Sakkariová se jako první řecká tenistka kvalifikovala na Turnaj mistryň

21. 10. 2021, 21:46
Aktuality 2
Maria Sakkariová se jako první řecká tenistka kvalifikovala na Turnaj mistryň. Účast si zajistila postupem do čtvrtfinále turnaje v Moskvě. Pro závěrečný podnik sezony, který se uskuteční od 8. listopadu v mexické Guadalajaře, zbývají ve dvouhře tři volná místa.
Profily hráčů
Maria Sakkariová

Vedle Češek Barbory Krejčíkové a Karolíny Plíškové mají účast jistou wimbledonská šampionka Ashleigh Bartyová a Běloruska Aryna Sabalenková. Semifinalistce US Open Sakkariové dala jistotu dnešní výhra nad Ruskou Annou Kalinskou, která duel za stavu 2-6 a 0-1 vzdala.

"Dnes to pro mě byl důležitý zápas, protože jsem věděla, že mě výhra posune na Turnaj mistryň. Dosáhla jsem jednoho z ejvětších letošních cílů. Jsem na sebe i můj tým moc pyšná, protože jsem to dokázala jako první Řekyně," radovala se Sakkariová.

Body se budou sbírat už jen tento a příští týden. V této chvíli jsou v postupové osmičce ještě Polka Iga Šwiateková a Španělky Garbině Muguruzaová a Paula Badosaová.

Za nimi je s odstupem necelých sta bodů Tunisanka Ons Džabúrová, která by se při očekávané neúčasti světové jedničky Bartyové mohla kvalifikovat i z devátého místa.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Pavol
A hlavne češky robíš ľavou zadnou. Ty sa tam nestratíš. smile
Reagovat
FulnekUltras
Mádl na hrad.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist