Siniaková si v Bad Homburgu po více než třech letech zahraje o titul. Kvitová nedopodávala bitvu s Kerberovou

25. 6. 2021, 11:55
Aktuality 268
WTA BAD HOMBURG - Kateřina Siniaková na trávě v Bad Homburgu i druhé dnešní utkání zvládla ve dvou setech. Pětadvacetiletá Češka po domácí Lauře Siegemundové přehrála další nasazenou soupeřku Saru Sorribesovou ze Španělska a poprvé od ledna 2018 si zahraje finále na turnajích WTA. O svůj třetí titul si mohla zahrát s krajankou Petrou Kvitovou, která ale ztratila vedení setu a brejku a nedopodávala zápas s domácí Angelique Kerberovou.
Kateřina Siniaková (© AFP)

Kateřina Siniaková ještě nedávno procházela dlouhou krizí, ale s příchodem antuky se herně zvedla a zahrála si čtvrtfinále v Istanbulu, semifinále v Parmě (první semifinále na okruhu WTA od léta 2019) a třetí kolo grandslamového French Open.

Pětadvacetileté Češce se daří i na trávě. Pro generálku před Wimbledonem zvolila nový podnik v německém Bad Homburgu, kde vyřadila Varvaru Gračevovou, ve třech setech nasazenou Jessicu Pegulaovou a v dnešních zápasech porazila 7-5 6-4 domácí nasazenou osmičku Lauru Siegemundovou, které oplatila pět let starou finálovou porážku z finále v Bastadu, a 6-2 6-4 nasazenou Španělku Saru Sorribesovou.

Siniakové se v úvodním dějství dvakrát nepodařilo uhájit náskok brejku, ovšem v koncovce měla navrch. V podobném duchu se nesla i druhá sada, v níž dvakrát nepotvrdila brejk, ale od stavu 3-2 si své podání už pohlídala a za hodinu a tři čtvrtě slavila postup. O pár hodin později nabídla Sorribesové jediný brejkbol, Španělka srovnala na 2-2, nicméně pak už měla zase navrch Siniaková.

"Určitě si myslím, že umím přizpůsobit svou hru na trávu. Můžu využít voleje, co mám z deblu. I když si nemyslím, že tráva patří mezi mé oblíbené povrchy, dokážu na ní hrát. Daří se mi tady hrát agresivně zezadu a dokončit výměny na síti," řekla Siniaková. "Bylo by super přidat třetí titul. Očekávám ve finále velmi těžký zápas. Budu se snažit si to užít. Moc si vážím toho, že mám po dlouhé době čtyři vyhrané zápasy za sebou," dodala.

Siniaková tak postoupila do svého šestého finále, prvního od ledna 2018 a premiérového na trávě. O svůj třetí titul (Shenzhen a Bastad 2017) si mohla zahrát s krajankou Petrou Kvitovou.

Kvitová na poslední generálce před Wimbledonem v německém Bad Homburgu hraje svůj první turnaj od French Open, kde si na setkání s médii zranila kotník a musela po výhře v prvním kole odstoupit. Zatímco v úvodních dvou zápasech potřebovala tři sety proti kvalifikantce Katarzyně Piterové i Ann Liové, dnes porazila 6-3 7-6(10) Nadiu Podoroskou, oplatila jí letošní porážku z generálky v Melbourne a zajistila si návrat do Top 10.

Kvitové hrozilo, že i na úvod dnešního programu bude muset do rozhodující sady. Ve druhém dějství totiž neudržela náskok 4-2, v tie-breaku likvidovala setbol a potřebovala celkem pět mečbolů, aby zápas s argentinskou soupeřkou ukončila.

Kvitová se letos do semifinále dostala podruhé (triumf v Dauhá). Do svého 39. kariérní finále však 31letá Češka nepostoupila, když neudržela náskok 6-3 3-1 a za stavu 6-5 v rozhodujícím dějství nedopodávala duel s domácí Angelique Kerberovou. S Němkou si v premiérovém souboji na trávě zhoršila vzájemnou bilanci na 8-7.

Siniaková tak v zítřejším finále vyzve Kerberovou (H2H 1-4). Třiatřicetiletá Němka si zahraje své 31. finále, první po dvou letech a bude usilovat o první titul od Wimbledonu 2018, kde získala svou třetí grandslamovou trofej.

"Hrát dva zápasy za sebou je nezvyklé a jsem zvědavá, jak se budu další den cítit. S Angelique to bylo náročné, boj o každý míč a mělo to kvalitu," uvedla Kvitová, která hrála první turnaj po třítýdenní zápasové pauze, během níž léčila natržený vaz v kotníku z Roland Garros. "Dobré znamení je, že kotník vydržel. To je nejlepší zpráva týdne," pochvalovala si.

Část z odměn za semifinále se Kvitová rozhodla věnovat postiženým oblastem na jihu Moravy po řádění tornáda. "Tohle je jenom zápas, jenom sport. Na světě jsou horší věci, což teď můžeme vidět," řekla světová dvanáctka. "Je to tragédie a není to daleko od mé rodiny a přátel. Je mi to líto. Jsem z toho smutná. Tornádo v Česku je neuvěřitelné. Doufám, že lidi budou v pohodě," uvedla Kvitová, která semifinálovou účastí vydělala v přepočtu 207.000 korun.

České finále na turnajích WTA se hrálo naposledy v sezoně 2015, kdy se uskutečnila hned tři. V Sydney Kvitová porazila Karolínu Plíškovou, na antuce v Praze Karolína Plíšková přehrála Lucii Hradeckou a v New Havenu uspěla Kvitová proti Lucii Šafářové.

• WTA 250 BAD HOMBURG •
Německo, tráva, 235.238 dolarů
páteční výsledky (25. 6. 2021)
• Dvouhra - semifinále •
Siniaková (ČR) - Sorribesová (7-Šp.) 6-2 6-4
Kerberová (4-Něm.) - Kvitová (1-ČR) 3-6 6-4 7-6(3)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Siniaková (ČR) - Siegemundová (8-Něm.) 7-5 6-4
Kvitová (1-ČR) - Podoroská (5-Arg.) 6-3 7-6(10)
Sorribesová (7-Šp.) - Azarenková (2-Běl.) / bez boje
Kerberová (4-Něm.) - Anisimovová (USA) 2-6 6-3 6-3
• Čtyřhra - semifinále •
N. Kičenoková/Olaruová (2-Ukr./Rum.) - Heisenová/Peschkeová (4-Něm./ČR) 6-4 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

268
Přidat komentář
Tiebraker
Petře už zase lezou špeky... a to už byla pěkně hubená, teď je zase tlustá jako dřív...
Reagovat
com
tak ma nemocnou nozicku.. takze jen lezi a zere, tak ji to sadlo odpust smile smile
Reagovat
Nenela
Kdepak, drive bylo mnohem tlustsi. Trochu speku ji na brise zustalo vzdycky, i kdyz byla hubena, ma takovou postavu.
A tlustou bych ji nenazyvala - se podivej na Sabalenku, Tauson, Pavljucenkovou, Serenu a jine expertky
Reagovat
budul
Škoda ale na druhou stranu pošetří kotník a můžu jednoznačně fandit Katce..na rozehrání před Wimbledonem to pomohlo a kotník vypadá že drží.. takže tvuj tvuj a ať se v Londýně daří a pozor na tiskovkysmile
Reagovat
EllNino
Bohuzel ? kdyby ty prohry byly treba ctyri, byla by ta sezona mnohem opticky vydarenejsi :) ale co uz ?

Hlavni je, ze drzi noha a par zapasu se vyhralo :) vcera makem vyhrala pet setu v jednom dnu, coz je masakr ? na Wimbledonu hlavne zvladnout prvni zapas :) a pak se uvidi

Katce dneska GL, na Angie má!
Reagovat
Dobry-den
Dřív byla třísetovou královnou, ale teď už prostě není v kritických momentech tak silná. Ten ústup ze slávy je viditelný. Ale holt nikdo nemládne. smile

Katce věřím. 6:4 0:6 7:6 smile
Reagovat
EllNino
Na druhou stranu, letos jich i 7 vyhrála, třeba těžký zápas s Kudermetovou v Madridu nebo se Sakkari ve Stuttgartu :) Ale prostě některé ty prohry posledních měsíců jsou takové ty těžké a těsné (Elina 2x, Bepa, teď Angie, Podoroska, Cirstea, ...)

Snad ve Wimby klapnou první tři kola :) Pak už se může stát cokoli ...posledně tam Petra nehrála špatně, narozdíl od let 2016-2018 ...
Reagovat
SydneyOpen
Bohužel Petra už pěkně dlouho nejela do Wimbledonu v nějak velké pohodě. 2016 hodně špatná forma a strašná první polovina sezóny. 2017 krátce po přepadení. 2018 strašný psychický tlak, hlava to vůbec nezvládla. 2019 po zranění lokte. 2021 po zranění kotníku smile co se týče tříseťáků, já věřím že se jí ty těsné a naprosto frustrující prohry vrátí smile
Reagovat
lvicek
Bohuzel je to ale hodne takovych proher zapasu, kdy si clovek proste do posledni chvile myslel, ze to musi vyhrat, porad byla napred, mela mraky sanci, breaky, atd. Casto chybel jeden nebo dva mice, ktere treba brutalne zazdila... Jako krome snad jednoho nebo dvou zapasu bych letos rekla, ze stestena vyslovene hrala proti ni. Do toho silene zraneni na tiskovce a sezona zase vyhlizi dost blbe, i kdyz hodnekrat zahrala skvele az do predposlednioh gemu... :/
Reagovat
EllNino
jasný, je to tak ... ale zase měla sezóny, kde jí to tam padalo na lajny a vyhrávala díky tomu zápasy, kdy jí to tolik nešlo třeba ...

nedá se nic dělat, snad si tu smůli ještě někde pořádně vybere :D
Reagovat
lvicek
Teda "radobypredposledniho gemu".

Jj, budu drzet vsechno, co pujde, na ten Wimblas no :).
Reagovat
tommr
pět setů v jednom dni by včera nemohla vyhrát ani teoreticky ... smile
Reagovat
Fandina
Katku jsem neviděla, ale zápas Petry s Kerber ano a kdyby to bývala vyhrála Petra, tak by se mi ten zápas líbil. Prohrála to v TB, ale mohla to klidně i vyhrát, podle mě by to bylo spravedlivější, měla tam pěkné fiftýny, ale to i Kerber. Zase jsem si uvědomila, jak umí dobře bodovat z polodřepu. Škoda, že TB dopadl v Peti neprospěch, ale mohlo to být i obráceně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
https://m.youtube.com/watch?v=GDhqJ2Zk3rQ
smile
Reagovat
sojka1
Kacenka se mi moc libi, hraje skvele a doufam, ze Kerberku uspackuje a prejiskri... :-)) Peti jsem videla neco z TB, Slunicko do oci, orezali ji a uz to neslo, no boooze... s Podoroskou take klasika vykyv, ale celkem v pohode vlastne, co jsem videla. Spis me obecne prekvapuji zdejsi komentare, ve triceti se prece jeste daji skaly lamat holyma rukama a tady si pripadam jak v cekarne u obvodaka, tam je teda mozna vic docentu, to pripoustim... :-)) Peti ma prece spickovou peci a obavy a kalkul, co jeste hrat a co uz ne, mi prisly totalne smesne. Asi jako udiv kohosi tady, ze si pri returnu poskoci... tenisova abeceda, souper uhodi do micku a ja jdu reflexne "do vzduchu"... neuveritelne, na TP!... navic jasne avizo, ze je tedy noha v poradku a pouze v rizene zatezi... co dodat, asi jednoduse - pojd, Peti, na ten W... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Že si zrovna vybíráš komentáře Blondie? :)) Dneska tu byli mnohem šilenejší! ;)
Reagovat
sojka1
protoze me zajima tenis a ne silenci... :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Mně se teda Katka líbila moc, ehm, tedy hlavně její hra. Psal jse to tu, mimo jiné jako jedna z mála (ne-li jediná) zahrála několikrát útočný BH čop a pak krásný učebnicový volej, nádherasmile Tak má vypadat lawn tennissmile
Kvítí může běhat, return je stále její silná stránka, ale taktika, školácké chyby u sítě pozitiva bohužel smazávají.
Každopádně diky za odborné postřehysmile
Reagovat
sojka1
tu Kacku jsem videla, parada... Peti ne, ale ona to tak ma, kdyz se pro neco rozhodne, nikdo a nic ji uz nezastavi... :-)) a mimochodem, jednorazova hvezdicka z Bogoty Osorio prosla kvaldou, svele!!! ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Všiml jsem sismilesmile Šak byla taky první nasazená... Zápas jsem bohužel neviděl. Docela by mě zajímalo, jak jí to jde na trávě.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A který sprosťák jicoznačil jako jednorázovou hvězdičku z Bogoty?smilesmile
Reagovat
sojka1
ten, jehoz jmeno se nesmi vyslovit... :-))
Reagovat
blixa
Jeden takový už je pryč docela dlouho ! On už je tu nějaký další ? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
taky mě to trochu zmátlo, ale nějak jsem si nástupce přiřadilsmile
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to byl soudruh nejvyšší.
Ossorio je skvělá bojovnice a její smích odzbrojující.
Reagovat
sojka1
to bude vachrlate, nevidela jsem sice nic, ale brousi same trisetaky.... ovsem los schudny, podle me.... :-))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Je teprve pátou Kolumbijkou, která se kvalifikovala do Wimbledonusmile
I remember when I played my 1st Wimbledon juniors, I was crying when I was walking to the court because It's really, really special and it means a lot to me.
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdyby udělala aspoň to první kolo, bylo to moc pěkné...
Reagovat
Jan
To by mě zajímalo, jak by Petra hrála finále s Kateřinou, když ona tak ráda poráží ostatní české hráčky. Ale je to jen to kdyby...
Reagovat
tommr
to poznáme podle výsledku zítřejšího finále. Pokud Katka Kerberovou porazí porazila by i Petru a naopak ...
Reagovat
Jan
Pamatuji jak Katka smázla Kerberovou loni v Římě ? By to mohla zopakovat. Petra byla dnes už unavená, zítra by to mohlo vypadat jinak. Zase Petra s tím svým bláznivým tenisem, kdoví ...
Reagovat
vendulkabendulka
To si nemyslím, takhle to vůbec nefunguje.
Angelique je "stará" harcovnice, která umí udolat i hráčku lepší než je sama. Katka má momentálně celkem dobrou formu, ale včichni víme, že mnohokrát selhala i s papírově slabší soupeřkou.

Bude to imho nevyzpytatelné finále, které může skončit tak nebo tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Kateřina to musí zvládnoutsmile
Reagovat
turista
Nesmí se u toho vztekat. Není jako Djokovič, který když ho rozhodčí namíchne tak ještě zvýší razancí úderů.
Reagovat
com
Dekujeme Petulce Kvitovic ze nam tak pekne ve trech setech utahala Kerber smilesmilesmile A Siniakova tak muze mit aspon sanci na titul
Reagovat
tommr
Kerberka je neutahatelná a zítra bude po kurtu lítat jako motorová myš. Na únavu jí Katka určitě nedostane ...
Reagovat
turista
Souhlasím. Němci mají houževnatost v DNA.
Reagovat
Fandina
Kerber je spíš Polka, po rodičích a v Polsku také žije.
Reagovat
vergus
Berme to z té lepší stránky, Petra nahradí Karolínu v Top 10, do které by se jinak dostala Bencicová smile
Reagovat
tommr
já se obávám, že Petra se před Bencicovou nedostane. K tomu by potřebovala postoupit do zítřejšího finále ...
Reagovat
vergus
V live rankingu je před ní o celých 10 bodů smile
Reagovat
tommr
to bude tím, že jí nahradili 10 bodů za vypadnutí v úvodním zápase IW 2019 110 body za semifinále BH. Výsledky povinných turnajů by se ale hráčkám neměly nahrazovat výsledky z nepovinných turnajů ...
Takže pokud nedošlo zase k nějaký změně pravidel mělo by těch 110 bodů nahradit poslední Petřin odečitatelnej výsledek tj. 55 bodů z Melbourne a místo náskoku 10 bodů před Bencicovou by na ní Petra měla ztrácet 35 bodů ...
Reagovat
vergus
No ty body za IW z března 19 by se neměly brát v potaz a jelikož se ještě letos tamní turnaj neodehrál a hráčky neměly tedy možnost získat/obhájit body, tak by nahrazování bodů mělo být (do uspořádání turnaje) výjimečně i z nepovinných dvěstěpadesátek, ale nejsem si jistý.
Reagovat
SydneyOpen
Tak hlavně že kotník zdá se drží a Petra je schopná hrát, to je v tuto chvíli nejdůležitější. Uvidíme co Wimbl, od roku 2014 se jí tam vůbec nedaří a že všech GS tam má od toho roku nejslabší výsledky, ale kdo ví. Tak hodně štěstí smile
Reagovat
LukasH
Škoda no, ale tenhle zápas moc mrzet nemusí (prohry se Svitolinou byly horší). Pétě prostě už došly síly na tu ultrarazantní hru, se kterou Angie na začátku přehrávala. Dneska to ale dost ovlivnilo i slunce a absence jestřába. Některý míče byly hodně sporný.
Reagovat
hanz
Na tenhle turnaj by se měly vykašlat, už kvůli tomu tvému zmíněnému. Kde není jestřáb, nejezdit, kord pro Kvitovou, která odstřeluje jen lajny - když se jí teda 1 z 5 povede.
Reagovat
LukasH
Ale ale. Hejtění Petry už vyšlo z módy tak před 4 lety...smilesmile
Reagovat
d@ve
Jj, taky si myslím, že to zapadající slunce (světlo/stín) a absence jestřába hrály taky docela zásadní roli.
Reagovat
LukasH
Při těch dvou posledních hrách na tom byly stejně. Obě to proti slunci nedaly. V tb měla Petra obří nevýhodu, že až do výměny stran byla na tý straně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
nebyly sporný, ale prostě špatně zahlášený a upírka byla slepá jak patrona.
Reagovat
SydneyOpen
Nechápu jak v dnešní době může WTA povolit turnaj bez jestřába...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zvláště turnaj s tradicí since 2021smile
Možná si nebyli jisti, jaký bude mít ohlas a nechtěli zbytečně investovat. To bych pochopil. To, že WTA nedotlačí ke montrole dopadu ani RG, ale už moc nechápusmile
Reagovat
SydneyOpen
Já nevím, pokud chcete někdo pořádat turnaj WTA tak by prostě jestřába zajistit měl. Není rok 2011...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taky myslím, že by je to nezruinovalo, aspoň podle sponzorů...
Reagovat
EllNino
Uz Petra nevyhrala hodne dlouho ?

Katka zitra pomstí ;)
Reagovat
hanz
TB třetího setu prohrává s oblibou, zejména na gs, tam je to její specialitka - viz s Venuší, Rodžrskou.
Reagovat
EllNino
Uz dobry ? ja Petru nenam potrebu hejtit :)
Reagovat
Dobry-den
Teda ta Petra dokáže člověku pěkně otrávit den. smile Ve druhém a ve třetím setu celkem pětkrát neudržela náskok brejku. smile

Aspoň není žádné dilema, komu ve finále fandit. Katka by navíc měla být o něco čerstvější než Kerbeřice. Tak snad to klapne, šance tam je. smile
Reagovat
hanz
Kerbřice to uhaluzí svým běhání jako ty tři grandslamy, které jí spadly do klína jen díky čekání na soupeřčiny chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná bitva.
Obě prokázaly, že jsou právem šampionky.
Reagovat
hanz
Jen jedna však s hlavou plnou taktiky.
Reagovat
d@ve
Došla šťáva, no. Chtělo to dohrát ve dvou. smile
Tož jsu stejně spokojený. Peťa před W dobře potrénovala, dostala se zpět do TOP10 a zase je zaslouženou českou jedničkou. smilesmile
Reagovat
hanz
To je asi tak vše, už teď je nad slunce jasný, že do Londýna jede jen na jeden zápas.
Reagovat
Matej4732
Je mi z některých z vás zle. Ano Petra si to prohrála sama, mrzí mě to asi jako každého, ale to, co tu někteří z vás perlí je až k neuvěření.....
Reagovat
Ela-fon-isi
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně! A obzvlášť u některých jinak normálních fanoušků.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Taky nesouhlasím s házením špíny, nicméně na druhou stranu zdravá kritika (slušnou formou) není od věci. Mně třeba zaráží, kolik chyb na ůrovni starších žákyň dokáže dvojnásobná GS vítězka nasekat v jediném setu. Mám Petru rád, ale tohle je prostě do očí bijící. Mohla vyhrát turnaj, takhle ho snad vyhrála Katce. Ne že by tu pomoc potřebovala, ale Angie asi nastoupí hlavně proto, že hraje doma. Titul určitě chce taky, ale nevím, co by se muselo s Katkou stát, aby si ho nechala utéct...
Reagovat
Matej4732
To je ovšem něco jiného, a to bych na webu, kde se schází lidi co se zajímají o tenis čekal. Ale takové to "ani do WB nejezdi", "bože to je p*ca, ať už skončí" na TENISOVÉM webu nemůžu ani vystátsmile
Reagovat
Sberatel.kosti
Já jsem třeba radši, že Petra prohrála. Rozehrála se, zápasy má a teď hurá na Wimbledon.
Reagovat
hanz
HUMÁČ, HUMÁČ, HUMÁČ, s takovýmto prachbídným servisem, ať vůbec na WB nejezdí. Jedním slovem FIASKO - po taktické stránce (která žádná není), po fyzické stránce (totální schvácenost) i té psychické (absolutně nezvládnutí klíčovým momentů, zejména vlastních servisů). HNUS, velebnosti.smile
Reagovat
EllNino
Lol
Reagovat
com
smilesmile A kdo ted bude brecet, ja ne smile
Reagovat
hanz
Ty budeš brečet v pondělí nebo v úterý, až tu tvou krasotinu vyklepne tryskoidní Slovinka.
Reagovat
Jimbo
Ostudný závěr zápasu, prohrát s takovou upinděnou haluzačkou. Bez kvalitního servisu vybouchne i ve Wimbledonu!
Reagovat
smazaný uživatel
Upinděná haluzačka? A 3 gs jí spupeřky darovaly, ne?
Reagovat
Nola
Angie je haluzacka k pohladaniu smile, vyhaluzila 3 GS, NO1 jej ponukli na ruzovom podnose..., vobec nic, ale vobec nic nemusela predviest..., trochu respektu k superom, superkam a menej hajtov...
Reagovat
Mantra
tak si to klasicky Agelika vyběhala, halt není lenochsmile
Reagovat
SydneyOpen
No nic. Další hnusná prohra v letošní sezoně, zápas jsem neviděl, ale tuším co se tam nejspíš dělo.... No nic tak hurá na Wimbledon, ale očekávání nejsou vůbec žádná
Reagovat
zfloyd
holky si to rozdaj v TB to je spravedlivý
Reagovat
d@ve
Kdyby nebyli lajnoví slepí, tak asi jo..
Reagovat
Jimbo
Měla se na ten zápas vykašlat. Ještě se zraní před Wimbledonem.
Reagovat
Matej4732
Bože to jsou zase kecysmile
Reagovat
hanz
Kvitová hnus, hnus, hnus, absolutní nevyspělost v rozhodování. Humus
Reagovat
smazaný uživatel
Sám si hnus
Reagovat
smazaný uživatel
Na hanzovo trolení platí ignor.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Petřin úšklebek po brejku byl výmluvný: Hm, teď to musím dopodávatsmile
Reagovat
Jon61
A tradičně to nedala, to už je na psychologa. smile
Reagovat
Jimbo
Jojo, servis do půlky sítě a metrový out. A tiebreak - ostuda - s takovým servisem se nedá vyhrávat.
Reagovat
Jon61
Petra už nemá síly, Němka ji teď dorazí.
Reagovat
zfloyd
andží je asi ještě víc nervóznější než Petra
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak to tradičně... Smutné je, že toho Petra nedokáže využítsmile
Reagovat
hanz
Umí Kvitová vůbec udržet servis, když někoho brejkne?
Reagovat
PetaM
Podle mě jim svítí při servisu z té bližší strany do očí, proto si ho obě prohrávají. Z druhé strany si servisy drží. :D
Reagovat
hanz
kdyby si čepici, měla by to lepší.
Reagovat
lvicek
Ach jo...
Reagovat
smazaný uživatel
smilelvíčku, lvíčku
Reagovat
d@ve
Fajn a teď si Peti jen udržet svůj servis, což je pohodička.. smile
Reagovat
d@ve
Ale no tak..smile
Reagovat
d@ve
Tak teď? smile
Reagovat
d@ve
Tak nic.. V TB to asi dobře nedopadne.. smile
Reagovat
horska.kraslice
Petře už chybí fyzické síly, holt zdravotní přestávka je znát. Ale zkouší svoji oblíbenou travičku, co to jen jde. A bojuje.smile
Reagovat
smazaný uživatel
Já si teda taky myslím, že ta kritika je trochu přehnaná. Nejdřív ji všichni posílají do Wimbledonu a pak ji nadávají, že nehraje podle jejich představ. Teď se hraje pěknej tenis!
Reagovat
galisj
Jenom máte blbý kecy a komentáře.Péťa hraje proti grensl. vítězce.Má svoje léta.Děte si to skusit,chytrolíni...
Reagovat
LukasH
klid. Jak je Petra labilní, tu už čtu 9 let. smile
Reagovat
Mantra
jo a Angie je mládě a nehraje proti GS vítězce, žeo smile
Reagovat
lvicek
No tak maji to tezke obe - Kerber tam zrovna nepusobi, ze by Petu drtila, nebo jo?
Reagovat
PetaM
Jenže Angi má výhodu, že je doma a publikum je za ní :)
Reagovat
turista
Souhlasím. Pokud vyhraje nad Kerberovou tak Siniakovou ve finále snad smázne i když v ženském tenisu není tak přísná hierarchie jako například mezi španělskými mužskými tenisty. Málokterý z nich vůbec pomyslí na to, že by mohl někde Rafu Nadala porazit. To je prostě tzv.vůdce smečky.
Reagovat
PetaM
Prosím, kde se na to dá dívat? :)
Reagovat
PetaM
Mega dík! :)
Reagovat
Jon61
http://freestreams-live1.com/tennis-channel-2/
Reagovat
PetaM
Díky! :)
Reagovat
zfloyd
ze začátku jsem si říkal jak dělá málo chyb a jak dlouho to asi vydrží , bohužel počet roste dost rychle jako kdyby se nevydržela soustředit
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jak posadit vysloužilého Anděla na koněsmile
Reagovat
Pavlis
Petře už došly síly. Od stavu 3-1 ve druhém to bylo špatný. je to vidět na jejím podání, jak nadhodí, vyskočí a napřáhne se po míčku. Nemá to ten správnej drajv. Takže ultra pomalý servis, následně si ji Kerber rozběhá, výměny jsou delší a je hotovo. Třetí set nebude Peti vůbec schopná hrát. Tipuji tedy prohru či skreč, to vyjde na stejno.
Reagovat
hanz
Totální pos.ání české hráčky, ať mi tu někdo nevykládá, že není labilní, podobně jako ostatní, které v pohodě vedou a pak začnou předvádět totální kolapsy, specialitka našich barev.smile
Reagovat
SydneyOpen
Co tam blbne?
Reagovat
Alien
Normálka, zase jí preplo!
Reagovat
tommr
třetí set už se ani nemusí hrát. Hra Petry se úplně rozložila ... smile
Reagovat
hanz
Přesně, ať si jde sbalit, takovéto podělání... To už je příprava na WB.
Reagovat
d@ve
Hlavně nepanikařit.. smile
Reagovat
Mantra
když je tu titulek ve smyslu: "mohla by potkat/narazit na/..." tak to tak nebývá, jsem zvědav zda to Kvitka změní, moc se mi to nezdá smile
Reagovat
EllNino
...
Reagovat
zfloyd
Ale němci jak slušně a spořádáně fandí tak to má být
Reagovat
hanz
Kvítí ukazuje solidní vymetení.
Reagovat
hanz
solidní vypalovačky, humus smile
Reagovat
zfloyd
začíná mít leteckou chvilku , snad ji to přejde
Reagovat
EllNino
no, v 5. setu už bych jí nevěřil ... musí urvat tenhle
Reagovat
hanz
V tomhle turnaji to má nějak často. Není schopná normální hry bez rizika.smile
Reagovat
tommr
Petra prostě není schopná udržet vysokou úroven hry ve dvou setech po sobě ... smile
Reagovat
EllNino
no ... dneska už hraje 4. set, síly už půjdou dolů ... Angie už hraje taky 5. set, jsem zvědav, která vydrží déle
Reagovat
Tomas_Smid_fan
finále W/Osmilesmile
Reagovat
tommr
Kerberka je neutahatelná ... smile
Reagovat
EllNino
Petra zase bezmozek :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
už se tu snad ani nemusím ptát - po tomhle věnovaném BB je to jasné - Petra u toho prostě nepřemýšlísmile
Reagovat
Alien
Prosím vás. A naše jednička už nebude naše jednička?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Neboj, naše jednička bude vždycky naše jedničkasmile
Reagovat
com
vypinam smile Ale jedno se musi nechat, Kvitova je jednoznacne nejlepsi tenistkou vsech dob, kdyz dokaze vlastne s jednou nohou vyhrat turnaj smile
Reagovat
vergus
Djok třeba vyhrál grandslam s trhlinou v břiše
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Může mi prosím nejlépe někdo s trenérskými zkušenostmi vysvětlit, jak hráčka Petřina formátu může dělat tak stupidní chyby mezi křížem a sakem? Mně to prostě nejde do hlavy.
Málo trénuje podobné situace?
Chybí tenisová inteligence?
Důvodem je něco jiného?
Reagovat
com
ma bolavej kotnik smile
Reagovat
jirkaS
čelenka dolesmile
Reagovat
com
A delej Angelique, jedu makám smilesmile
Reagovat
EllNino
6:3 1:0 15:0, dvě úplně stupidní chyby a jedno prase ...
Reagovat
EllNino
Tak to byl úplně zbytečně ztracený servis ...
Reagovat
vergus
Naštěstí jí tam zatím padají ty bomby z returnu
Reagovat
LukasH
přitom jsem koukal, jak jsi Petra ještě počkala u sítě, stejně to napálila na tu stranu, kde Angie byla a ještě vedle smile
Reagovat
LukasH
si
Reagovat
EllNino
No úplná hrůza ... naštěstí okamžitý rebreak
Reagovat
SydneyOpen
Koukám že asi lepší že to nevidímsmile
Reagovat
SydneyOpen
Gratulace Katce skvělý turnaj a Petra to snad dotáhne. Škoda že se nemůžu dívatsmile
Reagovat
com
no ale je to naky divny.. hlavne ze ma udajne problemy s kotnikem, ale zajimavy, ze normalne beha a dotahne turnaj az k titulu.. zas keca smile
Reagovat
LukasH
ještě nic nedotáhla :-)
Reagovat
d@ve
Seš ale hodnej, že jí hnedle přeješ titul. smile
Reagovat
com
tak delate jak kdyby mela Siniakova vubec nakou sanci.. Ta tam bude s Kvitovou litat ze strany na stranu.. Ale hlavne ze je nozicka bolava a kazdej ji lituje smile
Reagovat
SydneyOpen
Přesně taksmile
Reagovat
smazaný uživatel
Nebul zase!
Reagovat
com
si piš, žč budu.. protoze to je uz do nebe volajici, co se to tady deje smile
Reagovat
d@ve
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
moc nezvládají. Těch sporných míčů docela přibývá a některé byly aspoň podle mě hodně jasné ale posouzené obráceněsmile
Reagovat
d@ve
Asi už je tma.. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Hmm tak to opravdu moc nezvládli. Upírku už jen na ITF a nížsmile
Reagovat
zfloyd
konečně si pěkně zakřičelasmile
Reagovat
tommr
škoda těch dvou brejkbolů na 5:1 ...
Reagovat
EllNino
Niculescu - Sabalenka :D
Konjuh - Sorribes
Swan - Keys
Tsurenko - Putintseva
Osorio - Kalinskaya
Govortsova - Vandeweghe
Diatchenko - Emma Raducanu
Reagovat
Vlk-v-trave
No, neuvidime Pironku :(
Reagovat
horska.kraslice
Škoda, že jí pořadatelé nedali divokou kartu do hlavní soutěže jako trávařce - specialistce. :-(
Reagovat
FulnekUltras
asi nemá to správné občanství, orientaci a rasovou angažovanost
Reagovat
Jon61
Divokou kartu dostala Venus Williams, která má 41 let, mohli ji dát mladé nadějné hráčce, ne veteránce "za zásluhy", která navíc v poslední době jde od porážky k porážce.
Pravdou je, že Pironková na trávě hraje svůj nelepší tenis, Italka Pennetta zase měla největší úspěchy na US Open, který dokonce vyhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase uvidíme Aničku :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
chudák Labuť, ta odlítne, jak se do toho Mad opřesmile
Reagovat
vladka
Katka jedesmile! Držím palce, ať vydržísmilesmile
Reagovat
budul
Katko super..docela čumím jak teď hraješ vyrovnaně a dneska na síti paráda.. gratulacesmilesmileno uvidíme co dneska ještě Petra, mohlo by ji to dneska chodit a vyprovodit Kerber rychle z kurtu ve dvousmile
Reagovat
horska.kraslice
Pořád tam mám malý otazníček, jestli Petra neodjede. Je to těžké rozhodování. Travnatá sezóna je nahuštěná.smile
Reagovat
tommr
já si myslím, že vzdát to předem Kerberce by byla velká chyba a Petra by tím nic nezískala. Navíc by tím poškodila i Katku, která by podruhý za sebou musela čelit odpočatý soupeřce ...
Reagovat
PetaM
Nejlepší by bylo vyřadit Kerberku, okamžitě vzdát a odletět do Londýna :D Katka by měla titul a všichni by byli spokojení :D
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu odstoupit z finále se prostě nedělá. První/druhé kolo okey, ale když u by v tom finále byla, tak by to stejně asi neudělala. :D
Reagovat
tommr
jj to je optimální scénář, kterej jsem ani nechtěl zminovat abych to nezakřik. Ještě o trochu lepší by byla možná skreč Petry v prvním setu finále ... smile
Reagovat
budul
To by nebylo marnésmile.. všichni spokojenismile
Reagovat
turista
To by byla přece pitomost když už je tak blízko 30 titulům.
Reagovat
budul
Byla by to škoda nezkusit proti Kerberce.. buď to pude nebo nepudesmile
Reagovat
tommr
a ted jsem teprve viděl los Wimbledonu. Petra je tam úplně bez šance na slušnej výsledek. S největší pravděpodobností skončí už v prvním kole. Petra by musela bejt úplně padlá na hlavu kdyby za takových okolností Bad Homburg vypustila. Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše ...
Reagovat
EllNino
Proč bez šance? ...
Reagovat
tommr
Petra vyletí už se Stephensovou. Dál jsem se ani nekoukal ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
protože tommr, no :-D
Reagovat
smazaný uživatel
protože tommr, no :-D
Reagovat
tommr
skvělej výkon a zaslouženej postup do finále! Katka zlepšila oproti dnešnímu prvnímu zápasu servis a hned to bylo znát. K tomu vynikající hra na síti. Obdivuhodný je i to jak to zvládla fyzicky. Katka nemá co se týče kondice mezi ostatníma českejma hráčkama konkurenci ... smile
Ted by to chtělo aby ještě zabojovala Petra a zítra by mohlo být smile český finále ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tygřík.smile
Reagovat
Mony
Bára : Strasbourg + FO
Katka : Bad Homburg + Wimbledon
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, uvidíme
Reagovat
tommr
tak to by byla bomba! A když to dokázala Bára tak proč ne i Katka? smile
Reagovat
Jan
Tak se budou hecovat a střídavě předhánět před každým GS smile
Reagovat
tommr
ale debla budou doufám vyhrávat i nadále společně ... smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
EllNino
Musím říct, že její hra na trávě se mi hrozně líbí ... krásně si chodí pro ty voleje, pokud vím, tak dneska jich zahrála tak 10, možná víc, a zkazila jednu těžkou smeč a jeden těsný volej, možná dva ...

výborný pohyb a hlavně bekhend, krásně do něj nalehá a teď je opravdu ve formě ...

Snad si to přenese i do zítřejšího finále a hlavně do chrámu :)) JoKo na úvod nebude lehká soupeřka, ale Katka na ni určitě má :)
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
dadaft
Bude ve Wimblu trochu pozdě (ale to finále za to samozřejmě stojí) a Kontu budou tlačit diváci ........ ale souhlas, netřeba stahovat gatě před brodem.
Reagovat
vergus
Když mohla dát Kontu před 2 lety (kdy byla v lepší formě) Strýcová, tak proč by ji nemohla dát rozjetá Katka?smile
Reagovat
zfloyd
Káča teď hraje jak bůh ,sebevědomě téměř bez chyb ostré údery prostě moc pěkné to musí nést ovoce
smile
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Už to není ta nafrněná hysterka
Reagovat
Nenela
Tak ja myslim, ze nafrnena nikdy nebyla, ale hysterka, to jo smile
Reagovat
tommr
přesně tak. Katka byla odjakživa bláznivá, ale nafoukaná nebyla nikdy. Důkazem může být např. to jak dlouho spolu hrajou s Bárou debla ...
Reagovat
Fransoas
Celkem hladce vyřadila uřvanou Španělku.Naprosto dvojnásobná gratulace k postupu do F.
Reagovat
dadaft
Joo!!!
Finále.
Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěknésmile
Reagovat
makro99
Katka skvěle boduje na síti smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, teď luxus, co bohužel hraje velmi málo hraček a co zdobilo Martinu N. - útočný BH čop s náběhem na síť a precizním zakončenímsmilesmilesmile
Reagovat
Jon61
Je zvyklá ze čtyřhry. Hraje opravdu dobře, sebevědomý výkon.
Reagovat
Vlk-v-trave
Uz si videl los Wimbledonu... 1.kolo Pe11a vs. Berrettini :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když to spustí je to cvrkot.
Reagovat
zfloyd
Ta s těma dvěma jmény nehezkej až otravnej tenis a navíc s tím basem by měla spíš mlčet a ne řičet
Reagovat
Jon61
Tuším, že Španělé ve svém jménu mají příjmení otce i matky, proto mají dvě jména.
Reagovat
EllNino
Otec a matka za svobodna, ano .)
Reagovat
smazaný uživatel
Španělka jména po otci a po matce -příjmení.
Reagovat
dadaft
První dnešní zápas zvládla Katka dobře, i když ji trochu zlobil servis a občas měla sklony hrát zbrkle, bylo cítit, že je ta lepší na kurtu, ví to, a jde si za svým...

I druhý zápas vypadá dobře.
Tak jen se nezbláznit a dojít si pro finále, to by bylo jasným důkazem, že po slabším období jde zase nahoru.

(( pojď )))
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/sin-slavy-fulnek-petra-kvitova.A210624_200650_tenis_ten?zdroj=sport_hp
Reagovat
EllNino
máš premium? nejde mi to otevřít :/
Reagovat
smazaný uživatel
Mám, ale nevím jak to mám udělat, aby ti to šlo přečíst
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/sin-slavy-fulnek-petra-kvitova.A210624_200650_tenis_ten&h=E2C1282826EDB59D129D47C672F827DF
Reagovat
EllNino
hodnaaaaa
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
tommr
Katka se dneska bude muset obrnit trpělivostí což není zrovna její nejsilnější stránka. SST hraje na trávě úplně stejně jako na antuce a sice vrací, vrací a zase vrací ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Naštěstí to na trávě nejde donekonečna...
Reagovat
zfloyd
a ještě při vydává hrozné basové zvuky
Reagovat
George_Renel
Doufám, že to Petra zabalí. Úplně fit není a únava jen napomáhá dalšímu zranění. Těch pár bodů jí za to nestojí, mohlo by to stát i více než jen Wimbledon.
Reagovat
pepin
Stejná situace jak přes kopírák z předešlého zápasu. Set a půl Petra normální, zbytek Petra z jiného světa. Je to opravdu k nepochopení jak se ona dokáže během jednoho či dvou gamů změnit. Být na jejím místě vzhledem k Wimbledonu již dál nenastoupím, dnes bylo vidět, že v určitých fázích zápasu toho měla docela dost.
Reagovat
tommr
ale dělá si to sama. Druhej set mohla v klidu vyhrát 6:2 a místo toho se tam zbytečně honila půlhodinu navíc. A to ještě měla v TB víc štěstí než rozumu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je tam po včerejšku dusno a velká vlhkost.
Reagovat
LukasH
Já si naopak myslím, že Petra potřebuje hrát. Letos je to celý takový ušmudlaný a chybí tam lehkost a tu je tam potřeba dostat.
V půlce druhýho setu se zhoršila, ale zas mi to nepřišlo jako taková trága. Byly tam laciný chyby, ale taky spoustu těsných autů, kdy ruka švihá o něco pomaleji. Kdyby to byla antuka, tak by fakt nemělo cenu se dřít. Ale tráva je o něčem jiným.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Já si naopak myslím, že Petra potřebuje hrát. Letos je to celý takový ušmudlaný a chybí tam lehkost a tu je tam potřeba dostat.
V půlce druhýho setu se zhoršila, ale zas mi to nepřišlo jako taková trága. Byly tam laciný chyby, ale taky spoustu těsných autů, kdy ruka švihá o něco pomaleji. Kdyby to byla antuka, tak by fakt nemělo cenu se dřít. Ale tráva je o něčem jiným.
Reagovat
EllNino
Reagovat
Jon61
https://live-tennis.stream/watch/katerina-siniakova-free.html
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jokerstream funguje, frestream nevimproč ne.
Reagovat
zfloyd
Ví někdo v kolik bude to semifinále?
Reagovat
zfloyd
oni už hrajou , už jsem slyšel mužný hlas soupeřky
Reagovat
EllNino
v 6 bude druhé
Reagovat
tommr
Katka už je zase na kurtu. Někdo tu psal, že bude hrát až od 16:00? smile
Reagovat
tommr
až do poloviny druhýho setu hrála Petra poměrně solidně, ale pak se po jedný hrubý chybě její hra úplně rozpadla a Petra začala dělat jednu stupidní chybu za druhou. Jako kdyby jí někdo v závěru úplně vypnul mozek. Opravdu strašnej výkon ... smile
Proti Kerberový, která je o třídu lepší hráčka než Podoroska nemá Petra s takovouhle hrou ani tu nejmenší šanci ...
Reagovat
pepin
Naprostý souhlas, jen nevím proč se z toho nedokáže poučit, není to totiž poprvé.
Reagovat
Grape
Ani nejmenší šanci? Tak to je třeba využít, kurz na Angie je přes 2...smile
Ale celkem s tebou souhlasím, taky bych spíš favorizoval Angie. Otázka je, jestli se zápas vůbec odehraje.
Reagovat
zfloyd
po hodně dlouhé době relativně zápas bez nervů /pro mě/
pěkné , to bylo jako by po těch dvou zápasech předtím se znovuzrodila
smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
za mě dnes strašidelný výkon. Snad jen hromada štěstí ji dopomohla k vítězstvísmile
Tentokrát mě z toho fakt bolely oči. Chyby hrůzné, na síti horor, při úderech, na které měla čas, smeč...smile
Měním názor - ať tenhle turnaj dohraje, třeba ho i se štěstím vyhraje. Ve Wimbledonu vidím jen velmi malé šance na solidní výsledek.
Reagovat
EllNino
Ale notak :) Nač stahovat kalhoty ... teď se začíná dostávat na vlnu výher ... a to potřebuje, těsné zápasy pro zvednutí sebevědomí :)
Reagovat
George_Renel
Snad tím nechceš říci, že soupeřka byla lepší a zasloužila si vyhrát.....smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ne, soupeřka byla naštěstí tragická a na trávě jsem jí tu proti Petře předem nedával šanci. A ejhle, málem ji díky TB dostala.
Samozřejmě, že je dobře, že Petra vyhrála, ale z výkonu nemám vůbec dobrý pocit a s kotníkem to nesouvisí. Nejistota, špatná rozhodnutí...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale šíleně hrála až posledních pár gamů. Jinak to nebylo zlý.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Řekněme, že v prvním setu těch chyb nebylo tolik.
S Katkou sice nemá moc smysl srovnávat, ale ta vypadá na trávě mnohem líp. Snaží si připravit pozici u sítě k zakončení, jak to má na trávě být. Jednu smeč taky nezvládla, ale jinak se mi její hra líbí.
Reagovat
horska.kraslice
Zdá se mi, že proti Petře některé hráčky volí taktiku vypustit první set a pak se do toho zakousnout. A z toho jsou pak ty tříseťáky, resp. dnes hodně dlouhý TB.
Reagovat
EllNino
Katka i Petra zvládly těžké zápasy s houževnatými soupeřkami, obě jim oplatily porážky a jsou v semifinále :)

Jsem zvědav, jak to bude dál ... Katka nastoupí určitě, soupeřku má celkem hratelnou ... ale Petra proti Angie nevím nevím ... na druhou stranu, je teď na vlně :) Z přípravného turnaje před Wimbledonem odstoupila v roce 2014 a pak ho vyhrála ... a v roce 2018 a vypadla v 1. kole :D ... takže těžko říct, co je lepší :)
Reagovat
Pavlis
Kdyby využila 4-2 ve druhém, mohla si odečíst tak půlhodinu času. Tiebreak fakt neuvěřitelnej. Ale potíž jsou ty dnešní mladice, mají úplně odlišný pohyb a Petřin tenis na ně neplatí. A při delších výměnách Peti většinou ztratí přesnost. No, dobře to dopadlo. I tak, program dost na nic.
Reagovat
Blondie
To je zase ženský TB XD
Reagovat
Alien
Kvitová už opět jede podle zavedeného mustru!
Reagovat
Blondie
Soupeřka vydává strašně zvířecí zvuky... :(
Reagovat
Blondie
Jak si Peťa u toho returnu dycky poskočí, sviňucha :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde mi, že dneska hraje dost rozumné nikam se zbytečně nehoní. Celkem to i jde. Navíc organizátoři psali, že po včerejším dešti je tam dnes ovzduší jako v sauně.
Reagovat
tommr
Katce se povedla odveta za finálovou porážku z Bastadu! smile
Katce sice dneska moc nešel servis, ale zápas zvládla ve dvou setech a to je hlavní. Snad jí ještě zbyly nějaký síly na odpolední semifinále proti odpočatý SST ...
Reagovat
Alien
SST ?
Reagovat
aligo
Sara Sorribes Tormo
Nebo jak se to píše
Reagovat
blixa
Jojo, Sara Sorribes Tormo, která není ale vůbec žádný Terno ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Někdo jí tu podle hekání trefně přejmenoval na Sorribes Pornosmile
Ale jinak je to milá holka, kamarádka Marušky.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
lvicek
Gratulace pro Kacku a verim, ze SST porazi! V race preskocila Marusku a dotahuje se na Terezu, mozny pad ze stovky zazehnala a zda se, ze je opravdu na dobre ceste! (Ta porazka s Zidansek na FO byla opravdu smolna...)
Reagovat
Mony
Cože? Dotahuje se na Terezu?.. Tak Terezko, to místo barvení druhé ruky bude další treningsmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist