Paire: Potřebuju zase najít radost z tenisu. Tahle pseudo ATP Tour je smutná, nudná a absurdní

12. 3. 2021, 14:41
Aktuality 14
Francouzský tenista Benoir Paire si po vyřazení na turnaji v Santiagu postěžoval na to, že současná ATP Tour je "smutná, nudná a absurdní". Devětadvacátý hráč světového žebříčku narážel na různá omezení spojená s koronavirovou pandemií včetně absence diváků v hledišti.
Profily hráčů
Benoit Paire

"Z tenisu se stala práce bez chuti a bez zápachu. Budu potřebovat čas, abych si zvykl na tuhle pseudo ATP Tour. Hlavně musím ale znovu najít svou radost z tenisu," napsal na instagramu Paire, jehož v Chile v 2. kole vyřadil dánský teenager Holger Rune. "Okruh ATP je teď smutný, nudný a absurdní," přidal jednatřicetiletý Paire, který před měsícem zkritizoval organizátory Australian Open za podmínky karantény pro hráče.

"Vím, že si řeknete, že si neuvědomuju, jaké mám štěstí... Ale hrát za zavřenými dveřmi bez atmosféry není to, proč dělám tenis. Když musím zůstat v hotelu nebo klubu a nesmím pod hrozbou pokuty nikam jít, kde je pak radost z cestování?" pokračoval Paire.

Tenista známý výbuchy vzteku a svérázným chováním minulý týden v Buenos Aires zakončil zápas úmyslnými dvojchybami bez zjevné snahy o úspěch a dostal trestný fiftýn za plivání. Na další turnaj v Acapulku prý jede bez starostí o výsledky. "Mým cílem bude úsměv a radost z tenisu. Jestli vyhraju nebo prohraju, to je mi úplně jedno," uvedl vítěz tří turnajů ATP.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Já vím, co by Péro potřeboval, ale tohle je Tenisportál, sem se to nehodí...
Reagovat
Nola
neviem, nie je Pero povodom z inej krajiny ? frantici mali vzdy skvelych a hlavne "normalnych" tenistov, cirkus na kurte je to posledne, co potrebujem sledovat.....
Reagovat
svetova.dvojka
Nejlepším francouzským tenistou byl Yannick Noah
tráva,chlast,reggae,tenis...smile
Reagovat
Nola
ja posudzujem dnesnu generaciu, Tsonga, Gasquet, Monfils /sice tiez bol v minulosti za saska, ale to je proti Perovi baranok/, Simon, Puj....
Reagovat
vladka
vystajlovanej pacient
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz roztriskas raketu a nikdo to pomalu nevidi, tak je to k nicemu, chapu toho hocha
Reagovat
FulnekUltras
i to přiškrcené péro je občas k něčemu dobré ;-)
Reagovat
Mantra
tvl, tys byl vždycky kus skotu. Jen kdybys vyhrával, to by tě takový pindy ani nenapadly, halt je vidět, že ti tenisti si většinou prostě moc do huby nevidí a neváží si toho co mají,co by za to jiní dali... smile
Reagovat
Hector.Salamanca
Jakoby ono to asi bude na psychiku náročný, to mu neberu, na druhou stranu on si vyjede aspoň do toho Santiaga, zatímco já už jsem rok na home officu a vyjedu si leda tak do Kauflandu. smile
Reagovat
FulnekUltras
ještě rok a jsme z nejhoršího vevnitř ;-)
Reagovat
paddy
ale opíchaní smile
Reagovat
FulnekUltras
jak kdo a čím smile
Reagovat
RFanousek
Tím myslíš mou přítelkyni? smilesmile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist