US Open stále počítá s dějištěm v New Yorku. Tenisty by mohly dopravit charterové lety

31. 5. 2020, 12:42
Aktuality 14
Přílety tenistů charterovými lety, povinné testy na koronavirus před cestou, ubytování hráčů v jednom místě, pravidelné měření teplot a žádní diváci. To jsou jen některá opatření, která zvažují organizátoři US Open, aby mohli grandslamový turnaj uspořádat na tradičním místě a v původním termínu.

"Všechno je ale zatím nejisté," řekla výkonná ředitelka tenisové asociace USA pro profesionální tenis Stacey Allasterová agentuře AP. "Ještě jsme nic nerozhodli," dodala. Rozhodnutí by podle ní mělo padnout ve druhé polovině července.

USTA zatím stále pracuje s variantou, že se bude hrát v New Yorku od 31. srpna. "Soustředíme se na 150 procent na uspořádání US Open v bezpečném prostředí v národním tenisovém centru Billie Jean Kingové v New Yorku v našem termínu. Máme sice povinnost prověřit myšlenku alternativního dějiště nebo alternativního data, ale zatím to nemá velkou váhu," dodala.

Profesionální tenisové okruhy pořádané ATP, WTA a ITF jsou kvůli pandemii koronaviru přerušené od března. Pauza bude trvat minimálně do konce července, další osud sezony je ale nejistý.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
FulnekUltras
A my můžeme být (zdravě) hrdí, že nás chválí i Vietnamci.

https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/zeme-se-skoro-sto-miliony-obyvatel-nema-ani-jednu-obet-koronaviru-40325982#seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=MMPidDBRgNT-202005311707&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=
Reagovat
paddy
rozhodnutí už ve 2. půlce června

i bez vstupného je GS realizovatelný (jak jsem dříve kalkuloval)

bude méně lajnových a pouze dospělí podavači míčků
Rafa aspoň zavzpomíná na Rio 2014, Xiscu samozřejmě nechá doma (oficiálně kvůli covidu)
https://www.youtube.com/watch?v=fx81ezv8sJ0
Reagovat
RF46
Neznam chlapa, co by to vydrzel :)
Reagovat
paddy
Nejvíce bude nadšený Nick, taková toilet break s ball girl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemam pocit, ze by to s Nadalom nejako zamávalo.

Naopak, ten chudák je taký profík, ze aj keby je tam nahá, tak sa na lavičke sustredí na to, akým štýlom čo najlepšie zahrá nasledujúci return.

Aj to je zrejme dovod, preco na tej lavicke sedí on a nie ja :)
Reagovat
RF46
Mozna to je duvod, proc jeste nema deti..:)
Reagovat
paddy
jako že Xisca chodí doma nahá a on stále myslí na Federera? :)
Reagovat
misa
Když se chce, tak jde zařídit spousta věcí :)
Reagovat
tommr
je až neskutečný jaký překážky se kladou do cesty pořadatelům sportovních akcí. Naproti tomu řádění černý verbeže, která ve velkým rabuje obchody a zapaluje auta nikoho v USA evidentně nevzrušuje ...
Reagovat
Fransoas
Zdravím. Dostatečně mi není jasné kdo má zájem se postavit proti pořadatelům,pokud dodrží všechna opatření pro hráče(včetně jeiich týmů) a dalších zainteresovaných. Jinak řádění černých je reakce na nepřiměřený zásah některých policistů. Těžko říct,zda této napjaté situaci může pomoci guvernér. Bylo by to asi na delší diskuzi.
Reagovat
tommr
žádný konkrétní jméno ti neřeknu. V Americe prostě buzeruje nějakej americkej ekvivalent našeho Prymuly ...
Reagovat
milik254
Rasisto
Reagovat
Haitik
A tak to si děláš... Rasisto!
Reagovat
Fandina
Zas to nepřeháněj. O rasových nepokojích v Americe ví každý, kdo si pustí média, samozřejmě, že je to v Americe žhavé téma, nejen teď pár dní.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist