Nejhorší grandslamová porážka. Plíšková na French Open skončila už ve druhém kole na raketě hráčky třetí stovky

26. 5. 2022, 12:24
Aktuality 182
FRENCH OPEN - Karolína Plíšková si s další domácí divokou kartou neporadila, třetím rokem po sobě na French Open skončila ve druhém kole a zaznamenala svou žebříčkově nejhorší grandslamovou porážku. Bývalá semifinalistka schytala výprask 2-6 2-6 od až 227. hráčky světa Leolie Jeanjeanové. Šestadvacetiletá Francouzka bude ve svém debutu na nejvyšším okruhu pokračovat proti Irině Beguové.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková si během prosincové přípravy zlomila ruku a do sezony naskočila v březnu. Prvního pořádného výsledku se dočkala až na poslední antukové generálce ve Štrasburku, kde zaznamenala svou první letošní vítěznou sérii a také první semifinálovou účast od loňského srpna.

Nerozehranosti ani slabší formy se však stále nezbavila. Na French Open měla potíže už v úvodním kole se 141. hráčkou světa Tessah Andrianjafitrimovou (2-6 6-3 6-1) a s ještě hůře postavenou Leolií Jeanjeanovou, která dokonce na hlavní tour debutuje, uhrála pouhé čtyři gamy.

Plíšková vedla 2-1, jenže pak přestala hrát agresivně, kupila laciné chyby, nedokázala číst hru soupeřky a ztratila devět her v řadě. K vůbec prvním a nakonec jediným brejkbolům se dostala až za stavu 0-3 ve druhé sadě, ale poslední možnosti na obrat nevyužila a po hodině a čtvrt zaznamenala svou nejhorší porážku na grandslamových podnicích.

V Paříži se v hlavní soutěži představila pojedenácté a už třetím rokem po sobě a celkově poosmé nedokázala dojít dál než do druhého kola. V žebříčku by se nicméně měla udržet v elitní desítce a v příštím vydání bude opět českou jedničkou. Brzy se jí však odečtou body za loňské finále Wimbledonu.

"Nehrála jsem dobře, ale ona odehrála velmi dobrý zápas. Nedala mi moc stejných míčů, takže jsem se nedostala do rytmu," ocenila Plíšková soupeřku. "Podmínky byly pro mou hru super pomalé a kurt nebyl nejrychlejší. Jí to hrálo do karet mnohem víc. Skóre je trochu brutální, protože z toho nemám vyloženě strašný pocit, ale ona odehrála skvělý zápas," dodala.

Šestadvacetiletá Francouzka, jež do profesionálního tenisu pořádně vstoupila až předloni po absolvování univerzity a má jistý posun do nejlepší dvoustovky světového hodnocení, si o osmifinále domácího grandslamu zahraje s Irinou Beguovou.

Ve třetím kole ženské dvouhry letošního French Open tak bude mít český tenis jediné zastoupení. Na turnaji startovalo osm Češek a mezi nejlepší dvaatřicítku prošla pouze Karolína Muchová, která včera vyřadila nasazenou čtyřku Marii Sakkariovou.

Světová jednička Iga Šwiateková si připsala třicátý vítězný zápas v řadě a jistě prošla do třetího kola grandslamového Roland Garros. Polská hráčka zdolala Alison Riskeovou z USA hladce 6-0 6-2.

Pařížské šampionce z roku 2020 Šwiatekové stačila k postupu hodina a minuta. Zápas rozhodla ziskem úvodních devíti gamů. "Od prvních výměn se snažím hrát soustředěně a dostat soupeřku od začátku pod tlak. Jsem ráda, že hraju velmi solidní tenis," pochvalovala si na kurtu hráčka, která je dominantní a letos už uštědřila soupeřkám již patnáct 'kanárů'.

Jen čtyři hráčky dokázaly v tomto století vyhrát v řadě minimálně 30 zápasů. Před Šwiatekovou to dokázaly Belgičanka Justine Heninová (32) a Američanky Serena Williamsová (34) a Venus Williamsová (35). Polka může přidat další v utkání s Dankou Koviničovou z Černé Hory.

Paula Badosaová si poradila 7-5 3-6 6-2 s Kajou Juvanovou ze Slovinska a do třetího kola prošla jako první hráčka z nasazené desítky. Po Šwiatekové to pak dokázala už jen sedmička Aryna Sabalenková z Běloruska, která porazila Madison Brengleovou z USA 6-1 6-3 a vyrovnala své pařížské maximum. Sedm favoritek už z turnaje vypadlo včetně dvojky a obhájkyně titulu Barbory Krejčíkové nebo osmičky Karolíny Plíškové.

Ze hry venku je i bývalá světová jednička Simona Halepová. Šampionka Roland Garros z roku 2018 podlehla devatenáctileté Číňance Qinwen Zheng 6-2 2-6 1-6. Třicetiletá Rumunka se po hladkém startu nedokázala vyrovnat s agresivní hrou soupeřky a ve třetím setu, kdy se zdálo, že má potíže s dýcháním, si dokonce na kurtu nechala změřit tlak.

Po zápase přiznala, že ji postihla panická ataka. "Nevěděla jsem, jak to zvládnout, protože to nemívám často. Vlastně ani nevím, proč se to stalo. Nemohla jsem se soustředit," řekla.

Další Rumunka Irina Beguová byla ve druhém kole blízko diskvalifikaci poté, co ve třetím setu utkání s Jekatěrinou Alexandrovovou z frustrace hodila raketou a ta po odrazu skončila v hledišti. Umpirová rozhodčí Anis Ressaissiová duel na pět minut přerušila, na poradu zavolala supervizora a hovořili i s diváky, které raketa ohrozila. Nakonec Rumunka dostala jen varování za nesportovní chování a mohla pokračovat v zápasu, který nakonec vyhrála.

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 43.600.000 eur
čtvrteční výsledky (26. 5. 2022)
• Dvouhra - 2. kolo •
Jeanjeanová (Fr.) - Kar. Plíšková (8-ČR) 6-2 6-2
Šwiateková (1-Pol.) - Riskeová (USA) 6-0 6-2
Badosaová (3-Šp.) - Juvanová (Slovin.) 7-5 3-6 6-2
Sabalenková (7) - Brengleová (USA) 6-1 6-3
Rogersová (USA) - Collinsová (9-USA) 6-4 6-3
Pegulaová (11-USA) - Kalininová (Ukr.) 6-1 5-7 6-4

Cornetová (Fr.) - Ostapenková (13-Lot.) 6-0 1-6 6-3

Rybakinová (16-Kaz.) - Volynetsová (USA) 6-4 6-0
Qinwen Zheng (Čína) - Halepová (19-Rum.) 2-6 6-2 6-1
Kasatkinová (20-) - Contrerasová (Mex.) 6-0 6-3
Keysová (22-USA) - Garciaová (Fr.) 6-4 7-6(3)
Zidanšeková (24-Slovin.) - Šarífová (Egypt) / bez boje
Giorgiová (28-It.) - Putincevová (Kaz.) 6-3 7-5
Kuděrmetovová (29-) - Kruničová (Srb.) 6-3 6-3
Beguová (Rum.) - Alexandrovová (30-) 6-7(3) 6-3 6-4
Koviničová (Č. Hora) - Schmiedlová (SR) 6-3 7-5
• Čtyřhra - 1. kolo •
Hradecká/Mirzaová (10-ČR/Indie) - Paoliniová/Trevisanová (It.) 4-6 6-2 6-1
Katóová/Sutjiadiová (Jap./Indon.) - Martincová/Petkovicová (ČR/Něm.) 7-6(2) 2-6 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

182
Přidat komentář
paddy
the lowest ranked female player to win a match at the Roland Garros against a top-10 opponent since 1988 smile

"Jean, má televize dvířka?"
"Ne, pane."
"Tak to jsem se celý večer díval do kamen."
smile
Reagovat
Esgalnor
Uzasny, Zdenek zanechal neuveritelnej dojem uplne na vsech. Moc mu to preju, z toho, co jsem slysel, to musel byt uzasny zapas a hrozne bych mu pral, aby ho to nakoplo a neprisel stejny pripad jako u vetsiny ceskych kluku po jednom super vysledku.
Reagovat
paddy
vedení 2:0 na sety, MB, MB nebo 6:2 v TB smile

toto všechno letos nevyužili žebříčkově horší tenisté, a to je i důvod, proč jsou na rankingu, tam kde jsou, tedy dole smile

GS je královská disciplína a best of 5 je systém, který pomáhá kvalitě smile

buďme rádi, že stále existuje, protože systém do 4 gemů by znamenal konec tenisu jako sportu
Reagovat
Mony
Po zápase jme každéj chytrej, ale ten 4.setbol, ten kopec stačilo trochu odvahy a lajna byla volná, zas takový risk to nebyl.. nakonec nerozhodnost to poslala ven i křížem.. I v 25 poradna zkušenost, snad ho to ještě nakopne, i když dnes asi neusne.
Tak Zdendo makej dal, ať to není jen třešnička jako u Veseleho v Dubaji.
Dnes to byl zážitek, diky
Reagovat
mardoko
Krásný zápas a především výborný výkon Zdeňka Koláře, škoda druhého setu a dvakrát škoda koncovky čtvrtého setu. Pětisetová bitva by tomuto zápasu slušela. Pokud by Zdeněk hrál stabilně, tak jako dneska proti světové čtyřce, tak musí být v žebříčku minimálně o 100 míst výše.
Reagovat
hluuusa
protoze fyzicky by neodpadl, snad zadny nas tenista nema natrenovano tolik, co on. Nesmirne symptaticky projev (od obou) behem zaoasu a snad jeste vic po jeho skonceni. Na tohle se krasne diva, no reknete, je na svete lepsi sport? smile
Reagovat
JohnB
fotbal
Reagovat
Ondra979
urcite ne, aspon za me. fotbal neni spatny, ale na tenis nema..je to prece jen dnes uz casto hodne pretaktizovane, simuluje se, hraci jsou heerecky atd, navic je tam 11 hracu na kazde strane, kdezto v tenise jsi na to sam, kdyz nepocitam debl a to je proste masakr..kdepak ty vecio
Reagovat
JohnB
kdybys byl tak obrovský fanoušek svýho klubu jako já a žil tím, tak mi věř, že se to s tenisem nedá absolutně srovnat
Reagovat
RFanousek
To ale může říct každý u jakéhokoliv sportu. Já jsem fanoušek Federera přesně polovinu svého života a znamená pro mě neskutečně moc a když hraje, tak jde vždy vše ostatní stranou.
Nedá se to srovnat s žádným jiným sportem.
Reagovat
JohnB
Tak já fandím Nadalovi taky polovinu života a taky sleduju každý jeho zápas, ale s fotbalem se to stejně nedá srovnat. Ale možná to je subjektivní, to uznávám.
Reagovat
Alien
Tak já fandím polovinu života Nolemu!
Reagovat
brixner
Fakt mě už dlouho žádný zápas takhle nevtáhl do sebe! Škoda stavu 6:2 v TB, už jsem viděl 5.set...
Ale myslím, že si Zdeněk udělal trochu jméno a ta atmosféra...fakt jako na fotbale, oba umí a Frantící taky!
Jojo, Cype, cesta k poháru vede i přes Kolary!
smilesmilesmile
Reagovat
tromas12
Byl to suprovej zapas! Kdo by to před jeho začátkem čekal, Zdenda hrál fakt suprove smile
Skoda toho vedení 6:2 v tiebreaku, v takových chvílích se ukáže šampion, ale i tak obrovská gratulace pro Zdendu
Reagovat
majkl005
neskutečnej klobouček před Zdendou! smilesmilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile ale bylo to fakt pěkný! smile
Reagovat
SydneyOpen
Škoda, ale smekám. Brutální výkon Zdeňka, snad ho tohle nakopne. Jsem rád že se náš mužský tenis začíná pomalu probouzet
Reagovat
JohnB
Skvelej zapas, velka skoda, 6:2 by se poustet nemelo.
Reagovat
lars
Kolar zdrbal jen ten posledni za stavu 6:5
Reagovat
SydneyOpen
Teda doufám že to není jen vlaštovka a Zdeněk v tom bude pokračovat, ta 100 není daleko a 25 let pořád není nijak extrémně vysoký věk, pořád před sebou může mít parádní výsledky
Reagovat
Nenela
Tak treba Wawrinka se dostal do spicly az v 28 nebo tak nejak, takze mozne je vsechno. Bara vloni v 25. Nekdo proste potrebuje vice casu
Reagovat
Nenela
Neuveritelna armosfera. Podle revu "Cicipas" a "Kolar" bych rekla, ze je dobra pulka na Zdendove strane. Anebo je jich mene a vice rvousmile
Reagovat
brixner
Volej jak od Samprase!smile
Reagovat
Nenela
Pis, jak hrajou. Jase totiz nemuzu divat, vzdycky kdyz se podivam, tak to Zdenda zmrvi. Takze se radsi nedivam, nebot nechci mit vinu na jeho prohre smile
Reagovat
brixner
Moc si koukalasmile
Reagovat
brixner
Další TB!

K O L A R ! ! !
Reagovat
SydneyOpen
Zděnek neskutečnej dneska smile
Reagovat
Ondra979
to jo, nechapu..snad bude paty set
Reagovat
iamtgc
ZDENDO POJD!!!!! DNES JE TO TVOJE
Reagovat
George_Renel
Tsyp se začímá chovat jako cocůtek.smile
Reagovat
majkl005
přesně...a diváci už mu to dávají najevo...dmnt
Reagovat
George_Renel
A teď už dočista jako cocot.
Reagovat
brixner
smile

K O L A R ! ! ! !
Reagovat
Krisboy
Co to tam skandujou Sinnerovy fanoušci? Baník, Baník??
Reagovat
vavrinec
Ale tak Baník, Janik, to se ztratí, hlavně že neskandují Ostrava, Ostrava. smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Pokud jen Baník, tak to tenisový kurt ustojí.smile
Reagovat
Ela-fon-isi
Zdeňka polibil bůh tenisu stejně, jak se to stalo loni Báře! Moc mu přeju, aby vyhrál, užil si chvilku slávy a poprvé v životě si pořádně vydělal. 2630*
Reagovat
Tomas_Smid_fan
2630* tomu moc nepřeješsmile
Reagovat
lars
treba to je nasobek, toho co vydelal :)
Reagovat
Ela-fon-isi
To měl být smajlík! smile Objevilo se jen jeho číslo.
Reagovat
Krisboy
Jo!! Bravo Zdendo! Satisfakce za ten první TB smile
Reagovat
lars
Skoda , ze nevyhral i 2. set
Reagovat
baba
ty jo, slyšet KOlar,Kolar od Frantíků, to je teda něco....kdo by to byl řekl, že Zdenda bude hrát nejlepší a nejbojovnější tenis z našich / tedy bez Mušky /...tam se ale bojím, že to zase nedá zdravotně
Reagovat
brixner
Musí to být zážitek i pro něj!!! Fakt bojuje jako lev!smile
Reagovat
Fandina
Frantíci řádí, po dvouleté pauze je to tedy extra změna a oni si to evidentně víc užívají než kdy předtím.
Reagovat
Fandina
A myslím, že ho vyprovokovali, TB a set je jeho. Super!!!!!!!!
Reagovat
brixner
TVL Zdendo, taklenc se bojuje!!!smilesmilesmile
Reagovat
Pesek12
Nejlepší bojovný výkon českého tenisty po dlouhé době. Díky Zdenku.
Reagovat
brixner
Jakoby to Cypa přestávalo bavit! No, já bych byl taky nasranej přijít vod vosmi kvůli blbýmu tenisu vo Vordinacismilesmile
Reagovat
paddy
ten lehký los ho prostě nudí, už aby byl ve finále smile
Reagovat
brixner
No, finále nevim nevim...ale na antuce mu to prostě de, to se muší nechat!smile
Reagovat
Ondra979
hezky vykon, ale stacit to podle ocekavani nebude...ani jsem to necekal takze ok
Reagovat
hippos
koupim ucet u tipsport/chance
piste do zprav!
Reagovat
Krisboy
Prodám ti svůj. Cena je pevná 1000000 Kč, nesmlouvám. Zůstatek 1837 Kč v ceně smile
Reagovat
lars
Proc si nezalozis svuj vlastni u Tipace?
Reagovat
Mony
Krásně vidět, co dělá šampiony.. Na Bigpointech sebevědomí, odhodlání a klidsmile. Zdánlivá malickostsmile
Přitom Tsipik vypadá, že toho má dost a rád bych se podíval na jeho další petisetaksmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Mrkla jsem na výsledek a Kolář málem vyhrál nad Cicim v TB! smile Namixuj z něj frappé Zdendo!smilesmile
Reagovat
brixner
Honza fakt nehraje špatně! Ale Cyp dobíhá neskutečný věci, osobně ho vidím min. v SF
Reagovat
Mony
Ty čteš Honzikovu cestu, ne? To je Zdeněk
Reagovat
brixner
Joaha...
Myslim Zdeněk, píču Honza, budu muset vyklepat z klávesnice popel ze žvársmilesmile
Reagovat
lvicek
To je zajimavy, ja myslela, ze tu funguje nejaky filtr na ta nepekna slova ;).
Reagovat
Fandina
třeba první pád
Reagovat
paddy
ty neznáš hit Strejda Honza? smile
https://www.youtube.com/watch?v=fZCmcatRe54&t=70s

doporučuji ještě album Sbohem, Tvá Máňa smile
a na něm hity
Saša jede nebo Já ti jednu fláknu smile
Reagovat
brixner
Mě se líbí "Čórli mi kola"smile
Pokondry mam rád, tady je jasně patrné, jak je čeština super jazyk!
Reagovat
paddy
dej si radši šopák, protože žádná sousedka ti dnes neuvaří smile

https://www.youtube.com/watch?v=FQrjRuW-StU&t=110s
Reagovat
paddy
Čenda je na TP víc populární než Zdenda smile
Reagovat
lars
:)))
Reagovat
Krisboy
Dprdle to je škoda. Ty dva stopboly byly excelentní. Ale setbol proměnil Cyp parádně, to zas jo.
Reagovat
Krisboy
Tak to byla velká parádička, Zdendo! smilesmilesmile
Reagovat
vavrinec
Halep končí, nevypadala zdravě, že by také covid?
Reagovat
dadaft
porcuje další favoritku...
Reagovat
lxr
Už ji rozporcovala. smile

A Collins taky nemá daleko k vypadnutí, ta Rogers se na antuce nějak rozjela.
Reagovat
Frick
Docela blbý, no.

Zrovna v tý Francii úplně trviální počet případů neni. Asi 12x tolik co u nás (a i poziitivita testů je vyšší). My měli tolik případů v půlce dubna.

Bohužel, pořád je znát, že počet případů neni úplně nezajímavá statistika. A i zároveň to bohužel znamená, že stále asi má smysl se vyhýbat různým social events atp. i když pochopitelně to mohla chytit kdekoliv. Letadlo?
Reagovat
Drzymalski
JanJan hrála výborně. Pestře, s minimem UE, chytře. Její kraťasy smrtící zbraň. Kde ta holka dosud hrála? Prý v US na univerzitě.Karol je v podobné krizi jako Ječidlo. Každá asi z jiného důvodu. Divná je další absence Hrdly v hledišti. Něco tam hapruje.
Reagovat
lars
Jeanjeanová byla tenisovy talent, od 12 let měla sponzorskou smlouvu i podporu francouzské federace. V patnácti letech si ale poranila koleno a dva roky nemohla hrát. O podporu přišla a rozhodla se pro studium. Z USA se vrátila s diplomem z financí z floridské Lynn University
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Ať jí pohoda a přesnost vydrží až do finále.smile
Reagovat
Mantra
smile
Reagovat
Liverpool22
Už v dalším kole Madison vyklepne Rybka, která dnes hrála suprově
Reagovat
pumpier1
Plíšková za 28 gamů 28 nevynucených chyb .... Tuhla francousku porazila Nosková ve finále ve francii letos. Hrdlička si vsadil nebo zapracovaly sáz.kanceláře ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš 2 chyby v jednom slově.
Reagovat
SydneyOpen
Karolína i Petra no jejich čas nadešel. Žádná motivace, žádný chuť a žádné nasazení. Obě měly skvostnou kariéru, ale bude zázrak pokud jedna z nich vyhraje ještě nějaký titul..
Reagovat
Krisboy
Je to sice bída, ale takhle bych je ještě neodepisoval.
Reagovat
lars
Nejakou motivaci maji
Reagovat
Krisboy
A ta motivace se jmenuje...tenis! Obě ten sport milují a proto ho hrají. Peníze určitě nejsou hlavní motivací. Kája, kromě toho, že je profi tenistka, je i vášnivou fanynkou.
Reagovat
Alien
Skvostnou kariéru měla jenom jedna!
Reagovat
lars
Serena Williams :)
Reagovat
Alien
Samozřejmě jsem myslel jednu z těch dvou jmenovaných!
Reagovat
Blondie
Skvostnou a dobrou kariéru :-)
Reagovat
Dobry-den
Škoda, že jsem to neviděl. Muselo to stát za to...smile

Chudák com. smile
Reagovat
com
ještě žiju, děkuji za starost smilesmile
Reagovat
Blondie
Se nám ulevilo, Comí ;D
Reagovat
com
tak Karolina na tiskovce rikala, ze si jede pro trofej z Wimbledonu smile O Parizi rec nebyla smilesmile
Reagovat
Blondie
Mám opět vsazeno, tak uvidíme, zda se mi to vyplatí, nebo budu zase o Bohemku chudší :)
Reagovat
Mantra
SaŠovi kazí sívíčko smilesmile
Reagovat
Mr.P.Nesss
Nedávná světová jednička rupne s hráčkou třetí stovky smilesmile směju se, jak jsi hloupoučká Kájo. Že ti Hrdla naštěkal do boudy, viď?smile
Reagovat
Blondie
BĚŽTE UŽ DO ------------ S TÍM BURANSKÝM ŠTĚKÁNÍM DO BOUDY, VY PRIMITIVOVÉ!

Už je mi z těch keců fakt na blití. Dej si facku a jdi se omluvit své matce za to, jak ses vyvinul.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
on jenom testuje, za jak dlouho ho admin zase blokne...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
brixner
To sem šel na návštěvu ke kámošovi, má hodnýho vlčáka a jednu slepici, která dycky příde na zavolání "Maruš", ta je fakt boží! No a v době, kdy sem šel zkontrolovat kámošovo sklep, kde se často pohupujou klobásky a podobný pochutiny z bejvalejch živejch zviřátek, Čenda si stoup před vlčákovo boudu a začal štěkat a na jeho poměry dost zuřivě! Řikam si, že chce asi vobyvatele boudy probudit a probrat s nim politickou situaci v Čadu, takže pohoda. Ale vono furt nic a po asi 23 minutách štěkání Čenda zjistil, že budka je prázdná! Příde mi, že Čendovi z tý Plíškový už taky jebesmilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Ty seš pako smilesmilesmile ale pobavila jsem se, díky XD
Reagovat
Alien
A co to vůbec znamená?
Reagovat
brixner
To znamená, že prej Rumunkasmile
Du to vomrknout, aby to nebyl ňájek šotek třebassmile
Reagovat
Blondie
To je extrémně hnusný, primitivní a ODPORNÝ způsob, jak pojmenovat něco tak hezkého, jako je těhotenství.
Reagovat
brixner
Simtě, dej pokoj s těhotenstvim, stačí, že mě bolej kloubysmilesmile

Ale vona je Kája fakt v jináči? Mě toho spousta uniká...Ale to by znamenalo pomaloučku polehoučku ukončovat kariéru, pak to trochu pokojit a povozit a zkusit se vrátit, jako třeba VVV, možná, že až bude Kája shazovat ty kila po porodu, nabere takovou fyzičku, že bude ještě lítat jako srnasmile
Reagovat
Blondie
Ale houby :D není, nešiřme mýty :D kdyby byla a věděla o tom, nehraje. Není šílená.
Reagovat
brixner
Taky si myslím!
Jen mě tak napadlo - má už Venuše taky dítě? Vždyť jí je 40 a to je asi už načase, né?
Reagovat
Blondie
Nechme to na ní, tohle jsou citlivé a někdy velice bolavé otázky :)
Reagovat
Blondie
https://isport.blesk.cz/clanek/tenis-roland-garros/414667/pliskova-po-vybuchu-s-hrackou-treti-stovky-mice-neletely-pocasi-na-nic.html
Reagovat
Mr.P.Nesss
Dobrý výmluvy. Že se nestydí, špína jedna.
Reagovat
lars
Styd se ty " spino" s 0 uspesnymi zapasy za CR v popularnim sportu
Reagovat
Tomas_Smid_fan
řekl bych, že to je už min.jednou zablokovaný nick a právě se snaží o další blokaci. Zvláštní koníčeksmile
Reagovat
Blondie
Jo, nahlásím ho, nulu.
Reagovat
brixner
Ježišimarjá, nespleť to a nenahlaš mně!
Já ti mam rád!!!
Přísaham!
smilesmilesmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
už nemusíš, bloknut
Reagovat
misa
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Holahej
..to samé a pár otázek navíc..

https://www.idnes.cz/sport/tenis/karolina-pliskova-roland-garros-2-kolo-prohra-ohlas.A220526_132942_tenis_ikuc
Reagovat
Mantra
že měla dobrej pocit jako vždy nebo se pletu? smile
Reagovat
Blondie
Lol, nepleteš XD jako fakt prohlásila, že z toho nemá špatný pocit XD
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jakože před nebo po?smilesmile
Reagovat
Blondie
Po :D
Reagovat
mamina
Do 1. kola máme u našich dívek(žen) vždy velké oči a velká očekávání. Do 1. kola. Potom nastává rozčarování. Ani ne tak z proher, spíše z her. Když prohrávají hrou, až nedůstojnou jejich jménu a žebříčkovému postavení a hlavně publicitě, kterou jim, jak jinak, vytváří hlavně novináři.
Reagovat
Newcombe
tož gratuluji
Reagovat
Venca111
Katastrofa ,to nebyl tenis, ale keců má plno
Reagovat
misa
Otřesný výsledek, a to jsem považoval soupeřku za neškodnou.
Reagovat
lars
Asi si otresne vyhodnotil souperku L.J. :)
Reagovat
Holahej
KP v rozhovoru po 1.kole
Na čem jste se v zápase chytila?
"Soupeřka nebyla taková, že by z ní šel strach. Takže jsem věřila, že když se uklidním a udělám pár lepších gamů v řadě, otočím to. Nebylo, čím by mi ublížila. Hrála sice nepříjemně, nedala moc míčů zadarmo, bojovala, lidi ji tlačili. Ale nehrozilo mi, že mě vystřílí. Šlo o to se uklidnit, pohlídat si svoji hru a to se mi povedlo. Abych zahrála dva sety vyloženě špatně, na to jsem dobrá hráčka, aby se mi to nestalo. Prohrát se to dá, ale zahrát dva sety jako ten první, to bych byla velká víte co." (smích)
Reagovat
Krisboy
Strašný kecy. Tím to jenom zhoršuje smile
Reagovat
lars
Kecy z Blesku :)
Reagovat
Holahej
..idnes, autor-Stanislav Kučera. smileSe sportovní redakcí iDNES.cz začal spolupracovat v říjnu 2017 během studia žurnalistiky na FSV Univerzity Karlovy, v červnu 2021 úspěšně složil magisterské státnice. Specializuje se na tenis, basketbal, atletiku, biatlon a lyžování. K vrcholovému sportu má blízko, ve stolním tenise prošel reprezentací a hraje českou extraligu.smile
Reagovat
Holahej
..taky dnes vyšel rozhovor s Petrou..

https://www.idnes.cz/sport/tenis/petra-kvitova-roland-garros-2-kolo-vyrazeni-ohlas.A220525_205210_tenis_ikuc
Reagovat
lars
Jaroch Blesk:
https://isport.blesk.cz/clanek/tenis-roland-garros/414549/pliskova-po-zlomenine-mam-horsi-ruku-nekdy-me-prekvapi-co-zahraju.html
Reagovat
Holahej
..o co ti jde?.., jsou to jen její slova, vyjádření, co poskytla médiím.., "nech to na ní", co sdělí veřejmosti..

..jinak aspoň vidíš, jaká je novinařina v této republice.., hráčka poskytne rozhovor, přepíší ho různé redakce, trochu jen zamění pořadí otázek, aby se neřeklo..a mají svojí práci hotovou a aby to mohli dělat, studovali "autoři" těch redakcí VŠ..
Reagovat
Blondie
Ech... ale to se dělá jinak. Tu tiskovku sleduje někdo ze zpravodajské agentury, kterou si média PLATÍ za to, aby jim dávala informace a podklady pro články. Tenhle informační servis následně buď celý přetiskují (pak je "zdroj ČTK" nebo "Reuters"), nebo ho berou jako základ a doplňují si ho (Zdroj ČTK, Jarek Kohoutek).
Reagovat
lars
J.Kohoutek napsal : " Tu tiskovku sleduje někdo ze zpravodajské agentury, kterou si média PLATÍ za to, aby jim dávala informace a podklady pro články. Tenhle informační servis následně buď celý přetiskují (pak je "zdroj ČTK" nebo "Reuters"), nebo ho berou jako základ a doplňují si ho "

nebo neco jineho?
Reagovat
Blondie
Česku opravdu chybí mediální výchova :)
Reagovat
lars
Kdy to napsal ? :)
Reagovat
Blondie
Jarek Kohoutek je vymyšlený, snažím se vysvětlit, jak to funguje, že prostě novináři neopisují podloudně, ale že si tenhle servis prostě platí :)
Reagovat
lars
A proc si neuvedl i treba toto:

Co vás po návratu překvapilo nejvíc?
Nejistota, doteď mám pocit, že se na ruku nemůžu na tisíc procent spolehnout. Ruka mě skoro vůbec nebolí, ale některé údery zahraju tak, že mě to samotnou překvapí. Třeba forhend, čop nebo volej. V prvním zápase po zranění v Indian Wells jsem vedla 6:2 a 5:2 (proti Dance Koviničové), a kdybych vyhrála, tak to mohlo být jiné. Je vidět, že hráči, kteří se vracejí po pauze, to mají o to těžší, když párkrát za sebou prohrají. Viz třeba Thiem. A pak je každý další zápas extrémně těžký.
Reagovat
lars
Proc si napsal tento komentar s Kucerou ?
Reagovat
Holahej
Leolia Jeanjean, 26 years-old, její výhra je překvapením.., pro ní úplné terno, na stránkách WTA má prázdné kolonky, nejvýše dosud 222, kariérní Prize Money 45 924 EUR, GS nemá účast.
Reagovat
Krisboy
Tak to dnešní výhrou vydělala cca třikrát více, než za celou dosavadní kariéru smile
Reagovat
Blondie
takže od Karo to byla charita?
Reagovat
Krisboy
Ne, od Karo to byl trapas a skutečná, pravá tommrovská OSTUDNÁ porážka.
Reagovat
Holahej
Roland Garros Announces 2022 Prize Money EUR
Result Prize Money
Champion 2,200,000
Finalist 1,100,000
SF 600,000
QF 380,000
R4 220,000
R3 125,800
R2 86,000
R1 62,000
Reagovat
Krisboy
?
Reagovat
Blondie
Jinými slovy dneska kočenu podcenila.
Reagovat
Alien
Takhle slintá pravidelně a podle toho to v následujícím utkání dopadne!
Reagovat
Blondie
A proto jí prostě NIKDY nebudu fandit a vždy budu držet pěsti soupeřce.
Reagovat
Alien
To si jí klidně fandi! Každého věc!
Reagovat
RFanousek
Vyhrané míče celkem u Francouzsky 63
Plíšková 28 UE takže téměř polovinu všech míčů soupeřce darovala smilesmilesmile
Reagovat
paddy
Blondie měla pravdu, Jeanjean ji nevymačkala
Ale rozdrtila smile

Teď to bude chtít tvrdě pracovat jako Jean Valjean v kamenolomu smile
Reagovat
brixner
Zas takovej vejprask to nebylsmile
Reagovat
Ela-fon-isi
smile smile
Reagovat
Ela-fon-isi
To bylo k tomu kamenolomu, ne že bych se smála názoru, že hrála hrozně.
Reagovat
lars
pokud prokazes, ze jsi na vyhru L.J. v zapasu vsadil aspon 3 000 tak ti pogratuluji :)
Reagovat
Tennisfan77
Zeman, Babiš, Plíšková smile
Reagovat
Alien
A Hniličko!
Reagovat
Rafaeoli25
No když se podívám do naší politiky, tak současná vláda není o nic lepší. Ona tak nějak není vůbec vidět, jakoby ani neexistovala..ale tak, kdo by chtěl řešit akutní problémy že..
Reagovat
Alien
A jak bys ohodnotil předchozí vládu vedenou slovenským trestně stíhaným zlodějem a STBákem 25085 Burešem a jeho STOKOU ÚV STB ANO?
Reagovat
Rafaeoli25
Babiše rád nemám, ale dobrou odpovědí určitě není současná vláda, která totálně kašle na lidí podle hesla Poraďte si sami a když to nedokážete, klidně zdechněte, nás to nezajímá. Z extrému do extrému. Ať se ale pak nikdo nediví, pokud se Babiš za tři roky v dalších volbách vrátí do vlády hlavními dveřmi. A klidně může vyhrát i ty prezidentské, pokud bude tahle vláda na lidi dál kašlat. To je jen konstatování. Za Fialovu tolik opěvovanou slušnost si toho mnoho lidé nekoupí, chce to činy.
Reagovat
turista
smile
Reagovat
Ondra979
lzes neni to pravda. chysta se napr specialni energeticky tarif, kdy do urcite spotreby bude garantovana nizsi cena a bude pro vsechny, jsou valorizovany davky, duchody samozrejme, prispevky na bydleni atd...nerikam, ze to bude pro vsechny stacit, ta situace je proste blba a tato vlada za ni nemuze, hlavni duvody soucasne inflace jsou totiz tri - extremni rozhazovani ¨Buresovo vlady za covidu, coz je fakt, pak samozrejme pandemie a ted Putin a jeho silena valka..jako trestne stihany Stbak a jeho poskoci byli naprosto otresni a je dobre ze jsou pryc, situace je vazna a jestli to bude soucasne vlade stacit, tezko rict, ale zatim si vede obstojne, musi ale pridat v komunikaci a predstavit vsechny opatreni a lepe je komunikovat, to je zatim nejvetsi slabina..ale proti tomu hotentotovi ze slovace jsou zatim docela dobri, byt rozhodne nejsou nekritizovatelni, to neni nikdo, pokud je to na miste
Reagovat
Fandina
Věta kterou uvádíš - Poraďte si sami a když to nedokážete, klidně zdechněte, nás to nezajímá, to je tak argument do čtvrté cenové. Těžko solidně argumentovat na větu, kterou by žádný politik neřekl, maximálně tak primitiv o svém politickém odpůrci.
Reagovat
annah
Panebože'to jsou kecy jak od primitiva typu deset piv denně..
Reagovat
Ondra979
nj to vis na takove vyplody je ale treba vystudovat politologii..radsi ale nechci vedet co to je za skolu..
Reagovat
tommr
jen pro srovnání výsledek letošního finále v Croissy:
Nosková vs Jeanjean 6:3 6:4
Reagovat
lars
hralo v hale na tvrdym povrchu
Reagovat
makro99
pro zajímavost dobrý; srovnávat se to samozřejmě nedá..
Reagovat
tommr
strašná ostuda. Ještě horší než porážka od hráčky ze třetí stovky byl předvedenej výkon ... smile
Reagovat
lars
nojo tommrismus .
po pricteni bodu za vyhru 6:4,6:3 nad tenistkou top50 v predchozim kole uz neni tenistkou 3. stovky
Reagovat
baba
sice jsem si o našem výsledku na RG nedělala velké iluze, ale i tak to bolí,výkon holek ve 2. kole byl fakt ostudný ..ještě že aspoň Muška drží prapor
Reagovat
peek
Je to tak. O to větší škoda, že se na Mušku tak lepí zranění. Kdyby byla zdravá, byla by už jednička.
Reagovat
Blondie
To je odvážné prohlášení u hráčky, která má doteď jediný titul, a to ten nejmenší na WTA. Nicméně jo, zdraví ji bohužel brzdí ukrutně, snad se dostane i výš.
Reagovat
peek
Tak má aktivní bilanci téměř s celou top desítkou.
Reagovat
Blondie
Ale jen jeden titul, k dalšímu si ani nečuchla.
Já Mušce fandím, aby bylo jasno. Doufám, že ji zdraví pustí na vysoké mety.
Reagovat
vavrinec
Reagovat
Blondie
Ne, zakládala jsem si ho, když jsem byla blond :-) hudbu moc neposlouchám, od Blondie neznám nic :)
Reagovat
Krisboy
To je škoda! smile
Reagovat
vavrinec
Reagovat
Blondie
To je dobrý :D
Reagovat
vavrinec
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist