Nejmenovaná deblistka přišla kvůli koronaviru o French Open

29. 9. 2020, 10:17
Aktuality 2
Kvůli kontaktu s nakaženým trenérem přijde o antukový grandslam Roland Garros nejmenovaná deblistka. Oznámili to pořadatelé, aniž by byli konkrétní. Soutěž v ženské čtyřhře začne ve středu i s osmi českými tenistkami.
ilustrační foto

Deblová hráčka byla vyřazena z pavouku kvůli kontaktu s koučem, jenž odevzdal pozitivní test na covid-19. Organizátoři provedli již na 1900 testů a už dříve z kvalifikace vyloučili šest tenistů. Tři byli pozitivní, zbytek měl úzký kontakt s nakaženým trenérem.

Pozitivní test připravil o start na odloženém French Open i bývalého sedmého hráče světa Fernanda Verdasca. Španěl ale pořadatele ostře kritizoval za to, že mu neumožnili nový test, protože nemoc prodělal už v srpnu. Po karanténě měl opakovaně negativní testy, ale po příjezdu do Paříže byl test opět pozitivní.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Tak ten obrazek je dost dobry:)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist