VIDEO: Japonští caparti napodobují bekhendy Federera a Djokoviče

7. 5. 2020, 20:47
Video dne 13
Věkem patří ještě do školky, ale technikou bekhendu by strčili do kapsy kdejakého dospělého. Japonští bratři musejí mít za sebou spoustu hodin pilování tohoto úderu a inspiraci berou u těch nejlepších. Šestiletý Yunosuke napodobuje bekhend jednoruč Rogera Federera, projev čtyřletého Koujiroua zase připomíná styl Novaka Djokoviče. Jen posuďte sami, kdo z vás to má (takový bekhend)?
malí Japonci trénují bekhend

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
Mayo
No moc sa to nepodobá ale udierajú do toho slušne sikmaci.
Reagovat
Marduch
Cywe ten Federer ten je bozi. Je tam jak letadlo tak leva na spicku, takze za me jako JO.
Reagovat
sojka1
:-))) kluci jsou nadrceni.... :-)
Reagovat
Nola
su zlati, deti su tie najuprimnejsie stvorenia, nepoznaju zavist a nenavist, my, dospeli, by sme sa mali obcas vratit do skolky....
Reagovat
sojka1
a dat si "teple kolacky a studene mleko", udelaly by nam dobre.... :-))
Reagovat
Nola
jj
Reagovat
brixner
No, já bych se tam asi nevrátil...Pamatuju si, že jsem se jednou ve školce posral a od pančelky jsem dostal pořádnej világoš a po něm jsem se znovu posral, protože sem věděl, že se to doví muj fotr a ten, když vzal do ruky pásek, tak sem se dycky z toho zas posral a teďkonc sem se posral vlastně jenom z toho, že sem věděl, že se zas poseru, protože muj tata mě dycky mydlil hlavně proto, že sem se posral. Pančelce sem sem to tehdá snažil vysvětlit, ale vona byla přísná a trvala na tom, že to řekne tatovi a já se z toho vokamžitě posral, protože sem věděl, že tata mi nandá jen proto, že sem se posral! Kdyby nebyla tak přísná, tak sem se neposral, protože sem věděl, že tata se nic nedoví a já nebudu mít důvod se possrat. Jenže to vona né a tak sem se strachy znovu posral. Takže jednou sem se posral vomylem, podruhý strachy a potřetí doma, když tata vyndal pásek, protože se dověděl vod tý přísný pančelky, že sem se ve školce posral! Takže sem se vlastně shodou vomylů posral třikrát za den a to bylo dost i na mě, protože vobvykle sem se v tom věku posral tak dvakrát tejdně a nikdá se to tata nedověděl, to už bych se posral potřetí, ale v tejdnu! Jenže teďkomc to bylo v jednom smolným dnu...Vod tý doby sem začal chodit za školku, já vám jen slyšel slovo "školka" a už sem byl posranej. Nerad na to vzpomínam, já to v tý školce fakt neměl lehký, měl sem docela posraný dětství a byl sem hrozně rád, že sem moh nastoupit do školy. Tam sem se naposled posral asi v šestý třídě, ale nová pančelka to tatovi neřekla, takže sem se vod tý doby přestal posrávat a pravděpodobně mi to vydrželo do teď! :-))
Reagovat
woody
:-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
misa
Snad od soušky, ne?
Reagovat
brixner
No jo, nechal sem se unýst emocema, říkaly sme jí teto. Moje jedna sousedka dělá v jeslích,pro ty,co nevěděj-je to předstupeň právě do školky.Vona má dětičky ráda,mě s láskou dycky říká,že jestli sem byl tak debylní dítě,jako sem teď k stáru,musel sem bejt zlaťoučkej.Má pravdu,byl sem hodný děcko,že tatův pásek svištěl vzduchem jako kovbojský laso vobden,sem jí, z vobavy před ztrátou prestiže,nikdy neřek.Ale ta její práce není žáden med,každou chvíli se nějaký to děcko posere nebo pochčyje a to prej je pak v tý cimře,kterou jeslím přidělila vobec,smrad,jakoby tam bydlelo stádo makaků.Jednou si prej jedno dítko ublinklo na hlavu malý holčičky,když si hráli na mamu a tatu a další dítko,kluk,si prej povytáhlo pemprsku,popadlo židličku a začalo to dítko mlátit do hlavičky prej takovou kadencí,že kdyby sousedka rychle netípla cigáro a nepřiběhla,z tý hlavičky by byl brzy vytlučen i mozeček,což by do budoucna mohlo mít fatální následky ve psychickym vývoji onoho blinkajícího dítka.Tenkrát to prej stihla,kromě zlomenejch žebírek a jedný ručičky a bouli na hlavičce,se prej dohromady nic nestalo.Jojo,kdyby jen věděla,čím sem si,coby dítko školkou povinný,musel projít já...To by mi třeba dala aspoň vobčas trochu najíst a né jen "Dělej,už vypadni,starej tu je za půl hoďky,se s tim zase sereš..." Ježiši,proč já furt musim něco řešit :-))
Reagovat
Cico93
pobavilo:-)
Reagovat
FulnekUltras
do čtvrté třídy základky by snad i stačilo ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist