Skvělá Vondroušová v Tokiu zaskočila Ósakaovou a je v olympijském čtvrtfinále!

27. 7. 2021, 05:56
Aktuality 490
OH TOKIO - Markéta Vondroušová na olympijském turnaji v Tokiu přehrála 6-1 6-4 domácí světovou dvojku Naomi Ósakaovou a jako první si zajistila místo ve čtvrtfinále. O postup do bojů o medaile se 22letá Češka utká v odvetě za osmifinále Roland Garros se Španělkou Paulou Badosaovou.
Markéta Vondroušová (© AFP)

Markéta Vondroušová se na olympiádu dostala díky 'zmraženému' žebříčku a velká část fanoušků jí vyčítala, že se současnou formou nemá v Tokiu šanci a raději měla své místo přenechat Karolíně Muchové.

22letá rodačka ze Sokolova ale kritiky umlčuje svými výkony na samotném turnaji. V prvním kole zdolala ve třech setech s kariérou se loučící Nizozemku Kiki Bertensovou, včera smetla Rumunku Mihaelu Buzarnescuovou a dnes se postarala o vyřazení světové dvojky Naomi Ósakaové.

Statistiky zápasu
Vondroušová - Ósakaová
4 esa 1
4 dvojchyby 1
50 %
1. podání 'in' 64 %
87 %
úsp. 1. podání 58 %
52 %
úsp. 2. podání 29 %
22 winnery 22
10 nevyn. chyby 32
5/11 brejkboly 1/5
66 celkem bodů 48
čas: 1:08

Domácí medailovou naději přehrála po velmi dobrém výkonu 6-1 6-4. V zápase nastřílela 22 winnerů a udělala jen 10 nevynucených chyb.

Pro Ósakaovou začal zápas jako ve zlém snu. Vondroušová jí hned v úvodním gamu sebrala podání, pak odvrátila dva brejkboly a zvýšila až na 4-0. Čtyřnásobná grandslamová vítězka, která v pátek v Tokiu zapálila olympijský oheň, často kazila a občas na dvorci působila až bezradně, protože česká hráčka jí skoro každý míček dokázala vrátit.

Žebříčkový rozdíl 40 míst byl znát jen chvíli na začátku druhé sady, kdy Ósakaová vedla 2-0. Vondroušová však otočila na 3-2 a sebevědomý výkon vyšperkovala několika údery, k nimž se soupeřka ani nerozběhla. Při třetím mečbolu dopadl míč z rakety japonské favoritky do autu a osmifinálový zápas po hodině a osmi minutách skončil.

"Je to krásné," libovala si Vondroušová nad skutečností, že je ve čtvrtfinále olympiády a jednu výhru od bojů o medaile. Triumf nad Ósakaovou bere jako každý jiný zápas. "Nechtěla jsem si připouštět, že je to ona, byť jsem ji samozřejmě viděla proti sobě u sítě a uvědomuji si, jaká je to hvězda. Zejména tady v Japonsku. Ona byla strašně pod tlakem. Ale na druhou stranu bojovala celý zápas a nedávala znát emoce. Druhý set byl o kousek, mohlo to jít na obě strany."

Ósakaová měla před olympijským turnajem dvouměsíční herní pauzu. Naposledy hrála na Roland Garros, z kterého po prvním kole odstoupila. Před pařížským grandslamem oznámila, že nebude mluvit s novináři na tiskových konferencích, protože se chce vyhnout stresu, což vyvolalo řadu většinou nesouhlasných reakcí. Ósakaová se pak rozhodla na čas z turnajů stáhnout, v Tokiu ale první i druhé kolo zvládla s přehledem.

"Na Naomi bylo vidět, že v poslední obě nemá nahrané zápasy, a to není jednoduché ani pro takovou skvělou hráčku," řekl šéf české tenisové výpravy v Tokiu Petr Pála a k Vondroušové dodal: "Bylo to úplně super. Výborně začala, dobře servírovala. Fungoval na začátku servis s rotací do těla a mohlo jich být i víc. Na začátku druhého setu to bylo pravidelnější, než to mělo být, ale pak se jí zase povedlo hru měnit, zkrátit," ocenil.

Ósakaová po zápase k novinářům opět nezamířila, nicméně do mixzóny se ze šaten vrátila. "Měla bych být zvyklá na tlak okolo mě. Přinejmenším mohu být ráda, že jsem nevypadla v prvním kole. Byl to těžký týden, ale tak to prostě je," komentovala zklamaná Japonka. "Nevím, kde budu hrát příště," dodala.

O postup do semifinále, kterým by si zajistila jeden ze zápasů o medaili, si Vondroušová zahraje s Paulou Badosoaovu (h2h 0-1). O rok a půl starší Španělce, jež v japonské metropoli přešla přes Mladenovicovou, Šwiateovou a Podoroskou, může oplatit třísetovou porážku z letošního osmifinále French Open.

Ve čtyřhře s Plíškovou nevyužily čtyři mečboly
Vondroušová měla na dosah i postup do čtvrtfinále ve čtyřhře, s Karolínou Plíškovou ale nevyužily čtyři mečboly proti brazilské dvojici Laura Pigossiová a Luisa Stefaniová.

"Měly jsme i výhody na 5-3, ale tam byl trošku smolný game. I v tie-breaku jsem měly strašně moc šancí, ale myslím si, že tam jsem nezahrály úplně blbě. Ony se držely, bylo to o kousek," uvedla Vondroušová a dodala: "Na to, že jsme spolu hrály debla poprvé a ještě na olympiádě, tak první zápas byl super. Dneska to bylo taky dobrý, bylo to o pár míčkách."


Vondroušová v Tokiu zůstala poslední českou nadějí na olympijskou medaili ve dvouhře. Ze hry venku jsou po dnešku Barbora Krejčíková, jež neudržela vedení proti Švýcarce Belindě Bencicové, a také Karolína Plíšková, která překvapivě prohrála s Italkou Camilou Giorgiovou. Už včera ve druhém kole vypadla Petra Kvitová s Belgičankou Alison Van Uytvanckovou.

• OLYMPIJSKÉ HRY, TOKIO 2020(21) •
Japonsko, tv. povrch
úterní výsledky (27. 07. 2021)
• Dvouhra žen - osmifinále •
Vondroušová (ČR) - Ósakaová (2-Jap.) 6-1 6-4
Giorgiová (It.) - Kar. Plíšková (5-ČR) 6-4 6-2
Bencicová (9-Švýc.) - Krejčíková (8-ČR) 1-6 6-2 6-3
Svitolinová (4-Ukr.) - Sakkariová (14-Řec.) 5-7 6-3 6-4
Muguruzaová (7-Šp.) - Van Uytvancková (Belg.) 6-4 6-1
Pavljučenkovová (13-Rus.) - Sorribesová (Šp.) 6-1 6-3
Rybakinová (15-Kaz.) - Vekičová (Chorv.) 7-6(3) 6-4
Badosaová (Šp.) - Podoroská (Arg.) 6-2 6-3
• Čtyřhra - osmifinále •
Krejčíková/Siniaková (1-ČR) - Badosaová/Sorribesová (Šp.) 6-2 5-7 10-5

Pigossiová/Stefaniová (Braz.) - Kar. Plíšková/Vondroušová 2-6 6-4 13-11

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

490
Přidat komentář
Vlk-v-trave
:) Tak na to jsem tedy zvedavy, uz je druhy v poradi hned za Zverevem. Fokina bude k tomu mit ovsem driv prilezitost, tak aby se Zverev dockal:D

http://www.puntodebreak.com/2021/07/26/davidovich-le-ganar-djokovic
Reagovat
turista
Až Zverev, Fokina ne.
Reagovat
Vlk-v-trave
Krejsi hraji drive proto, ze uz zitra hraje Ash Barty mix...
Zitra jsou v programu vsechny zapasy v mixu prvniho kola, debly a singly.

No takze Pavlinku cekaji zitra zase dva zapasy.

Zitra budou hrat take dva zapasy:
Tsitsipas, Djokovic, Vesnina, Pavljucenkova, Bencic, atd. atd.

S prelozenim neni sance.

Co vsichni hraci,hracky / od Djokovice, prez Medveda konce Igou Świątek, hodne kritizuji, ze tenis se nehraje take v pozdejsich hodinach.

Jenze NightSessions na OH v prvnim tydnu patri tradicnim sportum OH a ne tenisu... na to reagoval jen Medved smysluplne, ze to je OH, takze treba zmenit mentalni nastaveni...

Jedine, co by mohli citliveji delat jsou prestavky v zapasech mezi sety, odstupy od zapasu...a na tom se tam shoduji vsichni hraci, vcetne Medveda.

Ten posledni bod urcite spatne...jinak asi tezko neco bude jinak...kvuli tomu, ze Maky sejmula Naomi to proste nebude:) Tech hlasu nevole je tam hodne od zacatku u skoro vsech hracu/cek.

Jedine asi co zustava, zatnout zuby a bojovat... aspon si holky mohou rict, ze nebudou zitra hrat dva zapasy, coz jeste mnoho hracu/hracek si rict nemuze.
Reagovat
lars
jenze tradicne na OH byvaji v hledisti divaci.
Reagovat
paddy
a mj. pozítří se hraje SF deblu, takže i kdyby jim to odložili, tak by hrály QF a SF se stejný den, nebo udělaly problém vlastním soupeřkám, podle toho které by vyhrály

priority jsou v pořadí singl, debl, mix, takže Barty musí hrát debl a pak mix, tudíž debl musí být dopoledne, i když se to našim nelíbí

že nejsou noční zápasy možná souvisí s tím, že do programu mluví americká TV, které nejvíc vyhovuje japonské dopoledne
když nebudou sponzoři nebudou OH
Reagovat
Vlk-v-trave
Po studene valce, co si pamatuji... je prvni tyden vecer vzdy gymnastika,... jde hlavne o to, ze tam se bojuje hned o medajle... ve druhem tydnu kralova OH...kdy spec. planuji finalove boje na vecer.

To zakladni pravidlo je, ze vecer jsou hlavne boje o medajle... vybranych sportu, to pochopitelne nejvic lidi zajima, obecne mensi zajem bude o zapasy, kdy se jeste o medajle nehraje...

Tenis, tak jako v Riu dostane urcite prostor vecer az se bude hrat prave Finale.

Na vecer take davaji nektere finalove zavody v plavani trebas atd. je tam hodne sportu, takze pak hodne zalezi na hodne vecech, hlavne i te TV.

Velkym tahakem je urcite od Barcelony Basket, a ani se nemusi hrat o medajle, ale ty atraktivni zapasy davaji vecer... tohle tenis nepreskoci... krom toho pro vetsinu sportu je OH vrchol, pro tenis je to "dalsi zastavka"...
Reagovat
EllNino
Letos jsou finale dopoledne kvuli ESPN
Reagovat
turista
Královnou olympiády je tradičně atletika.
Reagovat
brixner
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Aspon se bude moct Krejca se Siniakem vymluvit po prohre. Lidi, i kdyby hrali zapas ob den, stejne tyhle dve na medaily proste nemaji. Jsou tam daleko silnejsi pary.
Reagovat
Mr.Pink
a ty ten fekalni vuz dnes ridis, gratuluji
Reagovat
smazaný uživatel
a ty ses ten fekal, kterej tam vezu, Ruzovko
Reagovat
Mr.Pink
:D
Reagovat
Blondie
Už jsem na tohohle medového kvítečka upozornila redakci. Účty se tu mažou za míň :)
Reagovat
lars
A ma Sparta na to, aby si zahrala LM ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud myslis zakladni skupinu, tak nema
Reagovat
lars
A ma Sparta na to , aby postoupila do 3. predkola o LM ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
to ano
Reagovat
turista
No nevim. Nabubrela je to ano. Ale obranu má děravou.
Reagovat
aape
Ta čeština by chtěla upgrade smile
Hrály,.. na medaili..
Reagovat
smazaný uživatel
Ta čeština by chtěla upgrade. smile
za větou se dělá tečka, kolego
Reagovat
Fandina
Proto tu druhou větu píšeš bez tečky na konci a velkého písmene na začátku.
Reagovat
Petr_Fisk
smile
Reagovat
brixner
smilesmilesmile
Reagovat
Mr.Pink
TP se prohnal poradne velky hovn*cuc. jednou se tu v tech srackach utopime. a muze se to stat velmi brzy, pokud krejsi prohraji s barty/sanders
Reagovat
paddy
Reagovat
majkl005
místo sportovního svátku se z toho čímdál víc stává komedie...hnus velebnosti, jdu blejt...snad to Barču moc neotráví

https://www.sport.cz/olympiada/loh-2020-tokio-tenis/clanek/2589140-sikana-ceskych-jednicek-v-tokiu-delaji-si-z-nas-legraci-zuri-favoritky.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez
Reagovat
SydneyOpen
Je to hnus, nechápu oni hrají na kurtu č.6 kde to bude jediný zápas a stejně musí hrát už ve 12:30, proč nemůžou hrát k večeru když na tom kurtu stejně nikdo už hrát nebude. Japonci to zatím moc nezvládají, ani nemluvím o tom fiasku při startu triathlonu
Reagovat
lvicek
Jo, to vubec nechapu - taky jsem se prave docetla, ze je to jediny zapas na tom kurtu. Co je to za nesmysl? Nebo jsou podmaznuty z Australie? Proc je cpou na cas hned po poledni v tech vedrech? O jejich dnesnim narocnem programu ani nemluve?? Vzdyt to vubec nedava smysl.
Reagovat
cabuna
Taky jsem si říkala,že to holkám snad dělají těžší protože jsou češky ,pak jsem si řekla ,že jsem paranoidní,ale není to poprvé že mají horší kurt...a to jsou nasazené jedničky a i dnes je hned po singlech hnaly na debl, Karolína hrála zápas po Krejče a já najednou koukám ,že už hrají snad půl hodiny po konci Káji zápasu,A Krejča je prý i prosila proč je tam hned ženou at to přeloží na zítra a neuspěla.
Reagovat
lars
mozna pomsta za porazku Vosaky Ceskou
Reagovat
cabuna
To ne tohle se dělo už si druhý den ,že holky měly v největším pařáku jako první dvojhru a pak hned debla a některé zápas a debla až druhý den .Karolína říkala že 4 dny ráno vstávaly v 5 aby v klidu z vesnice dojely na zápasy a zavíraly tam kurty kolem 9 ...a pak regenerace ,jídlo a kolem půl noci do postele a ráno opět.vždyt i dne s ..Marketa po deblu tam ještě v 9 večer byla a v poledne má hned zápas ..po dvou zápasech dnes a holky s deblem to samé....to dnešní už asi mají za Osaku smile ale i před tím češky nic moc kurty...a hlavně jako nasazené 1 deblové po třetí zítra zastrčený kurt bez jestřába,ale tohle by měl opravdu řešit tým co se má o ně starat,Asi si to jiné týmy lépe domluvily.
Reagovat
Ela-fon-isi
Oni jsou Japonci divný. Takový trochu autisti. Čas pro ně důležitější, než okolností, počasí nebo kurt bez jestřába.
Reagovat
SydneyOpen
já taky ne, to je prostě nesmysl. Nevím možná ten program sestavují lidi co o tenisu moc neví.. každopádně holky se holt budou muset pořádně kousnout smile
Reagovat
tommr
je to svinstvo. Navíc je to naprosto nepochopitelný, protože na tom kurtu se žádnej jinej zápas hrát nebude a neměl by tudíž být žádnej problém začátek posunout i o několik hodin ... smile
Taky ale nechápu proč to musí řešit sama Bára. Nemělo by u organizátorů spíš oficiálně protestovat vedení naší výpravy? K čemu tam těch bafunářů vlastně máme tolik? smile
Reagovat
Jan
Je to záměr, když se to nedá posunout, protože tam jiný zápas už není. Stejně jako absence jestřába. I dnes to holkám pomohlo k STB. Je připravena zítřejší poprava KrejSi odpočatými Australankami.
Reagovat
tommr
jj vypadá to, že někdo má zájem na tom, aby dál postoupily Australanky aspon v tom deblu když už to teda Barty nezvládla v singlu ... smile
Reagovat
paddy
mýlíš se

Benčič v deblu je na tom stejně, ale musíte si uvědomit, že jejich zápasy 2k se hrály o den později (pravděpodobně kvůli toho, že hrají singl)
hlavně asi proto, že takových situací je tam hodně, pavouky se nehrály systémem horní a dolní, ale kombinace část horní a část dolní v jeden den, 2k však vždy hráli ti, kteří hráli 1k ve stejný den

v dalších kolech logicky nastala kolize, chybějící volný den, ale týká se to hodně lidí, ne Češek

https://www.youtube.com/watch?v=0qanF-91aJo
Reagovat
lvicek
Tak jiste, ze i u jinych nastavaly ruzne kolize. Ale jak se da rozumne vysvetlit situace, kdy je nasadi na jinak prazdnej kurt bez jestraba po poledni? Kde je k tomu nejakej duvod? Proc by nemohly hrat treba v 17hod? Tady zadne rozumne zduvodneni neni, jen buzerace.
Reagovat
paddy
už jsem psal, že o tom lze polemizovat, ale jinak jsou stížností nesmyslné a navíc se problém týká půlky pavouka
problém je v systému pavouka, ne v šikaně
Reagovat
Jan
A kdyby to náhodou přečkaly, budou v semifinále příp. ve finále tak unavené, že budou zralé na prohru.
Reagovat
Frick
Měl na tu olypiádu jet. Nominace olympioniků by byla obzvláště Veselá. smile
Reagovat
Frick
Když je taková otrávená, netýmová... proč nehrála radši Maky s Petrou? Jo, těch deblů Petra hrála málo, ale dala by do toho smile

BTW: Kdyby Kvitovka nebyla na LOH, tak by myslíte hrála debla s Markétou Muška?
Reagovat
Frick
A měla tam ta Petra vůbec jet, pokud nebyla fit?
Reagovat
Frick
Řikám si, že tohle je snad ještě horší typ porážky než Káje proti Camile.

Kája proti Kamile taky byla faovortika, ale tak nějak se to poněkud sr.alo už nějak od začátku, zato v tom deblu do toho vlítly, a nechci vědět, jakej byl po prvnim setu kurz na výhru našich. 1,25 na začátku, tak po jasny první sadě musel bejt tak 1,03-1,08...

Velká ostuda.
Reagovat
blixa
Ty sis zase vsadil, že kvičíš jak píchnutý podsvinče, co ? smile
Ne, tohle není ostuda. Ostuda je bejt takovej zmetek- nemakačenko jako jsi ty, kterej celej život zneužívá jen vynucenou lidskou solidaritu! *smilesmile
Reagovat
lars
Ty jsi ostuda , protoze zvysujes deficit ekonomiky CR
Na Ceskach se od 2. pule zapasu asi zacla projevovat unava z predchozich zapasu.
Nejaky podil na prohre muze myt i Pala. Asi spatna strategie v STB - hraly neprimerene agresivne, kdyz vedly v 2. pulce STB.
Reagovat
Frick
Ta bilance 2:3 moc veselá není a asi bychom jí před 12 hodinama nebrali. Vůbec. Za základ bychom asi brali dva debla alespoň jeden singl. Ať tak či onak - postupilo se alespoň do těch dvou nejnadějšnějších ČF? Nebo by šance Káji proti Elině či Báry proi Nastě byly větší než Markétiny proti Badose?
Reagovat
Vlk-v-trave
Trochu jsem byl smutny, ze polky tak tesne vyhucely s Estonkama, ale ty sahly na zlato, dost neskutecny vykon, dokonce ve finale s Koreou nasadily v jednom momentu 41 letou sermirku...
Dalsi pekny moment na OH po neskutecnem vitezstvi profesorky matematiky na kole:)

Jen me fakt mrzi, ze je polky chytly drive...:( Bylo to tak tesne, eh...
Reagovat
EllNino
Zítra je středa a už budou hotová čtvrtfinále ... ve vedru jako k*áva bez dnů volna a s dvěma zápasy za den, navíc ten první musí hrát už po poledni ...

Katastrofická organizace ... co kdyby jako dneska postoupila Bára, Karolína a Markéta v singlu a deblu? To by zítra zase hrály dva zápasy? Neuvěřitelný amatérismus
Reagovat
SydneyOpen
a to jsem si říkal že tenisová organizace bude v Japonsku úplně v pohodě když mají tolik zkušenosti s pořádání velkých turnajů ATP/WTA no a vidíme, naopak tohle Brazílie zvládla mnohem lépe...
Reagovat
Petr_Fisk
Je to kvůli covidu. Pořád jim visí nad hlavou varinta, že by museli ukončit OH předčasně, když by prudce stoupl počet pozitivních. Veřejnost hry převážně nechce a na druhou stranu sponzoři vyhrožují astronomickými penále.
Japonští pořadatelé jsou v kleštích, tahle olympiáda teď prostě neměla být.
Reagovat
lars
a sponzori chteli OH bez divaku v hledisti ?
Reagovat
Petr_Fisk
Sponzoři nechtěli už další odklad, který by v podstatě mohl znamenat neuskutečnění OH.
Hodně peněz tam teče přes přenosová práva a tak i reklamy.
Reagovat
turista
Ano. Japoncům se tahle olympiáda s koronavirem a po Fukusime moc nehodí tak se ani oni nepretrhnou. Potřebují to přežít a odfajfkovat.
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda. Počasí nanic, den volna by byl ideální.
Reagovat
SydneyOpen
škoda že nepřišel ten tajfun a celý den nelilo...
Reagovat
lars
asi cim min sportovcu na OH tim mensi pravdepodobnost sireni Covidu :)
Reagovat
GaelM
Podle mě to tlačí co nejrychleji kvůli covidu, aby co nejvíc sportovců brzy opustilo Japonsko a mohli udělat "místo" těm co naopak přijedou až později - mj. atletům. Vyřazení mají povinnost do nějaké lhůty odjet. Kdyby se soutěže posouvaly a protahovaly, měli by právo zůstat déle a to se organizátorům nehodí do krámu.

Holt tenisové soutěže vyhrají ti nejodolnější. Případně ti, kteří nehrají na více frontách.
Reagovat
horska.kraslice
A není to jen tenis. Alex Choupenitsh měl po prohraném semifinále pauzu 15 minut, pak musel hned nastoupit do zápasu o bronzovou medaili. Šílené.
Reagovat
Fandina
Podle mě je to tak vždycky, že se tenis na OH hraje jeden týden, i když samotné hry trvají dva týdny.

Jak tu někdo píše, může to být kvůli střídání druhů sportů, sporty, které mají odsoutěženo střídají jiné sporty. Mění se rozhodčí, sportoviště, organizátoři pro jednotlivé druhy.
Reagovat
Fandina
Dívala jsem se na několik posledních OH a bylo to tak vždycky, tenis jeden týden i když OH trvají dva.
Reagovat
tommr
ale byly tam lepší podmínky takže se to dalo líp zvládnout ...
Reagovat
blixa
Tak to je se všema většími sporty, plavání je týden, atletika je týden, tak to mají OH nastavené.
Reagovat
paddy
jsi jedna z mála, kdo si toho všimla a nenadává smile

max. se lze bavit o startu zápasu a ne o změně dne, jak si myslí naše holky
Osace sice posunuli 1k na neděli kvůli pochodni, ale naše holky nejsou barevné ani Japonky smile
----------
pro ostatní

ten program je víceméně vždy stejný, např. ženský singl 6 zápasů v 8 dnech

OH je velká akce, kde se musí všichni vystřídat, a k tomu je potřeba vše pokrýt kamerami a personálem, takže některé sporty se hrají jen 3 dny, jiné jako atletika jsou delší, ale i v atletice se musí prostřídat

je totální nesmysl si myslet, že se vše roztáhne a poslední den OH by se odehrály všechny souboje o zlato

kdybyste se všichni v práci nacpali do jídelny ve stejný čas, tak se tam nevejdete a můžete si nadávat, jak chcete smile

letos je tam ještě jedna věc, nevím u kterých sportů, ale velká americká TV si vyjednala, aby důležité zápasy byly dopoledne místo večer, protože Amerika pak jde spát
je to logické, platí nejvíc tak si mohou diktovat
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, Petra se vyjádřila, že když se dozvěděla, že ponese vlajku, tak požádala organizátory, aby jí první zápas nedali hned na sobotu, ale posunuli a bylo jí vyhověno.
Reagovat
paddy
ale 1k se hraje ve dnou dnech, takže to šlo, pozdní kola mají určený jediný den, takže těžko budou bourat harmonogram
tento problém je v celém pavouku, protože se nehrál systémem pouze horní půlka, ale netradičně jen část horní půlky
Reagovat
Fandina
Petra se vyjádřila, že požádala o posun a že jí bylo vyhověno, takže tvoje poznámka, že žádat může jen Osaka, je úplně mimo mísu.

Jinak je normální, že se první zápasy na turnaji a olympijský je také turnaj, hrají ve dvou dnech a pak se to s polovičními počty zápasů postupně snižuje, až ty poslední se hrají jen na jednom centrálním kurtu. Je to jako u ostatních turnajů, pořád stejné a má to logiku.
Reagovat
paddy
přečti si ještě jednou, co píši

část horní půlky hrála jiný den, než zbylá horní půlka (dolní obdobně), to není normální u velkého turnaje (OH jsou na 6 kol)
např. na GS se nehraje 1. čtvrtka v jiný den než 2. čtvrtka, teď na OH třeba hrála no 1. a 2. mužů 1k ve stejný den (dvě různé půlky), když u žen to bylo samozřejmě vynuceno

obyčejné turnaje se nemusí hrát přesně podle polovin (hráč hrál jinde a přijede později), ale GS jedou čistě na poloviny, pokud tam není nějaký problém

zajímavostí je, že soupeřka Osaky ve 2k hrála 1k v jiný den, soupeřka Kvitové hrála ve stejný, tzn. že tu její soupeřku museli také přesunout, protože jinak všechny dvojice striktně hrály 1k ve stejný den (férové podmínky, ze kterých se v dalších kolech nevyhnutelně stane problém jako u našeho deblu)
Reagovat
Fandina
Psala jsem o tom, co řekla Petra. Tečka.
Reagovat
vojta91
Ještě ze to takhle dopadlo?

Jinak by bylo s Kaderkou k nevydrzenismilesmile
Reagovat
EllNino
-_- Proti odpočatým Barty/Sanders
Reagovat
SydneyOpen
no to je neskutečný smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
To je horší tenisová organizace než v Riu, tak snad Japonci mají s tenisem zkušenosti. Strašný
Reagovat
Vlk-v-trave
Ktereho casu, naseho, nebo japonskeho, jestli japonskeho, tak to jsou fakt silenci... hlavne kvuli horku.
Reagovat
SydneyOpen
Japonského času... https://olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/tennis/olympic-schedule-and-results-date=2021-07-28.htm
Reagovat
EllNino
jsou to blázni - protože Carter Stefani proti Mattek/Pegula hrají taky ve 12:30 ... jejich
Reagovat
SydneyOpen
a Markéta taky ve 12:30.. ti Japonci nejsou normální
Reagovat
EllNino
Markéta s Paulou hrajou do noci a pak si daj po obědě singla ... takže to bude dost o tom, kdo bude mít lepší fyzičku
Reagovat
SydneyOpen
no věřím že Markéta je na tom fyzicky lépe, ale bude to peklo zítra...
Reagovat
EllNino
vem si, že by zejta musely hrát zase singl i debl, jsou jako normální?
Reagovat
SydneyOpen
Nejsou, nechápu. Fakt nevím co si myslí
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou, nechápu. Fakt nevím co si myslí
Reagovat
lvicek
Gratulace Katce s Barou, snad to dotahnou a budou mene blbnout v dalsich zapasech ;).
Reagovat
Ela-fon-isi
v rozhovoru říkala, že hrála dobře. Málem jsem poprskala květák, co jsem obalovala.
Reagovat
tommr
podívaná na oba naše debly byla dneska spíš k pláči. Tak špatně jsem naše holky hrát už dlouho neviděl ... smile
Hlavně Karolína by se měla stydět za to co tam v závěru předváděla. Možná ale že jí někdo řek, že v případě postupu na ní ve čtvrtfinále bude čekat Pegula a tak to kazila schválně ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Betka s Pegulou budou podle mne ve finale.
Takze doufam, ze si to s nema vyzkousi Krejsi.
Reagovat
lars
nojo tommrismus
Reagovat
EllNino
Snad dneska přežily klinickou smrt, protože čtvrtfinále Barty/Sanders a semifinále nejspíš Kudermetova/Vesnina ... a to bude hodně těžké
Reagovat
SydneyOpen
no snad se holky uklidní, dnes to bylo od nich hodně rozházené a obě byly hrozně frustrované. Zítra to chce hrát s klidem, herně tu mají na všechny to je jasné...
Reagovat
tommr
no pokud chtějí medaili tak budou muset hodně přidat. Hlavně na Báře bylo vidět, že jí ta dnešní porážka s Bencicovou hodně sebrala ... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja si myslim, ze uz dneska to bylo tezke a lepsit se to nebude, jen aby se holky vic uklidnily, to urcite...
...Ale po tom dnesnim silenem dni proste to bylo hodne emotivni, takze se z toho vyspi a bude dobre.
Reagovat
EllNino
a zítra ve 12:30 ;)
Reagovat
tmora
Tak Markéta hlavně hrála pod střechou, možná by na rozpáleném betonu nevyhrála.. Podmínky pro hráčky, které nejsou primárně zvyklé hrát v tohle pekle to musí být strašná čočka... Djokovič to komentoval, proč nemoc hrát od 15h do 22H ...
Reagovat
lvicek
A jeste by to bylo lepsi pro evropske divaky, kteri primarne v tom tenise maji velke zastoupeni ;). Skoda, ze strechu nemela Peta...
Reagovat
Frick
Řekněte, že by na BMS s Pegulou stejně neměly, takže by stejnak o placky nebojovaly.
Reagovat
EllNino
těžko říct, to by bylo tak 50:50
Reagovat
Vlk-v-trave
Jezis, cos to udelal :DDDD
Reagovat
Vlk-v-trave
Jasne ze nemely.
To jsou jedny z hlavnich favoritek. Hned po Bencic/Golubic
Vesnina/Kedermetka
no a hlavne po Krejsi...kterym verim...ze to daj, dnes jen meli slabsi chvilku...moc emoci asi najednou.
Reagovat
lars
asi by musely k vyhre v CF zlepsit tenis. vykon
Reagovat
Dobry-den
Markétě gratulace k postupu v singlu, ale jinak samá ostuda, zbylé zápasy rači nekomentuju. smilesmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Každopádně nechápu Karolínu co předvedla na ten MB, Markéta doběhne úžasný míč a Karolína pak pustí nalitý míč na síti a jen se tomu blbě zasměje smile
Reagovat
EllNino
Jojo, takhle se o placku z OH nebojuje
Reagovat
SydneyOpen
Tohle ať si dělá v singlu, ale zkazila to i Markétě. Fakt nechápu, měla by si Karolína uvědomit že tohle byla možná poslední šance na medaili na OH...
Reagovat
cabuna
a viděl jsi celý zápas nebo jen ten doběhnutý míček?Myslím ,že si nemají co vyčítat Markéta tam taky zazdila plno šancí. Obě tam konily co mohly.
Reagovat
lvicek
Jo, v tom STB tam Marketa taky konila, co slo... :/
Reagovat
SydneyOpen
Ano obě dělaly hloupé chyby, ale Markéta i kdyby to zítra projela za další 3 roky má další šanci a možná i větší. Karolína do toho dnes měla dát všechno a bohužel nedala
Reagovat
cabuna
No menyslíš si ,že má z toho radost?Prostě dnes většinou na co šáhlo to posr...,štve mě to ale je asi víc.
Reagovat
Vlk-v-trave
Myslim, ze se proste nesebrala uplne z te prohry s Kamilou...
Reagovat
cabuna
To taky ,ale taky se už to muselo nakumulovat hrát v horku dusnu a po zápase s Kamilou moc času neměla začala stejně jako Bára,která hrála zápas před ní.Ale celkově neměla den na co šáhla to pomalu posrala .ale ty chyby v deblu dokázaly tvořit obě dvě neskutečný.
Reagovat
lars
Tomasi neblabol :)
min. 2 MB pokazila Maky
Reagovat
Ela-fon-isi
smile Bylo to strašný.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak vyhra, jesteze tak. Pavlinka se Sarou hodne chtely a byly houzevnate, ovsem kdyby nebylo dnes tech kravin Kateriny, tak uz mohly byt v satne...vklidu slavit vitezstvi.

Jeste se tak.

Respekt Bare, po te silene prohre, kdy se v zapase utavila se zvedla a dnes byla i mnohem lepsi nez silena Kata...v deblu, te opravdu chvilemi skubalo:D

Konec dobry, vsechno dobry, ale priste prosim bez tech zbytecnych drmatickych koncovek:D
Reagovat
EllNino
Ale Markéta s Karolínou to měly namazané, zatím asi nejbolestivější prohra na tomto turnaji ...

A STB ve třetím je největší zhovadilost
Reagovat
d@ve
Toliko nevyužitých MB. smilesmile
Reagovat
EllNino
Hlavne jak ale, tolik kiksů :(
Reagovat
d@ve
Naštěstí jsem to neviděl naživo.
Reagovat
EllNino
Jako to se nedalo prohrat a ony to dokazaly
Reagovat
Vlk-v-trave
Ani jsem to nevidel, a vlastne ani nevim jak to dokazaly, a tedy nevim jestli to chci videt:)
Reagovat
EllNino
Karolína byla v STB úplně marná ...a ty nedopodávaný mečboly, to byla hrůza
Reagovat
lars
min. 2 MB pokazila Maky
Reagovat
cabuna
Koukal jsi na celý? od půlky druhého setu tam tedy víc pokazila Marketa,tedy nevyčítám obě byly dnes na pět:-D Ale neházej to na Karolínu a koukni se zpětně .
Reagovat
EllNino
Jo viděl :)
Reagovat
cabuna
:-D a nepotřebuješ brýle ?smile musel jsi tam ty minely Maky vidět taky
Reagovat
EllNino
nehaj tu Karolínu tak přísně :D
Reagovat
cabuna
smile Tak hájit jí budu to víš to mě dobře znáš,ale na druhé straně když kravne tak to uznám ,ale já koukala na celého debla Káji a Markét a opravdu tam už ve druhém setu a v stb měla Markéta několik minel ,nemají si co vyčítat .tak mě naštvalo,když jsem četla že si má Karolína uvědomit ,že to kazí i Marketě at si to dělá v singlu.To už jsem se ozvala taková nespravedlnostsmile
Reagovat
lars
asi koukal na cely zapas KrejSi :)
Reagovat
cabuna
Tomu by to odpovídalosmile Proto jsem se ptala jestli ho viděl celý.
Reagovat
d@ve
Tak aspoň bude mít Markéta víc sil na singla.. smile
Reagovat
SydneyOpen
no nebýt STB tak KrejSi prohrají... ale zhovadilost je to obrovská
Reagovat
SydneyOpen
Uf no
Reagovat
SydneyOpen
šílenost
Reagovat
EllNino
Reagovat
SydneyOpen
to není normální opravdu není
Reagovat
Vlk-v-trave
rekl bych, ze vsechny holky chteji placku, nejen ty nase, ale Katerinu bych dnes i placl, a ne jednou...:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Bara zachranuje na saku, jeste ze ta Bara je na tom saku pri smyslech...
Reagovat
Vlk-v-trave
Opet skvele Bara, mozna bude lepsi jak to sama dokonci...
Reagovat
Vlk-v-trave
Opet skvele Bara na saku.
Reagovat
Nenela
Soubezna ukazka obou nasich paru, jak si zkazit vyhrany zapas
Reagovat
Vlk-v-trave
Oba nase pary ted hraji super TB, tak to uplne super neni...spis stastnejsi vyhraje...:/
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja tu Katerinu asi udusim :DDD
Dramaticka zena ma rada dramaticke momenty...ale dneska si to fak, mohla odpustit.
Reagovat
Vlk-v-trave
No ted Krejsi mely stesti uf... nality mic Sara posila do saka...
Reagovat
SydneyOpen
ach jo takže KrejSi do loterie úplně zbytečně
Reagovat
SydneyOpen
no ty vole....
Reagovat
Vlk-v-trave
Me z te Kateriny asi svihne :D
To je fakt pripad...
A ted na saku, jak to uplne nepotrebujes, zahraje normalne...ale jak maji MB, nebo potrebuji odvratit brejk tam tam kravovati:)))
Reagovat
SydneyOpen
Bára se bohužel na MB taky moc nevyznamenala... smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ale jak je utahana, tak "trochu ma pravo", stacilo to neflaknout do autu na saku, nesmyslne, a uz mohly byt v satne...nebo aspon trsoku soustredene pri tom odvraceni brejku, ale Katerina no :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Boze i tady nam hrozi TB...
Reagovat
Vlk-v-trave
Myslim tim ten rozhodujici ve tretim setu...
a je to tady...
...no ted doufat, ze to nejak vyjde.
Reagovat
EllNino
Teď to evidentně flinká ...
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, ze se nam holky dostaly do TB, no potes koste... ruleta je tady.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale ted pekny moment, vsechny holky se tam usmivaji... to je hezke...:)
Reagovat
SydneyOpen
tvl Maky/Kája neskutečně zahazují ty BB... smile
Reagovat
lvicek
Ted tam zaznelo hodne cestiny na kurtu...
Reagovat
SydneyOpen
no nedivím se
Reagovat
majkl005
Bára teď prohlásila - "dop*če už vo*le, zaje*aný tenis"....holka odpočiň si a nebo si tu hru ještě znechutíš
Reagovat
blixa
Bára mele z posledního, fyzicky i psychicky.
Reagovat
SydneyOpen
hm aby to nebyla daň za Prahu... rozhodně by za to Praha nestála..
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak ale ta Pavlinka uz ma taky celkem dost, takze to pude, maji brejk, to uz nejak doklepou...
Reagovat
Vlk-v-trave
No, ale Katerina nesmi blbnout...:D
To je taky pripad...
Reagovat
SydneyOpen
tvl tam mají mít jestřába i na malých dvorcích...
Reagovat
Vlk-v-trave
aspon ziveho jako ozdobu:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Garbina na konci rozmlatila raketu... bych se nechtel kotatku dostat pod ruku... po dramatickem super TB se louci Karlicka s OH...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Ta rozlučková mise s Karličkou by byla hezká, kdyby se podařila placka, ale celkově pěkné loučení s Karličkou. I Viki a BeBe ji hezky objaly.
Jak získala tím jednoručákem mb, to bylo symbolický rozloučení.
Reagovat
Vlk-v-trave
Myslim, ze Garbina prave proto byla hodne nastvana... nevydrzela...
...co jsem cetl, tak ji hodne na tom zalezelo, prave kvuli Karle...no... toz...prvni set jim vysel, ve druhem uz dosly sily, a Tb je trochu loterie...chvili to na zacatku vypadalo dobre...
Reagovat
EllNino
Garbi je větší vlastenka, než se zdá :)
Reagovat
blixa
Tím to nebude, vztah Katalánců ke Španělsku je krajně vlažný (přinejlepším, a nelze se divit), ale chtěla maximálně pomoct Karličce.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to stejně.
Debl na olympiádě je hodně vyhecovaný.
Těším se i na mix :-)
Reagovat
SydneyOpen
hm KrejSi si nechaly utéct začátek 2. setu smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Mely by to zvladnout:)
To by uz dnes bylo nejak moc...smuly najednou.
Reagovat
SydneyOpen
snad jo, ale lehký to nebude
Reagovat
SydneyOpen
Španělský kočičky začínají škrábat
Reagovat
lvicek
Zajimalo by me, proc to Katcino tricko ma jinou modrou barvu, evidentne ne tu ceskou - ona Katka, jakozto reprezentantka jen ve ctyrhre, nedostala reprezentacni obleceni?
Reagovat
EllNino
tak každá hraje v národním dresu od své značky, to je normální
Reagovat
SydneyOpen
protože má jinou značku. Každá značka (Nike, Adidas, Fila..) dává jiné oblečení, tenistky nemají jednotného dodavatele
Reagovat
lvicek
No ale neni pak divne, ze to ma jinou barvu? Jiny odstin - chapu strihy, vzory atd., ale neni nejaka podminka na barvy?
Reagovat
SydneyOpen
právě že není, každá značka má svůj styl. Třeba Bára má modré tričko ale Karolína má zase tričko červené
Reagovat
lvicek
No tomu bych rozumela, ale proste, pokud maji udelat reprezentacni obleceni na olympiadu, tak bcyh si myslela, ze jim zadaji presny odstin cervene a presny odstin modre, aby to bylo v narodnich barvach (jedno jak posladane, jestli modre triko nebo cervene...). Tady ta modra vypada jako na argentinske vlajce, to neni vubec povedene.
Reagovat
EllNino
jak by se to dělalo, když odstínů modré je tolik
Reagovat
Vlk-v-trave
jednoduse, existuje neco jako vzornik, a presne je ustanoveno, jaka je "ceska" modra:)
Reagovat
lvicek
O RGB kodu jsi neslysel? :) Ja mela za to, ze ceska modra a ceska cervena je nejak definovana :D. A taky az na Katce vidim takovouhle podivnost.
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
když už tak CMYKu když se bavíme o potisku smilesmile
Reagovat
lvicek
OK, ale smysl je obdobny ;).
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
šak pohoda smile
Reagovat
George_Renel
Asi použila na praní Weisse Riese.smile
Reagovat
Petr_Fisk
Po skončení zápasu se tedy "děly" věci a tak trochu se to dalo čekat.

https://twitter.com/tumcarayol/status/1419897617958391808

https://news.yahoo.co.jp/articles/cc544ab37c7f6968c5768e03745a2180686009ae
Reagovat
lvicek
Krasnej lobik od Katky!
Reagovat
lvicek
Ovsem ted si mrsi podani.
Reagovat
lvicek
Tak uz hrajou obe ctyrhry, Bara s Katkou jsou na CTSport.
Reagovat
lars
je to skutecne na CTSport.cz. Me se tam ukazuje " zive vysilani bude automaticky pokracovat " ?
Reagovat
lvicek
Koukam na to v TV na CT Sport. ivyslani jsem nezkousela. Ted davali setbally Karoliny a Markety a sli zpatky na Katku s Baru.
Reagovat
lars
dik
Reagovat
Vlk-v-trave
Koukam, ze Hubert zahajil protest proti vlastnimu vitestvi...
...Uz se nedivim proc si tak rozumi s FAA a hraje s nim rad debla, tihle dva se hledali az se nasli :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Boze Hubert...:D Snad ne,...
Reagovat
Frick
v neprospěch Maky smile
Reagovat
StestiJeKrasnaVec11
vzhledem k tomu co letos obě předvedly je Paula lehká favoritka... uvidíme co aktuální forma
Reagovat
lvicek
Mozna se jeste Spanelky tedka ve ctyrhre prizabijou a bude mit Maki postup v klidu ;). Uz tam par nebezpecnych situaci mely ;).
Reagovat
EllNino
Camila je typ tenistky, na které Karolína nemá zbraně, pokud jim to padá, například jako s Mirjanou Lucic na AO

Prostě na ni neměla, důležitý byl brejk na 3:2 v prvním, tam Karolína měla jít do vedení, od té doby byla Giorgi jako vlak
Reagovat
Frick
A i tak to nikdy nedotáhla ani do TOP 25... smile

Když si člověk vezme, kolik pinkalek má své karierní maximum mnohem výše.
Reagovat
EllNino
Jo, je to hodně velká rarita
Reagovat
Frick
Prostě jí to sedlo. Kdyby jí to nesedlo, mohlo to sednout jiný z toho asi 50-70 člennýho pole nadprůměrných, leč nestabilních a tak se neumísťujích ve vyšších patrech rankingu.
Reagovat
Alien
Na druhou stranu je nejkrásnější olympioničkou!
Reagovat
lars
zalezi jakou ma formu. Prumerna forma asi na vyhru stacit nebude.
Reagovat
Vlk-v-trave
Doufam, ze se Bara z te prohry dostane, ta prohra urcite musi hrozne mrzet a bolet, ale je to dnes drsne, nebot s Katou je ceka Pavlinka/Sara...
Reagovat
GaelM
Bohužel stará Hrdličková je zpět, Wimbledon byl spíš jednorázový záblesk než návrat na výsluní smile Velká škoda, dvě češky ve spodní polovině pavouka by byla dost slušná šance. Teď to bude už jen o formě Markéty, snad dá ještě to čtvrtfinále a zahraje si o medaile.
Reagovat
Ondra979
nj dnes to nebylo dobre..uvidime, co da, byly tezke podminky. dulezite bude US Open, tam by mela ukazat, ze jestli jde nahoru, nebo byl W jen opravdu vyjimka..
Reagovat
Vlk-v-trave
Kdybych chtel byt jizlivy jak nekteri obcas dokazi byt nejen na TP, tak bych napsal, slusny trest za to hejtovani Maky, jake to je jelito a nema tam co delat, a nejadnou je jedina, ktera je jeste ve hre.

Nasadil tomu jeste slusnou korunu Pala tim silenym postem, ze veri, ze holky budou hrat proti sobe v SF, cehoz se samozrejme lide hned chytli...

A to jeste Maky ceka rozjeta Pavlinka ve QF a uprimne, ikdyby Maky vytahla skvely tenis, tak to nemusi na Pavlinku vubec stacit.

Spis je treba prijmout jinou realitu a smirit se radeji s tim, ze proste v singlu to asi nevyjde... ikdyz bych prave kvuli tomu, co lide dokazi, a tu Maky dost potrapili, jo uz jen kvuli tomu bych to te Maky pral... ale tezka mise... Pavlinka, a pak Kamila, nebo Svitolina...
Reagovat
EllNino
Jasně ... ono neznamená, že když se povedou první dvě kola, že je hned "jistá" medaile ... pořád tam bylo 13 delších holek, teď už je tam Maky sama na sedm soupeřek :)

Je pravda, že když Bára vedla 6:1 a 1:0, tak jsem tak nějak počítal s aspoň dvěma hráčkami ve čtvrtfinále, ale to vedeí je pořád zatraceně málo ve WTA :)

Můžrem být rádi, že ta Markéta vyhrála, navíc jsou tu ještě deblíky a snad se aspoň jeden týn do toho čtvrtfinále prokouše
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nevim, jestli si videl ten pozapasovy rozhovor s Barou,,, uf...
A za chvili uz musi jit s Katerinou na Pavlinu/Saru
Reagovat
EllNino
Čím ses zkazil, tím se naprav - jinak se z toho dneska nedostane, než výhrou :)
Reagovat
Vlk-v-trave
To chapu, ale jde to strasne rychle...za sebou...sotva vylezes z jednoho zapasu uz letis na dalsi, vic casu jim teda mohli dat...je to OH.
Reagovat
lvicek
Podle me tam jsou uplni silenci. Delaj olympiadu v takovym silenym pocasi a proste predpokladaj, ze ti sportovci jsou stroje? Kdyz je heat rule mezi sety, melo by byt i nejake rozumne mezi zapasy...
Reagovat
PaYaB
Souhlasím.

A proč to proboha neroztáhnou do těch dvou týdnů ?
Reagovat
lvicek
Asi by si tenisti stezovali, ze jim to sezere dva tydny z kalendare (spis ve skutecnosti 4). Na druhou stranu si myslim, ze by to klidne mohlo byt o par dni posunute, finale ctyrher treba utery nebo streda - takze by se pak dal stihnout nejaky dalsi turnaj v dalsim tydnu. A bylo by urcite mene kolizi v programu.
Reagovat
GaelM
Já věřím, že právě to hejtování Markétu nahecovalo a chtěla všem dokázat, že tam není je za staré zásluhy. Tak jen aby jí to zdravé naštvání teď vydrželo, když už jako nejlepší Češka v pavouku "má splněno". Ono se taky bude úplně jinak hrát proti Badose, kde nebude až takovou outsiderkou a bude mít co ztratit...
Reagovat
tmora
Tak nakonec Markéta! Super, možná kdyby hrála bez střechy v horku tak by Osaku neuhrála..
Reagovat
vladka
Karolína to tak nějak odplácala,na Kamilu neměla - proti ní "mrtvá ryba"
Reagovat
smazaný uživatel
Jakmile se ceska hracka setka s kvalitni souperkou, pravidelne dostava na pr del. Krejcikova aspon na RG vyuzila losu a prevazne pres souperky druheho sledu udelala grandslam.

Kvitova se radsi vymluvi a Pliskova rekne, ze byla unavena. Jenze pravy duvod u Plechovky jsou prachy.
Reagovat
tommr
dneska děsivej výkon. Karolíně nic nefungovalo, nasazení nulový, pohyb nulovej, ke konci už ani nepředstírala že se snaží ... smile
Zdá se, že Wimbledon byl jen přechodný vzepětí a Karolína je zase tam kde byla na začátku sezony. A není to žádný hezký místo ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
a ty sis snad myslel neco jinyho? ve Wimbledonu se ji povedl par zapasu, nic vic

navic kvalitni souperku mela jen v SF a F a to SF vyhrala hlavne proto, ze Sabalenka mela snad nejhorsi den na returnu v kariere
Reagovat
PaYaB
Baví tě shazovat české úspěchy ?
Nechceš si změnit občanství?
Reagovat
smazaný uživatel
to je jen realita, kterou zaslepeny fanousek, jako ty, nechce videt
Reagovat
Alien
Vždyť má pravdu!
Reagovat
PaYaB
Ale asi by takhle nemluvil kdyby se Plíšková stala šampionkou.

To tu nikdo nekouká na ženský tenis ?
Ty výsledky tam jsou nestabilní poslední dobou pořád, tak proč shazovat Plíškovou, když se jí povedlo projít přes 7 kol a potom málem vyhrát ?
Reagovat
lars
Nema.
A jaka je pravda o Alienovi rezonujici 29 z letosniho brezna ? :)
Reagovat
vojta91
Naprostý souhlas
Reagovat
Vlk-v-trave
To by me zajimalo jaky mela den na returnu Sabalenka, kdyz hrala s Vekic :D
Reagovat
smazaný uživatel
se podivej do statistik :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Proc :D
Ja tu nenabizim nejhorsi return v kariere :DDD
Reagovat
lars
Sabal, Barty prohraly na OH driv nez Karol. Osaka taky prohrala na OH.

Mel ses radsi soustredit na Spartu , ktere pry " fandis" . Nebo uz ma Sparta jisty plan jak se dostane do LM ? :)
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
turista
Tak u Karolíny je to někdy nebe a jindy dudy. Dnes to holt nebylo to nebe
Reagovat
vojta91
Tak to dneska bude ve Fulneku velká párty..
Reagovat
Vlk-v-trave
Dneska se mohla Kaja tak max. koukat jak ty micky litaji. Kamila v hloubi kurtu a rezala to, jak se dalo a jeste to trefovala.

Ted si uz jen tipnout za jak dlouhu tu budeme mit prvni "edukativni" a svetonazorovy prispevek Fulneka :DDD
Reagovat
Bloody13
Taková česká klasika, řekl bych. První kolo nebo dvě jsou naše hráčky suverénní, že si člověk pomalu řekne "tenhle turnaj se povede". V dalších kolech už ale padají všechny jako hrušky, že do SF se probojuje sotva jedna z nich. Škoda smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
EllNino
To je opravdu ostuda no, jak se nám poslední dobou nedaří :D
Reagovat
majkl005
je to hrůza, z tenisové velmoci se pomalu stáváme totálním odpadlíkem :( mít pouze 3 hráčky v top 20 je šílená ostuda smilesmile
Reagovat
EllNino
nechápu tyhle příspěvky vždycky ... z vynášení do nebes k nejhorší sestavě na světě ...

Je jasné, že medaile ze singlu visí hodně vysoko, v deblu jsou ty šance daleko reálnější, ale také ještě zatraceně daleko
Reagovat
SydneyOpen
tak v deblu je ta konkurence o něco menší a stačí vyhrát o zápas méně, ale zase nepředvídatelnější. Je vždycky otázka jak budou fungovat narychlo slepené páry které spolu třeba ještě nikdy nehrály. No a páry jako Barty/Sanders, Mattek/Pegula a Kudermetova/Vesnina budou dost nebezpečné
Reagovat
Bloody13
Já nepíšu nic o tom, že by se Češkám nedařilo. Poslední měsíce jsou i přes tyhle prohry parádní. Mluvím jen o těch klasických popravách ve třetích kolech.
Reagovat
EllNino
kde například? :)
Reagovat
Bloody13
Kdy naposled se povedlo české finále, pokud nebudeme počítat Stromovku? Sydney 2015?
Reagovat
SydneyOpen
aha takže české finále i na nějakém podřadném turnaji znamená že jsme tenisová velmoc, ale vítězství na RG nesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak tohle jiste potesi Nadalovce :D
Reagovat
SydneyOpen
Teď půjde hlavně o to aby to holky nesemlelo a koukaly dál. Furt tu mají debla s celkem slušnou šancí, prostě musí dnešek hodit za hlavu. Medaili furt získat můžou
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
GaelM
smile

V té čtyřhře je pole paradoxně nabitější než ve dvouhře, ale šance pořád žije. Snad se holky vzpamatují, hlavně Bára vypadala hrozně zničeně smile
Reagovat
Serpens
Takže dnes nejspíš všechno dopadne opačně,než mělo. Ze zdánlivě prakticky "jisté medaile" ze dvouhry tu máme najednou šanci prchavou, protože nejsem si jistý, jestli Markéta dokáže navázat na svůj dnešní výkon v zápase, kde už "bude mít co ztratit".
Reagovat
EllNino
No ... jisté medaile, to nevím teda, kde jsi ji viděl
Reagovat
aape
Tady se spíš čekalo, kdo vypadne v prvním kole, mě naopak mile překvapila Markéta, Bára mohla možná dojít o kolo dál, ale únava ji bohužel dohnala zrovna teď
Reagovat
EllNino
povedly se první dva zápasy.... na medaili jich musíš vyhrát 5
Reagovat
Jon61
Jak se říká: První vyhrání z kapsy vyhání.
Reagovat
Serpens
Ovšem, tenis je v tomhle neúprosný. Ale kdo tady po prvních dvou kolech viděl ty šance hodně velké... řekl bych , že většina lidí.
Reagovat
EllNino
ale to je vždycky, na každém turnaji :) Osmifinále je nejlepších 16 a medaile jsou 3, takže nebyly ty holky ještě ani v půlce :)
Reagovat
EllNino
Má ten level tenisu vyšší než Karoína, vůbec nechybuje a zaslouženě vede
Reagovat
SydneyOpen
na tyhle ty hráčky prostě Karolína neumí smile
Reagovat
tommr
vždyt jí už pětkrát porazila. To jen v poslední době hraje tak tragicky (s výjímkou Wimbledonu), že si s ní Giorgi dělá co chce ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
je, hrála dobře
Reagovat
Ela-fon-isi
Bára teď, chudák, v rozhovoru brečela a věří Katce, že ji odreaguje, aby odpoledne byla schopná hrát. Tak věřme, že se to povede.

Po dnešku zůstane asi ve hře jen Markéta. Kdo by to řekl. smile
Reagovat
Jon61
Španělka Badosa bude však pro ni těžký oříšek.
Reagovat
Vlk-v-trave
V zapase se proste utavila...
neni to tady jednoduche, bylo videt ze ji hodne na tom asi zalezelo...
Bylo to smutne, dost brecela. Snad se z toho fakt dostane...
Reagovat
Vlk-v-trave
https://youtu.be/D0j3ffRklPM?t=37

Jako vcera mne celkem vystrasil s tema jeho favoritkama... Osaka, Sakkari a Muguruza,,,clovek si rekne dobry Naomi muze rupnout, ale co mu udelalo to kote proboha?:) Ze si chce utopit tu svou Manu budiz, ale proc topit hned Kotatka?...:)

Tak nastesti utopil jen Manu, a Kotatko se drzi dal. Takze paddy asi uz nema dum, ktery na tu Manu nalozil, snad mu zustaly aspon nejaka vajicka a ma nejakou hodnou tetku v Praze:) Kdy by hlavu slozil.

Mam celkem o nej starost...
Reagovat
zfloyd
Ta Camila je opravdu krásná žena a navíc umí tenis
smile
Reagovat
SydneyOpen
no po úvodních dnech teď docela velké opaření smile
Reagovat
lvicek
To je reakce na ten "nejuspesnejsi sport na OH" ;).
Reagovat
EllNino
přesně ... byla to dvě kola ... ve výsledku to neznamná vůbec nic :)
Reagovat
Vlk-v-trave
To nepsal Sydeny ale...
Reagovat
lvicek
Jojo, to ja jen tak pripominam :). Vim, ze to nepsal on, jen ze to tak casto funguje... Karolina pokracuje ve vykonech z cele sezony krome dvou turnaju...
Reagovat
SydneyOpen
tak ono to tak klidně být mohlo smile asi to bude zase kanoistika...
Reagovat
EllNino
vždyť nic nevíme :) na OH se nedá nic predikovat
Reagovat
EllNino
Tak nemůžeme být nenažraní :) Máme tenistku mazi osmičkou s otevřenou šancí na postup dál ...
Reagovat
SydneyOpen
Já vím, ale přeci jen tohle byla pro Karolínu docela slušná šance konečně něco velkého vyhrát.
Reagovat
EllNino
Musela by dát postupně Giorgi, Svitolinu, nejspíš Badosu a Mugu
Reagovat
PaYaB
A po super ránu velké vystřízlivění, to snad není pravda, navíc Krejčíková i Kvitová vyhráli ve svých zápasech první set. smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me rekne, ze je unavena z Wimbledonu.
Reagovat
lvicek
Velka gratulace Markete! Urcite pro ni zadostiucineni. Skoda Bary, postupne odpadla, i kdyz souperku mela tezkou. A ted se v tom koupe Karolina, to jsem zvedava, jestli jeste neco vytahne z klobouku.
Reagovat
Jon61
Spíše to vypadá, že postoupí jen Markéta, které se dávaly nejmenší šance.
Reagovat
lvicek
Jojo, Karolina uz je temer venku.
Reagovat
SydneyOpen
no budeme muset spoléhat na debly a na Markétu snad si Markéta udrží chuť z dneška
Reagovat
Jon61
Markéta nastupovala do zápasu v pohodě, neboť favoritkou byla Naomi, která to psychicky nezvládla.
Reagovat
aape
Už hraje jen svoji obvyklou údržbu, takže konec..
Reagovat
Ela-fon-isi
Báře se úplně rozpadla hra. Dalo, se čekat, že jednou tělo i hlava řekne, že chce pauzu. Blbě, že teď.smile
Reagovat
aape
Karolína taky dnes nějak mimo smile
Reagovat
EllNino
Hodně ji to vzalo, proteklo to mezi prsty podobně jako včera Petře

Karolína na Camilu v laufu nemá a tak Markéta bude asi jediná Češka ve čtvrtfinále, což je vzhledem k losu a průběhu soutěže celkem zklamání, navíc je to až naše 4. nejlepší
Reagovat
aape
Jo Bára hodně smutná, ale prostě došly síly
Reagovat
zfloyd
první překvapení Markéta , druhé překvapení Bára ,tak doufám , že nebude třetí ???smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile snad né
Reagovat
Aussie
Spíš jo.
Reagovat
tommr
Karolína se nepoučila z posledního zápasu s Giorgi a jen čeká na její chyby které ovšem nepřicházejí ... smile
Reagovat
EllNino
6:2 5:0 ... Markéta to bude mít o hodně těžší než s Naomi
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Naomi jsem moc neveril ani na QF, nehraje moc dobre, je spis mimo...
Maky urcite ceka prvni souperka, ktere se tady na turnaji dari a hraje ve velke pohode... a uprimne, Maky bude muset hrat to nej, co dokaze, a zadne klackovani si nebude muset dovolit...
Muj tip je, ze Pavlinku nezvladne za normalnich okolnosti, takze jedine co nas muze zachranit, ze Pavlinka bude vic chodit na sako, toho Maky vyuzije obhozy, Maky sice muze zkouset dropy, ale Pavlinka je na pohyb k siti jiny level nez Naomi.
Maky ceka opravdu tezky duel... rozhodne 2x tezsi minimalne nez s Naomi.
Reagovat
SydneyOpen
no jestli do toho bude furt Camila takhle řezat tak nevím...
Reagovat
smazaný uživatel
to bude, ta je vždy nebezpečná
Reagovat
SydneyOpen
já vím, ale dneska ji to tam až moc padá.... chci starou Camilku co netrefí kurt smile
Reagovat
smazaný uživatel
jde jí hezky, ale Kája je stratég, třeba to ještě zvrátí.
Reagovat
PaYaB
No vždy určitě ne, to by nebyla na rankingu až v sedmé desítce.
Reagovat
Bob
Jestlipak půjde před novináře?
Reagovat
Vlk-v-trave
Klasicke OH, no... neni to jednoduchy turnaj, od toho brejku to slo s Barou z kopce...ani satna nepomohla...dost utavena, zato Bencic ve svem zivlu.
Naopak Maky vitezi, a Sara po tom, co vyndala Ash Barty sice ve druhem bojovala, co se dalo, ale uz je venku... Iga, ktera mela velke aspirace a hodne chtela, narazila na Pavlinku, Vekic sokla, a dnes ji klidne muze zase soknout Rybka... pro nektere Sakkari favoritka a najednou prohrava druhy set se Svitolinou, ktera zatim vse hraje na tri sety, tak proc si nezahrat i na tri s tou Manou... WTA + OH, no je to narez...
Tak hlavne aby dnes Kamila moc nezlobila, bo ta dokaze hodne zlobit...
Reagovat
Esgalnor
Tak Barci je velka skoda. Favoritky padaji jedna za druhou - Barty, Swiatek, Sabalenka, Osaka, Barca... nakonec to tam vyhraje nekdo jako Puig loni, od takove Bencic by to vzhledem k letosnim vysledkum necekal asi vubec nikdo :D Podle dosavadnich skore ale pro me cernym konem je Nasta Pavlyuchenko - vymlatila tam zatim uplne kazdou, dohromady ztratila 7 gemu za 3 zapady a myslim, ze mozna dobre ze ji Barca na tomhle turnaji nepotka. Belinde proti ni vubec neverim, ale je fakt, ze tady zrovna se neda pocitat v zenskem pavouku s nicim.

Skvela vyhra Marky, vubec ale vubec jsem to necekal, kdovi ale jak to pujde dal...
Reagovat
Vojtaakk
Nasťa to zatím seká neskutečně, docela bych jí to přál.
Reagovat
annah
Začíná to tam vypadat jak minule v Riu. Favoritky padají jak hrušky. Nakonec to vyhraje někdo, s kým nikdo nepočítal. Jako Puig. Ale treba budeme mít radost my. S Kájou, nebo s Marketou.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak jestli Tomas ten servis vic ustabilizuje, tak by to melo byt dost nadejne.:)
Dnes zahral dobre a velka skoda prave toho zaveru na servu...rozhodne dobry zapas.
Reagovat
EllNino
jojo, je radost na to koukat :)
Reagovat
aape
Tak zatím dva trochu překvapivé výsledky, velká gratulace Markétě smile
kdo by to čekal
a Belinda na češky docela umí, Bára už trochu unavená po té šňůře.
Reagovat
PaYaB
Ještě může být šance na "pomstu" v případných bojích o medaile, ke kterým už má třeba Markéta hodně blízko. smile
Reagovat
tommr
tak to je velký zklamání! Bára začala velmi dobře, ale od druhýho setu hrála doslova tragicky a zaslouženě končí. Bencicová nejspíš ani neví jak k tý výhře přišla ... smile
Doufám, že to od Báry byl jen jednorázovej úlet a na debla se dá nějak dohromady ...
Reagovat
milik254
Belinda hrála skvěle
Reagovat
smazaný uživatel
Krejcikova ma silny podani zhruba jako Sara Errani.
Reagovat
Esgalnor
Kdyz se ale dobre naladi, umi ho dobre umistovat a tim byt nebezpecna. Rozhodne to ale je neco na cem se da zapracovat.
Reagovat
PaYaB
smile Naši se pakujou, Krejčíkové je fakt škoda, dneska na Benčič stačil i lehce nadprůměrný výkon, nakonec vyletěla podobně jako Petra, snad klapne placka v té čtyřhře. smile

Macháč dobrý výkon proti skvělému hráči, jen tak dál.
Reagovat
Petr_Fisk
Veřejně děkuji Báře za skvělé výkony v posledních týdnech a smekám. Jednou ten větší výpadek prostě musel přijít...smile
Aspoň bude mít klid na čtyřhru.
Reagovat
EllNino
No výpadek :) Prohrála s 12. hráčkou světa, která má daleko víc zkušeností už od 15 let :)

Nemusí mít formu, ale pořád je to hodně kvalitní hráčka ... a Bára těch velkých skalpů zase tolik nemá
Reagovat
Petr_Fisk
Určitě, ale dnes Bára nadprůměrně kazila i míčky, které běžně dává. Ve druhém setu prakticky pustila Belindu do hry a ta když se chytne, tak zatopí kdekomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně - BeBe a betony, to jde k sobě. A proti Báře má opravdu víc zkušeností (předloni semi TM).
Reagovat
SpacialRecognition
není antuka.
Reagovat
Vlk-v-trave
Jaj, Tomas, takova skoda... ted bude muset na tom returnu carovat, a to doslovne...aby zustal v zapase a sel do TB.
Reagovat
majkl005
Barunko, kde byla dneska tvá chytrá hra? :/
Reagovat
SydneyOpen
No nic, určitě se to dalo vyhrát, ale teď je potřeba všechno soustředit do debla...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
George_Renel
Že Bára ztroskotá zrovna na BeBe jsem nečekal.smile
Reagovat
EllNino
Hezky jsi to tu ráno zakřikl :D Velký voči
Reagovat
George_Renel
Za trest to jdu vyšlapat. Dám 30 kiláků a Karolínu jen do sluchátek.smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No 30 km snad proti nerpedvidatelne Giorgi zabere :D
Reagovat
Petr_Fisk
Jeď hodně rychle ať stihneš čtyřhry, těžko říct jestli to Japonci přesunou na zítra.
Reagovat
Jon61
Belinda vstala z mrtvých, když na začátku 2. setu nepotvrdila Bára brejk. Od té doby začala Bará kupit chyby, navíc si sama mnoho bodů neuhrála.
Reagovat
EllNino
Reagovat
SydneyOpen
úplně zbytečně, ach jo 3:5
Reagovat
Petr_Fisk
Belindo jen se pěkně vztekej a nedej se, to by Báře, která se trápí, mohlo pomoct.
Reagovat
Jon61
Belinda dokáže být vzteklý rapl, dokonce seřve i tátu.
Reagovat
Petr_Fisk
jj to je poslední záchrana. Bára je hodně mimo.
Reagovat
Jon61
Je to marný boj, Bára si už sama nedokáže nic uhrát, body přináší jen chyby soupeřky.
Reagovat
smazaný uživatel
žlutá raketa, žlutý nápojsmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
tak je tu naděje
Reagovat
SydneyOpen
od stavu 6:1 a 1:0 Bára úplně vypla smile
Reagovat
Petr_Fisk
Už ty výpadky byly i v předchozích zápasech, ale neustále se prodlužují.
Bára jede už jen na "morál", ta Šňůra je dlouhá.
Reagovat
Jon61
Jak Markéta překvapila, tak překvapuje i Bára, ale nemile.
Reagovat
Jon61
Ale soupeřka Báře pomáhá svými 3 dvojchybami. Pokud chce Bára vyhrát, musí si sama nějaké bmíčky uhrátat.
Reagovat
SydneyOpen
to vypadá bledě smile
Reagovat
SydneyOpen
No bude hodně obtížný BeBe brejknout
Reagovat
EllNino
copa brejknout, spíš udržet se
Reagovat
EllNino
Naskočený forehand ala Monfils byl pecka :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Garbina splnila povinnost a riti se dal neohrozene turnajem...
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Blondie
Ten Eurosport player bez komentáře je tak suchá záležitost... jen to úplně stupidně šumí :/ otravaa
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak si vyplnuj faktury...
...nahodou to neni spatne, jeste lepsi jak jedou ty cikady, nikdo do toho zbytecne nekafra...jen cisty tenis:)
Reagovat
Blondie
no jo... faktury...
Máš pravdu, jdu na to **hate hate hate**
Reagovat
smazaný uživatel
smile je to dobrý
Reagovat
Vlk-v-trave
Jaj Tomas, skazeny volej a ztrata servisu...to je skody, uz to vypadalo ,ze muze ten zapas trochu srovnat.
Reagovat
Vlk-v-trave
Skvele Tomas rebrejk...
Reagovat
SydneyOpen
no Katku čeká velká fuška aby pořádně zastoupila Báru v deblu která bude celkem unavená smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Katka sedi na tribune a tlacit Tomase:)
Reagovat
SydneyOpen
tak tlačení ji snad neunaví ne smile
Reagovat
Vlk-v-trave
No prave, chtel jsem te uklidnit, ze nekde nevyvadi, a sedi na tribune:)
Reagovat
tommr
v tomhle horku někde sedět na tribuně není zrovna nejlepší nápad ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Hraje jen čtyřhru a pro Tomáše to mohla být velká pomoc.
Reagovat
EllNino
Je v laufu a bude hodně těžké ji zastavit
Reagovat
SydneyOpen
ach jo, velká škoda toho nepotvrzeného brejku na 2:0.. možná by se to vyvíjelo úplně jinak
Reagovat
PaYaB
Bohužel, snad ještě zabojuje, Bára to jen tak nevzdá!
Reagovat
Vlk-v-trave
Taky si mohla tu vlnu chytnout na jinem turnajovem mori:)
Reagovat
EllNino
Bára je v háji, bohužel
Reagovat
Vlk-v-trave
Pises to z duvodu, ze zkousis tommrovku, nebo fakt to uz vidis tak cerne...
Bencic staci par nepovedenych veci a je schopna se porazit sama:)
Reagovat
EllNino
vidim to už docela bledě
Reagovat
PaYaB
Třetí a čtvrtý game rozhodne. smile
Reagovat
tommr
když Bára Švýcarku brejkla hned na úvod druhýho setu tak to vypadalo na rozhodnutej zápas. Místo toho ale Bára úplně vypla ... smile
Reagovat
Jon61
Bára začala kazit. Nechápu, proč Bára hraje míčky na střed na Švýcarku.
Reagovat
EllNino
Brejkbol a takhle to vystřílet
Reagovat
EllNino
jdem do třetího, úplně zbytečně
Reagovat
Vlk-v-trave
Katerina nebude ve finale vodniho slalomu:(
Reagovat
SydneyOpen
Stejně jako v Riu neúspěch, bohužel OH vůbec nezvládá smile
Reagovat
JanITCZ
smile
Reagovat
Alien
Jaká Kateřina, Siniaková?
Reagovat
EllNino
Brožová
Reagovat
Alien
Ahá, děkuji.
Reagovat
majkl005
jj, Jaromír Soukup do její účasti vrazil tolik peněz a Brožovka to tak poserre smilesmile
Reagovat
vladka
omg, co to ta Bára dělá! Jeeeďsmile
Reagovat
SydneyOpen
No druhý set utíká smile ale fakt se nemohlo čekat že Bára prolétne každým zápasem bez problémů, dneska bude muset bojovat
Reagovat
Vlk-v-trave
Tomas nehral spatne, ale skoda zaveru, dva auty v mezihre za stavu 0:30...
Reagovat
EllNino
Moc chyb obecně, to na Schwartzmana nestačí
Reagovat
Vlk-v-trave
No jo, a hned zpackany uvod druheho setu, ted ale Tomas pekne na saku...trebas jeste bude rebrejk.
Reagovat
Vlk-v-trave
No prosim a Tomas rebrejkuje, jako kdyby hral stale jak ted hraje, a take Diego, tak jeste bude otocka :D
Reagovat
PaYaB
Ale docela s ním drží krok, to je do budoucna určitě dobře.
Reagovat
vojta91
Tak po tomhle by se mi na tiskovku taky nechtělo smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
SydneyOpen
No Nasťa zatím brutálně suverénní na turnaji...
Reagovat
Vlk-v-trave
To bude asi valec, jeste ze to nevidim :D
Hlavne jsem doufal, ze to nejak Sara usmudla... nebot pro Baru to bude hodne narocne, na antuce ve finale RG to bylo hodne vyrovnane, na hardu to bude jeste narocnejsi.
Reagovat
SydneyOpen
no hlavně Bára tam ještě není...
Reagovat
Vlk-v-trave
To je pravda:) ale doufejme, ze to zvladne dokoncit uspesne...
Reagovat
EllNino
má krizi
Reagovat
SydneyOpen
škoda že nepotvrdila brejk na 2:0, hrálo by se jí lépe, ale menší krizi měla i v koncovce s Fernandez
Reagovat
EllNino
jenže Bencic není Fernandez
Reagovat
Vlk-v-trave
No jo, Bencic chytla svou vlnu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní, soustředěná.
Hodně důležitý byl rychlý rebrejk na začátku 2. setu a hlavně 2 odvrácené brejkboly po dvojchybách skutečně "drzými" kraťasy.

Klackovité chování z Wimbledonu zapomenuto ;.)
Národní dres motivujesmile
Pojď!smile
Reagovat
zfloyd
Báro , ve dvou jo ? v půl devátý mám být u doktora tak ať to stihneš , díky předem
Reagovat
TOPtennis
Vondroušová moc hezký skalp smile A Krejčíková už je zase válcuje smile A myslím že i Plíšková bude....smile
Reagovat
zfloyd
jede jako sviňa , pěkně ,vydržet smilesmilesmile
Reagovat
EllNino
Ale právě se hrajou dva český tenisový zápasy najednou ... haló, budíček! :D
Reagovat
George_Renel
Eurosport 2 dává Macháče.
Reagovat
Vlk-v-trave
Mam player a tvorim si svuj program :D
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Tomas se zatim drzi statecne i ten BH ted pekne k lajne:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Bara si zatim drsi svou hru, coz je dulezite, tou muze tu Bencic slusne rozlozit vklidu ve dvou.
Reagovat
Vlk-v-trave
Ovsem sledovani dvou zapasu naraz je slusna divocina :D
Reagovat
EllNino
to teda :))
Reagovat
Vlk-v-trave
No jo, Diego dokaze na returnu trestat... skoda...Tomas ztraci serv...:(
Reagovat
EllNino
ale hra Tomáše je fakt atraktivní, moc hezky se na jeho aktivní hru kouká :)
Reagovat
Vlk-v-trave
to ano, zle asi me uz zariznes za to, co ted napisu, ale nemuzu si pomoct...servis, servis, a zase servis, proste zlepsit:) V pripade Tomase aby byl hlavne vic stabilni, jinak to bude tezke...se dostat nekam vys, a hlavne pak bude skoda, aby svet nevidel to atraktivni pojeti hry:)
Reagovat
EllNino
jasně, souhlas :)
Reagovat
zfloyd
už nastupuje
Reagovat
tommr
a v telce surfaři? smile
Reagovat
SydneyOpen
čemu se divíš, u nás je surfing národní sport, máme na to ideální podmínky, byl jsi někdy na Lipně? smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Spanelky: Barty, Jabeur. Świątek
Cesky: Osaka

Pekne to holkam jde:D
Dnes jeste ma ale Sara tu Nastenku, takze to zadna sranda taky nebude...

Jen je skoda, ze nam hrozi ve QF Pavlinka vs. Maky, taky se mohly holky potkat nekde v SF...nebo aspon skoda, ze Pavlinka trebas ted nema Sakkari nebo Svitolinu:D Ta je celkem v laufu...

Doufejme, ze Bara vynda z turnaje hlavne Bencic...:)
Reagovat
Petr_Fisk
Jak je užitečné nepředbíhat...:)
Vzpomněl jsem si na Tebe, že se ten souboj v kvalitě Sp vs Cz po vítězství Markéty trošku srovnává.
Uvidíme co Bára, asi jí zase vychází blbě ten "ženský timing", plus i psychická únava - furt se prostě vyhrávat nedá, ale mohlo by jí to potkat až po OH.
Reagovat
tommr
senzační ale zasloužená výhra! Arogantní Osaka nepředvedla kromě extravagantního účesu vůbec nic ... smile
I kdyby už Markéta na OH nevyhrála ani jeden další zápas tak dnešním vyřazením Osaky si zajistila nesmrtelnost ... smile
Reagovat
hippos
tak Naomi je všechno možný, ale určitě ne arogantnísmile
Reagovat
EllNino
ona se občas zaměňuje arogance s introverzí
Reagovat
hippos
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Naomi - impozantní účes.
Markéta - impozantní hra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byla Naomi arogantní, tak by Markétě netleskala po pěkných míčích.
Reagovat
George_Renel
Nezapomeň, že je to herečka...
Reagovat
vladka
Osaka - když se jí nevede, je příšerná..ale háro dobrý...asi měla víc než kadeřníka trénovat na kurtu
Reagovat
vladka
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
George_Renel
Už jsem náročnější, 2 ze 3 mi nestačí.smile
Reagovat
PaYaB
Dobře jí smetla, jsme 3 výhry od českého semifinále! smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
hm asi to vyjdesmile
Reagovat
Bloody13
Nejlepší je ale ta japonská režie - Naomi se podaří obyč cross forhend a režie ten záběr samozřejmě zopakuje, když ale Markéta zahraje super kraťas, tak nic
Reagovat
smazaný uživatel
teď už to bude v pohodě - asi fandili
Reagovat
SydneyOpen
no já režii opravdu kritizovat nebudu, protože to co předvádí občas režie u nás na sportovních akcích... třeba na biatlonu to je někdy velká tragédie smile
Reagovat
George_Renel
Ovšem srovnávat Olympijské hry s nějakým závodem v biatlonu......
Reagovat
Pe3k
Obojí by mělo být top.
Reagovat
vladka
a ten náš pokus o komentátorství je taky příšernej
Reagovat
Andrew89
Boze to byla parada. Pri tom poslednim MP jsem vykrikl na cele meto,ten opovrhujici pohled cestujicich mi ale za to stal:D
Reagovat
Andrew89
Metro
Reagovat
darek.vrana
Bomba, Markéto! Moc jí to přeju a je to nejlepší odpověď haterům, co tvrdili, že vyhraje maximálně jedno kolo a neměla tam jezdit. Navíc věřím v medaili v deblu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Take jsem na to myslel...na tu tezkou povahu mnoha lidi, kteri kolem sebe casto nesmyslne kopou a tu Maky si fakt nesmyslne vychutnali.
Ale rekl bych, ze nekde zalezou, a pri prvni prilezitosti si zase kopnou...:(
Reagovat
a.magerova
smile smile
Reagovat
aligo
Snad zavřela hubičky všem, co jí tady hejtili, že tam nemá co dělat smile
Reagovat
Frick
To teda. I když nikde není psáno, že by Muška taky nezaválela.
Reagovat
tommr
Muška jí už letos porazila v Madridu ...
Reagovat
Andrew89
Na antuce?sice rychle antuce,ale pora je to antuka. Maky ji porazila doma na tvrdym kde trenovala vic nez vsixhni dohromady:D
Reagovat
darek.vrana
A navíc myslím, že Markéta je lepší volba do debla.
Reagovat
Fransoas
Naprostá senzace.Velká gratulace k postupu do QF.
Reagovat
Nancy_z
Maky jí nedala šanci. Perfektnísmile
Reagovat
Bloody13
NENÍ MOŽNÉ smile ani Markéta sama tomu asi nevěří smilesmile
Reagovat
bIbec
Super Maky
Reagovat
FerrariF50
Ta ji teda rozbila, ... Osaka slabá jak čajíček oproti Markét :)
Reagovat
zfloyd
bomba , výborně , zasloužila si to , smilesmilesmile
Reagovat
FerrariF50
Super, bomba :) Už jsem se bál, že ty neproměněný BB budou bolet, ale super prostě :)
Reagovat
EllNino
Tak to je bomba bomba boma :)

A ve čtvrtfinále zcela otevřený souboj snad proti Pavlínce :))
Reagovat
George_Renel
asi tiskovka nebude, že.......smilesmilesmile
Reagovat
tommr
čekám rychlej úprk z Japonska a vynechání několika dalších turnajů ... smile
Reagovat
SydneyOpen
jooooo vyšlo to smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile smile
Reagovat
SydneyOpen
škoda smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
a je tosmile
Reagovat
Vlk-v-trave
sakra...1 MB v cudu.
Reagovat
EllNino
oba
Reagovat
Vlk-v-trave
2. v cudu, a co hur, na ten druhy serv se dalo hrat lepe...eh oboum se trese ruka...
Reagovat
Vlk-v-trave
3. MB!!!
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Maky paraaada:)
Reagovat
FerrariF50
Teď by ji mohla zlomit a dolámat :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Verim, ze si Naomi jeste vybere nejaky spatny servisgem ve druhem setu, behem tech prvnich kol jich nekolik ukazala a Maky na tom returnu je schopna...trebas ted...to by bylo super:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Naomi ocenila FH Maky po lajne...a v zapase slusne tece... doufam, z ji to ocenovani souperky vydrzi do konce zapasu, tedy do konce druheho setu:)))
Ted bohuzel Naomi mela dobry servisgem...eh...:)
Reagovat
zfloyd
tak teď to přijde
Reagovat
Vlk-v-trave
Byloby to idealni, prave ted:)
Tak kdyz ji tak hezky ocenila ten FH, tak ted snad bude mit i 4 prilezitosti za sebou.
Reagovat
zfloyd
To bylo důležitý po těch 2 DF
Reagovat
FerrariF50
Taky ty 2 kraťasy na BB byly excelentní :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Maky to je dablik :DDD
Reagovat
EllNino
Neuvěřitelný :))
Reagovat
EllNino
Reagovat
EllNino
A dva kraťasy :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Ty funguji paradne... mam nejake spozdeni na tom netu:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Snad se z toho vyhrabe...
Reagovat
EllNino
Tak to byla velká frajeřina :D
Reagovat
Andrew89
Tehle turnaj zatim sedi?.ukazuje,ze nejela zbytecne. Krasne se na ni diva. Zapaleni,razance?kez by jo tehle turnaj nakopl. Boze dotahni to at tu domaci nadeji vyprovodis z kurtu.
Reagovat
FerrariF50
Pěkně, moc hezký. Bylo by to krásný, kdyby Osaku sejmula a já věřím, že dnes to dá :)
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Kozoroh
Markéta v dnešním utkání vsadila na razantní údery a vyplácí se jí to, s takovou razancí, jakou dnes předvádí, jsem ji ještě neviděl hrát. smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Ja teda jo, ale neni to cely zapas, behem ktereho casto klackovati:)
Hlavne, aby se do toho modu nedostala. Ale je to OH a verim, ze jeji motivace ukazat lidem, ze jsou kr*teni, kdyz ji psali ty sr*cky, bude obrovska.:D
Reagovat
Vlk-v-trave
Take dost hraje dulezitou roli ta ztrata herni turnajove praxe Naomi...dlouho nehrala proste nejaky tezsi zapas...
...se to pekne seslo, tak doufejme a drzme palce at to te Maky vyjde:)
Reagovat
SydneyOpen
škoda, teď právě moc pasivní Markéta na BB smile musí do toho řezat
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to neni charakter Maky, ale stejne se dockala:)
Reagovat
Vlk-v-trave
Do konce zapasu jeste hodne daleko, ale zatim je videt, ze Naomi dlouho nehrala ostre zapasy. Predpokladam, ze Maky ji asi rozehraje (drivejsi souperky nic moc), jen doufam, ze to dnes nebude uplne stacit.
Reagovat
EllNino
No, bohužel ztráta servisu na začátku 2. setu byla teď hodně zbytečná
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to je nasa Maky...:)
Reagovat
George_Renel
Ne, že Markéta rozdrtila Osaku 6:1 (známe Japonku, ta to klidně otočí) ae máme tu článek z OH před šestou ráno.smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
:D Rekl bych ze ten clanek je snad vetsi zazrak :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Cili potvrzuji ten zazrak.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist