Thiem se stal kmotrem vídeňského mláděte koaly

20. 10. 2020, 19:19
Aktuality 6
Rakouský tenista Dominic Thiem se stal kmotrem mláděte koaly ve vídeňské zoologické zahradě v Schönbrunnu. Vítěz US Open tak získal nového svěřence poté, co jeho předchozí kmotřenka, samice mravenečníka Ilse, nad níž převzal patronát v roce 2016, vloni v červenci pošla.
Profily hráčů
Dominic Thiem

Sedmadvacetiletý Thiem se v zoologické zahradě zastavil před turnajem ATP, který se ve Vídni hraje příští týden. Na sociálních sítích se pochlubil fotografií s koalím tatínkem Wirri Wirri, mládě bylo většinou schované v jeho vaku.

"Byl to neuvěřitelný zážitek, když jsem tu malou koalu poprvé uviděl," řekl Thiem. Mládě se narodilo den poté, co v New Yorku vybojoval premiérový grandslamový titul v kariéře.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Krisboy
smile smile smile
Reagovat
ivecka
Taky bych to mláďule chtěla vidět. Je to nádhera. Hodně zdravíčka koalko!smile
Reagovat
FulnekUltras
Není nic lehčího, než si po válce udělat výlet do Vídně. ;-)
Reagovat
Fandina
Je krásný smile.
Reagovat
com
na Dominica ses uz trosku stara ale smile
Reagovat
FulnekUltras
víš leda prd smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist