Nadal: Věřím, že Maria jen chybovala. Ale zaplatit za to musí

11. 3. 2016, 19:03
Aktuality 110
Rafael Nadal věří, že Maria Šarapovová zaplatí za chybu, která vedla k porušení antidopingových pravidel. Španělský tenista zároveň prohlásil, že pro tenis je to 'strašná věc', ale doufá, že k ní došlo opravdu jen z nedbalosti.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Marii Šarapovové hrozí za užití nové nepovolené látky meldonium až čtyřletý zákaz činnosti. O tom, jak dlouho si osmadvacetiletá Ruska nezahraje, mezinárodní tenisová federace ITF teprve rozhodne. A například Rafael Nadal prohlásil, že trest je logickým vyústěním nepříjemné události.

"Chci věřit, že je to opravdu jen velký omyl ze strany Marie. Ale i když pravidla neporušila vědomě a byla to nedbalost, tak je fér, že za to teď musí zaplatit," řekl Nadal v Indian Wells, kde ho víkendu čeká vstup do prvního letošního turnaje Masters. "Je těžké si představit, že se něco takového může stát. Ale chyby dělá každý."

Nadal prý nikdy o meldoniu neslyšel. A nikdy se neocitl v situaci, že by užíval nějakou látku, která by časem byla umístěna na černou listinu. "To se může stát ve chvíli, kdy věříte svému týmu a ten není dostatečně profesionální. Pak se to stát může. Ale já věřím, že můj tým je stoprocentně profesionální."

Sám Nadal prý všechny dokumenty týkající se boje proti dopingu nečetl. "Abych byl upřímný, tak ne. Mám doktora, kterému plně důvěřuju. Je to dlouholetý lékař španělské tenisové federace. On je doktorem všech španělských tenistů, takže mu věřím. A nikdy jsem nevzal něco, o čem by on nevěděl."

Podporu Šarapovové vyjádřil nejlepší tenista současnosti Srb Novak Djokovič. "Je mi Šarapovové líto, ale i takové věci se někdy stanou. Věřím, že se na kurty vrátí a bude ještě silnější."

TÉMA: Maria Šarapovová a meldonium
Maria Šarapovová 7. 3.

Šarapovová: Měla jsem pozitivní test na meldonium

7. 3.

S dopingem se v tenise zapletli i Korda, Strýcová či Hingisová

Jevgenij Kafelnikov 7. 3.

Šarapovová musí podle Kafelnikova nést následky. Navrátilová se Rusky zastává

Maria Šarapovová 8. 3.

Šarapovová přišla o velké sponzory. Končí s ní Nike, Porsche a TAG Heuer

lék meldonium 8. 3.

Meldonium sportovní výkon nezlepšuje, tvrdí jeho tvůrce i český lékárník

Maria Šarapovová 9. 3.

Serena: Maria svým přiznáním ukázala kuráž a srdce

Maria Šarapovová 10. 3.

Šarapovovou těší podpora fanoušků

Maria Šarapovová 10. 3.

Head Šarapovovou nezavrhl, bude jí věrný i po dopingovém odhalení

Andy Murray 11. 3.

Murray: Berete-li léky na zvýšení výkonu, musíte být suspendováni

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

110
Přidat komentář
turista
Vypadá to,že Rafa trochu ztratil chuť kamenovat Mášu.
Reagovat
turista
Vypadá to,že Rafa trochu ztratil chuť kamenovat Mášu.
Reagovat
George_Renel
http://sport.lidovky.cz/tvurce-meldonia-bez-meho-leku-budou-sportovci-umirat-p07-/ostatni-sporty.aspx?c=A160310_131610_ln-sport-ostatni_atv
Na jednu stranu tvrdí, že není dopingem, na druhou že zlepšuje výkonnost, krevní oběh, činnost srdce.....
Lék to tedy asi také nebude, přece není takové množství vrcholových sportovců s tak vážnou chorobou srdce, že konec užívání = ohrožení života.
Reagovat
smazaný uživatel
...me neprijde.
Jako vynalezce moc dobre vi, ze lek muze mit hodne funkci...a cim ma vic funkci je vice dokonaly. Myslim, ze si toho je vedom...i tak jsem to pochopil z rozhovoru na tom YouTube.

Problem je, ze to je prasivy Lotys...nemyslim to v duchu FulnekaUltras...
Ale tak nejak "lidsky"...
Hlavne me prijde zajimave, kolik lidi se k jeho praci vyjadruje... vsichni jiste skveli chemici...
Reagovat
George_Renel
Já to čtu trošku a rozumím tomu text trošku jinak a národnost toho člověka je mi zcela fuk. Ale skutečně by mě zajímalo, jestli tolik vrcholových sportovců má vážnou poruchu oběhového systému, včetně čerpadla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale v tom rozhovoru tohle nerika...
...rika, ze to muze take pracovat profilakticky, aby byli schopni unest nektere silene a extremni zateze.
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ten youtube.
Reagovat
George_Renel
Já jsem vycházel z toho článku.
Ale jinak, to co píšeš, není to právě ten doping - brát preventivně chemii, abys snesl enormní zátěž?
Reagovat
smazaný uživatel
strucne, kratce:
je.:)
...ted jen urcit, kde je ta hranice...kazdy si necim pomaha, i jestli to je ta eneregeticka tycinka...dokonce jsem nedavno cetl, ze ty vitaminove drinky, to je taky pekne svinstvo...nebot obsah vitaminu prekracuje proste normalnost....je to stejne, jako bychom do sebe naladovali v kratkem casovem rozmezi,,,trebas 50kg pomerancu...atd:)

Ja nejsem chemik, takze musim mit duveru v to, co ten vedec rika...pokud to nema nejake negativni ucinky na cloveka...tak bych to nechal na seznamu povolenych latek...
...ovsem.. v te farmacii se pohybuji silene prachy...o ktere "nezavadi", ani ta Marie. Takze...podle me bez sance...budou povoleny ty, kde ten lobbing je lepsi...
Reagovat
turista
Jenže jakýkoliv vrcholový sport je extrémní a zdraví neprospěšná zátěž. Většina profesionálních tenistů žije po padesátce s endoprotézou minimálně jednoho kyčelního kloubu, často i obou takže řešit takovouhle malou chemii jako je meldonium je směšné.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tak. No a ti ne úplně vrcholoví by se mohli dočkat totálky někdy kolem šedesáti (podle mého posledního rtg;))
Reagovat
smazaný uživatel
...a ja se te Kristiny nevzdam...;)

Ikdyz si nabehla na sit jak blbka. To zobecneni "vsechny" neni proste dobre.
No rekl bych primo fatalni chyba...ale nezatracuji...nedam se vlacet vsemi temi emocemi, ktere kolem toho jsou...
a ji se to stejne vrati...nebot si dokazu predstavit, ze nekomu se to libit nebude, ze se za nej hovori...

Nakonec, to ze reknou nejaka vyjadreni, jeste nic neznamena...muzou si myslet mnohem horsi veci...a v mediich jen pro divaka se kvetnate vyjadrovat...a mazat med kolem huby...

Ja se ji nevzdam, a ani Headky...proste se nedam vtahnout do te hry...>:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem v šoku... Zároveň jsem se tak trochu obával, že některá z mých favoritek vystoupí proti Mashe, ale ne Kiki a už vůbec ne takhle... Jako kdyby to bylo nějak jinak, tak bych to vzal, ale že nazývá Mashu podvodnicí a ještě mluví za ostatní? Ne, tohle opravdu odmítám akceptovat.
https://twitter.com/Ubitennis/status/708571523846578176

Dnešním dnem přestávám být fanouškem Kristiny Mladenovic.
Reagovat
smazaný uživatel
v tehle fazi to vyjadreni povazuju za hnusne.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
vyjadreni Mladenovic.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, proto moje rozhodnutí...
Reagovat
Pedronegro
a ve které fázi je přijatelné vyjádřit svůj názor, až v pamětech? jinak reakce na to divadlo jsou přitom zatím mírné, asi podle plánu :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak urciteeeee - vsechno je podle planu.. :-) Jadro pudla je ovsem v tom, ze ma mluvit pouze za sebe. ;-)
Reagovat
Pedronegro
třeba mluvila za tajné sesterstvo anebo si jen myká :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) me vzdycky tak nastves.. ;-)
Reagovat
Pedronegro
tak mi to promiň, prosím :)
Reagovat
smazaný uživatel
pryyy tajne sesterstvo:))) dobre...

...svihla je.
A dost si podle me nabehla. Ta zobecnovani... lidi moc radi nemaji...myslim, ze je mozny, ze ji to daji holky sezrat.
Reagovat
smazaný uživatel
...tedy to sesterstvo:)
Reagovat
Pedronegro
tak to asi jo, plácla to fakt blbě :)
Reagovat
ta-dah
Nekteri lide maji natolik zjednodusene vnimani, ze nepotrebuji informace, vsechno maji uz davno zarazene v nejakych schematech, krabicich, policich, sanonech, proste v nejakem danem systemu, ktery cini jejich zivot snazsim, okamzite vedi, do ktere te prihradky sahnout pro odpoved...Neudivuje mne to, odhaduju, ze takovych bude vetsina:-(, viz diskuze k tematu; takove reseni je primocare, jednoduche a neklade to na ne zadne naroky...
Pokud ma Kristina takovy nazor, co uz...:-(, moje sympatie nema, mrzi mne spis, ze pouziva to -We All ...
Reagovat
bIbec
tak třeba má prostě čisté svědomí, narozdíl od těch ostatních holek.
Ale jako jo. Je to tak trochu neuvážené tvrzení.
Reagovat
smazaný uživatel
Čisté svědomí mít může, ale to na tom nic nemění.
Reagovat
bIbec
víš co monty? Mě třeba vůbec neudivuje, že se právě Kiki ozvala s tvrdší kritikou. Ono to není poprvé, co si otevřela pusinku. Na jednu stranu to může působit neuváženě a hnusně, na druhou stranu jde u ní cítit, že má ty zásady fair play zakořeněné v krvy. A že jí prostě tyhle věci zraňují.
Reagovat
bIbec
a samozřejmě to pak může i působit tak, že je vůči někomu neférová, když hledá tu férovost prostě :-) Zajímavá je ta Kiki :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no hlavne, jen jestli taky nahodou sama nezranuje, tahle Kiki.. ;-) Treba nakonec reknu to same jako ona, ale az si kauzu utridim, zhodnotim, co vyplave... nesnasim ranare, kteri okamzite vedi vsechno.
Reagovat
bIbec
K té první větě - určitě. K tomu zbytku.. já se tak asi nevyjádřím, ať to dopadne jakkoliv. Můžou ji zlinčovat a odsoudit a říct jaká je to svině a já prostě řeknu - já nevím. Já o tom nerozhoduju, nevím kdo o tom rozhoduje, nevidím do toho. Nějak to dopadne. Pro někoho dobře, pro někoho špatně. Z mého pohledu to prostě "dopadne". Nechci soudit z pozice týpka za počítačem. Mášu určitě nesoudím.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja celou dobu MaShu hajim, skoda, ze to neni jasne.. :-) Ale v konecnem vysledku mi muze neco zavanet natolik, ze.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy předtím si otevřela pusu? Prostě jsem toho názoru, že Masha udělala chybu a stejně tak ji může udělat kdokoliv jiný včetně Kiki. Ona nezná podrobnosti toho případu stejně jako my a nejvíc ze všeho mě naštvalo, jak chce být mluvčím snad celé tenisové veřejnosti nebo co...

Mrzí mě to, ale fandit Mashe a Kiki zároveň teď prostě nemůžu. Kiki se mi líbí jako holka, tenis hrát taky umí, ale fandil jsem jí necelé tři roky, což se s Mashou vůbec nedá srovnat. Zároveň je svým způsobem škoda, že opouštím zatím nejlepší "mladou pušku" z mých favoritek, ale letos mě teda taky štvala svým salámovým přístupem k zápasům. Takže bych jí už jako bývalý fanoušek doporučil, aby se nestarala o Mashu a zaměřila se spíš na sebe a svoje výkony...
Reagovat
blixa
Ano, vyloučit z Dulciney na doživotí !!! Mrchu jednu :D
Reagovat
a.magerova
Už jsi přešel konečně na češtinu ? :-P
Reagovat
blixa
Magerová !!!! Zneužíváš toho že jsem gentleman ! Teda možná, ještě si to rozmyslím ... :D
Reagovat
a.magerova
Jééé pardón, jsem si Tě spletla !!!

;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jenom doufám, že s něčím podobným nepřijdou Vika nebo Ana. Od Kiki mě to sice hodně mrzí, ale u nich bych to kousal ještě mnohem hůř... Caro se k tomu vyjádřila z mého pohledu přijatelně.
Reagovat
blixa
Tyhle dvě si myslím nechají poradit od svých PR expertů. Takže očekávám mlčení nebo nějaké neutrální vyjádření. Kikina je holt neřízená střela :D
Reagovat
Kozoroh
Pokud by Vika nebo Ana řekly to samé co Kiki, tak je také z okruhu svých favoritek vyškrtneš?
Reagovat
smazaný uživatel
No, asi by to tak bylo spravedlivé. Ale bylo by to pro mě o dost horší...
Reagovat
janek_da
Jestli's Kiki fandil, tak bys jí měl fandit dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Po tomhle vyjádření nebudu. Já přeju Mashe, aby to dopadlo co nejlíp a nedostala nějaký přehnaný trest, zatímco budu fandit Kristině, která se do ní z aktivních hráček nejvíc opřela? To bych byl hodně zvláštní...
Reagovat
tommr
takže to mi ted když si jí přestal fandit ani neřekneš proč Mladenovic odstoupila v IW z debla? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. A stejně bych to nevěděl, protože na Twitteru nic nemá... :D
Reagovat
Nola
http://sport.sme.sk/c/8152895/sarapovova-ma-meldonium-v-dokumentacii-tvrdi-davenportova.html
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle informace už tady proběhla...
https://twitter.com/tennisfitz/status/706939616650268672

Nakonec o tom psala i sama Masha na FB:
"I look forward to the ITF hearing at which time they will receive my detailed medical records."
Reagovat
George_Renel
Možná neví, že je s obviněnou v jednom týmu.... :-)
Nicméně ani Wozniacki se nevyjádřila zcela jednoznačně. Vždy tam je nějaké kdyby nebo doufám.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to určitě nevěděla, ale teď už není. :D Jak už jsem psal, vyjádření Caro mi přišlo přijatelné. Podobně se třeba vyjádřil Tomáš Berdych, že je třeba všechno několikrát kontrolovat. Což teď bude dělat určitě i Masha...

Já fakt nepotřebuju, aby Mashu každý litoval a zastával se jí, ale vyjádření Kristiny už je teda hodně silná káva...
Reagovat
smazaný uživatel
jednoznacne se normalni clovek prece ani vyjadrit nemuze, kdyz nezna realie.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.cas.sk/clanok/375147/sokujuce-vyhlasenie-vynalezcu-sarapovej-dopingu-sportovci-budu-umierat/?mver=1&utm_source=sport.sk&utm_medium=zona-article&utm_content=box-sportcas-article&utm_campaign=cross
Reagovat
Haitik
?I won?t pretend to be injured so I can hide the truth about my testing?

Naráží na něco?
A Maria se obořila proti tomu, že je uvaděno, že byla upozorněna 5x a dale, že to brala každý den.. Ani jedno prý není pravda!!
Reagovat
smazaný uživatel
Celý text: https://www.facebook.com/sharapova/posts/10153282306932680

Prostě to vypadá, že Masha nemá co skrývat. Přistupuje k tomu, jak má. Udělala chybu (což se může stát úplně každému, i když si to někteří nechtějí připustit), ale házení špíny si teda rozhodně nezaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
Minimálně jednou se ta informace o zákazu k ní měla dostat skrz povinné školení. Takže buďto kecá, nebo na tom školení nebyla. Ani jedno ovšem není moc dobrá obhajoba.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu tady řešit nějaké spekulace.
Reagovat
Haitik
Je dobře, že Maria nějaké ty věci uvedla na pravou míru.. :-)
Reagovat
VlS
zaplatit za to musí, a co runda panáků, stačilo by?
Reagovat
a.magerova
Taková BABA a oni by chtěli rundu ?
Nevěřím !!!
Reagovat
patriks
Když ITF dá Márii stopku, tak tratit na tom bude i WTA. Reálně druhá nejlepší hráčka světa určitě táhla diváky. Navíc za preparát, který výkon ani nezlepšuje.
Reagovat
Pedronegro
třeba i WTA má toho ječení dost :), a k tomu výkonu - přece o to nešlo, ona a dalších 60 to brali kvůli nedostatku hořčíku :)
Reagovat
peggy
Rafo,Novaku je od Vas hezke,ze citite z s Marii a ta zajiste spolehala na svuj tym a ten ji zklamal.Vim,Rafa i Noe se mohou spolehnout na svj tym.Maria je Ruska a k jeji zemi se nektere staty nechovaji dobre a mozna,ze proto nekdo zklamal.
Reagovat
Pe3k
Rafa s Mašenou moc necítí teda, on jí samou čistotou ani nemůže vidět. Rafa je tak čistý, že když si oholí hlavu, může hrát v reklamě na Mr Proper :)

Jinak nikdo se nemůže 100% spolehnout na svůj team, hlavně když ten team tvoří více lidí! U Djokovice třeba Boris, ten pořád pouští do médií ty svoje nesmysly, nebo polovina rodiny se neumí při zápasech chovat atd. U Rafy zas strýček Tony, kolikrát sám Rafa :D Prostě a jednoduše věřit můžeš jen sám šama) sobě.
Reagovat
brixner
Čo to táraš, bohajeho!
Masha poľykala a preto musí býť okamžito vylůčena!
Veď toto bol iba sprostý podvod!
Toto sa němůže pripustiť!
VYLÚČIŤ!!!
Toto je treba urobiť!
Reagovat
Pe3k
Šak jí vyluč! Já proti vylůčení Psirény nic nemám, jen aby pak nemuseli výlučit všecky...
Reagovat
brixner
No veď to vravím už dľho!
Na mojích slová doidě!
Šetkých vylůčiť je treba, toto sa něrobí!
Reagovat
a.magerova
Aspoň tu slovenčinu neprzni... :-/
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Grigor_Murray
Tak s Gulbisem by Gigin asi nesouhlasil :)
Reagovat
Pe3k
Já nesouhlasím s Gasketem a Tomicem. Ovšem udělat dobrý žebříček promrhaných talentů je hodně těžké. Podle mě je promrhaný talent, někdo kdo tenis ani nehraje závodně. Hráč co byl v top 10 nebo ve finále gs podle mě moc promrhaný talent být nemůže. Ale říkám, je to hodně diskutabilní. Génius tam patří určitě, zrovna jeho tenis by se mi ve špičce dlouhodobě líbil, škoda.
Reagovat
Grigor_Murray
Souhlasím s Gasquetem, ale s Tomicem ne, tenhle hráč podle mě skutečně svůj talent zatím promrhal, kdyby se nesoustředil na flámy a vyhazování rekreantů z kurtu, mohl možná být už někde úplně jinde.
Reagovat
Pe3k
Co se týče Tomice asi jsem zaslepen mojí averzí k němu, nebo prostě ten jeho velký talent nejsem schopen vidět. Rozhodně nemá nic, proč by měl být nějaké hvězda, nebo jak on sám tvrdí, top 5 material. Jo top 5 materiál, ale už nedořekl, že myslel v Austrálii :D
Reagovat
Mantra
to jako že měli být všichni no.1 ? divný ne? ještě by mohli být najednou a dělit se o sesli :-D
Reagovat
a.magerova
http://www.jpeg.cz/obrazek/eTy5

Když jsem na to klikla, tak mi to napsalo: "Článek 'wawrinka-18074' neexistuje."
Reagovat
janek_da
Už jo. Ale místo ve W se připravuje v IW. "I" navíc. Blbec jeden
Reagovat
brixner
Je jedním z těch, jenž drží prapor čistoty a Fair play sportu velice vysoko a jeho názor by měl být velmi zohledněn! Proto souhlasím, když velký Rafa tvrdí:
VYLOUČIT!!!
Reagovat
brixner
Vyloučit!
Co jiného si o tom myslet!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa by sa k tomu nemal vyjadrovať..Dominik vravel, že pauzoval preto, že mal dopingový nález..Má to od španielskeho kamaráta, takže to tak bude..Dokonca aj francuzska ministerka športu to potvrdila..Vraj každý top hráč, ktorý dlho stojí, tak stojí kvoli dopingu..Takého Haasa už nachytali xkrát..Chudák Soderling stojí doteraz, Delpo je tiež nepoučiteľný..

A mimochodom..Všetci čo si myslíte, že Sharapovovej príklad ukazuje, že autority idú aj po veľkých rybách, tak ste na veľkom omyle..Aj Dominik tak vravieva....Dokazuje to akurát (celkom logicky) že Wada ide po hráčoch od 0-4GS, viď Mária..Rozmedzie 5-14 je pre nich stále tabu, hráči od 15GS a viac samozrejme nedopujú...
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
Nola
mala poznamocka, oprav si statistiky Masha ma 5 GS
Reagovat
Pe3k
Forehand si nikdy nepotrpěl na správnosti jeho výroků nebo čísel, jeho snaha je vždy pobavit a to dělá dobře již dlouhodobě...
Reagovat
a.magerova
Hráči 15 GS a výše by DOUFÁM měli nachystanou lepší báchorku.... :-P
Reagovat
Pe3k
Hráči 15 gs a výše je jen jeden hráč...Forehand je asi při pátku už opilý z nějakého levného slovenského patoku z Petržalky...Neví kolik toho vyhrála Mária a ani neví, kolik je hráčů co maj více než 15 gs :)
Reagovat
a.magerova
Tak asi myslel i Serenu a to, že neví Mášu jsem si taky všimla, ale to už by bylo moc kritiky najednou.....
Reagovat
Pe3k
Přesně tak, můžeme být rádi, že se tady jednou týdně ukáže a ještě abychom ho pak kritizovali...
Reagovat
a.magerova
Tak tak, naše kritika vůči němu musí být konstruktivní nikoli destruktivní.... to by od nás nebylo fér... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No ako ste si pekne zahrkútali, možno bude aj pusa :)
Reagovat
a.magerova
Pusa už byla, teď očekávám víc... :-P
Reagovat
brixner
Áno, prauda! Dal bysom rúku do ohňa za to, že veľký Rafa všetko dokázal iba bez dopingu iba svojou pilou. Kedže toto všetko može dokázať Rafa, prečo nie Masha? Čiže súhlasím s výrokom:
VYLÚČIŤ!!!
Reagovat
Roger_Federer
Vcera vecer me to pri 15 kalisku slivovice doslo aj vtipbe, kdyz to ctu ted znova bez alkolu..onicem.;), umis to lepe.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
ipko
zlodej kričí, chyťte zlodeja..
Reagovat
Nola
zlodej GS titulov...
Reagovat
Mayo
Hejty za 3...2...1
Reagovat
Nola
:)
presne ako som predpokladala, na rade su hraci ATP, este chyba Fedex a Nole, Marus pranieruju ako zlocinca....
Reagovat
Haitik
Já jsem zvědavý třeba i na Grigorův názor.. :DD
Reagovat
a.magerova
Ten má co nejmíň mluvit.... její zvýšená výkonnost byla jemu jen a jen ku prospěchu... :-)))
Reagovat
FulnekUltras
Řev by snad úplně stačil... ;)
Reagovat
a.magerova
No... prý se cvrliká, že řvala JEN na kurtu.... jestli nějaký zhrzený milenec toto vynesl, či co?! :-)))

P.S. A jo? Tobě by jen řev stačil?
Reagovat
FulnekUltras
kdekomu... ;)
Reagovat
a.magerova
A já se dřu a beru ohledy na sousedy.... musím svůj život od základů překopat.
Reagovat
FulnekUltras
stačí i nižší zvuková hladina...kolikrát i bez doladěného obrazu... ;)
Reagovat
Hector21
nesnáším, když chce být někdo papežštější než papež

když už je řeč o tvé čistotě a cti, tak ještě bych prosil tu o Karkulce...
Reagovat
FulnekUltras
patrně nedorozumění ;) za Mašu tady bojuju s inkvizicí už čtvrtý den... ;)
Reagovat
Hector21
to nebylo na tebe, netrefil jsem reagovat...
Reagovat
FulnekUltras
tak to jo... ;)
Reagovat
Hector21
no je pátek...to je dostatečná omluva po těžkém týdnu :)

co se dá dělat, i na hranici Mistra Jana si přišli prostí lidé přiložit polínko...
Reagovat
a.magerova
To jako patřilo samu nejvyššímu Rafovi?
Reagovat
Hector21
jj Rafa je kašpar..divím se jeho nesoudnosti, že on sám si dovoluje mluvit o dopingu
Reagovat
Grigor_Murray
:)
Reagovat
tito
Mayo :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist