid skosil všechny soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
Pri Rafovi vidím na RG len dve možnosti.

4-5-6
4-5-4.

Takto vyhrával tituly v sérii a akosi tam nevidím nič medzitým.

Myslím si, teda, ako človek, ktorý mal vždy rád pekné čísla za sebou a navyše v nejakom ucelenom zmysle. Že Nadal skončí so súčasnými 13 (4-5-4) alebo RG vyhrá ešte v rokoch 21-22 a skončí na 15 tituloch z RG a teda 4-5-6.

Inak, že 15 titulov z RG. To keď si poviem nahlas ako fanúšik, ktorý pozná tenisové reálie, tak sa musím smiať :)
Reagovat
turista
Takhle. Vyhrát RG sice ještě může. Ale ve 40 letech už na okruhu nebude. Tělesná schránka mu to už nedovolí.
Reagovat
Nola
vcera trafil lopticku obdobne ako Novak v NY, nastastie nikoho netrafil smile

https://twitter.com/tennis_gifs/status/1383097546063552515

a to vraj iba Novak sa nevie spravat na kurte smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, trafil ju tenisovou raketou, takze obdobne.

Tam podobnost končí.
Reagovat
Nola
raketou? :D vcera si Rafa aj pekne slovne ulavoval v style Novak, len on na rozdiel od Novaka nedostal ani len varovanie
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopitelne. Kedze neodpálil lopticku dva metre za seba, bez toho aby mal prehlad kde ju odpaluje.
Reagovat
Pe3k
Rafa se tam včera vztekal, komentátoři nechápali...Udělat to samé Federer hned by byl za Švýcarské prase...
Reagovat
turista
Rafa holt zuřil že nevyhrává. Budiž. Ale ani jeho veleúspěšná kariéra nebude trvat donekonečna.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie.

Federer je svycersky prase a nemusi to ani robit.:)
Reagovat
Patik
Nadal čím je starší a čím viac mu to už nejde tým viac sa vyfarbuje..to sú takí športovci čo tomu zasvetia a obetujú všetko..a potom keď prehrávajú tak ich život akoby strácal zmysel..
Reagovat
smazaný uživatel
My vsetci cakáme, kym najdes zmysel zivota ty sam, Paťo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já ne, mně stačí vědět, že tys ho už našelsmile
Reagovat
annah
Našel. Je to neustálá (marná) a svou urputností trapná snaha dehonestovat Federera, případně jeho rodinu, za každou cenu při jakékoliv sebemenší příležitosti. Někdy je to až úsměvné. Autor přitom ztrapňuje sám sebe... :-)
Reagovat
Patik
Som to hovoril..keby tam bol Bautista Agut tak Nadal by stratil tak tri gemy..vyzerá to že po novom ho budú fackať už aj na antuke..nevadí..vyhrá ešte 356 krát French Open a jeho vesmír bude v rovnováhe..
Reagovat
brixner
...to přichází...Prostě i s Rafou na antuce občas už někdo vytře kurt, ale pozor - na dva vítězné! Na tři to je a myslím, že ještě min. dva roky bude, nadlidský výkon! Rafa mi dost připomíná Adama Ondru-ten trénoval nějaké úchopy na skále cca dva metry nad zemí, bylo tam místo, odkud snad sedmkrát spadl a skoro jsem nevěřil, co po těch pádech dole vyváděl-nadával, píčoval, fakoval a zkoušel to tak dlouho, až to dal! Prostě ten zápal a odhodlání a síla a kdoví, co ještě...tohle mají oba společné a asi proto má Rafa třináct Rolandů a Adam El Capitan. Vím, nebude to trvat věčně, ale myslím, že ještě zabrečíme, až to Rafa zabalí a to píši jako jeho poloviční hater. Na RG by Rafa Rusa, myslím, uštval, takže zatím klid smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
steve79
Na tri sety ho zatim nikdo neporazi. Za stavu 1:1 na sety jsem myslel, ze to Rafa otoci. Uvidime co Barcelona. V Barcelone to bude taky bez lidi?
Reagovat
RF46
Hmmm, nejdriv Djok ted Rafa...favoritum se nedari. Prohry budou pribyvat, to je jasny. Souhlasim, ze na GS by Rubl nevyhral, tam by ho svazala psychika. A zminil Rafa nekde nekdy ted zada?
Reagovat
paddy
Hlavně finále GS je úplně jiný sport. Dosud vždy mladí selhali. AO20+21, na USO 21 zkolabovali oba dva, ale jeden z nich to musel vyhrát.

Už tak dva roky se tady prognózuje, že Big3 nevyhraje GS či většinu v sezóně a mezitim prodloužili šňůru na 15 GS v řadě, na kterých hráli. A to už jsou hrající důchodci.

Místním futuristům to určitě jednou vyjde, ale to už budou vyhrávat hlavně dorostlí Sinnerovci a ne jejich současní miláčci z top10, kteří jsou jaloví.

Každé predikce zde dopadnou tak, že se očekává postup top8 do QF.
Sleduji ranking = rozumím tenisu smile smile
Reagovat
brixner
Jojo, todle znám:
1.Ráno vstanu, juknu se, jestli sem ještě chlap=rozumim tenisu(a mozkový chirurgii, atomu, štěpení jádra, umim čínsky...)

2.Snim lehkej voběd=houstne mi krev, dělam chyby z bekendu...

3.Du vod sousedky=nerozumim ničemu!

Takže když máš systém, nemůžeš nic prosratsmilesmilesmile
Reagovat
paddy
kašli na systém nebo po lopatě řečeno...smile
https://www.youtube.com/watch?v=2livJBDDK-4
Reagovat
turista
Myslím že by Nadal Rubleva neustval ani na 3 vítězné. Vždyť mu tady došlo palivo. A Novak by to taky nezvládl. Léta běží.
Reagovat
paddy
důkaz spiknutí proti Djokovičovi smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=O-S0_a5484Q&t=135s
Reagovat
paddy
2018
Reagovat
paddy
štěstíčku je třeba jít naproti smile smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=9HlNg0_uPKw
Reagovat
paddy
bylo nutné dopad míče vymazat a je jasné, kdo v tom měl prsty
bylo to proti Nadalovi a jméno turnaje ukazuje na viníka smile smile

https://www.youtube.com/watch?v=g5sX2m0JhOE
Reagovat
paddy
stejní lidé, to opravdu není náhoda smile
https://www.youtube.com/watch?v=C0UrgLM_snM
Reagovat
Vlk-v-trave
1 NADAL, Rafael ESP 3
2 TSITSIPAS, Stefanos GRE 5
3 SCHWARTZMAN, Diego ARG 9
4 SHAPOVALOV, Denis CAN 11
5 BAUTISTA AGUT, Roberto ESP 12
6 GOFFIN, David BEL 13
7 CARRENO BUSTA, Pablo ESP 15
8 DIMITROV, Grigor BUL 16
9 FOGNINI, Fabio ITA 17
10 AUGER-ALIASSIME, Felix CAN 18
11 GARIN, Cristian CHI 20
12 KHACHANOV, Karen RUS 22
13 DE MINAUR, Alex AUS 23
14 RUUD, Casper NOR 25
15 EVANS, Daniel GBR 29
16 SINNER, Jannik ITA 31
17 PAIRE, Benoit FRA 33
18 MANNARINO, Adrian FRA 36
19 BASILASHVILI, Nikoloz GEO 38
20 NISHIKORI, Kei JPN 39
21 OPELKA, Reilly USA 41
22 STRUFF, Jan-Lennard GER 42
23 BUBLIK, Alexander RUS 44
24 RAMOS-VINOLAS, Albert ESP 47
25 PELLA, Guido ARG 48
26 CHARDY, Jeremy FRA 49
27 GASQUET, Richard FRA 50
28 KYRGIOS, Nick AUS 51
29 HARRIS, Lloyd RSA 52
30 KOEPFER, Dominik GER 54
31 DAVIDOVICH FOKINA, Alejandro ESP 55
32 NORRIE, Cameron GBR 56
33 TIAFOE, Frances USA 58
34 THOMPSON, Jordan AUS 60
35 ANDUJAR, Pablo ESP 61
36 LOPEZ, Feliciano ESP 64
Reagovat
Vlk-v-trave
Vsimni si cisla 28:D
Reagovat
smazaný uživatel
Neaktuálne
Reagovat
Vlk-v-trave
Kyrgios nebude?
Reagovat
gigin
Nick se ohlásil i z FO. A prej dali divošku i Rublovi do Barcy.
Reagovat
gigin
https://twitter.com/bcnopenbs/status/1383085085763731460?s=19
Reagovat
Vlk-v-trave
Rafael Nadal (No.3/ESP)
Stefanos Tsitsipas (No.5/GRE)
Diego Schwartzman (No.9/ARG)
Denis Shapovalov (No.11/CAN)
Roberto Bautista (No.12/ESP)
David Goffin (No.13/BEL)
Pablo Carre?o (No.15/ESP)
Grigor Dimitrov (No.16/BUL)
Fabio Fognini (No.17/ITA)
Felix Auger Aliassime (No.18/CAN)
Cristian Garín (No.20/CHI)
Karen Khachanov (No.22/RUS)
Alex De Mi?aur (No.23/AUS)
Casper Ruud (No.25/NOR)
Daniel Evans (No.29/GBR)
Jannik Sinner (No.31/ITA)
Benoit Paire (No.33/FRA)
Adrian Mannarino (No.36/FRA)
Nikoloz Basilashvilli (No.38/GEO)
Kei Nishikori (No.39/JPN)
Alexander Bublik (No.44/KAZ)
Albert Ramos-Vinolas (No.47/ESP)
Guido Pella (No.48/ARG)
Jeremy Chardy (No.49/FRA)
Richard Gasquet (No.50/FRA)
Dominik Koepfer (No.54/GER)
Alejandro Davidovich (No.55/ESP)
Cameron Norrie (No.56/GBR)
Frances Tiafoe (No.58/USA)
Jordan Thompson (No.60/AUS)
Pablo Andújar (No.61/ESP)
Feliciano López (No.64/ESP)
Jo Wilfired Tsonga (No.68/FRA)
Gilles Simon (No.69/FRA)
Pierre Hugues Herbert (No.74/FRA)
Corentin Moutet (No.75/FRA)
Thiago Monteiro (No.76/BRA)
WC Jaume Munar (No.81/ESP)
WC Lorenzo Musetti (No.84/ITA)
WC Carlos Alcaraz (No.118/ESP)
Reagovat
paddy
Veselý se odhlásil, takže Djokovič má cestu k titulu umetenou smile smile

1 Djokovic, Novak (SRB)
10 Berrettini, Matteo (ITA)
26 Lajovic, Dusan (SRB)
27 Karatsev, Aslan (RUS)
35 Krajinovic, Filip (SRB)
40 Fucsovics, Marton (HUN)
43 Millman, John (AUS)
46 Kecmanovic, Miomir (SRB)
57 Djere, Laslo (SRB)
59 Bedene, Aljaz (SLO)
70 Travaglia, Stefano (ITA)
73 Cuevas, Pablo (URU)
Reagovat
paddy
https://sport.aktualne.cz/tenis/djokovic-se-vyjadril-k-divokemu-otci-nemam-ho-pod-kontrolou/r~803ed9a49dd311ebbdfd0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=B_sip&utm_term=position-0&utm_campaign=Sport
Reagovat
steve79
Takze s nim v podstate souhlasi.
Reagovat
Marduch
Právě že někdy vůbec. Četl jsi to celé?
Reagovat
annah
Já myslím, že kdyby si s otcem sedl v obýváku a u sklenky vína mu rozumně a přátelsky vysvětlil, co ty jeho strašné řeči způsobují, tak by kontrolu získal raz dva. Když pro ni nic nedělá, tak ji nemůže mít.
Reagovat
paddy
Stačí to jen trochu vysvětlit, třeba takto...smile

https://www.youtube.com/watch?v=NGxQyNO_9Dc
Reagovat
Kozoroh
No1e vůči otci cítí velký závazek, otec ho od malička podporoval, všemožným způsobem sháněl finance, aby měl Novak prvotřídní tenisové vybavení, posléze na pobyt v Pilićově akademii. Novak to bere zřejmě tak, že kdyby otci řekl, aby s těma furiantskýma kecama přestal, tak by se jeho otec naštval a považoval by to za nevděk.
Reagovat
annah
To je možné. Pak má teda Novak smůlu: trvalou zátěž na krku, neřízenou střelu v podobě otce, kterému je zavázán.
Reagovat
Marduch
Spíš je to o házení hrachu na zed: "nemůžu ovlivnit všechno, co říká. Prostě je to tak, jak to je"
Reagovat
turista
Ano.
Reagovat
smazaný uživatel
MS východnej Europy + Berrettini.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak jsem o dalsi krok blize ke spravnemu tipu viteze MC, tedy: nekdo jiny:)
Uz me chybi jen krucek, ale ten posledni krok nebude jednoduchy.

Skoda Fogniniho, ale Ruud muze byt.

SF
Tsitsi x Evans
Ruud x Rublev

No... stat se tu muze jeste hodne veci, ale za mne nej. zapasy tu predvadel Tsitsi a Evans.

Nadal: dost zklamani, na to jak se na to pripravoval, nikde vlastne nehral, mel nejvic casu na pripravu, podminky, o kterych by se jinym mohlo jen zdat...

Nadal je zatim v race na 18. miste, no a da se rict, ze to je v tuto chvili jeho realita, tak top20 neni uplne spatne...

Takovy Federer je na famoznim 222. takze se stal takovou nasi ozdobou periferie:)

Come On Danny!
Reagovat
spaniel
Co dodat... snad jen hasta luego. smile
Reagovat
Nola
si zabludil na TP, ked Nadal prehral smile
Reagovat
smazaný uživatel
Raz na jar, raz v lete a raz v zime.
Reagovat
Nola
mne je to uz davno sumak, kde sa dvaja biju, treti vitazi, pamatas :D smile
Reagovat
svetova.dvojka
Dominance velké čtyřky na turnajích Masters 1000 je zdá se už definitivně u konce...

Teď už to bude v letech 1990 až 2004, kdy tyhle turnaje vyhrával leckdo... třebas i takový Karel nováčeksmile
Reagovat
turista
Nad Big 3 se holt smraka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal v ružovej nikdy nič nevyhral. Pamätám si na nezdar na RG, Austrálii aj dnes.
Reagovat
a.magerova
https://photo-assets.usopen.org/images/pics/large/f_USTA828806_20170910_DCX_1719.jpg
Reagovat
paddy
ten pohár je falešná napodobenina, čínský dovoz
takových mám 5 z Wimbledonu

na poháru píší lawn tennis a jak víme USO je na hardu smile smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Neklikám na linky, mozno v nejakom odtieni, alebo kombinácii cosi vyhral, ale stále plati vyssie napisané.
Reagovat
Nola
Ivan z Mrazika ospravedlnenie na mojej strane
Reagovat
sojka1
pustila jsem si jen pulku tretiho setu, muzes byt prece klidna, vzdyt jel plan A... atak, agrese, asertivita... :-))
Reagovat
Nola
:D my sme taka smiesna sebranka :D tesime sa, ked prehra niekto z B3 smile asi mame nejaku uchylkusmile.. ale dnes hral Rublev fakt velmi dobre, videla som cely zapas.....
Reagovat
sojka1
bylo to paradni a doufam, ze hlavne inspirativni pro ostatni kluky, vzdyt to staci jen trochu rozfofrovat... :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taky nechápu, proč to některým trvá tak dlouho Rafu porazit. Kdyby měl Rubl v hlavě ještě něco jiného než plán A, tak to bylo easy ve dvou setech. Ale byla tam přesně ta jedna chyba z podcenění, která ho mohla stát i zápas. Ovšem Rafa dneska nebyl moc ve své kůži a Rubl mu žádný komfort nedopřál. A tak to má být - na Rafu tvrdě, nekompromisně, nevymýšlet zbytečnosti a hlavně, pro vás tady vlevo - nepinkat si s nímsmile
Rubla nemusím, ale vítězství zasloužené. Casper nemá takovou konzistenci, moc se mi nechce věřit, že by ho přetlačil.
Reagovat
Vlk-v-trave
V rozhovoru s Rublevem, ktery je na PuntodeBreak jsem tedy nejak nezaznamenal, zeby neco podcenil.
Stale je v soku, ze vyhral zapas. Za stavu 6:2; 3:1 tusil, ze to nepujde jen tak lehce, a zeby Rafu dodrtil ve dvou...
...podle mne zahral nejlip jak mohl. Hru dokaze obcas variovat, ikdyz si myslim, ze to je takovy styl - dachnout si - v tom jak rube na tom FH :)

To ze nema plan B nebo C, tak to Rublev potvrdil, ale ne vzhledem ke hre, ale k zivotu, ze nemel plan B nebo C v zivote na to, ze bude delat neco jineho nez tenis:)

No kdyz uz nemel jiny plan v zivote nez plan A - profi tenis, tak aspon porazil na Masters, na antuce Nadala, v dost skvelem stylu...
...da se rict...stalo to za to:D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To mu nevyčítám, že si vybral za A tenissmile
Jen je celkem často plán A v tom, že když to nejde silou, zavřu oči a půjde to ještě větší. No někdy to opravdu vyjde, jenže jindy ne...
A narážel jsem tam na konkrétní big point kde to od sítě napálil kamsi do autu, i když si mohl vybrat skoro jakékoli místo. Pak měl v tom druhém setu myslím ještě jeden podobný moment. Rafu na chvíli nastartoval, ale jen na chvíli, nicméně přišel o set.
Reagovat
turista
Kdyby Rublev nepředvedl velkou kvalitu tak by Nadala neskacel.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jinak jsem si cetl komenty ke clanku, ve kterem take hodnoti sve vitezstvi jako nej. uspech a asi vyzvu.

No ironicky tam nekdo dal koment, ze jeho nejvetsi vyzvou a vitezstvim bude Medvedev:)))
Reagovat
baba
naprosto souhlasím,taky si myslím, že pro něj je Medvěď malá noční můra, asi jako kvítí dříve, když hrála s češkama.
Reagovat
smazaný uživatel
naprosto souhlasím,taky si myslím, že pro něj je Medvěď malá noční můra, asi jako kvítí dříve, když hrála s češkama.
Reagovat
svetova.dvojka
výmluvná fotka...smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist